- 20 Mart 2024
- 144
- 39
- 25
- Konu Sahibi esraliiiii
Oooo durum baya kritikmiş pardon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo durum baya kritikmiş pardon
Şükürler olsun ben çok temizim bir tane erkek arkadaş var terazi o da çok temizdir pasta börek bile yapar düşünBenim bir kız arkadaşım da vardı böyle teraziydi burcu dışardan çok temiz gözükürdü aynı evde bulunduğumuz dönemler çok pis olduğunu görmüştüm
Onda bile strese giriyorum tepesinde durup tek tek şunu al bunu koy şunu yap diyeceğime kendim yaparım diyorum artık bıkıyo insan hergün hergünVallahi büyük sorun kendisine zorla temizletin
Geçen karsıma alıp ciddi ciddi konuştum senden soğuyorum bende ailemin evinde rahattım ben değiştim sen neden böylesin yapamıyorum artık dedim özürler diledi haklısın vs işte ertesi gün yine aynı bugün de dedim evi toparla diye tamam dedi ellememiş yine hıcbır seyiIlerde oglum kendine yetebilmesi icin ve gelinlerim de böyle dert cekmesin diye oglan cocuklar icin "ev isleri" isleri aldim..mutfak temizliginden evde ufak tefek tamir islerine kadar anlatiyor. Bence burda kayinvalideniz suclu zamaninda ogulunu egitmesi gerekirdi. Ama asıl sorun esinizin saygisiz olmasi..bir insan karsidaki insan rica ettigi halde yalnis birseyi sürdürüp duruyorsa bu saygi duymadigindan. Yoksa baska yerde ayni pis sekilde davraniyor mu? Davranamaz. Ve bu konuda hic de poncik tepki göstermezdin
Aslında bekar evinin halini görmüştüm fakat evlenince böyle olmaz bu kadar büyük sorun yaşamayız sanmıstımKarpuz gibi buyutmusler herifi, daha da bi halt olmaz.
O yuzden evlenmeden bi sure beraber yasamak gerek, deneme sürüşü:)
Geçen karsıma alıp ciddi ciddi konuştum senden soğuyorum bende ailemin evinde rahattım ben değiştim sen neden böylesin yapamıyorum artık dedim özürler diledi haklısın vs işte ertesi gün yine aynı bugün de dedim evi toparla diye tamam dedi ellememiş yine hıcbır seyi
Neden?Aslında bekar evinin halini görmüştüm fakat evlenince böyle olmaz bu kadar büyük sorun yaşamayız sanmıstım
Evet ciddiye mi almıyo bilmiyorum ama diğer konuları öyle değil işiyle ilgili günlük fikirlerimi sorar uygular. Saymıyor desem diğer konularda da saymaz o konuda beyin algısı kapalı gibi aynıYani ve orda da saygisiz iste. Bekarken de ayniymis sanirim.
Eşimin annesi eşim üniversite okurken başka şehirden haftalık kıyafetlerini bulaşıklarını yıkamaya ütülemeye gelirmiş düşünün durumu
Yani bekar evinde bi yatak bi dolap vardı yatmaya geliyordu şimdiki düzeniyle bir olamaz o zaman normaldir diyr düşünmüştüm. Bekar evleri malum hep öyle oluyordu cunkuNeden?
Evlenince Update olmuyor, neyse o iste.
Burcla hiç alakası yok benim eşimde terazi ama eşim tam tersi çok titiz. Bekarken tek yaşadığı için her iş gelir elinden. Çamaşır, atar makineye ütü, yemek , bulaşık yikar. 3 senedir evliyiz daha bir çorabını bile sağda solda görmedim .Terazi
Annesine söyledim geçen gün uyarmış ama ne işe yarar ki işteTahmin etmemek imkansızdı zaten.
Sorumluluk vermemiş analık hissinden ama akıl edemiyorlar hadi ben anasıyım canım kaynıyor hormondan elin kadını ne yapacak diye of of
Oğlunu yetiştiremeyen analar kapatılsın
Yahu kaynanan hiç mi yetiştirememiş? Kaynanın yetiştiremediğini maalesef sen yetiştiremezsin.Merhaba ben bir yıllık evliyim ve eşimle ilişkimiz çok güzel bana sevgisi ilgisi yerinde ama gel gelelim artık dayanamadıgım bi konu var. Evde o kadar dağınık heryeri o kadar pis bırakıyo ki artık bıktım defalarca konuştum her seferinde sözler veriyor ama nafile. En ufak banyoya bile girip çıksa arkasından bornozu dışarı asıyorum kıyafet havlu topluyorum banyoyu yıkıyorum lavaboyu yıkıyorum hergün böyle. Sakız çiğniyor oraya buraya yapıştırıyor çoraplar kıyafetler çıkardık yerde. Canı bi şey çekse mutfağa girse mutfak girilmicek hale geliyor çıkardığı çıkardık yerde ev hergün savaş alanı haline geliyo. Yerde bir şey bir ay dursa rahatsız olmaz üstünden atlar geçer. Çözüm olarak yapma toplama diyecekseniz denedim hiçbi işe yaramıyor rahatsız olmuyor kendisi . eve temizlikçi çağır diyecekseniz çağır istediğin zaman diyor. Ama benim sıkıntım bunlsrı kendinin öğrenmesi artık beyninde sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım günde milyon kere söylüyorum tamam aşkım tamam diyip geçiştiriyor. Ama dediğim gibi diğer türlü mükemmeliz ben kızarken bile konu değiştirip yumuşatıyor. Kendi kişisel bakımı konusunda mükemmeldir parfüm sıkmadan dışarı çıkmaz günde 2 kere duş alır sürekli kıyafet değiştirir dışardan gören temiz bakımlı bir adam olduğunu düşünür kesinlikle kendisine de arrık midem bulanıyo senden diyorum ama yok umursamıyo Tüm yolları denedım ama düzelmesi ıcın Sizce ne yapmam gerekiyo??
Ay yok artık hayatta inanmam Bir terazi bu kadar paspal olabilemez. Onun yükselenindendir o
Çok el üstünde yetiştirmiş malesef göstermek yerine hep arkasını toplamışYahu kaynanan hiç mi yetiştirememiş? Kaynanın yetiştiremediğini maalesef sen yetiştiremezsin.
Ben de teraziler temiz olur dedim zaten. Benim burcum terazi pasaklı falan değilim.Burcla hiç alakası yok benim eşimde terazi ama eşim tam tersi çok titiz. Bekarken tek yaşadığı için her iş gelir elinden. Çamaşır, atar makineye ütü, yemek , bulaşık yikar. 3 senedir evliyiz daha bir çorabını bile sağda solda görmedim .
Annesine söyledim geçen gün uyarmış ama ne işe yarar ki işte
Düzenli insan duzenlidir, nerede olursa olsun.Yani bekar evinde bi yatak bi dolap vardı yatmaya geliyordu şimdiki düzeniyle bir olamaz o zaman normaldir diyr düşünmüştüm. Bekar evleri malum hep öyle oluyordu cunku