Benimde LGBT konusundaki düşüncemi bilirsiniz, aldatmaya sonuna kadar karşıyım, onu cebe koyalım önce ama toplum baskısı yüzünden evlilik adamın kendi isteğiyle gelişmiyor çoğunlukla, ailesine açılamayan çok eşcinsel var biliyorsun ya da söylüyor ama aile durumu kabullenmiyor, evlenince düzelir deyip evlendiriliyorlar iradeleri dışında, ki aynı düşünceyle psikolojik rahatsızlık yaşayıp doktorun evlenmesine izin vermediği tanıdıklarımda düzelir denerek evlendirildi, bu çiftin yaşadığı da bu olabilir, evlilik hikayelerini tam bilmiyoruz zira, ki benim en yakın arkadaşlarımdan biri eşcinsel, ailesi çok baskı yaptı zamanında, çocukta ailesinin baskısından kurtulmak için kadınlarla flört etti ama olmadı, yapamadı, kurtuluşu yurtdışına gitmekte buldu.
Aileler içinde kolay bir durum değil hak veriyorum, kimi aile bu durumu inkar için benim oğlum yapmaz öyle şeyler, arkadaş çevresi yüzünden deyip durumdan kaçış yolu olarak çevresinden uzaklaşması için evlendirme yoluna gidebiliyorlar.
Bu aldatmayı aklar mı aklamaz elbette, duygularına yenik düşüyorsa boşanmalıydı zamanında.