"Kocam bir erkekle aldatıyor"

Evet bekar bekara olunca zina olmuyor. Eksik yazmışım. :)

O konuda baya bir tartışma var ya avrupa hukukunda da var aynı durum. Kimi kabul ediyor kimi etmiyor.
Bir hukuk otoritesi, anayasa gurusu, medeni kanun bilirkişisi olarak bana sorarsan bence zinadır. Yani zina neydi (zina emekti diyesim geldi bir an), yasal eşinden başka biriyle girdiğin duygusal veya cinsi münasebet ise, bu kişinin cinsiyeti fark etmez. Etmemeli yani.

Katılıyorum, bence 1- zinanın tanımını yaparken bile eşcinsel ilişki olasılığı kabul edilemediğinden (bir kısmı) 2- zina sayılmaması birilerinin işlerine geldiğinden (diğer kısmı)

Benimde LGBT konusundaki düşüncemi bilirsiniz, aldatmaya sonuna kadar karşıyım, onu cebe koyalım önce ama toplum baskısı yüzünden evlilik adamın kendi isteğiyle gelişmiyor çoğunlukla, ailesine açılamayan çok eşcinsel var biliyorsun ya da söylüyor ama aile durumu kabullenmiyor, evlenince düzelir deyip evlendiriliyorlar iradeleri dışında, ki aynı düşünceyle psikolojik rahatsızlık yaşayıp doktorun evlenmesine izin vermediği tanıdıklarımda düzelir denerek evlendirildi, bu çiftin yaşadığı da bu olabilir, evlilik hikayelerini tam bilmiyoruz zira, ki benim en yakın arkadaşlarımdan biri eşcinsel, ailesi çok baskı yaptı zamanında, çocukta ailesinin baskısından kurtulmak için kadınlarla flört etti ama olmadı, yapamadı, kurtuluşu yurtdışına gitmekte buldu.

Aileler içinde kolay bir durum değil hak veriyorum, kimi aile bu durumu inkar için benim oğlum yapmaz öyle şeyler, arkadaş çevresi yüzünden deyip durumdan kaçış yolu olarak çevresinden uzaklaşması için evlendirme yoluna gidebiliyorlar.

Bu aldatmayı aklar mı aklamaz elbette, duygularına yenik düşüyorsa boşanmalıydı zamanında.

iradeleri dışında evlendiriliyorlar, sözü yanlış anlamayın ama komik geliyor.
akşam partiye gitmek için 15 yaşında isyan eden geçlik, evlilik konusunda dirayetli duramıyor mu ailesinin karşısında.
neyse bu kararlar elbette kişisel kararlar, kişi kendini zorunlu hissetmiştir, olabilir.
ama yine de bu ondan bu suçun sorumluluğunu almaz ki.
iradesini kullanmamayı kendi tercih etmiştir bana göre.

lgbt derneği ise çok iyi işler yapıyor, dindar kesimde bile çocukları için bu derneklerle görüşen kişiler olduğunu öğrenmek kendi adıma çok şaşırtıcıydı.

bu konuda kocaya ben hiç bir noktada hak veremiyorum, empati yapmaya çalışsam da olmuyor ya.

bı uzaktan tanıdım var 3 cocukları var ama herkez kendı hayatını yasıyor kıcası eşcinsel karar almıslar cocuklar bılmıyor en kucugu 15 yasında aynı evde yasıyorlar ama hayatlar ayrı ıkısınınde sevgılilerı var cocuklae ıcın ayrılmıyorlar yaşarıda 40 felan belkı daha fazla ve severek evlenmısler sonradan ogrenmıs sanırım kadın

ikisi de mi eşcinselmiş anlamadım.

ama çözüm bulmuşlar dertlerine, o da güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…