Şimdi bence ilişkinin iki yüzü olmalıdır. Sevgi, merhamet, dostluk barındıran bir yüzü, şehvet, tutku barındıran diğer yüzü. Kalabalık bir ortamdayken ya da başka herhangi bir yerdeyken, örnek veriyorum market alışverişi yaparken birbirinize dönüp attığınız bir bakışı kimse anlamaz tanımaz ama siz partnerinizin o an size sevgiyle mi baktığını, arzulayarak mı baktığını anlarsınız. Bana göre bakışlarda, halde, tavırda, sözlerde, yerine göre, duruma göre biri olmalıdır, olur. Kadın erkek ilişkisinde sevgi her zaman dört dörtlük yapmaz bir şeyleri. Ten uyumu, çekim bunlar gereklidir. Yoksa da hiç olmayacak diye bir şey yoktur. Zamanla tavırlarınızla, iletişiminizle, onu boğmadan bunaltmadan yaptığınız yaklaşıp, uzaklaşmalar, nazlar, cilvelerle oluşma ihtimali de yüksek. Bence partnerler birbirlerine bazen hiç konuşmadan sadece bakışarak merhamet dolu bir seni seviyorum diyebilmeli, bazen de sadece bakışıyla partnerinin ruhuna şehvet dolu bir öpücük kondurabilmeli.
Bu elektriği arayın ilişkinizde, bulursanız sıkıntınız kalmaz. Siz yirmilerinin başında bir hanımefendisiniz o da otuzuna yaklaşmakta olan başka evrelere yaklaşan genç bir adam. Evliliğiniz de çiçeği burnunda. Kendinizi ve hayatı yeni keşfetmekte olduğunuz şu dönemde bence bu taraftan bir rota çizin.