• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam durduk yere boşanmak istiyor 😔

Niye bakıyon elin adamının dötüne ya shsjsjd senin sevgilin bunu sorun etmiyor demek ki ama kadın bunu sorun ediyor ki ben de ederim ne demek yani elin karılarının direk dansını niye izleyecek benim kocam yok daha neler ayol tansiyonum yükseldi 😂
allah allaaah cikmis karsima izledim. masallah adam erik gibiydi bir daha baktim🤤🤤 insanoglunun bilincaltinda ciplaklik cinsellik oldugu icin sektor , reklamlar bu halde, subliminal mesajlar heryerde. bu bizim dogamiz yani cok da kasmaya gerek yok.
adam instagram kullaniyor. zaten cinsiyeti erkek secti diye o aratmasa da karsisina geliyordur populer videolar. o videoyu izleyen birkacyuzbin kisi gibi konu sahibinin kocasi da izlemis. buna takilan interneti yasaklasin diyeceğim ama insanin bu ilkel arzusu oyle bir sey ki internet yokken erotik sinemalar, oncesinde dergiler vardi, icinde ciplak kadin olan denklansore bastıkca kadinin degistigi foto makinasi oyuncaklar vardi. daha oncesinde de bir seyler vardir elbet😂😂
bu arada benim sevgilimin eski ev arkadasinin sevgilisi de onlarla yasardi. evde iki erkek 1 kiz yasarlardi yani ve bu kizin best kankisinin pole dans atolyesi varmis. gecen sene ekledi beni, ayip olmasin diye geri takip yaptim, sagolsun doydum direk dansina😂😂

Yanlış bu yaptığınız hareketten de önce bunu kabullenmek olmayanı oldurmaya çalışmak kadınsın sen ya hiç mi hak etmedin arzuyla dokunulmayı iki fantezi yaşamayı cıvıl cıvıl bir yatak odasınu yani böyle ittirmeyle nereye kadar sen bu işin başında bb demesi gereken kişiydin
Evet belki o zaman bu tartışmalar olmazdı suçlu da ben olmazdım en azından daha saygılı biterdi evlilik

Evet belki o zaman bu tartışmalar olmazdı suçlu da ben olmazdım en azından daha saygılı biterdi evlilik
Yanii keşke öyle olsaydı şöyle düşün misal sen vajinismussun eşin bunu 5 sene ses etmeden kabullenmiş beğendiğin bir konseptte videoda bir erkeğe çıplak yarı çıplak manken olabilir baktığını görüp sen de kadın mısın dese sende dönüp maden ben kadın değilim 5 yıldır ne işin var benle dersin

bi dur suçlu filan değilsin. tamam suçlu olduğun noktalar var ama. șu an gösterildiği șekilde șuçlu değilsin. off anlatamadım.
senin hatan olmayacak bir șeyi sineye çekip olurmuș gibi davranman. gördün mü bak içinde șiști șiști en sonunda patladı.
demek ki neymiș olmuyormuș. demek ki sen de aslında bunu kabullenemiyormușsun.
demek ki bu senin için de bir sorunmuuș.
öyle, "ama ben sustum onu böyle kabul ettim, ama ben sorun etmedim" filan hikayeymiș.
önce bunu bir kabullen. bu buz gibi bir gerçek ve bunu içine sindirmemen çok normal. önünde sonunda patlak verecekti.
beș yıl az bir zaman değil. iyi bile dayanmıșsın. fakat bundan sonra hayatın olağan akıșına aykırı șeylere "benim için sorun değildi" deme.
kendinle çelișme kaybedersin. ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama umarım biraz olsun anlayabilirsin.
bundan sonrasında insanlar seni suçlasalar da herkesi boșver.. bırak istedikleri kadar konușsunlar senin canını onlar vermedi.
ona gelince sonsuza dek seni suçlayacak kendi kusurunu örtmek için. aldırma nasılsa gerçeği sen biliyorsun.
umarım kısa zamanda toparlar hayatına devam edebilirsin.

Neden onlarda o g.t olmasın ? Şayet bu konuda hakaret eden adam, benzer bir hakarete uğrayan da konu sahibi olsaydı; yorumun o zaman da aynı olacak mıydı ?
Adamın da canına tak etmiş demek ki bir yerde.
yengec balik erkeklerinden bahsediyorum. onlar yuksekten yuksekten tepkiler verirler kapıyi carparlar. eger peşinden gidersen vakur edasiyla uzattikca uzatirlar gururlu hallerini. kendi haline birakirsan çark ederler, "bu kadar onemsiz miyim" diye iki aglar yine gerisingeri kapina dönerler.
ayrica benim ilk mesajım şuydu
aldattigini dusunmuyorsan ne bo etmeye adama hakaretler ediyorsun?
nikah cuzdaninizin olmasi iftirayi, hakareti, asagilanmayi cekecegi anlamina gelmez ki.
isabet olmus
sonradan konu sahibi bin tane kotu ozelligini yazınca "madem oyle böyle biri ustelik sana göre aldatmis neden pesinden koşuyorsun?" diye sordum. yoksa direk dansi kaydetmesi benim icin aldatma vs sayilmaz asla.

Adam o açığa rağmen karım beni bırakmıyor diye sevineceği yerde aldatmaya meylediyorsa boşasın zaten

Bu kadar eksik ve hor gördüğünüz adamla 5+ yıldır neden evlisiniz o zaman ?

Bakın ben burda kendimi ifade edemedim sanırım onun eksiğini de açığınıda ben başımın üstüne koydum evlat hasreti çektim 6 kez tüp bebek denedik hem manevi hem maddi yıprandım dükkanımı sattım yine de sevgimden dolayı hiç bir zaman gururunu kırmadım ama o an gördüklerim karşısında o psikolojiyle hesap sorarken karşımda müzik dinleyip he seni aldattım he bunu mu diyorsun diyen birine bende haşa peygamber değilim sabrım taştı ve dedim
Tamam ben de eksik görüyorsanız; bunu kabul edip, neden bu evliliğe devam ettiniz diye soruyorum. Neden ayrılmak için adım atan siz olmadınız ?

gel konuşalım sorunumuzu çözelim diye ayağına gittim tek kelime ettirmedi bağırıp çağırdı boşanacam diye tutturdu
Neden adamın ayağına gittiniz ?
babam arayıp oğlum bir daha konuşun demiş asla istemiyorum
Konuşmak için eşinizin ayağına gittiğinizde, eşiniz "boşanacağım" deyince; niye babanızı araya sokup, eşinizi arattınız ?

Tamam ben de eksik görüyorsanız; bunu kabul edip, neden bu evliliğe devam ettiniz diye soruyorum. Neden ayrılmak için adım atan siz olmadınız ?

Neden adamın ayağına gittiniz ?

Konuşmak için eşinizin ayağına gittiğinizde, eşiniz "boşanacağım" deyince; niye babanızı araya sokup, eşinizi arattınız ?
Özlüyormuş öyle dedi başlarda 🙄

dükkan satıp 6 sefer tüp bebek denemek nedir yaa. nasıl bir girdap bu.
kadın erkek sevgisi nedir benim mi kafam basmıyor bilmiyorum.
kuzum kusura bakma da iktidarsız bir adamdan çocuk yapmak için niye uğraștın bu kadar sen.
hadi bir mucize oldu diyelim genetik sonuçlara katlanabilecek
miydin.
olmuyor iște olmayanı bu kadar zorlamanın manası offf șiștim..
kaç yașındaydın sen. onu da unuttum. annem biliyor mu tüm bunları ayy hiç mi aklı bașında bir kadın yok senin yakınında.

Hanımlar merhaba bana biraz akıl verin lütfen kafayı yemek üzereyim 😔 eşimle aramız çok iyiydi hiç bir sorunumuz yoktu 5 yıllık evliyiz hep saygı sevgi içerisindeydik 10 gün önce evde telefonunu unuttu bende instagramında yabancı bir kadın gördüm haliyle bune falan diye sordum oda öfkeyle ne demeye çalışıyorsun diye tepki verdi bende o sinirle aşağılayıcı konuştum hakaret ettim evden kovdum sabaha kadar dışarıda kalmış üç gün iş yerinde kalmış sonra aile evine dönmüş ben sadece bir açıklama bekledim ama aşırı tepki verdi yengeç burcu biraz inat bir huyu var ben daha sonra gel konuşalım sorunumuzu çözelim diye ayağına gittim tek kelime ettirmedi bağırıp çağırdı boşanacam diye tutturdu aldattığına kesinlikle inanmıyorum ama Buda boşanmak için çok basit bir sebep değil mi anlam veremiyorum babam arayıp oğlum bir daha konuşun demiş asla istemiyorum demiş sanki ben aldatmışım gibi bi tepki veriyor
Basit bir soru sormuşsun aslında suclamamissin onu . Verdiğin tepkileri de belki o uzerine geldiği için vermişsindir . Bence üzerine gitme

Eşler birbirinin telefonunu kurcalamamalı.
Arada bir yerde sınır bırakmak ve o sınırı aşmamak gerek. Bence bu ilk hatanız.

Eşiniz haksız.
Pişkin davranmış.
Onu olduğu hali ile kabul ettiğiniz için,
sizi cepte mi gördü acaba anlayamadım.
Veya zayıf yönünü biliyor oluşunuzun intikamını almış olabilir.
Uzak bir ihtimal değil bu.
Aldatmanın bir çok
sebebinden biri de budur.
Öfkelenmekte haklısınız.

Bununla beraber öfkemizi kontrol etmekten sorumluyuz ve ağır konuşmuşsunuz. Bu tarz bir ifadenin hasarı telafi edilebilir değil.
Burası ikinci hata.
Ancak her insanın hata
yapmaya kredisi var.
Ve herşey olacağına varır.
Suyun akış yönünde bir hayır gördüm.

Eşiniz manipülatif.
Konuyu umursuz örtüş şekli saygısızca.
Kendisi yaptığında problem görmeyebilir, ancak duygularınızı önemsemeliydi.
Saygısızlığın kendisini değilde, saygısızlığa karşı tepkinizi konuşuyorsanız ve bunun üzerinden muamele görüyorsanız bir manipülasyondasınız.

Ben gururlu davranmayı
eşinizden çok hakettiğinizi düşünüyorum.

Babanız neden eşinizi arıyor? Bu sitede çok denk geliyorum buna. Evlilk ve boşanma kararını iki kişi verir. Çocuk musunuz, babanız sizin adınıza konuşuyor? Adam şimdi kendisini tam nimetten saymıştır, bırakın ne hali varsa görsün.

Ay ben bile izledim Allah aşkına izledi diye adamın erkekliğini laf edip evden koymuşsunuz 3 gun disarda kalmis . gozlerine mil cekil elini ayagini baglayin isterseniz. yahu sokakta bile yururken insan goruyoruz yanlışlıkla gozumuz kaysa aldatmış mi oluyoruz ?? Bu bakış açısı bor bana mı çok safca geliyor bilmiyorum ama çok hakli buldum üzüldüm de adama
Ya ama karşınıza çıkar izler geçersiniz adam kaydetmiş diyor kadın yani bu tarz bir çok içeriği kaydedilenler de görmüş bir insan neden bu tarz içerikleri kaydetme ihtiyacı duyar bence bu gurur kırıcı yoksa tabi ki hepimizin önüne instagram da bir çok şey çıkabiliyor.

Hanımlar merhaba bana biraz akıl verin lütfen kafayı yemek üzereyim 😔 eşimle aramız çok iyiydi hiç bir sorunumuz yoktu 5 yıllık evliyiz hep saygı sevgi içerisindeydik 10 gün önce evde telefonunu unuttu bende instagramında yabancı bir kadın gördüm haliyle bune falan diye sordum oda öfkeyle ne demeye çalışıyorsun diye tepki verdi bende o sinirle aşağılayıcı konuştum hakaret ettim evden kovdum sabaha kadar dışarıda kalmış üç gün iş yerinde kalmış sonra aile evine dönmüş ben sadece bir açıklama bekledim ama aşırı tepki verdi yengeç burcu biraz inat bir huyu var ben daha sonra gel konuşalım sorunumuzu çözelim diye ayağına gittim tek kelime ettirmedi bağırıp çağırdı boşanacam diye tutturdu aldattığına kesinlikle inanmıyorum ama Buda boşanmak için çok basit bir sebep değil mi anlam veremiyorum babam arayıp oğlum bir daha konuşun demiş asla istemiyorum demiş sanki ben aldatmışım gibi bi tepki veriyor
Kocanız durduk yere boşanmak istemiyor erkekliğine laf etmişsiniz hiçbir erkek bunu kaldıramaz

Madem toz kondurmayacaktınız ayağına kadar gidecektiniz boşuna olay çıkartmasaydınız 🤷🏻‍♀️

Başta siz haksızdın sakin kalıp hakaret etmeden sorabilirdin.Madem biliyorsun eşin seni aldatmıyacağinı hakaret etmiyecektin bide eşinin huyunu biliyordun neye kızıp neye kızmayacağını.Eşinde abartmış boşanacam demekle acaba haraket ettiğin kelimelerin içinde onur kırıcı laflarda mı vardı iki tarafta abartmışsıniz eğer boşanma olursa çocuk varmı bilmiyorum olan ona olur

Direk dansında guru kırıcı bir şey görmüyorum ben baya beğenerek izliyorum benim için sorun göreceğim bir şey değil ama bunun dışında cinselliğin zor bela takviyelerle olduğu evlilikte durmam zaten böyle içimde tuup tutup ilk hatasında patlamaktan daha iyi
İlk hatasında yüzüne vurmak dediğiniz hata eve gelirken ekmek almayı unutmak değil cinsellikle ilgili problemleri varken, kadınla kadını mutlu edebilen bir cinsel hayat sunmazken cinsellikle ilgili erotik videoları özellikle izleyip koleksiyon yapıp aratıp bakması ve bilumum şeyler işte. Kadın eşinin bu durumunu bir şekilde idare edip sevdiği için evli kalmayı kabul edebilir bu onun tercihi. Ama kendine yükselmeyen adam da açıp erotik videoya ağız suyu akıtıyorsa kadının da iki kelam etmesi anlaşılabilir bir şey en azından

allah allaaah cikmis karsima izledim. masallah adam erik gibiydi bir daha baktim🤤🤤 insanoglunun bilincaltinda ciplaklik cinsellik oldugu icin sektor , reklamlar bu halde, subliminal mesajlar heryerde. bu bizim dogamiz yani cok da kasmaya gerek yok.
adam instagram kullaniyor. zaten cinsiyeti erkek secti diye o aratmasa da karsisina geliyordur populer videolar. o videoyu izleyen birkacyuzbin kisi gibi konu sahibinin kocasi da izlemis. buna takilan interneti yasaklasin diyeceğim ama insanin bu ilkel arzusu oyle bir sey ki internet yokken erotik sinemalar, oncesinde dergiler vardi, icinde ciplak kadin olan denklansore bastıkca kadinin degistigi foto makinasi oyuncaklar vardi. daha oncesinde de bir seyler vardir elbet😂😂
bu arada benim sevgilimin eski ev arkadasinin sevgilisi de onlarla yasardi. evde iki erkek 1 kiz yasarlardi yani ve bu kizin best kankisinin pole dans atolyesi varmis. gecen sene ekledi beni, ayip olmasin diye geri takip yaptim, sagolsun doydum direk dansina😂😂
Gördüğünde bakmak refleks olarak bakmak vs ilkel dürtüdür ama adam buna mesai harcıyor büyük de bir keyifle yapıyor belli ki. Yani adam orada kendine bir cinsel haz dünyası kurmuş haz ihtiyacını ordan karşılıyor ki kadına gelince ık mık. Bu kadın için gurur kırıcı bir şey gayet de. Kaldı ki hayatımızı ilkel dürtülerle idame ettirseydik ortada kimsenin evliliği de tek eşli ilişkisi de kalmazdı. Çok eşlilik de ilkel dürtü mesela hatta sadece erkek için değil kadın için de. Dürtülerimiz sosyal hayatımız ya da kişisel ya da toplumsal ahlaki normlarımızla çakışıyorsa onları dizginlediğimiz kadar ahlaklıyız. Evli insanların sorumlulukları var eşine karşı. Bu da sadece bedenini yabancıdan korumak değil aklını kalbini de korumak aynı zamanda. Yoksa hiç kimse eşine ömrü boyunca deliler gibi aşık olduğundan gözü eşinden başkasını görmediğinden evli veya sadık kalmıyor. Dürtülerini, aklını, duygularını ve tabii ki hareketlerini kontrol edebildiğinden evli ve sadık kalıyor.

Ya ama karşınıza çıkar izler geçersiniz adam kaydetmiş diyor kadın yani bu tarz bir çok içeriği kaydedilenler de görmüş bir insan neden bu tarz içerikleri kaydetme ihtiyacı duyar bence bu gurur kırıcı yoksa tabi ki hepimizin önüne instagram da bir çok şey çıkabiliyor.
yok canım olay başkaymış

Aldattığına kesinlikle inanmıyor musun🤣

4 sayfa okudum tek bir cevap yok sorulara. Aldatmadığına eminim diyip erotik şeyler izleyen kocasını kapı dışarı atmış, erkekliğine laf etmiş. O da krizi fırsata çevirip peşinde koşturuyor, açıklama yapacaksa da yapmaz 😅

Back