Kocam beni reddediyor ne yapacağımı şaşırdım.

Sadece oturarak kendi fikrinizi anlatsanız ve eşinizide bu konuda açık konuşmasını isteyerek bu konu hakkında doğru dürüst konuşsanız sizce nasıl?

Eşinizin Üroloji ve Dahiliyeye mutlaka görünmesi gerekiyor testesteron hormonu düşüklüğü olabilir yada sürekli uyuyorsa demir eksikliği, vitamin eksikliği vs olabilir kesinlikle durumunuz normal değil. Bizim riskli gebelikten dolayı ilişki yasak eşim her kontrolde doktora bunu soruyor ben utanıyorum artık Keşke çocuk yapmadan önce ayda 1 kez ilişki oluyorken halletseydiniz o durumda nasıl çocuk yaptınız, hiç aklınıza gelmedi mi çocukla daha da kötü duruma evrilebileceği. Umarım sağlıkla ilgili çözülebilir bir sorundur başka birşey çıkmaz altından.

Ne güzel ayda bir ilişkiyle hamile kalmışsınız.Her gün ilişki oluyor bizde tık yok.Bir buçuk yıl değil bir buçuk ay ilişki olmasaydı (herhangi bir rahatsızlığım yoksa hasta falan değilsem)eşim boşanırdı heralde.Çünkü erkekler yaradılış gereği bizden daha istekliler.Umarım sorunlarınızı hallederseniz canım

Ne güzel ayda bir ilişkiyle hamile kalmışsınız.Her gün ilişki oluyor bizde tık yok.Bir buçuk yıl değil bir buçuk ay ilişki olmasaydı (herhangi bir rahatsızlığım yoksa hasta falan değilsem)eşim boşanırdı heralde.Çünkü erkekler yaradılış gereği bizden daha istekliler.Umarım sorunlarınızı hallederseniz canım

Sizin konunuz değilmi sevgiliniz var ve evlisiniz yada bir hesabı iki kişi kullanıyorsunuz ve bu yasak Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…