Kocam bosanma davasi acdi

Valla kafa burdan bakinca Almanyada ayaklari uzerinde duran kadin kafasi degil kusura bakmayin.
Demek dunyayi kocadan ibaret sanmak ulke degistirince bitmiyormus.
Kocam bana sensin diyemez ,ben de ona diyemem.Siz kufur kiyamet yasayip,hala kocam da kocam.

O tuhaf hisse kulak vermek lazım demek ki bir kadın çünkü mutlaka hisseder. İçinin tam almadığı biriyle evlenmemek lazım. Erkekler de böyledir. Kafaladıktan sonra değişir, ufak ufak da sinyal verir. Bu sinyalleri görmek lazım. Ben de 2 hafta önce nişan attım. Belli konularda aynı özellikler taşıyordu eşinizle.

Kartını komple vereceksin anasına bacisina da hizmetçi olcaksin sana arada harçlık vercek onunda nereye harcadığını sprcak evin ihtiyacını çok alırsan bir iki kavga edecek kıskanç herseyine yine de bir bahane bulacak biri var ve uzlaşmanın yolu yok ya kendinden tamamen vazgeçeceksin ölü gibi olacaksın o ne dese robot gibi yaşayıp yine de yaranamayacaksin ya da önüne bakacaksın .burda mesajların bazilarini yanlış anlayıp tepki vermişsin az kocana da verseydin bu tepkiyi şimdi bu halde olmazdin .geç kalmadın boşan ve kurtul tedavi ol saplantılı kişilik bozukluğu var sende eşin senj öldürse de yine eşim diyeceksin.Allahim bu ne koca aşkiymis şaşırdım valla

Okumak calismak birseyi cozmuyormus demek ki onu anladim. Ayrica konunuzu okurken sinirlerim hem gurursuzlugunuzdan hem yazdiginiz bariz yanlislardan oldukca bozuldu. Neyseki almanyada yasadiginiz icin yanlis yazimlariniz olmus. Madem turklerle iletisim kurma yoluna gidiyorsunuz biraz turkcenizi gelistirin lutfen. sacma sapan olan bu evlilikten de bu adamdan da bir beklentiniz olmasin gerekirse psikologa gidin hic normal degil boyle bir evliligi surdurmeye calismaniz. Adam aldatmadan ayrilma yoluna girmis iste belli sevmiyor sizi.

Ya canını sokakta mı buldun.
Bunu neden çektin.
Asıl senin ayrılmak istemen gerekiyor.
Adam piskopat resmen.

Seni somurmek istiyor. Istiyor ki tum maasini ona ver.
Sen bunun icin mi okudun??

Insallah geri adim atmaz ve bosanirsiniz.

Simdi boyle yazdim diye bana kizacaksin icten ice. Ama emin ol her sey bitince, uzerinden zaman gecince, saglikli dusunmeye basladiginda Allah beni kurtarmis diye şukur edeceksin.

bosver inceldigi yerden kopsun cocukta yoksa dahada kolaylasir senin hergün dibe vurmani hayatini altüst eden adamin ardindan zerre gözsasi dökme yazik olur cünkü o akan gözyasina sevin kurtulduguna yoksa seni hepten sindirip psikojik hastaliklara ducar kalacaksin cok düsüncesiz saygisiz hatta karakter yoksunu adam demeye dilim varmiyor sanki kargasadan tartismadan beslenen saygisiz itici görgüsüz biri onun icin lütfen bunu hayatindan def et gitsin sen inanki cok daha iyisine layiksin hayatinda basarilar

Zararın neresinden dönersen kardır bunu hiç unutma çocuğun yok bu en büyük nimet.hayatina sıfırdan felan başlamıyorsun kaldığın yerden devam edeceksin.simdi devam edersin yarin cocukda isteyeceksin 5 yıl sonra bu sefer 1 cocukla Belkı 2 cocukla hayatta kalma mücadelesi vereceksin.ve actigin konu yine ayni olacak bosaniyorum.yasin daha kaç ki tekrar seversin tekrar evlenirsin.once kendi ni sev kendine saygı duy.insanlar mi konuşur onlar hep konuşuyor hep konuşuyoruz.biz yaşadıklarımızı hissettiklerimizi sadece biz biliriz.bosanmak ayip degil utanılacak birsey degil başarısızlık degil..Ben bu filmin sonunu biliyorum.kendini sevmeyen beğenmeyen kendini aşağılayan kendi kendini yetersin ve değersiz görecek bir kadına dönüşeceksin..asıl suan insanlar neden bu adamı çektiğini anlamıyor neden kendine bunu yaptığını çözemiyor.kendine yapacağın en büyük iyilik onu kapinin önüne koymak ne hali varsa görsün..ve yıllar sonra sen iyiki derken o pişman olarak kafasını sağa sola vuracak.ama sen suan kararlı durmassan tam tersi olacak

Benim bu evde yasamami istemiyor yani ben size yasadiklarimin hepsini anlatsaydim inanin böyle bisey yazmazdiniz ama cogu seyi yazmadim cünkü isin icinden cikamiyorum zaten
Bacım
inan içinden çıkılmayacak bi durum yok. Biraz mantıklı düşün gözünü seveyim. Evlat acısı hariç hiç bir üzüntü sonsuza kadar sürmez, duygular gelir ve geçer. Üzülürsen de acı çekersen de bi noktada biter hafifler gider. Bu saatten sonra olmamışı oldurmaya çalışma artık...

Yanı bana bosanin demeyin o işler öyle olmuyor diyorsunuz hemde ben hayatımda böyle bir dayak yemedim diyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu lütfen kendinize gelin kendiniz için değilse bile evladınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…