- 17 Ağustos 2011
- 23.012
- 145.417
- 798
allah allaaah cikmis karsima izledim. masallah adam erik gibiydi bir daha baktim insanoglunun bilincaltinda ciplaklik cinsellik oldugu icin sektor , reklamlar bu halde, subliminal mesajlar heryerde. bu bizim dogamiz yani cok da kasmaya gerek yok.Niye bakıyon elin adamının dötüne ya shsjsjd senin sevgilin bunu sorun etmiyor demek ki ama kadın bunu sorun ediyor ki ben de ederim ne demek yani elin karılarının direk dansını niye izleyecek benim kocam yok daha neler ayol tansiyonum yükseldi
adam instagram kullaniyor. zaten cinsiyeti erkek secti diye o aratmasa da karsisina geliyordur populer videolar. o videoyu izleyen birkacyuzbin kisi gibi konu sahibinin kocasi da izlemis. buna takilan interneti yasaklasin diyeceğim ama insanin bu ilkel arzusu oyle bir sey ki internet yokken erotik sinemalar, oncesinde dergiler vardi, icinde ciplak kadin olan denklansore bastıkca kadinin degistigi foto makinasi oyuncaklar vardi. daha oncesinde de bir seyler vardir elbet
bu arada benim sevgilimin eski ev arkadasinin sevgilisi de onlarla yasardi. evde iki erkek 1 kiz yasarlardi yani ve bu kizin best kankisinin pole dans atolyesi varmis. gecen sene ekledi beni, ayip olmasin diye geri takip yaptim, sagolsun doydum direk dansina