- 28 Mart 2018
- 5.306
- 12.703
- 248
- Konu Sahibi dertlimelosh
-
Sizce boşanacak biri mi bu kişi?Boşanmak gibi niyetiniz yoksa , para biriktirmeye bakın.. birikim yapabilmeye çalışın , madem durumu iyi yolabildiğiniz kadar yolmaya çalışın şimdilik.
Bir yandan da delil topardım ben olsam eliniz güçlü olsun . Nerde trak orda bırak diyeceğiniz gün en azından kendinize ve 2 masum çocuğa bakabilesiniz
Geçmiş olsun
zannetmiyorum ama bir umut :)Sizce boşanacak biri mi bu kişi?
Böyle bir evliliğe ikinci çocuk !!!İki yıllık evliyim ne şiddet ne küfür ne hakaret var evliliğim de.Çocuğum olmuyor.Eşimin tüp bebek ısrarlarına rağmen bir türlü kafamda net değilim tedavi olsam mı olmasam mı?Evli olmak başlı başına sorumluluk .Yazık dünyaya gelen yavrulara.Bu kadar sıkıntılı bir evlilikte ikinci çocuk neden yapılır aklım almıyor.Selamlar direk konuya giriyorum . Kocamla 6 yıllık evliyiz bir kızım var birde şuan hamileyim yıllar içinde sayısız şiddet ve hakaretine maruz kaldım ama gidecek yerim yok anne babam yok çalışırsam maaşım idare eder ama iki çocuk ve kiraya yetmez bana tek artısı durumu iyi evimiz ve arabam var yılda 3/4 tatile götürür, götürürde öncesinde sonrasında sayısız hakaret ve hırpalanma bir öyle bir böyle çok dengesiz ve çok yalancı işim var diyip gece klubunden bile çıkar ne yapcağımı bilmiyorum bir yanım boşan diyor bir yanım görmezden gel kendi hayatını yaşa ama kadınlık gururum bitti beni önce aldatıyor sonra hiç bişey olmamış gibi ilgilenmemi zaten istediği en ufak şeyi yapmazsam sonu belli şiddet küfür . O kadar psikopat ki beni önce dövüyor sonra kalk dışarı çıkıcaz diyor kurbanlık koyun gibi oldum intihar etmeyi bile düşündüm en son içimdrn ona karşı iyi bir duygu 5 yıl önce olmuştur çok korkuyorum çok çaresizim bana dua edin not:kaynanam ve kayınpederim iyiler eşimle kavga ediyolar adam ol diye ama düzelmiyor ailesine anlatsamda değişen bişey yok
Bence fake ya, kocam beni pataklıyor ne Allah aşkınaSizce boşanacak biri mi bu kişi?
Sizi aldattığımı ve şiddet uyguladığını kanıtlayın mahkemede deliliniz olsun. Yüklü bir tazminat ve nafaka talep edin. Boşanın, sonra da işe girip çocuklarınızla mutlu mesut yaşayın.Selamlar direk konuya giriyorum . Kocamla 6 yıllık evliyiz bir kızım var birde şuan hamileyim yıllar içinde sayısız şiddet ve hakaretine maruz kaldım ama gidecek yerim yok anne babam yok çalışırsam maaşım idare eder ama iki çocuk ve kiraya yetmez bana tek artısı durumu iyi evimiz ve arabam var yılda 3/4 tatile götürür, götürürde öncesinde sonrasında sayısız hakaret ve hırpalanma bir öyle bir böyle çok dengesiz ve çok yalancı işim var diyip gece klubunden bile çıkar ne yapcağımı bilmiyorum bir yanım boşan diyor bir yanım görmezden gel kendi hayatını yaşa ama kadınlık gururum bitti beni önce aldatıyor sonra hiç bişey olmamış gibi ilgilenmemi zaten istediği en ufak şeyi yapmazsam sonu belli şiddet küfür . O kadar psikopat ki beni önce dövüyor sonra kalk dışarı çıkıcaz diyor kurbanlık koyun gibi oldum intihar etmeyi bile düşündüm en son içimdrn ona karşı iyi bir duygu 5 yıl önce olmuştur çok korkuyorum çok çaresizim bana dua edin not:kaynanam ve kayınpederim iyiler eşimle kavga ediyolar adam ol diye ama düzelmiyor ailesine anlatsamda değişen bişey yok
Bir yanın görmezden gel kendi hayatını yaşa derken keşke kendi hayatına ikinci çocuğu dahil etmeseydin....Selamlar direk konuya giriyorum . Kocamla 6 yıllık evliyiz bir kızım var birde şuan hamileyim yıllar içinde sayısız şiddet ve hakaretine maruz kaldım ama gidecek yerim yok anne babam yok çalışırsam maaşım idare eder ama iki çocuk ve kiraya yetmez bana tek artısı durumu iyi evimiz ve arabam var yılda 3/4 tatile götürür, götürürde öncesinde sonrasında sayısız hakaret ve hırpalanma bir öyle bir böyle çok dengesiz ve çok yalancı işim var diyip gece klubunden bile çıkar ne yapcağımı bilmiyorum bir yanım boşan diyor bir yanım görmezden gel kendi hayatını yaşa ama kadınlık gururum bitti beni önce aldatıyor sonra hiç bişey olmamış gibi ilgilenmemi zaten istediği en ufak şeyi yapmazsam sonu belli şiddet küfür . O kadar psikopat ki beni önce dövüyor sonra kalk dışarı çıkıcaz diyor kurbanlık koyun gibi oldum intihar etmeyi bile düşündüm en son içimdrn ona karşı iyi bir duygu 5 yıl önce olmuştur çok korkuyorum çok çaresizim bana dua edin not:kaynanam ve kayınpederim iyiler eşimle kavga ediyolar adam ol diye ama düzelmiyor ailesine anlatsamda değişen bişey yok
Madem öyle niye 2. Çocuğu yaptın? Sen de onu patakla ne diyeyim boşan desek sanki boşanacaksın da , içimizi şişirmeye gelmişsin buraya ...Selamlar direk konuya giriyorum . Kocamla 6 yıllık evliyiz bir kızım var birde şuan hamileyim yıllar içinde sayısız şiddet ve hakaretine maruz kaldım ama gidecek yerim yok anne babam yok çalışırsam maaşım idare eder ama iki çocuk ve kiraya yetmez bana tek artısı durumu iyi evimiz ve arabam var yılda 3/4 tatile götürür, götürürde öncesinde sonrasında sayısız hakaret ve hırpalanma bir öyle bir böyle çok dengesiz ve çok yalancı işim var diyip gece klubunden bile çıkar ne yapcağımı bilmiyorum bir yanım boşan diyor bir yanım görmezden gel kendi hayatını yaşa ama kadınlık gururum bitti beni önce aldatıyor sonra hiç bişey olmamış gibi ilgilenmemi zaten istediği en ufak şeyi yapmazsam sonu belli şiddet küfür . O kadar psikopat ki beni önce dövüyor sonra kalk dışarı çıkıcaz diyor kurbanlık koyun gibi oldum intihar etmeyi bile düşündüm en son içimdrn ona karşı iyi bir duygu 5 yıl önce olmuştur çok korkuyorum çok çaresizim bana dua edin not:kaynanam ve kayınpederim iyiler eşimle kavga ediyolar adam ol diye ama düzelmiyor ailesine anlatsamda değişen bişey yok
Selamlar direk konuya giriyorum . Kocamla 6 yıllık evliyiz bir kızım var birde şuan hamileyim yıllar içinde sayısız şiddet ve hakaretine maruz kaldım ama gidecek yerim yok anne babam yok çalışırsam maaşım idare eder ama iki çocuk ve kiraya yetmez bana tek artısı durumu iyi evimiz ve arabam var yılda 3/4 tatile götürür, götürürde öncesinde sonrasında sayısız hakaret ve hırpalanma bir öyle bir böyle çok dengesiz ve çok yalancı işim var diyip gece klubunden bile çıkar ne yapcağımı bilmiyorum bir yanım boşan diyor bir yanım görmezden gel kendi hayatını yaşa ama kadınlık gururum bitti beni önce aldatıyor sonra hiç bişey olmamış gibi ilgilenmemi zaten istediği en ufak şeyi yapmazsam sonu belli şiddet küfür . O kadar psikopat ki beni önce dövüyor sonra kalk dışarı çıkıcaz diyor kurbanlık koyun gibi oldum intihar etmeyi bile düşündüm en son içimdrn ona karşı iyi bir duygu 5 yıl önce olmuştur çok korkuyorum çok çaresizim bana dua edin not:kaynanam ve kayınpederim iyiler eşimle kavga ediyolar adam ol diye ama düzelmiyor ailesine anlatsamda değişen bişey yok
Halı silkelemek kadar normal yazmış. Ramazan günü can sıkma amaçlı . Hamile olduğuna da şaşırmadıkBence fake ya, kocam beni pataklıyor ne Allah aşkına
Şaka mısınız nesiniz artık cidden aklım almıyor. İnsanlar eşiyle arası çok iyiyken bile ona iyi bir gelecek sunabilecek miyim diye etraflıca düşüp çocuk işine girişiyorlar. Siz dayak yediğin adamdan ikinci çocuğu yapıyorsunuz. Şey mi düşünüyorsunuz tek başıma dayak yemiyim birileri daha benimle dayak yesin diye mi çocuk yapıyorsunuz. Kurtulmak isteyen kurtulurdu. Aldatan döven adamdan boşanmalı mıyım yoksa "hayatımı mı yaşamalıyım" diye burada millete soruyorsun ya. Çocuklarını devlete ver sen de onunla "hayatını yaşa" dayak yiye yiye. Cidden üzülüyorum ve çok sinirleniyorum. Hayatını yaşamak bu mu kardeşim dövüle dövüle gittiğin 2 tatil mi hayatını yaşamak. Onurunla yaşamak hiç mi önemli değil. Hadi senin değerin yok evlatlarının da mı yokSelamlar direk konuya giriyorum . Kocamla 6 yıllık evliyiz bir kızım var birde şuan hamileyim yıllar içinde sayısız şiddet ve hakaretine maruz kaldım ama gidecek yerim yok anne babam yok çalışırsam maaşım idare eder ama iki çocuk ve kiraya yetmez bana tek artısı durumu iyi evimiz ve arabam var yılda 3/4 tatile götürür, götürürde öncesinde sonrasında sayısız hakaret ve hırpalanma bir öyle bir böyle çok dengesiz ve çok yalancı işim var diyip gece klubunden bile çıkar ne yapcağımı bilmiyorum bir yanım boşan diyor bir yanım görmezden gel kendi hayatını yaşa ama kadınlık gururum bitti beni önce aldatıyor sonra hiç bişey olmamış gibi ilgilenmemi zaten istediği en ufak şeyi yapmazsam sonu belli şiddet küfür . O kadar psikopat ki beni önce dövüyor sonra kalk dışarı çıkıcaz diyor kurbanlık koyun gibi oldum intihar etmeyi bile düşündüm en son içimdrn ona karşı iyi bir duygu 5 yıl önce olmuştur çok korkuyorum çok çaresizim bana dua edin not:kaynanam ve kayınpederim iyiler eşimle kavga ediyolar adam ol diye ama düzelmiyor ailesine anlatsamda değişen bişey yok
en son içimdrn ona karşı iyi bir duygu 5 yıl önce olmuştur
bu nasıl oluyorşuan hamileyim
ben artık dağına göre kar diyorumValla annem babam yok caresizim bosanamiyirum diyenler bana sahte geliyor.is arkadaşımdan daha öncede bahsetmiştim burada.eside iş arkadasimiz.. bir Allhin kulu sevmez tam bir asalak bocek.ailesi de kıza böcek muamelesi yapiyor.hamile iken dayak yemesine parmağı kırılmasına rağmen ikinciyi yaptı ben çocuk seviyorum dedi.kv görmek istemiyormuş asansörde karşılaşmışlar kızı arabada tartaklamis niye erken çıkmadın annem seni gördü rahatsız oldu diye.daha bir sürü saç baş yolmalik olay.
Her defasında konuşacağım ya kendini düzelt yada bosarim seni diyeceğim diyor.10 yıldır evli.yolda yaşlı bir adam bakmış kıza demek birine benzetti.adama birşey dememiş ama kızı evde pert etmişti.calistiriyor parasını yiyor ama kız kuaföre gidip kas aldiramiyor
Yani bazı insanlar yaşadıklarını hak ediyor
Yapma bunu kendine ya.Selamlar direk konuya giriyorum . Kocamla 6 yıllık evliyiz bir kızım var birde şuan hamileyim yıllar içinde sayısız şiddet ve hakaretine maruz kaldım ama gidecek yerim yok anne babam yok çalışırsam maaşım idare eder ama iki çocuk ve kiraya yetmez bana tek artısı durumu iyi evimiz ve arabam var yılda 3/4 tatile götürür, götürürde öncesinde sonrasında sayısız hakaret ve hırpalanma bir öyle bir böyle çok dengesiz ve çok yalancı işim var diyip gece klubunden bile çıkar ne yapcağımı bilmiyorum bir yanım boşan diyor bir yanım görmezden gel kendi hayatını yaşa ama kadınlık gururum bitti beni önce aldatıyor sonra hiç bişey olmamış gibi ilgilenmemi zaten istediği en ufak şeyi yapmazsam sonu belli şiddet küfür . O kadar psikopat ki beni önce dövüyor sonra kalk dışarı çıkıcaz diyor kurbanlık koyun gibi oldum intihar etmeyi bile düşündüm en son içimdrn ona karşı iyi bir duygu 5 yıl önce olmuştur çok korkuyorum çok çaresizim bana dua edin not:kaynanam ve kayınpederim iyiler eşimle kavga ediyolar adam ol diye ama düzelmiyor ailesine anlatsamda değişen bişey yok
Olmasanız şaşardım zaten.birde şuan hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?