• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çok para harcıyor

O robot süpürge ne öyle o, şeytan işi bişey, bir türlü anlamadım dilinden, almış getirmiş eve, bomboş alanda sıkıştı uyarısı veriyor. :KK70: :KK70:
Dünyanın en güzel şeyi valla yok böyle bir güzellik canım süpürgem ❤️ Ben 😂😂 bazen beyinleri yanıyor baştan başlatmak gerekiyor 😂

Dünyanın en güzel şeyi valla yok böyle bir güzellik canım süpürgem ❤️ Ben 😂😂 bazen beyinleri yanıyor baştan başlatmak gerekiyor 😂
Başlatıyorum, daha önce takılmadığı bir yere girip ordan çıkmıyor. En son geçen gün delirdim, götürdüm yemek odasına bıraktım masanın üzerine günlerdir orda duruyor. :D Makineyle de çok konuştum, bak yapma böyle dedim, dinlemedi, cezalı :D

Tek şey netflix değil bunu defalarca belirttim. Ayrıca 30 TL değil 41.99 TL. Netflix , amazon ,twitch, ve Steam gibi platformlardan 200-300 TL ye orjinal oyun satın alma. Aldığı oyunlar da yarıya bile gelemiyor. Beceremiyor iade de etmiyor. Öylece duruyor.
Maş. Adamın içine giydiği çamaşırın ayağına giydiği çorabın hesabınıda yaparsınız siz yakında.

Başlatıyorum, daha önce takılmadığı bir yere girip ordan çıkmıyor. En son geçen gün delirdim, götürdüm yemek odasına bıraktım masanın üzerine günlerdir orda duruyor. :KK70: Makineyle de çok konuştum, bak yapma böyle dedim, dinlemedi, cezalı :KK70:
Çok değişik bi bilene danışın olmaz öyle 😂😂 robot robotluğunu bilecek görevini yapacak. Boşunamı para verdik ona o kadar 😂😂😂

Çok değişik bi bilene danışın olmaz öyle 😂😂 robot robotluğunu bilecek görevini yapacak. Boşunamı para verdik ona o kadar 😂😂😂
Doğum günü hediyesiymiş, eve eşya almışsın sen çaktırmadan, bu ne biçim hediye dedim, başka hediye aldırdım.
Gelsin kendisi çalıştırsın süpürgesini. :D

Buranın en fakiri benim galiba :)) ne ev interetim ne netfilix ne sütlü kahveler bunlar bana baya lux geliyor suan :)) bana israf gelidi açıkçası eşinin harcamaları hafta da bir dışarıdan yerim en fazla hergun hergun dışarıdan yemek yemek normal değil bacım...acilen eşine ceki duzen vermen lazım hazira dağ dayanmaz öğrenci hayatı yaşar esin halen

Ben kocamın çalıştırmamasına laf etmedim. Kazancını boş şeylere harcamasını eleştiriyorum. Ayrıca 3 yıl sevgili olduk. Yani çalışmama izin vermeyeceğini biliyordum.
Adam kendi kazanıyor kendi yiyor. E sizde yiyin. Evindeki yiyeceği, faturayı eksik etmiyorsa sıkıntı ne? Netflix normal, kahvesi normal. Sadece sürekli dışarıdan yemesi biraz anormal o kadar. Sizde bir zahmet bir başkası için ekonomik özgürlüğünüzden vazgeçmeyin, vazgeçince böyle kocanızın harcadığı paraya takar olursunuz. Babanızın huyu size geçmiş, üzücü.

Bizim evde belediye beyaz masa istek kutusu var🤣 Herkes ihtiyaçlarını yazıyor bütçe çıkarıyoruz sonra hepsi tek tek alınıyor, ben isterim zaten, adamın başında boşuna mı saç kalmadı, sitede böyle olan evde nasıldır sizce🤣🤣🤣

Konu sahibesi bazı konularda haklı ama, mesela ev yemeklerini yememesi sorun, hem bütçe açısından hem sağlık açısından uygun değil ama abonelikler zaten ucuz değil, bugün en uygun fiyatlı internet paketi bile 100 liradan başlıyor.

Altınlara güveniyor demiş, asla altınları bozmayın derim, bırakın sıkışsın sorumluluk ne demek öğrensin lakin çalışmıyorsanız siz de çalışın.

bugün sokağa adım atmak 100 tl den başlıyor hatta..
yani kocası izin vermiyormuş, ben sana bakarım demiş, sevgiliyken de biliyormuş çalışmayacağını.
adam kendine güveniyor demek. hem kendi istediklerimi hem de karımın istediklerini alabilirim diyor herhalde.
zaten bence problemleri çok başka. kadın ev almadan bilgisayar alınmaz diyor, adam oyun oynamak için bilgisayar alıyor. yani bu iki zihniyet nasıl ortak bir paydada evlilik yürütecek merak ediyorum. amaçları ortak değil bir kere.

Heh işte eşim bu cinsten, pc'si, arabası, hobi amaçlı aldığı ürünler en iyisi olsun ister, ya en iyisi olacak ya hiç olmayacak, onun da keyfi o, bir şey demiyorum frenlemiyorum da çünkü zaten işi gereği home-office çalışıyor, evcimen biridir sever evini aileyle vakit geçirmeyi, hobileri dahi evde yapılan türden :) bize de karışmaz ne istersek alır, teknolojik oyuncakları da onun istediği gibi olsun, ay ben vurmaktan vazgeçtim😆

insan hele de çok afedersiniz eşekler gibi çalışıyorsa krallar gibi de yemeli :) konu sahibinin eşi bedenen çok yorulduğu bir işteymiş, adam tabi ki iş dışında keyif alacağı şeyler yapacak ki dinlensin.

bir de şu var o 12binlik bilgisayardan iş yapsa para kazansa laf etmeyecek. kazan sağlamıyor diye tutturdu durdu.

:-) bu gece 2. rakılı yorumum, canim çekti herhal...ah be pandemi kırk yilda bir arkadaşlarla meyhanede fasıl keyfimiz vardı , onu da aldın elimizden...gerçi masraftan kısmış olduk ama yasama sevincimizden artanla bi ev daha alabilir miyiz emin değilim?

offf en son melisa'da rakı balık yapmış boğaza karşı da güzel bi story atmıştım.
hala tbt diye onu paylaşıyorum
hahaha

Tek şey netflix değil bunu defalarca belirttim. Ayrıca 30 TL değil 41.99 TL. Netflix , amazon ,twitch, ve Steam gibi platformlardan 200-300 TL ye orjinal oyun satın alma. Aldığı oyunlar da yarıya bile gelemiyor. Beceremiyor iade de etmiyor. Öylece duruyor.

bu cevaba bittim asıl :)
ben bu fiyata 40 der geçerim misal
41.99 demek ne yaa

Sizin o söylediğiniz 12 bin TL bilgisayarları insanlar yayın açmak için kullanıyor. O bilgisayarı sermaye olarak kullanıyorlar.Benim kocam o parayı veripte kazanç sağlasa birşey demem. Ben de kardeşime 3500TL ye bilgisayar aldım. Gayet akıcı oyunlar oynuyor. Kaldı ki oynadığı oyunlar kocamın listesindeki oyunlar ile aynı. Boşta duran birşey için 12 bin TL çok.
TLC aşırı cimriler 🙄

bu cevaba bittim asıl :)
ben bu fiyata 40 der geçerim misal
41.99 demek ne yaa
konu sahibi ağır cimri ama bu adam çekmez bu dırdırı...ben olsam sana süpurge alayim , dısarda yiyelim yorulma dediğim kadın böyle yapsa, çeşitli aktiviteler! bulup evde değil dışarıda dağıtırim kafayı...olacağı o yani

Babam aşırı cimriydi inşallah kocam cimri olmaz dedim, kocamın da ayarı yok. Kocam ev yemeklerini pek sevmiyor. O yüzden ya hep dışarda yemek istiyor yada hazır birşeyler alıp evde yapmak istiyor. Çayı bile beğenmiyor içmiyor. Günde 1 litre süt alıp nescafe mocha kahve ile karıştırıp içiyor. Sadece aylık kahve masrafı 300 TL gibi birşey. 1.5 aylık evliyim bize gelen takılara güveniyor. Ama hazıra dağ dayanmaz diyorum dinlemiyor. Aylık 159 TL internet faturası, netflix üyeliği, amazon prime üyeliği gibi daha birçok şeyi var. Kirada oturuyoruz. Şimdi bu rahatlığa alıştı nasıl vazgeçireceğim bilemiyorum.
Nasıl hesap yaptınız böyle kuruşu kuruşuna. Muhasebeci misiniz? Değilseniz olmalısınız

konu sahibi ağır cimri ama bu adam çekmez bu dırdırı...ben olsam sana süpurge alayim , dısarda yiyelim yorulma dediğim kadın böyle yapsa, çeşitli aktiviteler! bulup evde değil dışarıda dağıtırim kafayı...olacağı o yani

bi arkadaş daha vardı burada. kocası dışarıdan yemek söyleyince o 5 tl bu 4 tl yazıp duruyordu.
sürekli dışarıdan yemek sağlıksız ok ama yani netflixe 41.99 ödedi demek komik
bi hayat standardı olmalı yani insanın
napacak ot gibi işe gidip mi gelecek sadece

Daha geçen gün eşimle aynı muhabbet döndü. Çok şükür maddi bir sıkıntımız yok, rahatça harcama yapabiliyoruz.
Benim eşim mesela, çok tatlı harcar. Eğer karşılayabiliyorsa, beğendiyse alır. Ben 40 kere düşünürüm.. ihtiyacım var mı, öyle mi böyle mi.. Yahu gelmişim 35 yaşıma, giydiğimin taktığımın hakkıyla yakışacağı 15 senem kalmış şurda. Hazır para da var.. Alsana, giysene, taksana.. Beceremiyorum. Bu da hep işte yetiştirilme tarzından.

Aylik kahve masrafim 1000 lira filan siz yazana kadar hic hesaplamamistim ama :KK70: amazon prime netflix ve youtube uyeligim var ayrica :D
Parayi kazaniyorsa harcama.sikinti degil ama sizin durumunuzda sizin takipara guvenip harciyorsa zikkim icsin. Vermeyin takilarinizi. Banka hesabi acip vadeli altin hesabina yatirin.

Back