Kocam durduk yere boşanmak istiyor 😔

Bunu o dönsün diye yapmayacağım artık onun için taktik yapmak bile ağır gelir haklısınız
Tabi kabullendim sevdiğim için hatta onun problemi ile ilgili tedavi yolları bile araştırmadım kalbi kırılır diye yani ilişki sırasında üzülmesin diye bende problem varmış gibi gösterdiğim bile oldu benim söylediklerim yanlış evet ama beni bu duruma o itti o yönden de bakmak lazım bir insanı delirtip sonra edilen sözlerin büyüklüğüne takılıp asıl sorun unutuluyor o yüzden herkes beni suçluyor

hobaa ișin rengi değiști bu da lacivertmiș.
ehh be kızım madem öyle ne demeye 5 koca senedir çekiyorsun sen bunu.
sana gençliğine yazık değil mi.
yine bir paravan evlilik daha.
bu salatalık da kabak çıktı.
kuzum her șey bahane șimdi o etrafa evlilik yaptım ama yürümedi hikayesi satacak.
seni de bu yüzden suçluyor. vah yazık.
geçmiș olsun tez zamanda boșan aileni de karıștırıp onları da daha fazla üzme.
sakın ama çok seviyordum filan deme evlilik böyle bir șey değil. lütfen bu konularda daha bilinçli hareket etmeye çalıș, oku araștır, öğren.
ne yaparsan yap ama sakın daha fazla düșme bu adama.

Öncelikle öyle 1-2 beğenmeyle çıkmıyor onlar, baya bakıp beğenmesi gerekiyor fazlaca ki algoritma keşfete onları döşesin.
Erotik video demişsiniz, ne izlemiş eşiniz?
Keşfete çıkması için sizin beğenmeniz gerekmiyor. Arkadaşlarınız ve takip ettiğiniz sayfaların takip ettiği veya baktığı gönderiler de keşfete düşüyor.

Ayrıca instada arkadaşlarınızın paylaşımlarına bakarken altta rastgele çıkan reelslerden herhangi birini aşağı doğru kaydırmaya devam ettiğinizde ilk reels kategorisi ve içeriğinden bağımsız, bambaşka gönderiler çıkıyor artık.

Benden size tavsiye olsun, kabullenmeyin ne münasebet ya? Eşiniz evlenene kadar makine gibiydi de evlendiği gün bu hale gelmedi, resmen size bir şey söylemeden evlenmiş ve evliliğiniz boyunca böyle bir cinsel hayata maruz kalmışsınız. Bundan büyük sorun mu olur?
Bırakın nereye gidiyorsa gitsin, genç kadınsınız bunu yaşamak zorunda değilsiniz

Adam o açığa rağmen karım beni bırakmıyor diye sevineceği yerde aldatmaya meylediyorsa boşasın zaten
Siz davanızda bir yere kadar haklısınız o açığa rağmen boşayacaktınız adamı cinselliğin zorla olduğu evlilikte ben durmam ben libidosu yüksek biriyim hiç çekemem kimsenin kara kaşını kara gözünü hele bana ilaçla hapla kalkan şeyiyle gidip hayatta elde edemeyeceği kadına bakan adamı o sn boşarım ama sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bir yere kadar çok haklıyken bir yerden sonra tamamen haksız oluyorsunuz kabul edemeyeceğiniz durumda yolları ayıracaksınız adamın yüzüne gülüp ilk hatasında sen şusun diyip en zayıf yerinden vurmak iki yüzlülüktür

Sosyal medya aşırı tehlikeli bir yer olmuş gerçekten ben uzun süredir kullanmıyorum. Detoks diye başlayıp neredeyse bıraktım diyebiliriz. O yüzden bu konuda yanılmış olabilirim

Niye bakıyon elin adamının dötüne ya shsjsjd senin sevgilin bunu sorun etmiyor demek ki ama kadın bunu sorun ediyor ki ben de ederim ne demek yani elin karılarının direk dansını niye izleyecek benim kocam yok daha neler ayol tansiyonum yükseldi

Ilk fırsatta değil 5 yılın sonunda söylemiş ayrıca evli bir erkeğin o tarz görüntüleri özellikle aratması kaydetmesi hiç hoş değil

Tabi olayın bir de bu yüzü var ama bunu sorun etmemiştim demek istedim

Yani konuşma görmedim ama bence izlemekte yanlış bir davranış
Ay ben bile izledim Allah aşkına izledi diye adamın erkekliğini laf edip evden koymuşsunuz 3 gun disarda kalmis . gozlerine mil cekil elini ayagini baglayin isterseniz. yahu sokakta bile yururken insan goruyoruz yanlışlıkla gozumuz kaysa aldatmış mi oluyoruz ?? Bu bakış açısı bor bana mı çok safca geliyor bilmiyorum ama çok hakli buldum üzüldüm de adama

Tabi olayın bir de bu yüzü var ama bunu sorun etmemiştim demek istedim
Edin işte, en çok sorun edilmesi gereken şey bu. O kırılmasın diye hatayı bazen kendimdeymiş gibi gösterdim demişsiniz, emin olun onun yerine sizin bir probleminiz olsaydı her Allah'ın günü başınıza kakardı

Yaptığı şey de zaten karısının kadınlık gururunu incitici bir şey. Karısı da onun erkeklik gururunu kırmış. Eşitlenmişler
Direk dansında guru kırıcı bir şey görmüyorum ben baya beğenerek izliyorum benim için sorun göreceğim bir şey değil ama bunun dışında cinselliğin zor bela takviyelerle olduğu evlilikte durmam zaten böyle içimde tuup tutup ilk hatasında patlamaktan daha iyi

İnşallah kimsenin başına gelmez ama o an öfkeyle neye uğradığımı şaşırdım ve benden özür dilemesini beklerken şarkı dinlemesini görünce çıktı ağzımdan kesinlikle yanlış bir davranış ben sonradan çok pişman oldum neden söyledim dedim ama iş işten geçti ve bu lafları çok güzel kullanıp beni suçlu gösterdi herkese

obbaaa erken yorum yapmisi. Adam iktidarsizmis ya kız millet ağzından zorla almış lafı boşanacak madem hemen yarın boşa gitsin.

Ilk fırsatta değil 5 yılın sonunda söylemiş ayrıca evli bir erkeğin o tarz görüntüleri özellikle aratması kaydetmesi hiç hoş değil
Bilmiyorum ben beğenerek izlediğim için çok umursamam bana kadının tavrı iki yüzlülük geldi açıkladım msjımda bu sayfada biraz yukarıda

ayrica yengec erkeginin balik erkeğinin blofunu yeme. gitti mi? "oh rahatladim" de tepkisiz kal. o çark eder gelir zaten. onlarda (hele ki kalkmayan seyiyle) karisini terkedecek g.t olmaz çok:)
Neden onlarda o g.t olmasın ? Şayet bu konuda hakaret eden adam, benzer bir hakarete uğrayan da konu sahibi olsaydı; yorumun o zaman da aynı olacak mıydı ?

Adamın da canına tak etmiş demek ki bir yerde.

Yanlış bu yaptığınız hareketten de önce bunu kabullenmek olmayanı oldurmaya çalışmak kadınsın sen ya hiç mi hak etmedin arzuyla dokunulmayı iki fantezi yaşamayı cıvıl cıvıl bir yatak odasınu yani böyle ittirmeyle nereye kadar sen bu işin başında bb demesi gereken kişiydin

Bu kadar eksik ve hor gördüğünüz adamla 5+ yıldır neden evlisiniz o zaman ?
Bakın ben burda kendimi ifade edemedim sanırım onun eksiğini de açığınıda ben başımın üstüne koydum evlat hasreti çektim 6 kez tüp bebek denedik hem manevi hem maddi yıprandım dükkanımı sattım yine de sevgimden dolayı hiç bir zaman gururunu kırmadım ama o an gördüklerim karşısında o psikolojiyle hesap sorarken karşımda müzik dinleyip he seni aldattım he bunu mu diyorsun diyen birine bende haşa peygamber değilim sabrım taştı ve dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…