Kocam beni reddediyor ne yapacağımı şaşırdım.

Gerçekten aseksüelse değişeceğini sanmıyorum ama başka bi sebebi varsa onun için bir uzmandan yardım alması lazım.
Bunun icin onla biran once konusmam lazim sanirim hic cesaretim yok ama takatim de yok yarin konusayim yada aksam isten gelince gene sirnasayim hayir diyecek o zamanda konusmama sebep vermis olacak oturup konusayim diyorum

Umarim yakalari tekrardan sadece cozulebilecek bir sorundur umarim. Diger secenekleri hayal etmek istemiyorum ama ne oluyorsa hayirlisi olsun diyorum artik

Aseksüel olunmaz. Aseksüellik de heteroseksüellik veya homoseksüellik gibi bir yönelimdir. İnsan senelerce sevişip sonradan aseksüel olmaz yani.

Umarim yakalari tekrardan sadece cozulebilecek bir sorundur umarim. Diger secenekleri hayal etmek istemiyorum ama ne oluyorsa hayirlisi olsun diyorum artik
Kötü düşünmeyin güzel giden bir birlikteliginizde sorunlar oluşmuş hep böyle değilmiş yani illa ki çözümü vardır hele ki siz sevgisi ilgisi devam ediyor diyorsunuz bu da çok önemli, siz de kendinizi geri çekmeyin ona karşı ki problem algısı oluşmasın

Hahahha mukemmel bir durum ya senin adina asiri sevindimmmmm

Dogru diyorsun bakalim konusmayi deneyecegim tekrardan

Bunun icin onla biran once konusmam lazim sanirim hic cesaretim yok ama takatim de yok yarin konusayim yada aksam isten gelince gene sirnasayim hayir diyecek o zamanda konusmama sebep vermis olacak oturup konusayim diyorum
Sizin konuşmanız işe yaramaz gibi yani bir uzmandan yardım almaya ikna etmeye çalışın. Belki homoseksüel, belki aseksüel, belki de sizden etkilenmiyor. Bunları bizim burdan bu kadar doneyle çözüp, hüküm vermemiz çok zor.

Destek almayi talep edecegim bende zaten konuşurken. Cunku konusarak cozulse daha once konustugumda cozulurdu

Hahahha mukemmel bir durum ya senin adina asiri sevindimmmmm
Akşam kocan gelince bir yap kız giyin Süslen böyle çocuğu yatırdıktan sonra geç karşısına bir müzik aç kaldır dansa al böyle elini yapıştır fıstığına belki adamın bir yoklanmaya ihtiyacı olabilir

Sizce ne yapmaliyim, nasip bir yol izlemeliyim
Bence eşiniz artık çocuk da olduğu için bu sebepten gidebileceğinize ihtimal vermiyor, o yüzden düzelme girişiminde bulunma gereği duymuyor.

Borcu harcı vs nedeniyle isteksiz olsa bile yine de ara ara sevişmek ister, bu insani bir ihtiyaç. O da yok diyorsunuz.

Ya biyolojik bir sorunu var, ereksiyon olamıyor veya ereksiyon kaybı var ve bunu görmenizi istemiyor, kendi de kabullenmiyor; ya da bilemediğiniz sebeplerden dolayı isteksiz ve artık yerleşmiş bu.

Bence ciddi olarak bunun evliliğinizi etkilediğini konuşun. Biyolojik bir olaysa bunun utanması gocunması olmaz, insanlık hali. Gitsin ürolojiye. Tahlilleri yapılsın, fonksiyon kaybı varsa ona göre tedavi düzenlensin.

Yok sağlıksal bir engeli yoksa da cinsel terapist desteği alsın.

Gencecik kadınsınız, size de yazık günah. İleride bu evliliğinize de yansıyacak. Sinirli, gücenmiş, tahammülsüz bir hale dönüşeceksiniz muhtemelen.

Hahahahha dur denim onuda o zaman ayy yani insallah ona ohtiyaci vardir cirkin biri de degilim kilo da almadim yani reddetmesi sacma djjsjjs

Valla haklısın. Bakalim en uygun zamanda oturuo bir konusma yapacagim tekrardan artik olmuyorsa da olmuyordur evlilik de cinsellik gercekten onemli bisi. Sorunun bende olmadigini biliyorum, oda cozmeye cabalamiyorsa sevse ne fayda.
Sizi sevmiyor ve kadın olarak arzulamiyor, ilk zamanlarda öyleymiş belki olur deyip karavana evlenmiş. Bu kadar kötü hissettiğiniz bir konuda adamın kılı ve başka yerleri kıpırdamıyor bile, umurunda değilsiniz. Çözüm bile aramıyor. Sevgi böyle bir şey değil.

Çok gençsiniz ikinizde, böyle gevşek, tembel, sizinle ne sevişen ne aktivite yapan bir bencille hayatınız ziyan olmamalı.

Tedavi olmazsa bosanacaginizi söyleyin ama göz dağı vermek için değil, gerçekten yapacağınızı anlasın. Tabii sizde kendinizi hazır hissettiğinizde.

ilk 6 ay her şey yolundaydı neredeyse her gün sevişiyorduk dediğiniz için,
bana sevişmeyi kestiğiniz andan itibaren aldatılıyorsunuz gibi geldi,
umarım öyle değildir tabi, fiziki ya da psikolojik rahatsızlığın tedavisi var ama
aldatılmanın telafisi yok neticede, bu arada telefonunun temiz olmasına
aldanmayın ikinci bir telefonu olabilir.

Fıstık ne kız shshhs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…