- 28 Mart 2025
- 843
- 444
- 18
Sanmıyorum
Sanmiyorum hic oyle bir vibe almadim el sakalarini bile sevmez kendisi.Cinsel tercihi farklı olup, toplum baskısından kurtulmak için evlilik yapanlar var.
Sanmiyorum hic oyle bir vibe
Sordum iste kilo aldim, yorgunum hep halsizim bacagim agriyo kolum agriyo hepsi gercek falan diyip duruyoSordunmu peki neden boylesin diye
Aseksüel falan mı acaba?Ayy sorma dedim aramizdaki dini nikah dustu benim mi haberim yok o zaman bosanalim. Ben oyle diyince sacmalama falan diyo birde.
Ya borç hepimizde var benim bahsettiğim arka planda kumar falan olabilir miEvet evlendigimizden beri borclarimiz var ama sadece borclarla bu kadar dusemez bence, acaba libidosumu dustu de kabullenemiyor olabilir mi bilemiyorum
Tercihini gizlemek için paravan evlilik yapacak kadar her şeyi göze alan birisi, öyle numaralar yapar ki, aklın durur. Asla anlayamazsın.Sanmiyorum hic oyle bir vibe almadim el sakalarini bile sevmez kendisi.
Doktora gitti mi? Vitamin değerlerini falan ölçtürdü mü?Sordum iste kilo aldim, yorgunum hep halsizim bacagim agriyo kolum agriyo hepsi gercek falan diyip duruyo
Insallah degildir. Duzelebilirmi ki boyle bisi varsaAseksüel falan mı acaba?
Evet evlendigimizden beri borclarimiz var ama sadece borclarla bu kadar dusemez bence, acaba libidosumu dustu de kabullenemiyor olabilir mi bilemiyorum
Tekrar konusmayi planliyorum bu sefer dediginiz gibi yapicam sert ve kararli. Boyle evlilik gercekten cok zor. Hormonelse ve kabullenemiyorsa da kabullensin bi zahmet. Cift terapisi falanda onericemYani ne önerilir ki. Sizin için büyük sorunsa ki büyük sorun resti Çekin. Önce bir doktora gitsin belki hormonal düzelir. Gençsiniz daha bir ömür böyle geçmez ki. Eğer böyle sorunu vardıysa evlenmeseydi yani ya da kendisi gibi senede 1 isteyen Kadın bulsaydı.
Önce bi ürologa gitsin hormonlarına baktırsın ondan sonra psikiyatri sonra çift terapisiTekrar konusmayi planliyorum bu sefer dediginiz gibi yapicam sert ve kararli. Boyle evlilik gercekten cok zor. Hormonelse ve kabullenemiyorsa da kabullensin bi zahmet. Cift terapisi falanda onericem
Yani tamam ağrısı falan ola bilir ama o zaman da tedavi olsun. Onun ağrıları 40 sene sürecekse size ne yani, sizi de düşünmesi lazım.Tekrar konusmayi planliyorum bu sefer dediginiz gibi yapicam sert ve kararli. Boyle evlilik gercekten cok zor. Hormonelse ve kabullenemiyorsa da kabullensin bi zahmet. Cift terapisi falanda onericem
Sanmıyorum
Sebebini ısrarla sorup cevabını almaya çalışın.Nedir bu uzaklaşması sizden nedensiz sebepsiz birşey yoktur.Ya da siz evde olmayınca yalnız kaldığı zamanlarda kendini tatmin ediyordur.Hani gezmeye çıkalım diyince siz o da siz çıkın ben uyuyayim demiş ya ne maglum birşeyler olmadığı.Merhabalar, ben 29 yasindayim kocam da 35 yasinda evleneli 2 yil oldu suan da 6 aylik bir kizimiz var. Kocam cok iyidir yap dedigimde ev işlerini yapar, camasiri asar, yemek yapar ama keyfine asiri düşkündür gezelim desem yorgundur hep uyur onceden bende calisiyordum cok umursamiyordum yorgunum diye. Fakat en buyuk sorunumuz evlendigimizde ilk 6 7 ay cinselligimiz iyiyken sonra birden duragan hala geldi dedigim gibi hep yorgunum, hastayim, pram agriyor buram agriyor falan diyordu bende calistigim icin cok ustelemiyordum. Ama ayda 1 olmaya baslamisti sonra hamile kaldim derken cocugumuz oldu ama bana hic yaklasmiyor kac defa konustum ama ise yaramiyor. 1 bucuk yildir sadece 2 defa sevistik onda da ben zorladim baya diye oldu. Normalde ne zaman istesem hep kaciyor, yok gunah , yok sen annesin, yok cocuk uyuyo uyanir , yok yorgunum,halsizim vs.vs. herturlu bahaneyi sunuyor. Aldattigini dusunmuyorum ama beni istediginide dusunmuyorum konusmayi denedim kac defa seviyorum seni sacmalama falan diyor ama artik kendi kadinligimdan bile suphe duyuyorum cocuk yuzunden desem cocuk yokkende cinsellik yoktu ki. Ayrica cocuk oldugundan sonra hepten bitirdi gezmek dahi herseyi sifirladi resmen daha gecen gun disari cikalim dedim siz cikin ben uyuyayim dedi gelmedi ve geceleri falanda cocuga hep ben bakiyorum yani gece kalkip onla ilgilenip de uykusuz kalmiyo beyefendi. Nale yapacagimi sasirdim. Bir akil verin lütfen.
Valla haklısın. Bakalim en uygun zamanda oturuo bir konusma yapacagim tekrardan artik olmuyorsa da olmuyordur evlilik de cinsellik gercekten onemli bisi. Sorunun bende olmadigini biliyorum, oda cozmeye cabalamiyorsa sevse ne fayda.Önce bi ürologa gitsin hormonlarına baktırsın ondan sonra psikiyatri sonra çift terapisi
Çünki adam 1,5 yıldır yok ortada.. hani sizinki bişeyler yaşamaya çalışıp da olmuyor modu değil ,
olmaması için bile ugrasmıcak kadar şeyinden haberi yok adamın
Olabilir konusmayi deneyeceğim tekrar bakalimOzaman depresyonda eşin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?