• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni sürekli evden kovuyor

tulpancik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
132
149
53
3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım

3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Roller mi degismis ne annesi oglunu almaya geliyor:KK48:
Daha 3 aylik evlilikte evden kovmalar kv nin bosanmanjz yonunde beklentileri... isiniz zor boyle bir kocayla.

Eşim atanamamış doktor iki üç ay daha çalışamayacak ama sonra başlayacak evlenirken bunu biliyorduk ona göre hazırlanıp evlenmiştik o 25 ben 24 yaşındayım şuan eşimin öğrenci evinde yaşıyoruz tain durumundan dolayı geçici olarak ev kayınvalidemin geçici bir süre olduğu için ben de işe giremiyorum kararları beraber alıyoruz

Hayırdır sadece kendi evimiymiş de kovuyor, çok istiyosan sen defol git de, hatta defolup gitmesini sağla öyle edepsiz bir adamla ömür geçmez çünki..

Eşin çok saygısız bir insan o net .Ama bence eşin çalışmaya başlayamadığı için onun verdiği gerginlikle eziklikle annesinin sözünden çıkmayan bir sümsük gibi davranıyor.Bir ataması olsun çalışmaya başlasın cebi para görsün belki belki ailesinin boyunduruğundan kurtulur.Siz bu arada iyi korunun da hamile kalmayın ne olur ne olmaz çünkü adamın cebi para gördükten sonra daha beter olma olasılığı da var...

Şimdi bu işi çözmezseniz bi ömür uğraşırsınız.
Ben olsam çekip giderdim yalvarana kadar da dönmezdim.
Ama siz bunu yapmayın tabi. Kavga sebebiniz nedir?

Back