Kocam durduk yere boşanmak istiyor 😔

Erkeklik onurunu nasıl ayaklar altına almış? Ne demiş? Ay biri babasının hayrına anlatsın hiç bişe anlamadım

Kız ilk fırsatta adamın açığını şak diye yüzüne vurmuş dediğin şey 5 yıldır adamın en önemli tesisatının olmayışı zaten Kadın 5 yıl iyi bile beklemiş, ben şahsen 5. günde reklam ederdim

Cansel Elçin olmasın o? Dün akşam ben onunkini gördüm dizide de ordan biliyorum

Erkeklik onurunu nasıl ayaklar altına almış? Ne demiş? Ay biri babasının hayrına anlatsın hiç bişe anlamadım

ilaçsız ayakta tutamıyon neyine senin direk dansı izlemek demiş..

konu sahibesideki cesarette şaşkınlık uyandırıcı utanıyorum deyip yanında yatmayan adamdan çocuk sahibi olmak için 5 kez tüp bebek denemiş.

Ay gördüm gördüm Bu nedir bacım, yeni nesilde erkek kitligina kiran mı girdi nedir? Eskiden de öküz çoktu ama son zamanlarda şurda açılan konularda evde işsiz oturan, karı parası yiyen veya kuşu kalkmayan ve buna rağmen yıllarca peşinde koşulan adamların sayısı 100 ü geçti nerdeyse ...

O an sinirle erkekliğine laf ettim çok pişman oldum ama çıktı ağzımdan
Hiçbir erkek bunu kaldırmaz. Ya bu kadınlar gerçekten tuhaf yaa. Kimse durduk yere boşanmaz.
Aldattığını düşünmüyorsun ama kadın takip ediyor diye erkekliğine kadar laf ediyorsun. Bu ne perhiz ne lahana turşusu.
Aldatabilir. Krizi fırsata da çevirmiş olabilir.
Aldatmiyorsa bu lafını sana ya güzelce yediririr ya da çok inatsa boşanır.

Adam seni aldatıyor. Sen durumu anlama hatta kendini kötü hisset diye türlü kavgalar triplerle üste çıkmaya çalışmış. Ve başarmış da baksana aldattığına asla inanmıyosun üstelik geri dönsün diye yalvarıyosun. Şimdi birkaç gün sonra eve döner telefonunu saklar daha rahat bir şekilde aldatır. Artık hesap da soramazsın evi terk eder korkusuyla. Oh mis

Ov. Sizin sorununuz çok başkaymış. Konuyu şu şekilde açmışsınız, bugün para düşürdüm son ekmek paramdı, nasıl bulabilirim geçtiğim hangi sokağa bakayım? Ama sizin asıl sorununuz o paranın son ekmek paranız olması, geliriniz baştan az olması ya da borcunuzun çok olması. Bu arada erkekliğine hakaret etmemişsiniz durum tespiti yapmışsınız. Korkmayın iktidarsız haliyle kabul eden kadın bulmuş bırakmaz sizi blöf yapıyor .

Çok şükür düzgün anlattın.
Sen böyle yarım yamalak anlatma ile suçsuzu ipe verirsin. Neyse .

Yine tedbirli davranmamla konu tam çözülmeden yorum yapmadım :))

Kocanın zaten niyetinde boşanmak varmış. Senin lafın da edilecek bir laf değilmiş. Onu da bahane etmiş. Ahaa fırsat geldi ayağıma demiş .

Bunun çok öncesi vardır diye düşünüyorum da sen kabullenmiyorsun bazı şeyleri bence.

Onun iktidarsız oluşu sen kabul etmesen de, bilinçaltında seni rahatsız eden bir konu. Bu bir hastalık ve sen onun en savunmasız olduğunu düşündüğün bir anda onu o zaafıyla vurmuşsun, bu arada seni istemeyeni sen neden istiyorsun, hiç mi gururun yok? En ufak tartışmada, sen ona şeyin kalkmıyor diyeceksin ve o en iyi ihtimalle yine evden gidecek. Boşanın.

Adam zaten "madam" aybalam, kuşu hiç ötmüyormus, tesisatı bozukmus, bamya bile değilmiş, kelekmiş, erkeksi uzuvları komple işlevsiz yani, hem de 5 yıldır böyleymiş, utanıyorum diyip kadından ayrı yatiyormus olmayan şeyin gururu mu olur allasen? Konu sahibi de diyemiyor açık açık "bence aldatmaz çünkü neresiyle aldatacak" ağzından cımbızla laf aldık kadının o yüzden ortalık biraz karıştı

Ne açiklamasi ?
Bakmiş !!! Kadinla yatmamiş konuşmamiş
yazmiş olsa anlayacağim
Bakin bu kadar abartmayin bir başka kadina bakti diye .
İşte senin gibi bir sürü kadin yuvasini kendi elleriyle yikiyor .
Neyi baskilarsan yasaklarsan o cazip gelir inadina yapar .

Ben mesela asla eşime telefonumu vermem aldattiğim için mi?
Çok okuyorum telefonu vermiyorsa aldattiyor
Ne alaka ???
Belki benim arkadaşimla özel yazişmam var yada kardeşlerimin konuşmasi .
Bu insanlara karşi ihanet değil mi?

instgramin arama yerinde gormussunuz yabanci bi kadin.ne var bunda siz uzaydami yasiyorsunuz yani ben bile bakarim yabanci erkege unluye felan.hemen ortaligi ayaga kaldirmissiniz veyahut p.rno izliyo olsun .bence sizin 5 yildir mutlu evliliginiz yoktu adam hep size sabretmis simdide patlamis .hemde boyle birsey icin bi adama erkekligine laf etmissiniz .tamamen bitirmissiniz kendinizi.erkege asla erkekligiyle ilgili laf etmyeceksiniz 5 yildir ogrenemedinizmi.haketmissiniz bence

Yok iftira atmadım tamam konuşma görüşme vs yok ama bence tanımadığı kadınları izlemesi de bir nevi aldatmaktır erotik videolar gördüm
Eee o zaman aldatilmis oldunuz. Ortada bosanmak icin gecerli bir sebep var yani. Bu durumda adamin degil sizin bosanmak istemeniz lazimdi.

Evet haklısınız o an ben sinirden kendimi tutamadım öfke kontrolümü kaybettim o benim hatam tabi ki
neyin ofkesi bu.kendinizi kaybedecek kadar.stalk yapmis adam hemde tanidik olmayan yabanci bir kariyi.unlu biridir siz bilmemissinizdir bile.yabancilar ayrica cok acik ciplak erotik takilir zaten .hemen kopurmussunuz adama.bence 5 yildir mutlu evliliginiz yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…