Kocam bebek olduktan sonra çok değişti

Kadıncağız banyoya giremiyor adam eline almıyor bebeği. Beraber bir şeyler yapmaktan çok uyusa, yemek yiyip kendine gelse daha iyi gibi.
Erkeklere bir sey görev gibi degil de ihtkyac gibi hissettirilirse daha farkli davraniyorlar ama haklisiniz hanimefendinin esi tabiri caizse ne sarimsak yemis ne sogana kokmus olayin sadece biyolojik kisminda varmis

Bazıları anne olmaya bazıları baba olmaya hazır olmuyor belki bir ömür.Bilincli olaraktercih etmeyenlere saygı duyuyorum.Sizin eşiniz istemiş fakat o sorumluluğun umduğu gibi olmadığını görmüş iki kişilik hayatınızı özlüyor.Fakat burdan geri dönüş yok ben sadece ikinci çocuk olursa ilerde Onuda siz büyüteceksiniz derim.Bazilari ne yaparsanız yapın baba olma fikrini kabul etmiyor kaç sene olursa olsun bu nedenle babası olup yokmuş gibi büyüyen binlerce insan var bu toplumda.Degisir umarım diyeceğimde zor.

Yazık öyleleri baba oluyor emek vermedi uğraşmasmadi çünkü kıymetini bilmiyr rabbim akıl fikir versin inşallah

Neden adamin agzinin payini vermiyorsunuzda bebek gibi aman uyanmasin aman kizmasin? Bu bebek onunda bebegi oda bakmak zorunda destek olmak zorunda zorlaniyorsaniz ailenizin evine gidin uzunca sure kalin dinlenin oda yoklugunuzda belki biseylerin farkina varir

Bu kadar çocuk istemesi sonra bu kadar ilgisiz olması canımı yakıyor elbette bu bebeğin güldüğü mutlu olduğu vakitler de var o zaman bile yalandan bir iki şey söyleyip kaçıyor
Umdugu gibi çıkmamış resmen. Ne umduysa artik. Bebek bu illa ki aglayacakti. Sen onun yüzüne bakip da ruh halini anlamaya calisma napiosa yapsin kendi problemi. Onun seni düşünmesi gerekirken sen onu dusunuosun bu nasi is.

Insanlarin ne dedigine degil ne yaptigina bak bence. Üzülen insan kirk kat el olsa acir haline de yardim eder. Reels bakarken kafasi gozu dişi başı ağrımıyor muymus?

Sadece psikolojik olarak kötü diye sabrediyorum onun kötü gününde bırakmış olmak istemiyorum normalde böyle bir adam değildi

Insanlarin ne dedigine degil ne yaptigina bak bence. Üzülen insan kirk kat el olsa acir haline de yardim eder. Reels bakarken kafasi gozu dişi başı ağrımıyor muymus?
İdrar yolu enfeksiyonu oldum ve o evde yattı iş arkadaşı ve eşi beni hasteneye götürdüler bebekte yanımda tabi arkadaşlar ilgilendi (bu şehirde hiç akraba vs. yok) bebeğe hastanede bakmamak için sabah dişim ağrıyor diye çocuk gibi ağladı artık delirmek üzereyim

Hemen spiral taktırdım tek başıma gurbette böyle tek başıma ettiğim mücadeleyi unutmayacağım..

Bu adamı at çöpe gitsin

Tek çocuğum var ve bence ilk beş yıl rüya gibiydi güzeldi benim icin En zor dönem ergenlik bence, 14 -16 arası resmen 10 yıl yaşlandım ben

Bu olaylar sonra nasil unutuluyor bilmiyorum. Ben olsam omur boyu basina kakardim. Vicdansizlik yaptigi.

Üzgünüm ana eşiniz merhametten ve vicdandan yoksun. Kendi evladına bile bakmaktan aciz birisi. Size hiç acımıyor. Böyle bir olay olsa hastaneden döndüğümde avukatla görüşürdüm. Bir süre gözlemleyin baktınız olmuyor bence önünüze bakın. Ne iyi bir eş ne iyi bir baba olmaz. Ne hastalığı ne de bahaneleri bitmeyecek. Zaten yanlız bakıyorsunuz bir de eş sorumluluğundan kurtulmuş olursunuz. Çocuğunuz için de iyi olur, ilgisiz bir babadan kurtarırsınız.

çat diye kapıya koyup boşamalık olay.

Benim de 15 senelik anksiyete ve okb geçmişim var envai çeşit ilaç da kullandım terapi de aldım. Ama çocuğum olduktan sonra aklıma hiç gelmedi bunu bahane etmek. Ne alaka çocuk bakımı ile anksiyete.

Çok sinirlendim, bakmayacaksa sahip çıksaydı bir taraflarına. Niye sinirlenme filan diye tembih ediyorsun ki sinirlenmeye ne hakkı var?
Benim oğlan da 5.5 aylık oldu bazen böyle delicesine sebepsizce ağlar. Böyle anlarda eşimle sadece göz göze gelince gülesimiz gelir hani birlikte zor bir durumun içindeyiz sçtık filan diye yani olayı hafifletmeye çalışır. Sinirlenmek ne alaka.

Bu adamı at çöpe gitsin
Hastaneden gelince ben ayaklarıma kapandı özür dilerim ben böyle bir adam değilim dişlerim ağrıyor diye ağladı bütün gün uzandı koltukta ama bana su falan doldurdu iç de iyileş gibisine içimden geçen senin dişine de sana da diye haykırmak ama diyorum ki cidden mental olarak çok kötüyse bu yüzden böyleyse güzel günler yaşadık önceden ben mutlu olayım diye çok çabaladı kötü gününde giden bir eş olmak istemiyorum yoksa ben bu kadar sabırlı bir insan değilim