Bunu o dönsün diye yapmayacağım artık onun için taktik yapmak bile ağır gelir haklısınızadam iktidarsiz, şeyi kalkmiyor, asla en ufak hatasini kabul etmez, ne zaman haksiz olsa büyük tepkiler verip seni bastirir, ustelik senin icin aldatma gibi bir sey olan erotik videolari izleyip kaydetmis.
eee madem öyle bosa rahatla, yasin genc kendine gore bir civan bulursun.
adamin sana faydasi yok bosanmasin diye neden pesinden kosuyorsun?
ayrica yengec erkeginin balik erkeğinin blofunu yeme. gitti mi? "oh rahatladim" de tepkisiz kal. o çark eder gelir zaten. onlarda (hele ki kalkmayan seyiyle) karisini terkedecek g.t olmaz çok:) siz üstüne gittikce o sürdürür bu halini, mutlu olur nasil kostu peşimden diye. tepkisiz kalin gözünde yaslar "bu kadar mi kolay vazgecildim" moduna girer
Tabi kabullendim sevdiğim için hatta onun problemi ile ilgili tedavi yolları bile araştırmadım kalbi kırılır diye yani ilişki sırasında üzülmesin diye bende problem varmış gibi gösterdiğim bile oldu benim söylediklerim yanlış evet ama beni bu duruma o itti o yönden de bakmak lazım bir insanı delirtip sonra edilen sözlerin büyüklüğüne takılıp asıl sorun unutuluyor o yüzden herkes beni suçluyorSizin buna kalana kadar daha büyük problemleriniz var o zaman. Madem böyle bir sorunu vardı size evlenmeden önce açıklaması gerekiyordu. Kimse kendini bile bile evlenip bir kadını böyle bir evliliğe ve cinsel hayata itemez.
Bunların dışında şimdi siz aniden buna laf edince 5 yıl boyunca aslında bunu düşünmüşsünüz ve fırsatını bulunca da içinizdekini kusmuşsunuz gibi görünmüş.
5 yıl olduğuna göre siz bu durumu kabullenmişsiniz, tartışmada zaten kabul ettiğiniz şeyi yüze vurmamanız gerekirdi.
Mesela ben kabul etmem, boşanırdım
Keşfete çıkması için sizin beğenmeniz gerekmiyor. Arkadaşlarınız ve takip ettiğiniz sayfaların takip ettiği veya baktığı gönderiler de keşfete düşüyor.Öncelikle öyle 1-2 beğenmeyle çıkmıyor onlar, baya bakıp beğenmesi gerekiyor fazlaca ki algoritma keşfete onları döşesin.
Erotik video demişsiniz, ne izlemiş eşiniz?
Benden size tavsiye olsun, kabullenmeyin ne münasebet ya? Eşiniz evlenene kadar makine gibiydi de evlendiği gün bu hale gelmedi, resmen size bir şey söylemeden evlenmiş ve evliliğiniz boyunca böyle bir cinsel hayata maruz kalmışsınız. Bundan büyük sorun mu olur?Tabi kabullendim sevdiğim için hatta onun problemi ile ilgili tedavi yolları bile araştırmadım kalbi kırılır diye yani ilişki sırasında üzülmesin diye bende problem varmış gibi gösterdiğim bile oldu benim söylediklerim yanlış evet ama beni bu duruma o itti o yönden de bakmak lazım bir insanı delirtip sonra edilen sözlerin büyüklüğüne takılıp asıl sorun unutuluyor o yüzden herkes beni suçluyor
Siz davanızda bir yere kadar haklısınız o açığa rağmen boşayacaktınız adamı cinselliğin zorla olduğu evlilikte ben durmam ben libidosu yüksek biriyim hiç çekemem kimsenin kara kaşını kara gözünü hele bana ilaçla hapla kalkan şeyiyle gidip hayatta elde edemeyeceği kadına bakan adamı o sn boşarım ama sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bir yere kadar çok haklıyken bir yerden sonra tamamen haksız oluyorsunuz kabul edemeyeceğiniz durumda yolları ayıracaksınız adamın yüzüne gülüp ilk hatasında sen şusun diyip en zayıf yerinden vurmak iki yüzlülüktürAdam o açığa rağmen karım beni bırakmıyor diye sevineceği yerde aldatmaya meylediyorsa boşasın zaten
Sosyal medya aşırı tehlikeli bir yer olmuş gerçekten ben uzun süredir kullanmıyorum. Detoks diye başlayıp neredeyse bıraktım diyebiliriz. O yüzden bu konuda yanılmış olabilirimKeşfete çıkması için sizin beğenmeniz gerekmiyor. Arkadaşlarınız ve takip ettiğiniz sayfaların takip ettiği veya baktığı gönderiler de keşfete düşüyor.
Ayrıca instada arkadaşlarınızın paylaşımlarına bakarken altta rastgele çıkan reelslerden herhangi birini aşağı doğru kaydırmaya devam ettiğinizde ilk reels kategorisi ve içeriğinden bağımsız, bambaşka gönderiler çıkıyor artık.
Niye bakıyon elin adamının dötüne ya shsjsjd senin sevgilin bunu sorun etmiyor demek ki ama kadın bunu sorun ediyor ki ben de ederim ne demek yani elin karılarının direk dansını niye izleyecek benim kocam yok daha neler ayol tansiyonum yükseldikiz ne yapmis adam instadan direk dansi izlemis, kaydetmis. benim kaydette neler neler var kocasi ben olsam kesin bana da hakaret ederdi
insanoglu gördüğünü izler yani, sosyal medyada uyaran cok. izledik diye ne oldu esimizi mi aldattik?
aha bak bugün izlediğim dizide salih bademcinin totişini sansürsüz gördüm, geri aldim daha dikkatle tekrar izledim. sevgilimi aldatmis mi oldum baska g.te baktim diye
Ilk fırsatta değil 5 yılın sonunda söylemiş ayrıca evli bir erkeğin o tarz görüntüleri özellikle aratması kaydetmesi hiç hoş değilBakış açısı işte mesela alıntılandığınız şeyi görünce 2x kızdım mesela ilk bulduğu fırsatta adamın açığını eksik yönünü şak diye yüzüne vurmuş inşallah adam adamdır da madem öyle düşünüyosun neden benimle evlisin yallah diyip boşar
Tabi olayın bir de bu yüzü var ama bunu sorun etmemiştim demek istedimBenden size tavsiye olsun, kabullenmeyin ne münasebet ya? Eşiniz evlenene kadar makine gibiydi de evlendiği gün bu hale gelmedi, resmen size bir şey söylemeden evlenmiş ve evliliğiniz boyunca böyle bir cinsel hayata maruz kalmışsınız. Bundan büyük sorun mu olur?
Bırakın nereye gidiyorsa gitsin, genç kadınsınız bunu yaşamak zorunda değilsiniz
Ay ben bile izledim Allah aşkına izledi diye adamın erkekliğini laf edip evden koymuşsunuz 3 gun disarda kalmis . gozlerine mil cekil elini ayagini baglayin isterseniz. yahu sokakta bile yururken insan goruyoruz yanlışlıkla gozumuz kaysa aldatmış mi oluyoruz ?? Bu bakış açısı bor bana mı çok safca geliyor bilmiyorum ama çok hakli buldum üzüldüm de adamaYani konuşma görmedim ama bence izlemekte yanlış bir davranış
Edin işte, en çok sorun edilmesi gereken şey bu. O kırılmasın diye hatayı bazen kendimdeymiş gibi gösterdim demişsiniz, emin olun onun yerine sizin bir probleminiz olsaydı her Allah'ın günü başınıza kakardıTabi olayın bir de bu yüzü var ama bunu sorun etmemiştim demek istedim
Direk dansında guru kırıcı bir şey görmüyorum ben baya beğenerek izliyorum benim için sorun göreceğim bir şey değil ama bunun dışında cinselliğin zor bela takviyelerle olduğu evlilikte durmam zaten böyle içimde tuup tutup ilk hatasında patlamaktan daha iyiYaptığı şey de zaten karısının kadınlık gururunu incitici bir şey. Karısı da onun erkeklik gururunu kırmış. Eşitlenmişler
İnşallah kimsenin başına gelmez ama o an öfkeyle neye uğradığımı şaşırdım ve benden özür dilemesini beklerken şarkı dinlemesini görünce çıktı ağzımdan kesinlikle yanlış bir davranış ben sonradan çok pişman oldum neden söyledim dedim ama iş işten geçti ve bu lafları çok güzel kullanıp beni suçlu gösterdi herkeseSiz davanızda bir yere kadar haklısınız o açığa rağmen boşayacaktınız adamı cinselliğin zorla olduğu evlilikte ben durmam ben libidosu yüksek biriyim hiç çekemem kimsenin kara kaşını kara gözünü hele bana ilaçla hapla kalkan şeyiyle gidip hayatta elde edemeyeceği kadına bakan adamı o sn boşarım ama sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bir yere kadar çok haklıyken bir yerden sonra tamamen haksız oluyorsunuz kabul edemeyeceğiniz durumda yolları ayıracaksınız adamın yüzüne gülüp ilk hatasında sen şusun diyip en zayıf yerinden vurmak iki yüzlülüktür
Bu kadar eksik ve hor gördüğünüz adamla 5+ yıldır neden evlisiniz o zaman ?Adam o açığa rağmen karım beni bırakmıyor diye sevineceği yerde aldatmaya meylediyorsa boşasın zaten
obbaaa erken yorum yapmisi. Adam iktidarsizmis ya kız millet ağzından zorla almış lafı boşanacak madem hemen yarın boşa gitsin.Ay ben bile izledim Allah aşkına izledi diye adamın erkekliğini laf edip evden koymuşsunuz 3 gun disarda kalmis . gozlerine mil cekil elini ayagini baglayin isterseniz. yahu sokakta bile yururken insan goruyoruz yanlışlıkla gozumuz kaysa aldatmış mi oluyoruz ?? Bu bakış açısı bor bana mı çok safca geliyor bilmiyorum ama çok hakli buldum üzüldüm de adama
Bilmiyorum ben beğenerek izlediğim için çok umursamam bana kadının tavrı iki yüzlülük geldi açıkladım msjımda bu sayfada biraz yukarıdaIlk fırsatta değil 5 yılın sonunda söylemiş ayrıca evli bir erkeğin o tarz görüntüleri özellikle aratması kaydetmesi hiç hoş değil
adam iktidarsiz, şeyi kalkmiyor, asla en ufak hatasini kabul etmez, ne zaman haksiz olsa büyük tepkiler verip seni bastirir, ustelik senin icin aldatma gibi bir sey olan erotik videolari izleyip kaydetmis.
eee madem öyle bosa rahatla, yasin genc kendine gore bir civan bulursun.
adamin sana faydasi yok bosanmasin diye neden pesinden kosuyorsun?
ayrica yengec erkeginin balik erkeğinin blofunu yeme. gitti mi? "oh rahatladim" de tepkisiz kal. o çark eder gelir zaten. onlarda (hele ki kalkmayan seyiyle) karisini terkedecek g.t olmaz çok:) siz üstüne gittikce o sürdürür bu halini, mutlu olur nasil kostu peşimden diye. tepkisiz kalin gözünde yaslar "bu kadar mi kolay vazgecildim" moduna girer
Neden onlarda o g.t olmasın ? Şayet bu konuda hakaret eden adam, benzer bir hakarete uğrayan da konu sahibi olsaydı; yorumun o zaman da aynı olacak mıydı ?ayrica yengec erkeginin balik erkeğinin blofunu yeme. gitti mi? "oh rahatladim" de tepkisiz kal. o çark eder gelir zaten. onlarda (hele ki kalkmayan seyiyle) karisini terkedecek g.t olmaz çok:)
Yanlış bu yaptığınız hareketten de önce bunu kabullenmek olmayanı oldurmaya çalışmak kadınsın sen ya hiç mi hak etmedin arzuyla dokunulmayı iki fantezi yaşamayı cıvıl cıvıl bir yatak odasınu yani böyle ittirmeyle nereye kadar sen bu işin başında bb demesi gereken kişiydinİnşallah kimsenin başına gelmez ama o an öfkeyle neye uğradığımı şaşırdım ve benden özür dilemesini beklerken şarkı dinlemesini görünce çıktı ağzımdan kesinlikle yanlış bir davranış ben sonradan çok pişman oldum neden söyledim dedim ama iş işten geçti ve bu lafları çok güzel kullanıp beni suçlu gösterdi herkese
Bakın ben burda kendimi ifade edemedim sanırım onun eksiğini de açığınıda ben başımın üstüne koydum evlat hasreti çektim 6 kez tüp bebek denedik hem manevi hem maddi yıprandım dükkanımı sattım yine de sevgimden dolayı hiç bir zaman gururunu kırmadım ama o an gördüklerim karşısında o psikolojiyle hesap sorarken karşımda müzik dinleyip he seni aldattım he bunu mu diyorsun diyen birine bende haşa peygamber değilim sabrım taştı ve dedimBu kadar eksik ve hor gördüğünüz adamla 5+ yıldır neden evlisiniz o zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?