Kocam beni sürekli enayi yerine koyuyor ve pataklıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizce boşanacak biri mi bu kişi?

Böyle bir evliliğe ikinci çocuk !!!İki yıllık evliyim ne şiddet ne küfür ne hakaret var evliliğim de.Çocuğum olmuyor.Eşimin tüp bebek ısrarlarına rağmen bir türlü kafamda net değilim tedavi olsam mı olmasam mı?Evli olmak başlı başına sorumluluk .Yazık dünyaya gelen yavrulara.Bu kadar sıkıntılı bir evlilikte ikinci çocuk neden yapılır aklım almıyor.

Sizi aldattığımı ve şiddet uyguladığını kanıtlayın mahkemede deliliniz olsun. Yüklü bir tazminat ve nafaka talep edin. Boşanın, sonra da işe girip çocuklarınızla mutlu mesut yaşayın.
Yani boşanmak için o kadar sebebiniz varken hala neyi soruyorsunuz?

Bir yanın görmezden gel kendi hayatını yaşa derken keşke kendi hayatına ikinci çocuğu dahil etmeseydin....

Madem öyle niye 2. Çocuğu yaptın? Sen de onu patakla ne diyeyim boşan desek sanki boşanacaksın da , içimizi şişirmeye gelmişsin buraya ...

ya böyle baskın ve şiddet gösteren bi koca olunca benim aklıma isteyerek 2. çocuğu yapmış ihtimali gelmiyor, tamam gizliden de olsa korunabilirdi ama belki o şansı bile elinden alındı bilemiyoruz ki?

Neden boşanmaktan bu kadar korkuyorsunuz?
Rahat yaşamak mı bu?
Maddi anlamda belki size imkanlar sunuyor olabilir, ancak sizin hayatınızı karartıyor bu insan.
İlerde çocuklarınız büyüdüğünde ne olacak? Kızınız bu olanlar karşısında nasıl sağlıklı bir yaşam alanı oluşturacak?
Çocuklar en çok etkilenen oluyor, biliyorsunuz değil mi? Ve ikinci bir çocuğunuz doğacak bu kaosun içine.

Kızınız ve doğacak çocuğunuz için üzüldüm gerçekten.
Böyle bir dengesiz babanın olduğu ortamda büyüyen çocuk sizce ne kadar sağlıklı bir hayata sahip olabilir?
Allah yardımcınız olsun ama ben olsam, şartlar her ne olursa olsun, bir dakika durmazdım o insanın yanında.

Bir arkadaş vardi, benden çok şiddet görmüştu aldatma vardi ,annesi babası arkasındaydi. Ben boşandım ,bana akıl veriyordu,benim canım tatlı galiba ben kabul etmedim. Seviyorum derdi.Annesi babasını çiğnedi gitti kocasıyla barıştı. Sosyal medyadan kocası cicek almis,canım kocam diye paylaşırdi. Ailesi görüşmeyi kesti. Cocuk yapayım düzelir derdi. O geldi aklıma ozamanlar çok üzülmüştüm. Ara ara haberleri geliyor ama değişen bişey yokmuş, size gelince bence siz bu durumu kabullenmissiniz, ama sevgi bu değil.

Şaka mısınız nesiniz artık cidden aklım almıyor. İnsanlar eşiyle arası çok iyiyken bile ona iyi bir gelecek sunabilecek miyim diye etraflıca düşüp çocuk işine girişiyorlar. Siz dayak yediğin adamdan ikinci çocuğu yapıyorsunuz. Şey mi düşünüyorsunuz tek başıma dayak yemiyim birileri daha benimle dayak yesin diye mi çocuk yapıyorsunuz. Kurtulmak isteyen kurtulurdu. Aldatan döven adamdan boşanmalı mıyım yoksa "hayatımı mı yaşamalıyım" diye burada millete soruyorsun ya. Çocuklarını devlete ver sen de onunla "hayatını yaşa" dayak yiye yiye. Cidden üzülüyorum ve çok sinirleniyorum. Hayatını yaşamak bu mu kardeşim dövüle dövüle gittiğin 2 tatil mi hayatını yaşamak. Onurunla yaşamak hiç mi önemli değil. Hadi senin değerin yok evlatlarının da mı yok

Üç beş tatil için çocuklarınız böyle bir evde büyütmeye değer mi gerçekten ?
Adam bu kadar psikopatken ikinci çocuğa nasıl yanaştınız insanlar sağlıklı olan evliliklerinde bile ikinci çocuk için bin kez düşünürken.

Valla annem babam yok caresizim bosanamiyirum diyenler bana sahte geliyor.is arkadaşımdan daha öncede bahsetmiştim burada.eside iş arkadasimiz.. bir Allhin kulu sevmez tam bir asalak bocek.ailesi de kıza böcek muamelesi yapiyor.hamile iken dayak yemesine parmağı kırılmasına rağmen ikinciyi yaptı ben çocuk seviyorum dedi.kv görmek istemiyormuş asansörde karşılaşmışlar kızı arabada tartaklamis niye erken çıkmadın annem seni gördü rahatsız oldu diye.daha bir sürü saç baş yolmalik olay.
Her defasında konuşacağım ya kendini düzelt yada bosarim seni diyeceğim diyor.10 yıldır evli.yolda yaşlı bir adam bakmış kıza demek birine benzetti.adama birşey dememiş ama kızı evde pert etmişti.calistiriyor parasını yiyor ama kız kuaföre gidip kas aldiramiyor
Yani bazı insanlar yaşadıklarını hak ediyor

ben artık dağına göre kar diyorum
beter olsunlar

Yapma bunu kendine ya.
Arabası,evi,parası batsın!!!
Senin gururundan daha mı önemli ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…