- 8 Kasım 2024
- 37
- 5
- 1
- 29
Bunu o dönsün diye yapmayacağım artık onun için taktik yapmak bile ağır gelir haklısınızadam iktidarsiz, şeyi kalkmiyor, asla en ufak hatasini kabul etmez, ne zaman haksiz olsa büyük tepkiler verip seni bastirir, ustelik senin icin aldatma gibi bir sey olan erotik videolari izleyip kaydetmis.
eee madem öyle bosa rahatla, yasin genc kendine gore bir civan bulursun.
adamin sana faydasi yok bosanmasin diye neden pesinden kosuyorsun?
ayrica yengec erkeginin balik erkeğinin blofunu yeme. gitti mi? "oh rahatladim" de tepkisiz kal. o çark eder gelir zaten. onlarda (hele ki kalkmayan seyiyle) karisini terkedecek g.t olmaz çok:) siz üstüne gittikce o sürdürür bu halini, mutlu olur nasil kostu peşimden diye. tepkisiz kalin gözünde yaslar "bu kadar mi kolay vazgecildim" moduna girer
Tabi kabullendim sevdiğim için hatta onun problemi ile ilgili tedavi yolları bile araştırmadım kalbi kırılır diye yani ilişki sırasında üzülmesin diye bende problem varmış gibi gösterdiğim bile oldu benim söylediklerim yanlış evet ama beni bu duruma o itti o yönden de bakmak lazım bir insanı delirtip sonra edilen sözlerin büyüklüğüne takılıp asıl sorun unutuluyor o yüzden herkes beni suçluyorSizin buna kalana kadar daha büyük problemleriniz var o zaman. Madem böyle bir sorunu vardı size evlenmeden önce açıklaması gerekiyordu. Kimse kendini bile bile evlenip bir kadını böyle bir evliliğe ve cinsel hayata itemez.
Bunların dışında şimdi siz aniden buna laf edince 5 yıl boyunca aslında bunu düşünmüşsünüz ve fırsatını bulunca da içinizdekini kusmuşsunuz gibi görünmüş.
5 yıl olduğuna göre siz bu durumu kabullenmişsiniz, tartışmada zaten kabul ettiğiniz şeyi yüze vurmamanız gerekirdi.
Mesela ben kabul etmem, boşanırdım