Kocam çok para harcıyor

Cidden bende sasirdim tabiki ozel ilgi alani hobisi olsun guzel bisey bu fakat evlenms barklanms ve 45 yasina kadr olmasa da gelecegni az cok dusunerek hareket etmeli.

Bugun kazandgni bugun yer icer harcarsin bu kolay birsey ama genclgni yasayip gelecegne de yatirim yapilabilinir . Bir ortasi olmali herseyin .
Kaldiki suan hayat sartlari hepimizin malumu cok agirlasti .

Birde konu sahinine sen bukdr istiyorsan sen calis birikim yap ev al denjlmis oh ne ala kocasi daha daha rahat harcar suan dusunmuyorsa . Konu sahbi tek kendine yahut esi tek kendine ait bir ev almayacak ki bu hayat ortak degilmi arkadaslar illaki kocasi calisiyor diye benim param istedgm gbi harcarim diyebilir mi simdi bana sen calismiyorsundur kesin diyenler olur ben 10 yil calistim suan calismiyorum ama calisirkende hayatmz kazancmz ortakti suanda da ortak hareket ediyoruz . Bazi yorumlar cidden cok sasirtti beni

Kocam ile henüz konuşmadım. Burdan tavsiye almaya geldim maşallah tuzu kuru doluymuş bu site.
Bunun tuzu kuru ile alakası yok, herkes geçim derdinde ama bu anlattıklarınız dışarıda yeme haricinde fuzuli değil.
Oyun oynayarak veya netflix izleyerek günlük stresini atıyor. Bir saat oynamasına takilmışsınız ama uzun süre oyun oynasa bu sefer de bana zaman ayırmıyor diye rahatsız olurdunuz.

Kocam ile henüz konuşmadım. Burdan tavsiye almaya geldim maşallah tuzu kuru doluymuş bu site.
Tuzumuz kuru çünkü evlenince seni çalıştırmam diyen adamlarla evlenmedik be güzelim. Karşımızdaki adamı tanımadan, önceliklerimizi konuşmadan, gelecek planlarımızı yapmadan koşa koşa nikah masasına gitmedik. O yüzden sürpriz çıkmadı karşımıza.

Ben kocamın çalıştırmamasına laf etmedim. Kazancını boş şeylere harcamasını eleştiriyorum. Ayrıca 3 yıl sevgili olduk. Yani çalışmama izin vermeyeceğini biliyordum.

Keyf için mi? ben 7 yıl çalıştım okulu bile dışardan okudum. Ailemi geçindirdim. Şimdi de kocam izin vermiyor ben bakarım diyor.
Kocanız çalışma diyince tamam diyip oturuyor musunuz? Böyle birinin sen çok para harcıyorsun şunu şunu kıs diyebileceğini de sanmıyorum. Bir mantık hatası var Burda.

Kocanız çalışma diyince tamam diyip oturuyor musunuz? Böyle birinin sen çok para harcıyorsun şunu şunu kıs diyebileceğini de sanmıyorum. Bir mantık hatası var Burda.
Daha önce belirtmiştim şimdi bebek örgülerine bakıyorum yani öğrenmeye çalışıyorum. İleri de işleyip satacağım az da olsa damlayacaktır.

Ben aileme bakmak zorundaydım çünkü babamı erken kaybettik. Bu yüzden birikimim olmadı. Ama kocamın öyle bir derdi yoktu. Babası evine bakıyordu o keyf için harcadı. Aramızda ki fark bu.

aranızdaki fark..
siz keyfiniz için birşey yapamamışsınız. anlıyorum hayat şartları.
belki de siz zamanında yapamadınız diye şimdi bu kadar gerginsiniz bu konuda.
koşullarınız izin verse ve sizde kazandığınızı rahatça harcayabilseydiniz belki de bu kadar takılmazdınız.
şimdi istiyorsunuz ki biri de sizi geçindirmek için hiçbir şey yapmasın..

bi kendi içinizi yoklayın derim.

Ben kocamın çalıştırmamasına laf etmedim. Kazancını boş şeylere harcamasını eleştiriyorum. Ayrıca 3 yıl sevgili olduk. Yani çalışmama izin vermeyeceğini biliyordum.
Yani işte öyle bir adam tercih etmek de senin sorunun diyorum. Böyle bir adam böyle bir hayat senin tercihin. Millete tuzu kuru derken o tuzlar ne şartlar altında kurutuluyor bir düşün derim.

Keyf için mi? ben 7 yıl çalıştım okulu bile dışardan okudum. Ailemi geçindirdim. Şimdi de kocam izin vermiyor ben bakarım diyor.
Biri tarafından "bakılmayı" kabul etmek, dert yandığınız ve lüzumsuz bulduğunuz masraflardan çok daha vahim bir durum değil mi?

Eğer aile dinamikleriniz buysa, "bakım vereniniz"in bütçe planlamasını irdelemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…