Kocam bosanma davasi acdi

Avrupada şart zaten araba,burada olanlar bilir

Tek taraflı dinliyoruz ama var mı bezdirecek bıktıracak kıskançlık krizleriniz?
Hayir kiskanc bir insan deyilim hic olmadim keske olsaymisim keske telefonunu kurcalasaydim hic bir zaman karismadim kendisine kisitlamadim. Arkadaslarina mesafe koydurtmadim tam tersi bulus diyordum evlendikden sonra deyisdigini düsünmesinler diyordum. Elbette benimde hatalarim var elbette hatasiz deyilim ama benim yanlislarim onun bana davranisi yüzünden oluyordu. Mesela ilk kavgada ayleleri eve topladi, daha balayindan yeni gelmisdik hic unutmam ablasinin ve enisdesinin karsisinda beni rezil etmisdi o kadar kücük düsürmüsdüki bunun üzerine ben yatak odasinin kapisini kitlemisdim cok cok cok sinirliydim. Ama onun bana olan tavirlari, yasatiklarinin haddi hesabi yok. Utancimdan aylemin yüzüne bakamiyorum artik

Y
Daha cok dikkat ederim…
Avrupadasın gözünü aç. Kendini geliştir.
Bir haftadır ülkemizde yaşanan felakete üzülmekten hepimiz kendi derdimizi unuttuk. Meğerse derdimiz var sanıyormuşuz. Çok acı çektik sanıyormuşuz. Ama şimdi başkalarının acısı ciğerimizi yaktı kavurdu.
Hayat kısa hele seninki gibi bir koca asla üzülmeye değmez. Davasını açmış zaten. Yoluna bak.

Ve... Her şeye rağmen boşanmak isteyen o? Anlatırken de mi soğumuyorsun? Ne yaşıyorum, demiyorsun?

Bence kesinlikle terapi alın. Bu duygulardan biraz uzaklaşmanız lazım. Size bu kadar baskı gösteren ve ilişkinize katkı sunmayan bir eşiniz var. Kendinize haksızlık yapmayın. Çok gençsiniz..

Benim de kendime göre çok güçsüzlüklerim var. Hepimizin eksiklikleri var. Kimse dört dörtlük değil.

Zaman her şeyin ilacı. Şu an zor bir dönemden geçiyorsunuz. Ailenizin destek olması kendi ayaklarınız üstünde durmanız çok güzel. İnsan uzun dönem ilişkiden sonra kopmakta zorlanır. Çok normal.. Ama kendinize bunu reva görürseniz ileride çok daha fazla zorlanacaksınız..

Kendinize değer verin

Öncelikle çok rahatsız ettiği için yazayım ayle değil aile, ayit değil ait, eyer değil eğer. Yurt dışında yaşıyormuşsunuz belki Türkçeniz çok iyi değildir bilemiyorum ama forum sitesine konu açıyorsunuz yazı diline biraz daha dikkat ederseniz okuması, anlaması daha kolay olur bizim için. Bu evliliğin yürütülebilir bir tarafı kalmamış ayrılmak yararınıza olur bence

Böyle bir adamdan kurtulmak için elinizden geleni yapmanız gerekirken seviyorum, başkası olmasına katlanamam gibi hastalıklı bir bakış açısına sahip olmanız bende açıkcası endişe uyandırdı.
kesinlikle bir uzmandan yardım almanız gerekiyor.
Sizi tüm aile üyelerinin içinde rezil eden birini seviyor olmanız ya da bu kadar seviyesiz şey yaşayıp seviyorum demeniz korkunç..
Lütfen aklı başında biraz mantıklı düşünün ben sizden boşanacağına inanmıyorum tek amacı şu an neyse işte araba mı para mı ne ise ona ulaşmak..
Yapmayın bu kötülüğü kendinize size zerre değer vermeyen birine siz yol verin..
Azıcık ya birazcık güçlü olun ne olur yardım alın zira çok ihtiyacınız var buna..

nerde fedakar (!) kadın görsem asla değer görmediğinden yakınıyor. Çünkü sizlerin fedakarlık dediği şey bu değil. Bu taviz vermek, bu köleleşmek, bu aşağılanmak. Fakat size sorsak bunlar fedakarlık. Psikoloğum bana evlat bile olsa, önce sen iyi olacaksın, sen iyi hisset, iyi ol, ailene de yansır bu demişti. Siz iyi hissetmediğiniz halde bir dağ ayısına iyilik yapmaya çalışıyorsunuz.

Aynada bakın kendinize, siz eski siz misiniz? Arkadaşım bile kalmadı demişsiniz. Umarım aslında bunun nasıl korkunç bir şey olduğunu anlarsınız

Eminim çok zor düzeniniz değişecek diye üzülüyorsunuz ama daha yaşınız genç çocukta yokken kurtulun bu adam ciddi şekildr rahatsız.

Merhaba ilk önce yorumunuz benim icin cok kiymetli, bir kac yorum geldi yazis seklim yüzünden ilk önce bu yüzden özür dilerim. Almanyada yasiyorum türkce yazim cok iyi deyil. Ben kendisini tanidigimda 15 yasindaydim ve hayatimda ondan baska bir erkek olmadi, bütün bu olanlardan sonra ki zira bu yazdigim sadece yüzde 1 inanin hepsini yassam belki linc yerim. Ama kopamiyorum ewet korkunc bende kurtulmak istiyorum bende sogumak istiyorum ama yapamiyorum olmuyor. Birakamiyorum ona bir baskasinin dokunma düsüncesi beni maf ediyor, onun su anda bile benim bu durumdayken iyi olmasi beni maf ediyor. Neden böyleyim bilmiyorum bagliyim ewet belki saplanti bilmiyorum. Evlendigime cok pismanim cok aci cekiyorum ama bütün bunlara ragmen davayi o acmasini kaldiramiyorum. Zaten evlendigimizden beri hep dedi bosicam bosicam seni dedi öylede yapdi. Davayi acmis therapiste gidelim dedim kabul etmedi ben böyleyim dedi onlarin ne diceni biliyorum dedi ben deyismicem dedi. Sen benlen yapamiyorsun sen daha iyilerine layiksin dedi. Aylesi beni seviyor ablasi daha bir kac gün önce aradi bizde sasdik artik diyor neden böyle diyor bilmiyoruz diyor konuyu bile acdirmiyor diyor karismayin bana diyormus. Neden bana böyle kötü davraniyor bilmiyorum, hayir bosanmayi kafasina koymus yoksa davayi acmazdi

2021 de evlenmişsiniz, evliliğinizin yarısı kocanız size küs geçmiş zaten.
diğer yarısında da para konusu olsun, kıskançlık konusu olsun, tehdit, küfür, hakaret olsun kendinizi çöp gibi hissettirmiş.
şu an bu kadar mahvolmanızı, çok küçükken tanışmış ve alışkanlığınıza bağlıyorum. zira başkası böyle bir insan boşanma davası açtı diye şükrederdi. ama 15 yaşından sonraki hayatınızda eşinizle değil de sizi gerçekten seven biriyle tanışsaydınız eşinizin bu hareketlerinin sevgiye sığmadığını çok net anlardınız. ama hala geç değil, 28 yaşındasınız. bu kadar kısa süreli evliliklerde başka insanlar el üstünde tutuluyorsa, sevildiğini hissediyorsa sizin onlardan ne eksiğiniz var? lütfen kendinize saygınız olsun.. bu durumu atlatınca eminim iyi ki boşanmışız diyeceksiniz.

yapmayın lütfen, psikolojik destek alın.
başından belliymiş aslında böyle olacağı, neden o dava açtı diye hırs yapmayın.
Anlıyorum çok genç yaşta tanıyıp sevmişsiniz eşinizi, hayatınızdaki ilk ve tek erkekle evlenmişsiniz o yüzden kopamıyorsunuz ama yaşadıklarınızı düşününce, kurtulduğunuz için dua etmeniz lazım. Benzer şeyleri yaşayan nice kadınlar var kurtulamıyorlar , bırakmıyor adam yakasını.
başkasıyla düşünmek istemiyorum demişsiniz de boşanınca zaten paylaşmış olmuyorsunuz o insanısizden gitmiş oluyor.
İnanın kendi gittiği için şanslısınız.
Avrupadasınız ekonomik özgürlüğünüz var . yaşınız daha genç çekmeyin bu çileyi lütfen..

Adam seni zerre kadar sevmiyor. Senden beklediği cevap bütün maaşımı sen al. Uygun görürsen bana harçlık verirsin demek. Dediğin anda boşanmayı iptal eder. Kulu kölesi olacaksın. Kaçta geldin gittin. Şunu giymek yemek istiyorum deneyip çalışıp paranı vereceksin. Bu kadar çok seviyorsun madem evliliğini kurtarma yolun bu. Bu arada telefonunu eve gelince eşine teslim etmeyi de unutma

Aile danışmanına gideceğinize bence kendiniz bir psikoloğa gidin. Böyle bir adamdan ayrılmak istememeniz ve düşünceleriniz patolojik.

Biraz sert yazmış olabilirim kusura bakmayın ama size dava açan kendisi..
Belki böylesi daha iyidir bir de bu açıdan bakmayı deneyin.
İlerde sen açtın, sen istemedin bitti diyebilirsiniz..
Pişman olacağınız bir seçenek bile bırakmamış bu çok güzel.
Sizin bence onunla değil tek başınıza gidip destek almanız gerekiyor.
Çünkü bağımlı olan tarafsınız.
Gidin anlatın gerçekten çok faydalı oluyor.
Başka bir bakış açısıyla bakmayı öğreniyorsunuz.
Bu adam geri döner bana kalırsa korktuğumda bu yazık olacak daha yaşınız çok genç sizin de hayatınıza başkaları girecek ama bir kişiye ve size zarar veren birine bu derece takıntılı bağlanmanız normal değil bütün ilişkileriniz bu şekilde olabilir o yüzden bundan sonra önce kendinize değer vermeyi sevmeyi öğrenmelisiniz.
Kendinizi severseniz böyle bir insanı mümkün değil hayatınızda tutmak istemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…