Kocam eski sevgilisini unutmadı

Belki olacak, belki çok mutlu olacaklar. İkisi de evlenip boşanıp sonra birbirine kavuşan şu an çok mutlu tanıdıklarım var benim. Var yani, oluyor.
Neden öyle düşündüm biliyor musın bu evlilikte o kadar çok mutsuz olmuşlar ki adamın gözünde bir kurtuluş olmuş eski sevgilisi. Sanki hayatına girse tekrar her şey düzelecek gibi. Beklentisi çok büyük. Büyük beklentiler genelde hayal kırıklığı ile son buluyor.

Bıraksam ona kosar gıder 16 sene olmus adı dilinde bu normalmı boyle sacmalık olurmu
Kadının onu andigindan haberi bile yoktur
O yuzden oklari önce kendinize ve eşinize uzatın. Yıllardır aniyorsa o adamla devam etmeyecektiniz, ya gitmeye niyeti var yada olmuyor belli ki yürümüyor
Şuan kadına filan hırs bürümeyin
Sağlıkli karar vermeye çalışın, mutsuzsaniz hep arkanızı döndüğünüzde zaten kaybedeceğiniz birşey olmaz kağıtta yazılı bı evlilikten başka..
Çocuklarına size imkan sagliyorsa ayrılın hedef çocuklarınız olsun.. o bu şu kadın değil.

Bana sürekli cocuklar bıraz buyusun goreceksın dıyo ama ben onun mutlu olmayacagına emınım oda cocukları bahane edıyo tamam duskun cocuklarıma biliyorum ama ıstese oda gider bırakır oda gıdemıyo
Bide bana ben senı bosamadıysam annem babam yuzunden kardesıde bosandı ya Allah ıcın bosanma demısler bunu dıyo bana o kız ınsandı ınsandı dıyo bana dedıgı lafa bak kac sene olmus benım dogurdugm kızıma onun adıyla seslenıyo bılıncaltında cnku hala dusunup sarkıları bıtmez dinler dinler gecen gun kulaklıgı cektım kulagından dınleme artık sarkı turku bılmem ne diye
gidip o kiza ben baskasini seviyorum ama senle evleniyorum dese insanligi kalir miymis acaba o kizin? siz de hatalisiniz evlenmeyi kabul etmekle ama ben esinize daha cok kizdim cogunlugun aksine.

oldu pasam ben onceden haber verdim baskasini sevdigimi diye ne bekliyordun yani huzur dolu bir yuva mi? huzursuz olacaginizi bile bile evlenmissiniz, esiniz adam gibi ne bosanabiliyor ne birine agzini acabiliyor anca size cemkiriyor. ne iyiymis lan krala bak birine asik ol 5 kisinin hayatini karart. ben %60 esinizi suclu buldum cidden bilmiyorum eksik mi dusunuyorum.

Ben inanmıyorum böyle kavuşamasa da bitmeyen, verem eden böyük aşklara. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Adamın bu eski sevgilisi ile değil de başka bir kadınla aldattığını düşünüyorum konu sahibini.

Neden öyle düşündüm biliyor musın bu evlilikte o kadar çok mutsuz olmuşlar ki adamın gözünde bir kurtuluş olmuş eski sevgilisi. Sanki hayatına girse tekrar her şey düzelecek gibi. Beklentisi çok büyük. Büyük beklentiler genelde hayal kırıklığı ile son buluyor.
Mümkün ama kesin bir şey söyleyemeyiz diyorum ben. Olur mu olur yani. Bir de şöyle bir şey var, konu sahibinden sonra adamın çıtası çok düşüktür. Bir çok kadınla mutlu olma ihtimali var. Beddua etmemesi, kafasında sandalye kırmaması bile adama mucize gibi görünüp başka bir kadına deli divane olabilir. Bu eski sevgili de olabilir.

Siz derdiniz adam dememiş, hepimiz aynı karakterde değiliz. Başına böyle bir şey geleceğini bilse hayır derdi belki.
Yok yahu , adam sünepe . Hiç olmadı kaçarak evlenirlerdi . Bir şekilde iki sorunlu tip evlenmiş işte . Sonuç muhtemelen hayatları boyunca bu olayların izini taşıyacak üç çocuk olmuş .

Evlense de o hayalindeki gibi olmayacak ki. Onlar sevgiliyken ve ayrıldıktan sonraki geçen zaman özlemle yanıp tutuştukları gibi olmayacak ki
Bunca yil sonra hisbirsey de eskisi gibi olmaz zaten. Ama kadin evlenseydi zaten evlenirdi. Simdi 3 cocuklu adami ne yapsin bir de kendinin varmis. 4 cocuk.

Son düzenleme:
Ben inanmıyorum böyle kavuşamasa da bitmeyen, verem eden böyük aşklara. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Adamın bu eski sevgilisi ile değil de başka bir kadınla aldattığını düşünüyorum konu sahibini.
Size bir kuple Hulya Kocyigitli, koca peruklu, hickirikli, veremli yesilcam filmleri tavsiye ediyorum sekerim.

Kusura bakmayın ama siz kendinizi o kadından neden üstün görüyorsunuz ben onu anlamadım. Kız en azından gururlu davranmış, istenmediği aileye gelin olmamış, adam peşinden koşmasına rağmen yoluna bakmış, sizin evliliğinizin varlık sebebi olan mal mülk onun gözünü boyamamış, siz sizi sevmediğini başkasını sevdiğini yüzünüze en başta söyleyen, size sevgi göstermeyen bir adamın babasının parasına tav olup evlenmiş, para için sizi sevmeyen bir adama hem bedeninizi hem ruhunuzu teslim etmişsiniz, muhtemelen görücülere şirin görünmek için aynı apartmanı bile kabul etmişsiniz, evlilik boyunca ağzınızdan mal miras lafı düşmemiş ama parasına malına göz diktiğiniz eşinizin ailesinede hakaret ediyorsunuz, adam sırf o kız başkası ile evlendi diye evlere girmemiş, çocuğunu gözü görmemiş siz iki çocuk daha yapmışsınız, aklınızca yerinizi sağlamlaştırmak için , bence o kızın eşinize ettiği bedduanın karşılığı sizsiniz. Kocanızı sevmemişsiniz bile tek derdiniz mal mülk. Ben bu hikayede bir tek evlatlarınıza üzüldüm. Hayatını kendi eli ile yakan aklı başka bir yerde bir baba, kendilerini evliliğin ve miras garantisi olarak doğurmuş, evde paradan başka birşey konuşmayan ve sürekli beddua edip, kavga eden bir anneyle normal bir birey olmaları neredeyse imkansız hale gelmiş. Yoksa kocanızla tam tencere kapaksınız.
Yine siz ve yine muhteşem yorumlarınız.... ❤️

🤣 sana iyi kavgalar kuzum uyumam lazım kırışmak istemiyorum bu genc yaşımda.
Bi dakine daha erken gel istisnasiz her gün bir.konuya muhalefetim kaçirma sakın öpüyorum iyi geceler
Haydi Allah'a emanet. Gelemezsem çok üzülme olur mu?
İnan sama değil kastım, cahille sohbeti kestim😌

Bana sürekli cocuklar bıraz buyusun goreceksın dıyo ama ben onun mutlu olmayacagına emınım oda cocukları bahane edıyo tamam duskun cocuklarıma biliyorum ama ıstese oda gider bırakır oda gıdemıyo
Bide bana ben senı bosamadıysam annem babam yuzunden kardesıde bosandı ya Allah ıcın bosanma demısler bunu dıyo bana o kız ınsandı ınsandı dıyo bana dedıgı lafa bak kac sene olmus benım dogurdugm kızıma onun adıyla seslenıyo bılıncaltında cnku hala dusunup sarkıları bıtmez dinler dinler gecen gun kulaklıgı cektım kulagından dınleme artık sarkı turku bılmem ne diye
Aşk değil bu, kör ölmüş badem gözlü olmuş. Hallerinle tavırlarınla kendi sonunu hazırlamışsın. Bilerek de evlenmişsin, belki biraz sakin olsan bu duruma gelmezdi herşey.

Yok yahu , adam sünepe . Hiç olmadı kaçarak evlenirlerdi . Bir şekilde iki sorunlu tip evlenmiş işte . Sonuç muhtemelen hayatları boyunca bu olayların izini taşıyacak üç çocuk olmuş .
Diğer kadın istememiş ki evlenmeyi. Belki o da istese adam bir yolunu bulacaktı. Telefonuna kadar değiştirip izini kaybettirmiş eski sevgili.

Mümkün ama kesin bir şey söyleyemeyiz diyorum ben. Olur mu olur yani. Bir de şöyle bir şey var, konu sahibinden sonra adamın çıtası çok düşüktür. Bir çok kadınla mutlu olma ihtimali var. Beddua etmemesi, kafasında sandalye kırmaması bile adama mucize gibi görünüp başka bir kadına deli divane olabilir. Bu eski sevgili de olabilir.
Bu da mantıklı 👌

Sessizce nefes alsın yeter yani 😂😂

X