Kocam eski sevgilisini unutmadı

İlk mesaji kocaniz yazmiş kadina, kadinin bisey yaptigi da yok. Hoş yapsaydi bile sizin kocaniz karsilik vermek zorunda değil.
Zaten goruculu evlenmissiniz adam tanisirken size bu kadindan bahsetmiş eminim adamin size aşkindan ölüp bitmedigini bilerek evlendiniz sizde ne bekliyordunuz?

Yok kocamda gozumu actim, adam ayartmayi bilmem filan, kadina ne yakistirdiginiz belli...
Siz de bilseydiniz keske eşinizi ayartmayi, bunca sene aklinda baska kadin olmazdi belllllkiiiii...

Ee sonuç 🤔 naptin konu sahibi

Ne yapicak silahları kuşanmış kocasına hayat nasıl zindan edilir onu düşünüyor
Bu planlar içinde 4.cocukta var

Mallar çocuklara kalıcak ya derdi o

Ha bu zevali salak adamsa,bu kadını çekiyor
Neden çekiyor bunuda anlamıyorum
Neden kendine hayati zehir eden bir kadınla yaşıyor
Hadi kadın boşamıyor adam boşansın ayrılsın alsın bir ev masrafları üslensin
En azından başında.zebani gibi duran bir kadın olmaz

Konu sahibide adama korkutük aşık olarak evlenmemış sonucta. Bana sanki esim bana asık olsun her istediğimi yaptirayım hirsı gibi geldi.

Tabiki hicbir kadın boyle bir muameleyi haketmez ama kendime araba aldirdım kavga ederek ayrı eve tasimdım kardesine daha fazla mal verdiler diye kavga ettim kavga ediyorum ama ev aldıramıyorum diye belirtmis.

Allah askına amaci sadece kocasının onu sevmesi olan kadın mal konusunu bu konuda acar mı? Bence bu yuzden de bu kadar tepki aldı.

Bir uye daha yazmıstı. kim bu kadar yildan sonra hala körkutuk aşik kalabilir ki? evde huzursuzluk kavga cıktıkta adamda eski kadına sarmış. Yaptığı dogrumu tabiki değil karakterli olsa zamaninda ailesine karsi gelirdi adam karaktersiz pasif kalıyor ve pasif tepkiler veriyor. Karakterli olsa evli haliyle o kadının pesine düsmez.

Konu sahibinin hırsinda ben kocasina asıkta o yuzden bu kadar uzuluyor diye bir his alamadım. Konu sahibi kocm bana asik olsaydi benim her dedigimi yapsaydi hırsı var sanki.

Yine de yaşadıkları cok zor. Allah zora gelince eskileri desen kocayıda bildiği gibi yapsın.

Karakterini bilmem, adam beş sene aşk yaşamış, ayrılmış. Altı sene kimseyle evlenmemiş. Kadından ümidi kesince aşkımı kalbime gömeyim biriyle evleneyim bari demiş olabilir. Kendi bulsa yine aynı şeyleri yaşayacaktı, o yüzden babasının bulduğuyla evlenmiş. Konu sahibi güzel kadınmış, evlenene kadar minnoş kadın rolü de yapmış hem kocaya hem ailesine. Belki adam güzel kadın, huyu da güzel zamanla severim diye düşündü. Ne bilsin yerini sağlama alınca içinden canavar çıkacağını?

Adam pasif olabilir ama kötü bir adam değil bence. Kötü bir adam bu yaptıklarını kadının burnundan getirirdi. Boşanma durumunda kadının isteklerini kabul edeceğini de söylüyor. Ne yapsın daha?

E kiz acik diye kizdan ayrilan, babasinin istedigi gibi biri ile evlenen adam bunlari goze almistir zaten. Ikisi de birbirini bulmus tencere kapak olmuslar. Edebi ile ayrilan kiza babanin buldugu gelin ne edepli yakistirmalar yapmis. Neyse bosuna gerilip banlanmaylim :)

Burda adam haklı falan diyenler nasıl haklı buldu acaba adamı
Adam masallah 3 cocuk yapmayı biliyor sevmiyorsan niye evlendin de başkasının hayatını mahfettin konu sahibinin uslubu yıllarını verip hiç sevilmemenın değer görmemenin öfkesinden kaynaklanıyor,sizin kocanız 10 15 yıl sonra hala gidip başkasına unutamadım yazsa siz de aa ne kadar büyük aşk ben aradan çekileyim mi dersiniz Boşansalar adam çocukları da sevmiyordur muhtemelen onları da siler verilen nafakaları da biliyoruz.Kadın 3 çocuğun dertleri,parasızlıkla uğraşırken bunlar da ikinci baharı yaşar ne güzel

Garibim dediğiniz adam evlenirken en az 25 yaşında olduğunu varsayıyorum. Duyan da elini kolunu bağlayıp bu kadınla zorla gerdeğe sokmuşlar sanıcak:) adam pasif bir edilgen olmasaymış da bu "şirret" kadınla evlenmeseymiş. Ayrıca ayrılmak sadece kadınlara özgü değil. Gayet kendisi de boşanabilir ama bu "zavallı adam" eski sevgilisine internetten yürüyüp evdeki kadını sürekli aşağılayıp aynı evde oturmaya devam ediyor. Burada tek bir şey aklıma geliyor. Adam kadından daha çok paracı ve babası malını geri almasın diye bu hayata katlanıyor.
Ama " o" acidiginiz kadin da en az 25 yasindaymis evlenirken.Adamla sadece parasi icin evlenmis.Yoksa hangi akli basinda 25 yasindaki kadin " baskasini seviyorum" diyen bir adamla evlenir? Yani konu sahibinin acinacak bir tarafi yok! Burada ona akil veren kadinlari suya götürür susuz getirir alimallah!! Bu forumda esinden para istemeye cekinen kadinlar var birsürü! Konu sahibi daha ölmeden kayinpederin mallarinin derdine düşmüş! Uc cocugu da kendi bilerek yapmis! Ayrica tek kavgali oldugu kisiler de esi, kp, eski sevgili degil! Konu sahibinin tek derdi elti cocuklarina mal gitmesin! Coook cikarci cok! 25 yasimdayken benim basimda kavak yelleri esiyordu ama bu kadin o yasta gözünü kp mallarina dikmis!

Birkaç yorumdur dikkatimi çekiyor, "20 yaşında genç kızmış" diyorsunuz konu sahibi için.
Profilde 36 yazıyor yaşı ve 10 senelik evliymiş. 26 yaşında evlenmiş yani.
O yaşta ilk gördüğü adam şu anki eşi idiyse bu da kendi problemi bence. 26 yaş mantıklı düşünüp karar alınabilecek bir yaş.
16 yıllık evlilik diye okudum ben onu. Pardon :)

Konuyu hayretler içinde okudum ama asıl yorumlar beni benden aldı konuda yorumlarda birbirinden beter pes diyorum başka birşey diyemiyorum :işsiz:

E kiz acik diye kizdan ayrilan, babasinin istedigi gibi biri ile evlenen adam bunlari goze almistir zaten. Ikisi de birbirini bulmus tencere kapak olmuslar. Edebi ile ayrilan kiza babanin buldugu gelin ne edepli yakistirmalar yapmis. Neyse bosuna gerilip banlanmaylim :)
Gel öpeceğim alnından. Çok edepli gelinleri arkalarından "aynı şeytan gibiler zaten" diyor. Aşık olduğu kadından da anasının babasının ağzına bakıp, edebin bez parçalarında değil ruhta olduğunu savunmayan yetersize de müstehak böyle kadın.

Adam açık diye ayrılmamış kızdan. Kız adamın ailesi kapalı istiyor ben bunlarla anlaşamam diye ayrılmış. Muhtemelen aynı binada oturmayı falan da istemedi zaten. Ailenin parası da gözünü boyamamış. Adam çok uğraşmış, kadın numarasını falan değiştirip izini kaybettirmiş. Maksimum 20 yaşında üniversite öğrencisi bir genç kız bile mantıklı karar alabiliyor da koca 26 yaşında kadın kendisini sevmediğini başkasına aşık olduğunu söyleyen adamla evlenmemeyi akıl edemiyor mu?

Adam 6 sene evlenmemiş kızdan sonra. Ümidi kesince artık kim olursa olsun önemli değil demiş olabilir ya da evlen baskısından bunalıp kabul etmiş olabilir. Adamın ne yaşadığını bilmiyoruz ki.

Ne yapicak silahları kuşanmış kocasına hayat nasıl zindan edilir onu düşünüyor
Bu planlar içinde 4.cocukta var

Mallar çocuklara kalıcak ya derdi o

Ha bu zevali salak adamsa,bu kadını çekiyor
Neden çekiyor bunuda anlamıyorum
Neden kendine hayati zehir eden bir kadınla yaşıyor
Hadi kadın boşamıyor adam boşansın ayrılsın alsın bir ev masrafları üslensin
En azından başında.zebani gibi duran bir kadın olmaz
Adam yüreksiz çünkü. Kendine cehennem yaşatmayı sevenlerden.

Konu sahibinin ne suçu var ki anlamadım her kadın böyle davranır .Çünkü duygularıyla oynanmış kandırılmış .Kim böyle bir evlilik ister .Tabiki adama hatasını göstermek onu rezil etmek ister .Uzaktan davulun sesi hoş gelir .Konu sahibinin dediği gibi kocası o kadınla kavuşamadığı için kafasında o kadar büyütmüşki..İnsanların hiç mi işi güç yok ,3 tane çocuğun var onlarla vakit geçirmek kafa dağıtmak varken ergen gibi eski aşkının peşinden koşuyorsun..Daha olgunlaşmamış 3 tane çocuk yapmış adam birde .

Konu sahibinin ne suçu var ki anlamadım her kadın böyle davranır .Çünkü duygularıyla oynanmış kandırılmış .Kim böyle bir evlilik ister .Tabiki adama hatasını göstermek onu rezil etmek ister .Uzaktan davulun sesi hoş gelir .Konu sahibinin dediği gibi kocası o kadınla kavuşamadığı için kafasında o kadar büyütmüşki..İnsanların hiç mi işi güç yok ,3 tane çocuğun var onlarla vakit geçirmek kafa dağıtmak varken ergen gibi eski aşkının peşinden koşuyorsun..Daha olgunlaşmamış 3 tane çocuk yapmış adam birde .
Kim oynamış duygularıyla, kim kandırmış? Adam evlenmeden söylemiş her şeyi.

Adam ben başkasını seviyorum dememiş evlenirken, beş yıllık ilişkim oldu çok sevdim demiş. GöZünüzle okuyun şu konuları çok rica ediyorum. Gayet normal bir açıklama duymuş kadın, evlenmem seninle madem öyle mi diyecekti... o zaman herkes ilk sevgilisiyle evlensin boşanmalar falan yasaklansın. Evet adam yüzde yüz hatalı , unuturum diye evlilik yoluna girmiş. Konu sahibi de çıldırmakta haklı. Aldatılan üni mezunu koskoca hemşire arkadaşım gidip kadının dükkanın camlarını indirmişti, bağıra çağıra kadına saldırıp saçlarını yolmuştu. Yaşamayan bilmez, Allah da kimseye yaşatmasın. Yapılması gereken boşanmak ve insta mesajını delil gösterip taZminattı nafakaydı her şeyden yararlanmak

Ben gözumu onda actım o anca artıklara kalır benım gibilere layık degil o
Cok sevmıs onu kavusamadı ya ondan oyle geliyor kadın ınstagram sayfasını acıyor arada bu gorsun dıye emınım bunlar gorusuyorlar mesajda bende cok sevdım demis neden yazıyon dememıs rezıledicem onları zaten bır cozeyım konuyu tam
Boşanmış bir kadına artık zihniyetiyle bakan bir kadına saygı duymam ama söyleyeceklerim banlanma sebebim olur.
Keşke ufkunuzu biraz açabilecek kapasiteniz olsaydı.

Bence siz haklisiniz ama hakliykrn haksiz duruma dusmeyin hakaret edip bu kdr yorum yapilmis kadinin ne sucu var die o zmn hepimiz evli olan eski sevgilimize bende seni sevmistim die acik.kapi birakalim hem kadinda hem esinizde var bunca yorumdada kadinin hakli bulunmasini anlamis.deilim
Erkek kayirmanin da bu kadarı, pesss...
Sanki kadin durduk yere "ben de seni sevdim" diyip kendi kendine konuşmuş.
Evli barkli olan adam kendisi, cevap veren kadin bekar.

Burda adam haklı falan diyenler nasıl haklı buldu acaba adamı
Adam masallah 3 cocuk yapmayı biliyor sevmiyorsan niye evlendin de başkasının hayatını mahfettin konu sahibinin uslubu yıllarını verip hiç sevilmemenın değer görmemenin öfkesinden kaynaklanıyor,sizin kocanız 10 15 yıl sonra hala gidip başkasına unutamadım yazsa siz de aa ne kadar büyük aşk ben aradan çekileyim mi dersiniz Boşansalar adam çocukları da sevmiyordur muhtemelen onları da siler verilen nafakaları da biliyoruz.Kadın 3 çocuğun dertleri,parasızlıkla uğraşırken bunlar da ikinci baharı yaşar ne güzel

Bir zahmet kendimizde biseyleri dusunelim. Butun hayatimizi başkasinin "sevmiyorsa evlenmeseymiş, istemiyorsa cocuk yapmasaymiş" ına birakirsak boyle olur. Şu duruma geldikten sonra yapmasaymişin bir onemi yok.

Bir adam aşik mi degil mi bence her kadin hisseder 10 sene bunu anlamak için fazla uzun. Evlenmek, cocuk yapmak bir aşk gostergesi degildir evlenen, evli olan herkes birbrine aşik degil.

10 sene sonra kocam birine yazsa haklarimi alir boşanirim gercekten. Ortada savaşilacak birsey yok cunku.

Biliyomusun sen kadına o kadar hakaret ediyosun ya
O kadın 20 yaşındayken daha karakterli davranmış birilerine yaranayim diye kapanmayı tercih etmemiş ya da sırf parası var diye evleneyim dememiş
Kendi tercihine saygılı olmayan insanlara tepkisini göstermiş ayrılmış bravo ona
Olan eşine olmuş
Sen de eğer onun gibi karakterli duruş sergilemek isteniyorsan seni sevmediğini söyleyen adamdan ayrılırsın
Hiç doğru düşünemiyorsun hem kendine hem çocuklarına zarar verirsin böyle acil terapiye git

Ne kandırılması? Kadın başkasına aşık olduğunu bile bile evlenmiş adamla. Kocası eve sarhoş geldikten sonra bile 2 çocuk yapmış. Hadi adam yapıyor, kadın sevilmediği bir adamdan çocuk olmaması için korunabilirdi. Ama o da mal mülk peşinde işte. Ne kadar çocuk o kadar mal mülk. Adamın babasından kalan mirasa bile gözünü dikmiş, bırakmam da bırakmam.
Konu sahibi hiçbir kadına burada artık diyemez. Oldu bizde sinirlenip milletin namusuna hakaret edelim, mis gibi hayat ya.

Duygularıyla mı oynamış?Adam hiç bir zaman sevdiğini söylememiş ki.Evlenmeden önce de söylemiş,aklımda başkası var diye.Yazılanlardan sonra nasıl mağdur gibi gösterebiliyorsunuz kadını,hayret!Ayrıca özellikle erkekler için cinselliği çok da duygusallaştırmayın.Çocukların olup olmaması daha çok kadının elinde.Ayrıca çocuğunu düşünen kadın onların gözünün önünde eşyaları parçalamaz,bağırmaz,hakaret beddua etmez.

X