- 8 Kasım 2020
- 74
- 80
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Ben zaten laptop lar için 3500 tl demedim. PC dedim yani masaüstü için, keşke okuyupta yazsanız. Birbirinizi like lamaya gelmişsiniz :)Mağazadan almadık netten aldık. Taşınabilir olanlardan aldık hani kolaylık olsun diye...
Galiba anlamakta zorluk çekiyorsunuz diyorum ki 1 saat keyf için gidip 3500 TL ye almak vardı. Sonuçta aynı işlevi yapyıyor ama diğeri 12 bin TL.Ev ev İçim şişti. Kaç saat oyun oynayacak ki. Bir saat oynuyor işte keyif için
Bunun tuzu kuru ile alakası yok, herkes geçim derdinde ama bu anlattıklarınız dışarıda yeme haricinde fuzuli değil.Kocam ile henüz konuşmadım. Burdan tavsiye almaya geldim maşallah tuzu kuru doluymuş bu site.
Kesinlikle. Asıl sorun ortak paydaları olmaması. Bu çok kötü aslında böyle bir ömür geçmez ama konu sahibi asıl sorunun farkında değil gibi.
Keyfi olarak calismayan sensin, tuzu kuru kim oluyor bu durumda ?Kocam ile henüz konuşmadım. Burdan tavsiye almaya geldim maşallah tuzu kuru doluymuş bu site.
Tuzumuz kuru çünkü evlenince seni çalıştırmam diyen adamlarla evlenmedik be güzelim. Karşımızdaki adamı tanımadan, önceliklerimizi konuşmadan, gelecek planlarımızı yapmadan koşa koşa nikah masasına gitmedik. O yüzden sürpriz çıkmadı karşımıza.Kocam ile henüz konuşmadım. Burdan tavsiye almaya geldim maşallah tuzu kuru doluymuş bu site.
9 sayfanın çoğu gereksiz mesaj dolu çoğu üye birbirine like atmak için yazıyor. Okumuyorlar bile maalesef.
Keyf için mi? ben 7 yıl çalıştım okulu bile dışardan okudum. Ailemi geçindirdim. Şimdi de kocam izin vermiyor ben bakarım diyor.Keyfi olarak calismayan sensin, tuzu kuru kim oluyor bu durumda ?
Ben kocamın çalıştırmamasına laf etmedim. Kazancını boş şeylere harcamasını eleştiriyorum. Ayrıca 3 yıl sevgili olduk. Yani çalışmama izin vermeyeceğini biliyordum.Tuzumuz kuru çünkü evlenince seni çalıştırmam diyen adamlarla evlenmedik be güzelim. Karşımızdaki adamı tanımadan, önceliklerimizi konuşmadan, gelecek planlarımızı yapmadan koşa koşa nikah masasına gitmedik. O yüzden sürpriz çıkmadı karşımıza.
Keyf için mi? ben 7 yıl çalıştım okulu bile dışardan okudum. Ailemi geçindirdim. Şimdi de kocam izin vermiyor ben bakarım diyor.
Kocanız çalışma diyince tamam diyip oturuyor musunuz? Böyle birinin sen çok para harcıyorsun şunu şunu kıs diyebileceğini de sanmıyorum. Bir mantık hatası var Burda.Keyf için mi? ben 7 yıl çalıştım okulu bile dışardan okudum. Ailemi geçindirdim. Şimdi de kocam izin vermiyor ben bakarım diyor.
Kocanız çalışma diyince tamam diyip oturuyor musunuz? Böyle birinin sen çok para harcıyorsun şunu şunu kıs diyebileceğini de sanmıyorum. Bir mantık hatası var Burda.
Ben aileme bakmak zorundaydım çünkü babamı erken kaybettik. Bu yüzden birikimim olmadı. Ama kocamın öyle bir derdi yoktu. Babası evine bakıyordu o keyf için harcadı. Aramızda ki fark bu.birikiminiz olabildi mi ?
Daha önce belirtmiştim şimdi bebek örgülerine bakıyorum yani öğrenmeye çalışıyorum. İleri de işleyip satacağım az da olsa damlayacaktır.Kocanız çalışma diyince tamam diyip oturuyor musunuz? Böyle birinin sen çok para harcıyorsun şunu şunu kıs diyebileceğini de sanmıyorum. Bir mantık hatası var Burda.
Ben aileme bakmak zorundaydım çünkü babamı erken kaybettik. Bu yüzden birikimim olmadı. Ama kocamın öyle bir derdi yoktu. Babası evine bakıyordu o keyf için harcadı. Aramızda ki fark bu.
Aynen oyle, hangi diziyi izliyor merak ettim reklamsiz camur gibi goruntu olmadan ancak bezbebek izleyebilirKorsan olarak yayınlayan siteler var ama izlemek için birkaç tane iktidarsızlık ya da penis büyütme temalı reklamı geçmek gerekiyor.
Yani işte öyle bir adam tercih etmek de senin sorunun diyorum. Böyle bir adam böyle bir hayat senin tercihin. Millete tuzu kuru derken o tuzlar ne şartlar altında kurutuluyor bir düşün derim.Ben kocamın çalıştırmamasına laf etmedim. Kazancını boş şeylere harcamasını eleştiriyorum. Ayrıca 3 yıl sevgili olduk. Yani çalışmama izin vermeyeceğini biliyordum.
Biri tarafından "bakılmayı" kabul etmek, dert yandığınız ve lüzumsuz bulduğunuz masraflardan çok daha vahim bir durum değil mi?Keyf için mi? ben 7 yıl çalıştım okulu bile dışardan okudum. Ailemi geçindirdim. Şimdi de kocam izin vermiyor ben bakarım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?