Kocam bosanma davasi acdi

Almanya da devlet memurluğu yapıyorsanız maddi güvenceniz var demektir
bu adama hiçbir mecburiyetiniz yok , aşk sevgi bunlar biter
sizi bu kadar inciten birine zaaf gelistirmeyin daha fazla bence
Ayrılsa da vazgeçmeyecek. Ayrılırsa onu başkasıyla paylaşacağını düşünüyor. Kendini ondan ayrı hayal edemiyor. Var oluşu ancak onunla mümkün. S senem4545 gibi. Senem gel de gör artık sen de geleceğini.

Her gün ölmektense bir kere ölmek daha iyidir boşver sen yoluna bak seni istemeyeni sen hiç isteme onu hiç tanımamış gibi düşün öyle biri yokmuş gibi hayatından çıkarman daha kolay olur.

Sen yapabilecek her şeyi yapmışsın işte. Bir hatan yok ki değiştiresin ? Ayrıca insanız, kabul edilebilir hatalarımız da elbet olur. Ancak sen ne şekilde olursan ol, karşındaki insan senin zayıf olduğunun o kadar farkında ki. Ne yapsan yaranamazsın.
Ayrıca boşanma aşamasında olan her insan üzülür. Karşısındaki insandan kurtulduğuna sevinse, kaybettiği maddi manevi emeğe üzülür, yine üzülür. Ama geçer. İnsan şu dünyada ölüme bile alışıyor.

Hem çok şanslısın. Annen hayatta, sana destek olabilir ve gençsin. Çocuğun da yok. İlerde karşına daha iyi insanlar çıkar diye umuyorum. Hatta öyle bir noktaya gelirsin ki, kurtuldum dersin. Çok fazla duygusal anlamda sömürülmüşsün, o yüzden bundan sonrası onsuz olmaz gibi hissediyorsun. Ama olur. Emin ol olur.

Ewet su aralar cok hasasim hic bisey yapmak istemiyorum, calismak istemiyorum, 7 kilo vermisim, sevdigim insna tarafindan bu sekilde bana davranilmasini kaldiramiyorum beni bu sekilde ortada birakmasini kaldiramiyorum bir türlü

Bence psikolojik destek almalısınız maalesef adam açık açık sevmediğini söylemiş. Sizde başkası ile nasıl paylaşırım yerine nasıl atlatırım şeklinde düşünmelisiniz.
En fazla 2 3 ay zorlanır sonra hayatını yaşarsın, boşver sal gitsin.

Tesekkür ederim bu güzel yorumunuz icin, 28 yasindayim ama ruhen cökmüs durumdayim kendimi 70 yasinda hissediyorum. Onu tanidigimda 15 yasindaydim ondan baskasina dokunmadim yan gözle bakmadim bile onun bana bu sekilde kötü davranmasini kaldiramiyorum. Elbete hatalarim kusurlarim olmusdur ama bir evliligi bitirecek bisey yapmadim tam tersi bana o kadar
Kötü davrandiki meyersem arkamdan avukata gitmis cokdan kuyumu kazmis o yüzden yüzüme bakmamis ben ise daha onun gözüne bakiyordum konusmaya calisiyordum aramizdaki sogukluk gitsin diye kaldiramiyorum bu olanlari. Ben mutlu olucagimi düsünmuyorum onu bir baskasiyla düsünemiyorum

Ewet su aralar cok hasasim hic bisey yapmak istemiyorum, calismak istemiyorum, 7 kilo vermisim, sevdigim insna tarafindan bu sekilde bana davranilmasini kaldiramiyorum beni bu sekilde ortada birakmasini kaldiramiyorum bir türlü
Ne yapacaksın gidip kapısında yatıp geri gel diye mi yalvaracaksın,hadi geldi diyelim sana değer verir mi sanıyorsun
Tek taraflı aşk daha çok takıntı oluyor
Hiç bir erkek peşinden koşan,her şeye evet diyen,zamk gibi yapışan kadına değer vermez
Siz artık hiç bir adım atmayın,üstüne gidip hırs etmek demek,gel bana istediğini yap demek olacak maalesef
Kadınlık onurunu koru,kendi değerini bil

Tekrardan hayata başlarsınız.Belki her şey daha güzel olacak nereden biliyorsunuz?Bu adama dönmeyin ve daha fazla ısrar etmeyin.Siz ısrar ettikçe kaçacak.Sizi kırmak istemiyorum ama başka birisi var hayatında.Ne kadar erken kabullenirseniz, o kadar kolay iyileşirsiniz.

Bakın kendi ayaklarınız üstünde duran bir kadınsınız. Ne güzel. Eşiniz evlilik terapistine gelmiyorsa bence siz terapiye başlayın. Her türlü ihtiyacınız olacak gibi. Belki duygularınızdan sıyrılır ve daha doğru bir karar alabilirsiniz.

Eşiniz bana normal gelmedi. Her evlilikte bir takım problemler olabilir, ama problemleri çözümsüz bırakmak, tek taraftan çözüm beklemek, baskı yapmak normal değildir.

Sizi bu kadar kısıtlandıran ve yoran biri evliliğe devam etmek akıllıca gözükmüyor. Benim babam birçok açıdan sizin eşinize benziyor. Biz çocukken ablamın hayali annemle babamı boşamaktı.. olur da devam etmeyi düşünürseniz lütfen korunun. Belki zamanla düşünceleriniz şekillenir.

umarım en doğru kararı verirsiniz

Baska birisi olduguna inaniyor musunuz gercekten?

Adam sizi sevmiyor, ama maddi kullanmak istiyor. Buna okeyseniz maasinizi eline verin, ondan haric sözünden cikmayin, göz temasi bile kurmayin vahsi hayvan ürkmesin. Geri kabul eder.

Hepsini okumadım. Sinirim bozuldu asalak kıskanç kocana. Bu arada ye iç dua et bosuyo seni esir hayatından kurtuluyosun. Boyl sevgi yerin dibine batsın. Sevgi falan değil bu. Akıllı ol ve sakin barışma ya çalışma..

Tesekkür ederim yorumunuz benim icin cok degerli. Akli basinda kendi ayaklarimin üzerinde duran bir kadinim. Ama inanirmisiniz aptalasdim, gururum kalmadi onurum kalmadi. Aynaya bakicak dahi yüzüm yok. Nasil olurda beni bu kadar ezen birisi icin bu kadar cabaliyorum bilmiyorum. Beni heryerden engelledi, o kacdikca bekim canim daha cok yaniyor, birde onunla evlendim. Benim ne halde oldugum umrunda bile deyil, onunla konusdum gel evlilik danismanina gidelim, avukata davayi acmadan gel bir yardim alalim dedim. Hayir dedi ben onlarin ne diceni biliyorum dedi, bu bu yanlis dicek dedi. Ben dedi kabul etmiyorum dedi, ben buyum dedi. Ne yapiyorum sana dedim tek dedim ücüncü hesabi acalim diye sordum diye mi dedim. Soramazsin bana dedi. Hep baski kurdu üzerimde zaten evlendigimizden beri hep baski yapdi. Ilk önce yemeklerden basladi, yemek yapmayi ögren yarin bir gün misafir gelicek dedi, yemek yapmadi ögrendim. Sonra üstüme karisdi, sonra aylemle olan bagimi kiskandi, belki kazandigim parayi dahi kiskandi. Ben ne yaparsam yapim hep yanlisdi, bir kere beni karsina alip tatli dille konusmadi. Küfür, bagiris cagiris ve tehtit. Hep seni bosicam dedi bana. Sonra giydigim ic camasirlara dahi laf etti. Ama o benim icin hic bisey yapmadi herseyi hep ben yapmam lazim. Hersey onun istedigi gibi olmasi lasim. Olan sana olcak dedi bana seni kimse cekmicek dedi hic bir özgüvenim kalmadi, kendimi o kadar cirkin hissediyorum ki artik. Sizin gibi güclü deyilim, evet cocugum yok, ewet calisiyorum, ewet aylem var herzaman arkamda. Ama onu 14 yildir taniyorum onun bana bu sekilde köpek gibi davranmasini kaldiramiyorum. Dayanamiyorum, neden mutlu olamiyorum kimin kalbini kirdim bilmiyorum. Önceden yine kendimi savunabiliyordum ama herseye aglar hale geldim. Aglama diyordu bana sana acimiyorum diyordu timsah gözyaslari bunlar beni kandiramazsin diyordu. 28 yasindayim ne yalan söylim sacma olabilir ama cocuk istiyordum. Tartisma esnasinda bana iyiki cocugumuz olmadi diye bagirdi. Hangi birisini unutim bilmiyorum ben galiba hic mutlu olamicam

Adam sizi sevmiyor, ama maddi kullanmak istiyor. Buna okeyseniz maasinizi eline verin, ondan haric sözünden cikmayin, göz temasi bile kurmayin vahsi hayvan ürkmesin. Geri kabul eder.
Zaten galiba sorun para, ben araba almak icin biraz nakit para birikdirmisdim, bana dediki o arabayi bana mi aliyorsun sanki birikdire birikdire o kadarmi birikdirdin dedi. Ben ise o arabayi beraber sürcemizi söyledim ikimizin arabasi o dedim. Hayir dedi kendine aliyorsun o arabayi dedi. Eyer dedi kazandigin paradan yararlanmicaksam sen niye calisiyordun dedi bana. Hesaplari birlesdirmeme sebebi ise ne harcadigini görmim diye dedi. Halbüki öyle bisey yok ben ona güvenmedigim icin evlendigimizden beri hep beni yari yolda birakdigi icin birlesdirmedim

Olan sana olacak,kimse seni çekmeyecek demiş size.Niye onun dediklerine inanıyorsunuz?Sizi düşürmesine izin vermeyin.O kim ki buna karar veriyor?Sizin kendinize güvenmeniz lazım.Tekrar mutlu olursunuz.Zaman her şeyin ilacı.

Bazi erkekler kadinin arabasinin olmasini istemiyor "saga sola gitmesin" diye. Sizi kisitlama derdi.

Konu sahibi sizin olayınız hırs ve takıntı olmuş artık. Ben bu sitede aşkı takıntıyla hırsla karıstıranları çok görüyorum ama sizi temin ederim ki sizin ona hissettiğiniz şey sevmek değil. Kendinize değer vermediğiniz için onun size verdiği değere bagımlı olmussunuz ve sürekli değer vermeyen birine çekilmissiniz. Adamın onca yaptıgına rağmen gidememek sevmek değil, travmatık bagımlılıktır. Niye bu hırs ? Gittiyse gitti siz de hayatınıza bakın. “Ben değil de o gitti” diye kendinizi mi yiyeceksiniz. Kendi hayatınıza kendinize merkezlenin. O kadar peşinde koşmuşsunuz ki kendisini bir bok sanmış. Sevmiyorsa da sevmiyor çok mu önemli ? Dünyada milyonlarca insan var illa ki sizi sevecek sizin de sevdiğiniz biri çıkacak karsınıza. Şu yaşadıgınız şeyi sevmekle karıstırmayın bu patolojik bir durum. Ben sizin yerinizde olsam terapistten yardım alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…