Kocam beni reddediyor ne yapacağımı şaşırdım.

Yani ne önerilir ki. Sizin için büyük sorunsa ki büyük sorun resti Çekin. Önce bir doktora gitsin belki hormonal düzelir. Gençsiniz daha bir ömür böyle geçmez ki. Eğer böyle sorunu vardıysa evlenmeseydi yani ya da kendisi gibi senede 1 isteyen Kadın bulsaydı.

Sanmiyorum hic oyle bir vibe almadim el sakalarini bile sevmez kendisi.
Tercihini gizlemek için paravan evlilik yapacak kadar her şeyi göze alan birisi, öyle numaralar yapar ki, aklın durur. Asla anlayamazsın.

Evet evlendigimizden beri borclarimiz var ama sadece borclarla bu kadar dusemez bence, acaba libidosumu dustu de kabullenemiyor olabilir mi bilemiyorum
14 mılyon borcu olan kocamın bugünde tahsilat yapamadım, neyse iyi günde 24 saat kötü günde 24 saat hıc bısey olmazsa sevişiriz keyfimiz yerine gelir demesi

Tekrar konusmayi planliyorum bu sefer dediginiz gibi yapicam sert ve kararli. Boyle evlilik gercekten cok zor. Hormonelse ve kabullenemiyorsa da kabullensin bi zahmet. Cift terapisi falanda onericem

Tekrar konusmayi planliyorum bu sefer dediginiz gibi yapicam sert ve kararli. Boyle evlilik gercekten cok zor. Hormonelse ve kabullenemiyorsa da kabullensin bi zahmet. Cift terapisi falanda onericem
Önce bi ürologa gitsin hormonlarına baktırsın ondan sonra psikiyatri sonra çift terapisi

Çünki adam 1,5 yıldır yok ortada.. hani sizinki bişeyler yaşamaya çalışıp da olmuyor modu değil ,
olmaması için bile ugrasmıcak kadar şeyinden haberi yok adamın

Yani tamam ağrısı falan ola bilir ama o zaman da tedavi olsun. Onun ağrıları 40 sene sürecekse size ne yani, sizi de düşünmesi lazım.

Sebebini ısrarla sorup cevabını almaya çalışın.Nedir bu uzaklaşması sizden nedensiz sebepsiz birşey yoktur.Ya da siz evde olmayınca yalnız kaldığı zamanlarda kendini tatmin ediyordur.Hani gezmeye çıkalım diyince siz o da siz çıkın ben uyuyayim demiş ya ne maglum birşeyler olmadığı.

Valla haklısın. Bakalim en uygun zamanda oturuo bir konusma yapacagim tekrardan artik olmuyorsa da olmuyordur evlilik de cinsellik gercekten onemli bisi. Sorunun bende olmadigini biliyorum, oda cozmeye cabalamiyorsa sevse ne fayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…