- 3 Şubat 2021
- 2.562
- 8.113
- 36
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Bence yanlış anladığınız birşey varO bir "sürü" boşanmış ya da boşanmakta olan kadınlardan biri de benim. Daha dün açılan bir konuda 135 kiloluk bir adamın aldatması üzerine dönen alayı, küçümsemeyi, aşağılamayı, gırgırı görmek için bdv ana sayfasına bakman yeterli. Ben de kilolu ve zayıflamaya çalışan bir kadın olarak bunlara güldüm. İnsanlar canları yanınca bu tür tepkiler verirler. Burada amaç ne boşanmış kadınları ne de kiloları aşağılamaktır. Muhatap direkt can yakan kişidir. Ve evet kk'daki sürü psikolojisi bir gerçektir. Bunu 10 yıldır bu topiği takip eden ve altif olarak kullanam bir üye olarak yüzlerce kez deneyimledim. Başta o kelimeye takılanlar olmasaydı şu an o kocaya "bin di sini çik sivdim" yazan kadının ne namusu ne onuru kalmıştı.
Hangi devletmiş o "kadının ve çocukların hakkını koruyan" bir söyleyiverin ben de taşınayım bari. O mahkemelerden geçmiş biri olarak ünlülerin aptalca davaları aynı gün görülürken ben o mahkemerden sıra gelmemesi yüzünden 8 ay çocuklarımla birlikte sefalet çektim. Allah'tan avukatım becerikliydi ve karşı taraf inanılmaz derecede ahmaktı da istediğimi alabildim yoksa kadınların ve çocukların nasıl mağdur edildiğini çok iyi biliyoruz.
Ha ayrıca donuna kadar alma mevzusunu da deneyimleyip yazıyorum. Kafasına koyan ve uğraşan kadın öyle bir alır ki o donu herifin kafasına geçirip etrafında 3 tur döndürür.
Ben gözümü kocamda açtım, o bilmem kime layık
Konu sahibi başı açıkları, bakire olmadan evlenenleri, boşanmış kadınları kendinden aşağıda görüyor
Bu sürü psikolojisi değil, edilen hakarete tepki
Kadın dert yanmaya değil, namusuyla kendince ahkam kesmeye gelmiş