Kocam eski sevgilisini unutmadı

Belki sinirden stresten zaman kavramı gitti kadında, iyi düşünmek istiyorum. 😀
Eşinin ilişkisi 5 yıl sürmüş
10 yıllık evliler
16 yıl olmuş kızla ayrılalı
Kız 2011de evlenmiş bu yıl boşanmış
Bence bu kadar yazabiliyorken o da doğrudur😆
Artık her konuya şüpheyle bakıyorum 😃

Sevgili KK kadınları! Burada aldatan erkekler ve onların sevgilileri hakkında şimdiye kadar okuduklarımı başka yerde okuma ihtimalim yok. Bu bir KK klasiğidir. Şimdi bu kadına niye bu kadar yüklendiniz? Resmen sürü psikolojisi. Birkaç kişi kadını hedef aldı diye hepiniz hurraa sağlı sollu girişmişsiniz. Belli ki acı çekiyor, ne yapacağını bilmiyor. Yol gösterecekseniz gösterin, hatalarını söyleyin ama yaptığınız resmen linç. Yapmayın etmeyin.

Konu sahibi, hatayı en başta yapmışsın. Başkasını seven adamı kendine koca yapmaya çalışmışsın. Bunca yıl olmamış, bundan sonra da olmayacak. Öfkeni 3. şahsa değil muhatabına yönelt ve hem çocukların hem kendin için doğru olanın ne olduğunu sakin kafayla düşünmeye başla. Yanlış erkeklerle ömrü heba olan kadınlar psikolojik olarak da mahvoluyor. Sen de kendini mafvetmişsin. Daha fazla perişan olma. Burada "derdin para" diyenlere de bakma. Tabii ki derdin para olacak. Her ne kadar yanlış yapmış olsan da şu an yaşayan, birçok şeye ihtiyaç duran 3 çocuğun var. Bu çocuklar su yakmıyor. Onların hakkını alman gerekiyor. Sana şu an kötü gelen ama aslında senin lehine olan gelişme şu. Kocan boşanmak istiyor. Kendiliğinden evi sana bırakmaya razı olmuş bile. Araban da var. Kocana anlaşmalı boşanma karşılığında imkansız bir tazminat ve nafaka öner. Zaten o fiyatı aşağı düşürmek için sana yalvaracak. Sonra miktarı onun zorlanacağı ama kabul edeceği bir noktaya kadar indir. O sevgilisine kavuşma hayaliyle kabul edecektir. Ama emin ol o kadın da çulsuz adama gitmez. Tabii işin o kısmı seni bağlamaz. Sen kendini ve çocuklarını düşün. Tee ilk günden beri kalbi sana ailt olmayan, on yıllarca hep başkasını sevmiş, bundan sonra da sevecek olan adamın varlığı seni mutlu etmeyecek. Al parasını, posasını karıya yolla. İnan bu sinir stres yok olup gidecek. İlk defa nefes aldığını hissedeceksin. Ve belki bir gün seni gerçekten seven biriyle karşılaşacaksın.
Sürü demişken bir "sürü" boşanmış kadın var ve hanımefendi boşanmış bir anneye "artık" dedi. Ne denmesini bekliyordunuz, aferin mi?
Tavsiyeler vermişsiniz de kendisi boşanılınca artık olacağını düşündüğü için zannetmiyorum boşansın. Zaten nafakalar tazminatlar da öyle altın tepside sunulmuyor ama çocukların hakkını da almak da konu sahibine düşen bir şey değil zaten olası boşanmada çocukların hakkı korunur. Başka kadın yiyecek diye bir şey yok. Kadının kızına babalık yapıp kendi çocuklarını ortada bırakmak da adamın donuna kadar almak da çok ütopik.
Zaten öbür kadının yerinde olsam bu saatten sonra hayatıma bakarken 16 yıl önceki mevzumu beni saçma sebeplerden ayıran ailesi, sorunlu bir eski eşi ve 3 çocuğuyla kabul de etmezdim.

Senin adam agir sapik bana gore 10 yil kadini takip etmek ve unutamadim yazmak nedir ya arabeske gel, kiz da ayri bir cins ben de seni sevdimler falan öfff ...e kavussaydiniz kardesim ...

Yani bastan onlem alinmaliydi kuzum boyle adamlara prim vermemek lazim fakat olan olmus ne yapilir bilemedim
Saplantılı bende bir dönem yaşadım takıntı oluyor arama motorunda aratma falan bende sevgi kaldığı için değildi sadece takıntı ve alışkanlık gibi bir şeydi çok şükür kurtuldum 😅😅

Sevgili KK kadınları! Burada aldatan erkekler ve onların sevgilileri hakkında şimdiye kadar okuduklarımı başka yerde okuma ihtimalim yok. Bu bir KK klasiğidir. Şimdi bu kadına niye bu kadar yüklendiniz? Resmen sürü psikolojisi. Birkaç kişi kadını hedef aldı diye hepiniz hurraa sağlı sollu girişmişsiniz. Belli ki acı çekiyor, ne yapacağını bilmiyor. Yol gösterecekseniz gösterin, hatalarını söyleyin ama yaptığınız resmen linç. Yapmayın etmeyin.

Konu sahibi, hatayı en başta yapmışsın. Başkasını seven adamı kendine koca yapmaya çalışmışsın. Bunca yıl olmamış, bundan sonra da olmayacak. Öfkeni 3. şahsa değil muhatabına yönelt ve hem çocukların hem kendin için doğru olanın ne olduğunu sakin kafayla düşünmeye başla. Yanlış erkeklerle ömrü heba olan kadınlar psikolojik olarak da mahvoluyor. Sen de kendini mafvetmişsin. Daha fazla perişan olma. Burada "derdin para" diyenlere de bakma. Tabii ki derdin para olacak. Her ne kadar yanlış yapmış olsan da şu an yaşayan, birçok şeye ihtiyaç duran 3 çocuğun var. Bu çocuklar su yakmıyor. Onların hakkını alman gerekiyor. Sana şu an kötü gelen ama aslında senin lehine olan gelişme şu. Kocan boşanmak istiyor. Kendiliğinden evi sana bırakmaya razı olmuş bile. Araban da var. Kocana anlaşmalı boşanma karşılığında imkansız bir tazminat ve nafaka öner. Zaten o fiyatı aşağı düşürmek için sana yalvaracak. Sonra miktarı onun zorlanacağı ama kabul edeceği bir noktaya kadar indir. O sevgilisine kavuşma hayaliyle kabul edecektir. Ama emin ol o kadın da çulsuz adama gitmez. Tabii işin o kısmı seni bağlamaz. Sen kendini ve çocuklarını düşün. Tee ilk günden beri kalbi sana ailt olmayan, on yıllarca hep başkasını sevmiş, bundan sonra da sevecek olan adamın varlığı seni mutlu etmeyecek. Al parasını, posasını karıya yolla. İnan bu sinir stres yok olup gidecek. İlk defa nefes aldığını hissedeceksin. Ve belki bir gün seni gerçekten seven biriyle karşılaşacaksın.
Aşkım çok iyi niyetlisin, üzerler seni bu hayatta. Beni çok üzdüler de. Boşanmış kadına '' birinin artığı'' diyen kadın üşenmeyip vakit ayırıp şu dediklerini yapar mı? Evet, vaktinde paraya kanmış gelmiş, kaynana üstü daireyi kabul etmiş şirinlik yapacak ya. Tabi ki şu saatten sonra 3 çocukla derdi para olsun, diyeceğimiz yok. Ama boşanma davasında olsun, lakin umudum yok. Adamın donuna kadar alsa gözü eti kemiğinde kalacak. Hakkını almak istemesi kadar doğal birşey yok ama görmedin mi, iki lafından biri para. Zaten 20 yıl çalışsak anca yapacağımız kadar mal almış ama yetmez, adam canını verse anca kurtulur. Boşamaz kocayı bu kadın, koca onu boşar ama.

10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
ya segi görmezsen tabi ağzından beddua düşmen allah yardımcın olsun ama mutlu değilsen sen onu çekmek zorunda değilsin

10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı

O neydi kizzzz 🤣🤣🤣 ne okudum ben 😅😅 bacım bu ne öfke ya görücü usulü evlenmişsin adam beni sevmiyor diyerekten zaten üstüne başkasını seven adamdan 3 çocuk yapmışsın. Mala mülke konmussun 😅😅 boşan bence bu öfke seni yer bitirir kanser olur üç beş yıla kalmaz gidersin çocuklarına da artık‼️ dediğin kadar bakar. Bı kurtar kendini ya bu eski kafadan çıkın artık. Eşin seni insan olarak bile sevmiyor. Burda en büyük suç ailenin . Üç hayatı mahvetmisler. Karşı tarafta mutlu olamamışki ayrılmış yani . Eşinin ana babası iki insanı ayırdığı gibi birde senin hakkına girmişler. Gelsin oglumuzun başında dursun yemek ev işi çocuk falan işlev bu. Onun için sen çocuklarının hakkı olan parayı al kendine bir hayat kur. Sevdiğim adamla evlendim sevgisini göstermese zoruma gidiyor birde senin gibi olsa düşünemiyorum
konu sahibi bu adamdan zorla mı 3 çocuk yaptı. çocuk için adamında etkili faktör oldugu unutulmasın. burda adam seni sevmiyorum arada sevişerim sen benim soyumu devam ettir mantığından ziyade ne yazık ki eşinden memnun olmayan bir adam var. adam sanıyor ki üniversite yıllarında ki gibi sevgililik . eminim o bayanla da evli olsa bu adam aynı sıkıntıları yaşayacak. aile baskısını ailesine yansıtacak. buraya yazan konu sahibi sadece kızgın değil, korkuyorda,eşinin onu boşamasından bu nedenle bu kadar sardırgan. Ama şunu bilmeli; bu adamla bir ömür heba edilmiş, bu adamın eski sevgilisi ile mutlu olma durumu sıfır. kadıncagız açık diye istemeyen erkek ailesi bu duruma izin vermez. biraz sakin olur biraz etrafı dinleyin gözlem yapın . en az zarar ile bu durumdan kurtulmaya çalışın. çocuklarınızı düşünün. en son aşamada lütfen tırnaklarınız çıkarın son söyleyeceginizi ilk söylersenizçok kaybedersiniz.

Sürü demişken bir "sürü" boşanmış kadın var ve hanımefendi boşanmış bir anneye "artık" dedi. Ne denmesini bekliyordunuz, aferin mi?
Tavsiyeler vermişsiniz de kendisi boşanılınca artık olacağını düşündüğü için zannetmiyorum boşansın. Zaten nafakalar tazminatlar da öyle altın tepside sunulmuyor ama çocukların hakkını da almak da konu sahibine düşen bir şey değil zaten olası boşanmada çocukların hakkı korunur. Başka kadın yiyecek diye bir şey yok. Kadının kızına babalık yapıp kendi çocuklarını ortada bırakmak da adamın donuna kadar almak da çok ütopik.
Zaten öbür kadının yerinde olsam bu saatten sonra hayatıma bakarken 16 yıl önceki mevzumu beni saçma sebeplerden ayıran ailesi, sorunlu bir eski eşi ve 3 çocuğuyla kabul de etmezdim.
O bir "sürü" boşanmış ya da boşanmakta olan kadınlardan biri de benim. Daha dün açılan bir konuda 135 kiloluk bir adamın aldatması üzerine dönen alayı, küçümsemeyi, aşağılamayı, gırgırı görmek için bdv ana sayfasına bakman yeterli. Ben de kilolu ve zayıflamaya çalışan bir kadın olarak bunlara güldüm. İnsanlar canları yanınca bu tür tepkiler verirler. Burada amaç ne boşanmış kadınları ne de kiloları aşağılamaktır. Muhatap direkt can yakan kişidir. Ve evet kk'daki sürü psikolojisi bir gerçektir. Bunu 10 yıldır bu topiği takip eden ve altif olarak kullanam bir üye olarak yüzlerce kez deneyimledim. Başta o kelimeye takılanlar olmasaydı şu an o kocaya "bin di sini çik sivdim" yazan kadının ne namusu ne onuru kalmıştı.

Hangi devletmiş o "kadının ve çocukların hakkını koruyan" bir söyleyiverin ben de taşınayım bari. O mahkemelerden geçmiş biri olarak ünlülerin aptalca davaları aynı gün görülürken ben o mahkemerden sıra gelmemesi yüzünden 8 ay çocuklarımla birlikte sefalet çektim. Allah'tan avukatım becerikliydi ve karşı taraf inanılmaz derecede ahmaktı da istediğimi alabildim yoksa kadınların ve çocukların nasıl mağdur edildiğini çok iyi biliyoruz.

Ha ayrıca donuna kadar alma mevzusunu da deneyimleyip yazıyorum. Kafasına koyan ve uğraşan kadın öyle bir alır ki o donu herifin kafasına geçirip etrafında 3 tur döndürür.

konu sahibi bu adamdan zorla mı 3 çocuk yaptı. çocuk için adamında etkili faktör oldugu unutulmasın. burda adam seni sevmiyorum arada sevişerim sen benim soyumu devam ettir mantığından ziyade ne yazık ki eşinden memnun olmayan bir adam var. adam sanıyor ki üniversite yıllarında ki gibi sevgililik . eminim o bayanla da evli olsa bu adam aynı sıkıntıları yaşayacak. aile baskısını ailesine yansıtacak. buraya yazan konu sahibi sadece kızgın değil, korkuyorda,eşinin onu boşamasından bu nedenle bu kadar sardırgan. Ama şunu bilmeli; bu adamla bir ömür heba edilmiş, bu adamın eski sevgilisi ile mutlu olma durumu sıfır. kadıncagız açık diye istemeyen erkek ailesi bu duruma izin vermez. biraz sakin olur biraz etrafı dinleyin gözlem yapın . en az zarar ile bu durumdan kurtulmaya çalışın. çocuklarınızı düşünün. en son aşamada lütfen tırnaklarınız çıkarın son söyleyeceginizi ilk söylersenizçok kaybedersiniz.
Canım benim adamın ailesi olaya kafadan bu gözle bakıyor konu sahibi olmasa x kişiyi bulup getirip evlen diyecekti. Ne oluyor böyle olunca sadece soy devami , evde sıcak yemeği pissun vs vs eee bunu bile isteye evlenince ne oluyor bu adam x te olsa y de olsa o çocuklar olsun diye evlendirilmis. Bu durumda konu sahibi o çocukların anası olmayı bile isteye kabul etmiş oluyor. Balık baştan kokmuş bu olayda bu son kaçınılmaz adam yıllarca unutamadığı gibi bunun konu sahibinin gözüne soka soka göstermiş.

Bence ben ondan daha guzelim kocamdan yani benı mıllet genc kız zannedıyo ama bir kere sarılmadı sevmedıbir hediye almadı biliyorum ben ona uc cocuk verdım cocukları napıcam bosasam bide bana dıyo ki benım anam babam olmasa coktan bosamıstım senı annesı babası bosanma demıa kardesı de bosandı cunku sen bosanma Allah rızası ıcın katlan demıs kendı dıyo
Ben kadınlıgımla namusumla gurur duyuyorum ama onlar pislik allahlarından bulaunlar
Aynen ulaşamadıklarını fanusa koyuyorlar erkekler ve saniyorlarki sevdikleriyle bulutlar üstünde bir evlilik olacakta kader ayırmış gibi ama burda kadının da o....pulugu var evli adama sen nasıl cevap verirsin kaşar karı ne olduğu burdan belli net olarak yargiliyorum o kadini da cunku sen ben ve bizim gibiler namusunu bu sekilde korur ve bizim gibiler o kadin gibi rahat olamayiz seviyormus otede sevsin sinirlendim ya yine kocan da zaten defolsun gitsin kapısında yatsın isterse donup dolaşacağı yer bellidir bu tarz adamların.
Aradığım cevap içimdekileri söylediniz resmen herkes yazmış karşı tarafın ne suçu var faln diye o kadın evlide olsa boşanmışta olsa evli bir adama cevap vermesi hiç hoş değil üstelik bu adamın çoluk çocuğu var adam zaten karakteriz kadın gel dese gidicek öyle bi tip bi adam engelleyip uzak durması gerekir evdeki kadına çocuklara yazık biraz vicdanı varsa cevap vermek yerine def etsin adamı bulunmayan hint kumaşı değil ya

neden boşamıyorsunuz bu zihniyeti anlayamıyorum adam aslında size 10 yıldır ihanet ediyormuş bakarsanız, bu adama 3 çocuk vermişsiniz bence en çokta çocuklarınız için boşanmalısınız omurgalı bir kadın olun lütfen onları süründürcem diye kadınlığınızı, anneliğinizi küçük düşürmeyin bir evlilikte affedilmeyecek tek şey ihanettir benim gözümde, en başta adam başkasını sevdiğini söylemiş keşke kabul etmeseymişsiniz ama olan olmuş BOŞANIN.

Kocanın ağzından beddua eksik olmuyor demesinde haklı bence.tek haklı olduğu konu bu.adamın cesareti yokmuş ailesine karşı çıkıp sevdiğini almaya.siz de bile bile lades demişsiniz.başkasını sevdiğini bildiğin halde neden evlendin de 3 çocuk yaptın.ailesi kız açık olduğu için istememiş yazmışsın ya her şey dış görünüş değil onu anlamışlardır.madem seni sevmiyor boşan kardeşim neden diğer kadını aşağılıyorsun ki onun ne suçu var.erkek ayartmak nedir ya gözü başkasında olan erkek her türlü gider.ayartmaya gerek kalmaz.otur bir düşün başkasını suçluyacağına ne yapacağına karar ver.keskin sirke küpüne zarar.

Çok üzgünüm ama görücü usulü evlenmelerde 16 yıl öncesi için diyorum ve genelleme yapmadan yine mantık sıcak bir tas çorbası olsun çoluk çocuğa karışsın. Aldıkları kadın mutluymuş değilmiş olay bu değil. Kadın tarafı içinde kocaya verdik oldu bitti. Çok üzgünüm

Yazdığın yorumları ağzım açık okudum.hic bir kadın aldatılmayı hak etmez ama siz ediyorsunuz umarım eşin malı mülkü satarda seni boşar ozaman sende atik olursun umarım artı babadan kalan mala mülke senin kanunlar karşısında zaten bir hakkın yok hayatımda senin kadar esik bir konu sahibi görmedim sen hiç bir zaman mutlu olamazsın aşkı tatmadan öleceksin
Aldatılmanın haklı bir yanı olabilr mi ya?!

Konu da her çeşit insan var.

Canım benim adamın ailesi olaya kafadan bu gözle bakıyor konu sahibi olmasa x kişiyi bulup getirip evlen diyecekti. Ne oluyor böyle olunca sadece soy devami , evde sıcak yemeği pissun vs vs eee bunu bile isteye evlenince ne oluyor bu adam x te olsa y de olsa o çocuklar olsun diye evlendirilmis. Bu durumda konu sahibi o çocukların anası olmayı bile isteye kabul etmiş oluyor. Balık baştan kokmuş bu olayda bu son kaçınılmaz adam yıllarca unutamadığı gibi bunun konu sahibinin gözüne soka soka göstermiş.
ben yıllarca unutamama olayına inanmıyorum o bahane asıl sebep adamın mutsuz olması, konu sahibi ile olan evliliğindeki sıkıntılardan bunalması. okudugum kadarıyla konu sahibinin hataları yok mu var. adam bahane üretiyor.adam mutsuz konu sahibi mutsuz. birlikte ddaha mutsuzlar . çünkü mutlu olmaya niyetleri yok. adamın ailesinin malı için kavga etmek ne demek ayrıca hiç hoş değil.

Fazla iyi niyetlisiniz ayrıca mesajımda yuhalamak gibi bir şey yok. Soru soruyorum. Gözünü kocanda açman marifetse ne hayrını gördün? Bazı kadınların avuntusu bu oluyor. Ben el değmemiştim gözümü onda açtım o layık değil bak sokak kadınlarına gitti ben daha iyiyim o kadınlardan. Ne soruna faydası var bu yaklasımın ne çözüme.
Evet yaa bir de bu var, avuntuları gerçekten bu "ben el değmemişim" aman aman göreceğiz ne faydası olacağını. yaşadım bunu biliyor musun, eskisinin yenisi tesettürlü bir bayan, benim hiçbir düşüncem yok ona karşı ama o beni açık olduğum için direk başka bir sınıfa koydu, üstelik benim hiç arkadasım olmadı o ilgisini çekti falan dedi bana, bu kişinin hareketleri normal değil kafası karıştıkça bana ve aileme ulaşıyor dememe rağmen :KK70:

Çok üzgünüm ama görücü usulü evlenmelerde 16 yıl öncesi için diyorum ve genelleme yapmadan yine mantık sıcak bir tas çorbası olsun çoluk çocuğa karışsın. Aldıkları kadın mutluymuş değilmiş olay bu değil. Kadın tarafı içinde kocaya verdik oldu bitti. Çok üzgünüm
görücü usulu evlenip çok çok mutlu olanlarda var, genelleme yapmamak gerek. insanların mizaçları ile ilgili.

O bir "sürü" boşanmış ya da boşanmakta olan kadınlardan biri de benim. Daha dün açılan bir konuda 135 kiloluk bir adamın aldatması üzerine dönen alayı, küçümsemeyi, aşağılamayı, gırgırı görmek için bdv ana sayfasına bakman yeterli. Ben de kilolu ve zayıflamaya çalışan bir kadın olarak bunlara güldüm. İnsanlar canları yanınca bu tür tepkiler verirler. Burada amaç ne boşanmış kadınları ne de kiloları aşağılamaktır. Muhatap direkt can yakan kişidir. Ve evet kk'daki sürü psikolojisi bir gerçektir. Bunu 10 yıldır bu topiği takip eden ve altif olarak kullanam bir üye olarak yüzlerce kez deneyimledim. Başta o kelimeye takılanlar olmasaydı şu an o kocaya "bin di sini çik sivdim" yazan kadının ne namusu ne onuru kalmıştı.

Hangi devletmiş o "kadının ve çocukların hakkını koruyan" bir söyleyiverin ben de taşınayım bari. O mahkemelerden geçmiş biri olarak ünlülerin aptalca davaları aynı gün görülürken ben o mahkemerden sıra gelmemesi yüzünden 8 ay çocuklarımla birlikte sefalet çektim. Allah'tan avukatım becerikliydi ve karşı taraf inanılmaz derecede ahmaktı da istediğimi alabildim yoksa kadınların ve çocukların nasıl mağdur edildiğini çok iyi biliyoruz.

Ha ayrıca donuna kadar alma mevzusunu da deneyimleyip yazıyorum. Kafasına koyan ve uğraşan kadın öyle bir alır ki o donu herifin kafasına geçirip etrafında 3 tur döndürür.
Ama artık demesin çok saçma yarın kendisi de boşanır artık mı olur

Gorusuyolar onlar emınım ben gec gelıyor aksam benı ıstagramdan bıle engelledi kocam sus dıyo bır dakıka susmuyosun dıyo
Kavussa anlardı bır bk olmadıgını kavusamadı ya ask sanıyo
Bugün görüşmeseler bigün görüşücekler içlerinde ateş sönmemiş demekki senin kocan alev almış zatn karşı tarafta cevap vererek umut veriyor zatn sen hergün her saat aylar yıllarca uğraşırsın bu konuyla yazık edersin kendine böyle olaylar çok yaşadım gördüm çevremden hiç ama hiç kolay değil ama kendine ve çocuklarına bir yol çiz bu adamdan hayır yok size o kendi için planlar peşinde sende kendi planını yap bırak onların peşini delil toplamaya başla gizlice mahkemede lazım olabilir sonra otur adamla konuş anlaşmalı boşanmak istiyorum de evi sana çocuklarına bıraksın her ayda nafakanı versin onca kadın var gururla çocuklarını büyüten sende çocuklarını düşünüyorsan onlar için kendin için bunu yap o kadını gerçekten seviyorsa malı bırakır gider gitmiyorsada otur evinde sen onun parasını ye gez dolaş çocuklarınla adamı görmezden gel çocuklar biraz büyüdümü boşarsın o kadına gitse bile asla ama mutlu olamıcaklar bundan emin ol kendini yiyip bitirme boşuna ☺️Allah yardımcın olsun 🤲

X