- 4 Mart 2012
- 14.940
- 34.497
- 798
Etmen eylemen yavrum.. Aferin.Küfür edene gül atıyorum ben artık yoksa sitede barınamam bu seviyeye kolay gelmedim teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etmen eylemen yavrum.. Aferin.Küfür edene gül atıyorum ben artık yoksa sitede barınamam bu seviyeye kolay gelmedim teşekkürler
Yesilim gruplasma olmasın dedi.Kız tabi ki var biz grup çok seviyoruz çünkü sevmeyenlerin izlemesine izin vermiyoruz ama @yesilimtrak
Artık çok usluyumEtmen eylemen yavrum.. Aferin.
Konuş kız hiç hakaret ettiğimi gördün mü şurdaValla daha ban yemedim forum kurallarina uyuyorum net hakaret yemedim etmedim eski üyelerin hakeret ettiğini neredeyse hiç görmüyorum taraflı yazmıyorum eski üye yeni üye diye.Fakat eski üyeler insanı olumlu etkiliyor hiçbiri öyle bizim yorimun üzerine yorum yok tarzinda insanlar değiller Yeni üyelerin bazıları hakaret ediyor benim de gördüğüm bu üyeler hakkında konu açmak yasak bence taraf tutulmuyor bende bazen hoşa gitmeyen yada başka üyenin fikrine ters birşey yazıp beğenmedim alabilirim olabilir normal sonra aynı üye başka konuda mükemmel diyebiliyor yorumuma kisisellestirmeyin benimde göz ardı yaptığım bir iki kişi olabilir genelini aklı başında buluyorum seviyorum
Cımbızını ışıldatarak geliyor vallaKüfür edene youtubedaki Güllü Ebenin yaptığını yapmak lazım da işte Mune Reis izin vermez
Atılanı bile gördü bu gözler nerden biliyorum diye sormaEski üyeler ban yemiyor diye bir şey yok. Açın bakın ben kaç kez banlanmışım. Bazı ban garantili konular var mesela, ben artık o konulara hiç girip bakmıyorum bile. Aynı kelimeyi kullandık hatta ben o üyenin yazdığını direk alıntıladım niye banlandım yazdınız mı, şimdi tekrar yazın ve cevabı bekleyin.
Sitede yenileme çalışması vardı, o zamana mı denk geldiniz de görülmedi?
Bi karışıklık olduğunu düşünüyorum ben.Bana bir üye açtığım bir başlıkta ona herhangi bir kötü kelimem olmadığı halde argo kelime kullanarak yorum yaptı. Ben re yorumunu cevaplayarak aynı kelimeyi ona kullandım başka bir ekleme yapmadım bile ve sadece ben ban yedim. Banım açılıp sorduğumda şikayet ettiniz mi dedi alıntıda gözüken şeyi şikayet etmem gerekiyormuş. Neyse şikayet ettim üzerinden neredeyse 2 hafta geçti her gün kontrol ettim ve üyeye herhangi bir yaptırımda bulunulmadı. Belli ki forumda gruplaşma var yeni üyelere uygulanan cezalar eski üyelere uygulanmıyor. Kişi kendisi bana (ilk) hakaret edebilirken ceza almıyor fakat ben o kişiye ayna tutunca cezalandırılıyorum. Özellikle takip ettim 2 hafta ve hiç bir yaptırım uygulanmadı. Teşekkürler yönetim hesabımı silerseniz sevinirim böyle iğrenç kayırıcı ortamları sevmiyorum