Kocam eski sevgilisini unutmadı

Kendinden başkalarina (!) Yollu, artık demeseydi. Ölmemiş kp nin malının derdine dusmeyip bundan sonra nasıl daha iyi bir hayatım olabilir düşüncesiyle yol haritası cizseydi haklı olabilirdi ama konu sahibi olaya bambaşka yerlerden bakıyor.

Diğer kadına hak veren yok bu arada sadece ona ilk adımı atan sümsük kocaya kızan var. Konu sahibi cocuklari için bundan sonraki durumu iyi planlaması lazım umarım basarir
Ben karsi taraftaki kadindan bahsettim herkes nasil hak veriyor derken konu sahibinden degil! tabiki yapilmasi gereken bana gorede kendi yolunu cizmesi bgun o kadina yazan es yarin belki baskasina yazacak guvensiz iliski yurumez ama hem esi hemde msj yazidigi kadin ikiside hatali bana gore kadinin ne sucu var diyenleri elestirdim ben evli oldugunu bildigi halde bi kadinin adama bende seni sevdim demesi bana pek uygun gelmedi.

Sonra kayınpederi arayıp saydırmasa aşkına aşk katabilirdi aslında ama kısmet değilmiş. Aşk insana büyük hatalar yaptırıyor işte :KK43:

Bi araba almış sadece kadına. Aşık olsa üç çocuğa üç ayrı ev alırdı. Kadın aşık ama adam değil işte. Aşık olan adam araba değil ev alır.

Ben mirası nasıl paylaşacaklarına dair bir yorum yapmadım. Zaten benim evliliğimde böyle bir durum da yoktu. Var olan üzerinden dava görüldü ve bu kadarı benim ve çocuklarımın mağduriyetinin giderilmesine, karşı tarafın yaptıkları için pişman olup başını duvarlara vurmasına yetti. Yeter ki kadın dik dursun ve hakkının peşini bırakmasın. Benim kastettiğim şey mal konusunda, başında erkek olmadan yaşamak konusunda yaşadığı korkuyu atlatması gerektiği. Böyle bir adamla hayatını mahvedip sevgisizlik, hatta nefret içinde son nefesini vermeden önce kendine gelmesi. Ev araba ve nafaka alabileceği bir boşanma gayet de karlı bir boşanmadır.

Kadının histerik halleri demişsiniz, neye dayanarak? Kadının burada kocasının ona söylediklerinden yazdıklarına dayanarak. Kadını bu duruma sokan pasif, ne istediğini bilmeyen, başka bir kadın için sürekli ağlayıp sıızlayan bir adamın söyledikleri. Adamın gözünde bu kadın hiçbir zaman insan olamamış ki karşısındakine insan gibi davransın. Böyle pasif ve zavallı bir adamın bu kadar korunup "aşk adamı" ilan edilmesi aşırı sahte geliyor bana.

Tüm suçu bir kadının üzerine atmaktan bahsetmişsiniz. Buradaki tek kadın eski sevgili mi? Sizler de o pasif ağlak herifin ve "bin di sini sivdim"ci kadının günahlarını, geçmiş kararlarının, korkaklıklarının suçunu bir kadına yüklüyorsunuz. Ve bunu yaparken gerçekten zor durumda olan, yolunu şaşırmış ve öfkesini nereye yönelteceğini bile bilmeyen bir kadını linç edip onun üzerinden alaylar edip gülüp eğleniyorsunuz. (bunu yapanlar için söylüyorum) Herkesin cık cık vah vah dediği konulara yorum yazmak kolay. Asıl mesele bu kadar zavallı durumdaki bir kadına yol göstermek, kadın dayanışmasını hissettirebilmektir. Yoksa inanın hiç zor değildi lince katılıp kahkahalı emojiler atıp "ayy yazık adama inş senden kurtulur ihi ihi" yazmak.
Hanimefendicigim yol isteyen insana yol gösterilir! Konu sahibi ,ne yapabilirim de bu zor durumdan cikarim yara almadan? Demiyor ki! Yani siz erkek olsaniz, konu sahibi gibi bir kadini sever miydiniz!? Adama acidim valla..Garibim baskici bir baba var basinda adamin sevdigi ile evlenmesinj engellemiş. Uzerine sevmedigi bir kadinla evlendirmis..Ve bu kadin da şirret bir kadin! Simdi sizce konu sahibi cocuklarini mi düşünüyor?? Evde sandalyeler koltuklar kırılıp dökülüyor..Surekli bir kavga hali var! Ne kocayi ne cocuklari seviyor konu sahibi! O sadece parayi seviyor! Eee gauette karli bir alışveriş yapmis kocası ile bakar misiniz? Kendini zerre sevmeyen bir adamla yillarca yasamanin bedeli olarak bir ev bir araba alacak! Ee zaten istedigi de bu degil miydi?

Ben gözumu onda actım o anca artıklara kalır benım gibilere layık degil o

Kimse, elin oğlunda gözünü açmaz...Elin oğlu yani..Sen ondan önce de yaşıyordun, hayat evlenince mi başlıyor ne alaka....Kadınlar tutup kendine böyle diyorsa gözümü onda açtım falan zaten kimseden fayda beklemeyin...

Kocam bana başka kadın için o insandı, sen şöylesin dese o adam benimle aynı hayatı artık paylaşamaz...Ne kadar yüz veriyorsunuz su adamlara sanki Sultan Süleyman....Sultan Süleyman olsa çekilmez bu durum..Hiç mi gururunuz yok

Bu bir öfke meselesi değil, zihniyet meselesi. Siz bunun öfkeyle söylendiğini düşünüyorsanız siz de konu sahibiyle aynı kafadasınız demektir.

"Ay küfür mü ıyy" diyen bir insan değilim. Birine sinirlenirsem yakası açılmadık küfürler de edebilirim kendi içimde.
Ama kırk yıl düşünsem "başkasının artığı" demek aklıma gelmez. Çünkü artık olmakla ilgili bir tanım mevcut değil beynimde.

Konu sahibi gayet de hak etti gördüğü tepkiyi. Neyini savunuyorsunuz anlamak mümkün değil.
Ha evet o zihniyette olduğum için koca olacak şahsı, tüm ailemi karşıma alıp boşanma davası açtım(!) Valla ne düşündüğünüz pek umrumda değil. Burası bir körler sağırlar birbirini ağırlar yurduna döndü. Bu saatten sonra yazılanlardan tek kelime anlayıp sağduyuyla düşünebileceğiniz sanmıyorum.

Son düzenleme:
Kimse, elin oğlunda gözünü açmaz...Elin oğlu yani..Sen ondan önce de yaşıyordun, hayat evlenince mi başlıyor ne alaka....Kadınlar tutup kendine böyle diyorsa gözümü onda açtım falan zaten kimseden fayda beklemeyin...

Kocam bana başka kadın için o insandı, sen şöylesin dese o adam benimle aynı hayatı artık paylaşamaz...Ne kadar yüz veriyorsunuz su adamlara sanki Sultan Süleyman....Sultan Süleyman olsa çekilmez bu durum..Hiç mi gururunuz yok

Ya onu demiyor ayol. Açık açık ilk kez açılan yeri mi yazsın kadın. Göz diyerek sansürlüyor işte.

Adamda karakter olsa babasi istedi diye konu sahibi ile evlenir mi? Konu sahibi hk. Zaten yazmaya gerek yok.
Karakterini bilmem, adam beş sene aşk yaşamış, ayrılmış. Altı sene kimseyle evlenmemiş. Kadından ümidi kesince aşkımı kalbime gömeyim biriyle evleneyim bari demiş olabilir. Kendi bulsa yine aynı şeyleri yaşayacaktı, o yüzden babasının bulduğuyla evlenmiş. Konu sahibi güzel kadınmış, evlenene kadar minnoş kadın rolü de yapmış hem kocaya hem ailesine. Belki adam güzel kadın, huyu da güzel zamanla severim diye düşündü. Ne bilsin yerini sağlama alınca içinden canavar çıkacağını?

Adam pasif olabilir ama kötü bir adam değil bence. Kötü bir adam bu yaptıklarını kadının burnundan getirirdi. Boşanma durumunda kadının isteklerini kabul edeceğini de söylüyor. Ne yapsın daha?

Hanimefendicigim yol isteyen insana yol gösterilir! Konu sahibi ,ne yapabilirim de bu zor durumdan cikarim yara almadan? Demiyor ki! Yani siz erkek olsaniz, konu sahibi gibi bir kadini sever miydiniz!? Adama acidim valla..Garibim baskici bir baba var basinda adamin sevdigi ile evlenmesinj engellemiş. Uzerine sevmedigi bir kadinla evlendirmis..Ve bu kadin da şirret bir kadin! Simdi sizce konu sahibi cocuklarini mi düşünüyor?? Evde sandalyeler koltuklar kırılıp dökülüyor..Surekli bir kavga hali var! Ne kocayi ne cocuklari seviyor konu sahibi! O sadece parayi seviyor! Eee gauette karli bir alışveriş yapmis kocası ile bakar misiniz? Kendini zerre sevmeyen bir adamla yillarca yasamanin bedeli olarak bir ev bir araba alacak! Ee zaten istedigi de bu degil miydi?
Garibim dediğiniz adam evlenirken en az 25 yaşında olduğunu varsayıyorum. Duyan da elini kolunu bağlayıp bu kadınla zorla gerdeğe sokmuşlar sanıcak:) adam pasif bir edilgen olmasaymış da bu "şirret" kadınla evlenmeseymiş. Ayrıca ayrılmak sadece kadınlara özgü değil. Gayet kendisi de boşanabilir ama bu "zavallı adam" eski sevgilisine internetten yürüyüp evdeki kadını sürekli aşağılayıp aynı evde oturmaya devam ediyor. Burada tek bir şey aklıma geliyor. Adam kadından daha çok paracı ve babası malını geri almasın diye bu hayata katlanıyor.

Ha evet

Ha evet o zihniyette olduğum için koca olacak şahsı, tüm ailemi karşıma alıp boşanma davası açtım(!) Valla ne düşündüğünüz pek umrumda değil. Burası bir körler sağırlar birbirini ağırlar yurduna döndü. Bu saatten sonra yazılanlardan tek kelime anlayıp sağduyuyla düşünebileceğiniz sanmıyorum.

Sizin boşanmanızın konuyla ve benim söylediklerimle bir alakası yok ama yine de siz bilirsiniz :KK14:

Ben karsi taraftaki kadindan bahsettim herkes nasil hak veriyor derken konu sahibinden degil! tabiki yapilmasi gereken bana gorede kendi yolunu cizmesi bgun o kadina yazan es yarin belki baskasina yazacak guvensiz iliski yurumez ama hem esi hemde msj yazidigi kadin ikiside hatali bana gore kadinin ne sucu var diyenleri elestirdim ben evli oldugunu bildigi halde bi kadinin adama bende seni sevdim demesi bana pek uygun gelmedi.
Ben olsam cevap vermem ama o yazmış. Suçlu olan kocası. Yazmayacakti kadina ve En baştan evlenmeyecekti. Konu sahibi de bile bile lades demiş. Bakmış malı mülkü var olur demiş. Ayrıca hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Zaten bani açılınca hepimizi paylayacak😂😂

Sizin boşanmanızın konuyla ve benim söylediklerimle bir alakası yok ama yine de siz bilirsiniz :KK14:
Kendi yazdığınızı tekrar okuyun. O zihniyette olduğumu iddia ediyorsunuz ya, ben de diyorum ki "boşanmış kadına artık diyecek bir zihniyeti desteklesem kendim boşanmazdım"

Ayy neyse banane yahu, aklı olan gider boşanır, burada hayatlarının kontrolünü ele alamayan 3 pasif agresif yüzünden siparişimi yeriştiremedim. Yarına kaldığı için 10 tl ceza kesilecek. Benim derdim daha büyük😒

Garibim dediğiniz adam evlenirken en az 25 yaşında olduğunu varsayıyorum. Duyan da elini kolunu bağlayıp bu kadınla zorla gerdeğe sokmuşlar sanıcak:) adam pasif bir edilgen olmasaymış da bu "şirret" kadınla evlenmeseymiş. Ayrıca ayrılmak sadece kadınlara özgü değil. Gayet kendisi de boşanabilir ama bu "zavallı adam" eski sevgilisine internetten yürüyüp evdeki kadını sürekli aşağılayıp aynı evde oturmaya devam ediyor. Burada tek bir şey aklıma geliyor. Adam kadından daha çok paracı ve babası malını geri almasın diye bu hayata katlanıyor.
Off amma farklı yerlere çektiniz. Ee adam 25 de kadın sanki 20 yaşındaydı 26 yaşındaymış. Adam benle evlencen diye başına silah mı dayadı? Aılesı zorladı mı hayır. Sırf mal mülk var diye evlenmiş. Kendi açık açık söylüyor yahu adam evlenmeden görücü halinde söylemiş oda önemsememiş nasılsa para var çocukta yapar yerimi garantilerim diye. 10 yıl boyunca adam resmen şiddet görmüş sandalyeler adama fırlatılmış. Adama beni sev diye imkan vermemiş. Zaten neyini sevecek pardon? Kim ağzında beddua sövme olan karşısındakini aşağılayan birini sever? Başkasının malına karışmayı biliyor. Kayınperı arıyor sayıp sövüyor halbuki saçmalığa bak görende bilmeden evlendi sanır bile bile evlenen sensin. Burada adam suçlu ama kimse kusura bakmasın konu sahıbı daha çok suçlu para pul için gayet koşa koşa evlenil süpriz yumurta olayı değil. Aksine kendisi insanları kandırmış gerçek yüzünü göstermemiş. İmza atılınca gerçek yüzü ortaya çıkmış. Olan çocuklara olmuş. Adamı zaten sevmiyor beğenmıyor kp ın diğer mallarına göz diktiği için bırakmıyor. Ben böyle birine ne ev ne araba altına çekerdim. Babamı arayıp sövecek yıllarca kavga edecek ben babamın malıyla altına araba çekecem adamında aklından zoru var zaten.

Karakterini bilmem, adam beş sene aşk yaşamış, ayrılmış. Altı sene kimseyle evlenmemiş. Kadından ümidi kesince aşkımı kalbime gömeyim biriyle evleneyim bari demiş olabilir. Kendi bulsa yine aynı şeyleri yaşayacaktı, o yüzden babasının bulduğuyla evlenmiş. Konu sahibi güzel kadınmış, evlenene kadar minnoş kadın rolü de yapmış hem kocaya hem ailesine. Belki adam güzel kadın, huyu da güzel zamanla severim diye düşündü. Ne bilsin yerini sağlama alınca içinden canavar çıkacağını?

Adam pasif olabilir ama kötü bir adam değil bence. Kötü bir adam bu yaptıklarını kadının burnundan getirirdi. Boşanma durumunda kadının isteklerini kabul edeceğini de söylüyor. Ne yapsın daha?
Ben ki böyle pasif adamları hiç hoş görmem, yerin dibine gömerim hiç bakmam. Bir tanesine acıyacağım aklıma gelmezdi.

X