Kucağına mı versem bahaneler bulup biraz bağları kuvvetlenir mi ki ben işleirmi bile bebeğimi kanguruya koyup yapıyorum o da çok üzülüyorum seni böyle zor durumda bırakmak istemiyorum ama kötüyüm diyorBiraz deneyimledim bu tek başına ebeveyn olmayı bir süreliğine. Üzüldüm o yüzden.
Sizinki kabus gibi. Dişi ağrıyor diye düşünüyor ha. Yani bunun bebeğin ağlamasına dayanamamasıyla ilgisi yok. Benim fikrimce kılıf uyduruyor tembelliğine. Randevu bile kendisi almıyormuş. Sorumluluk duygusu eksikliği de olabilir. Kendini çok seven insanlar sağlık anksiyetesine giriyor. Kendini çok seven insan da gördüğüm kadarıyla çook ilgili ebeveyn olamıyor zor durumlarda. Ne demek ya babada ağlaması çocuğun başkasına gülüp. Çok üzüldüm. Bebek sorumluluk demek. O girmemiş o topa. Bakmış bakan var reels izliyor. Annenizi çağırabiliyorsanız çağırın. 4. aydasınız benim gibi. Sürekli yüzüme bakıp gülümsememi bekliyor. O yorgunlukla gülemezsiniz. Yüzünüzden her şeyi okuyorlar.
Ben bunu riskli bulurdum güvenemezdim. Adamın kafa sağlam değil, belki gerçekten anksiyete tutar fırlatabilir bebeği. Hele hele kolik ağlamasında böyle adamın kucağına verilmez bebek. Eski doktor meselesini açtınız mı hiç, ben olsam hemen randevu alırdım. Gitsin bir baktırsın sağına soluna kafasına. Düzenli ilaç kullanırsa anksiyeteyi kontrol edebilir.Kucağına mı versem bahaneler bulup biraz bağları kuvvetlenir mi ki ben işleirmi bile bebeğimi kanguruya koyup yapıyorum o da çok üzülüyorum seni böyle zor durumda bırakmak istemiyorum ama kötüyüm diyor
Kendisi de istemeli ve sizin kontrolünüzde olmalı. Annenizi çağırırsanız, sadece bağını güçlendirmek için dokunursa daha iyi olur sanırım. Siz iyi olmalısınız ama önce.Kucağına mı versem bahaneler bulup biraz bağları kuvvetlenir mi ki ben işleirmi bile bebeğimi kanguruya koyup yapıyorum o da çok üzülüyorum seni böyle zor durumda bırakmak istemiyorum ama kötüyüm diyor
Daha önce de psikolojik tedavi gördüğüne göre çok da dirayetli, güçlü biri değil demek ki ruhsal açıdan.ben bu tarz problemlerin tamamen yok olacağını düşünmüyorum.ben de aynıyım çünkü.2 gün iyiysem 3.gün yine yoklamaya başlıyor.5.gün yine eski halime dönüyorum.bebeği sabırsızlıkla beklemesi de garip değil.erkek bu ne bilsin bebek falan.anneler bile neye uğradığını şaşırıyor.kendini olduğu gibi kabul edip ilaçlara tekrar başlasın.şöyle bir 6 ay da rapor çıkartsın.yine tam sonuç olmuyor ama normal bir insana çok yakın oluyorsun.geeçi ben bu tarz hayatı çok sevmeyen ve başedemeyen kişilerin dünyaya yeni canlar getirmesine de olumlu bakamıyorum ya neyse.diyorum ki ben şen şakrak yaşamıyorum ki başkasını niye bu dünyaya maruz bırakayım? Sizlik bir durum yok.genel hayat görüşüm söylemek istedim.Herkese merhabalar 5 yıl ilişki sonrası evlendik nişanlılık döneminde sağlık anksiyetesi yaşadı psikiyatriye gitti antidepresanla düzeldi ve doktor eşliğinde ilaçları bıraktı 3 yıllık evliliğimizde ara ara sorunlar elbet oldu ama genel anlamda mutlu ve huzurlu bir evlilik geçirdik bebeğimiz oldu 4 aylık şuan kolik bir bebek saatlerce ağlayabilir huzursuzluk yapabilir ki evde ağlayan ve çözüm bulamadığınız bir bebek evi çok geriyor bu sebeple mi bilmiyorum ama kocam sinirli öfkeli ve anlayışsız biri oldu mesela ikimizde masadayız o yemeğini yer sigara içer balkona çıkar reels izler ben bebekle hala yemek yemeye çalışıyor olurum bebeği ikij dakika almak bile onu çıldırtıyor birde yine aynı sağlık anksiyetesi tuttu. Bana seni seviyorum deyince bile sinir oluyorum beni sevme ulan bebeğimizi sev yani. Bebişimizde onun kucağında iki kat daha çok ağlıyor yabancı erkeklere gülümsüyor ama onda ağlıyor aşırı üzgünüm sizce ne yapabilirim
Bebeği isteyen heyecanla bekleyen en çok o idi . Doğum sonrası ağır bir lohusalık geçirdim belkide o dönem ki stresi şimdi mi çıkıyor ki.. ha birde canım neyi takıyorsun bu kadar vs diye konuşmuştuk o da bebeğin sorumluluğu ağır geliyor galiba dedi kahroldum gerçekten
Ailelerimiz başka şehirde desteğimiz yok belki bebeği aile büyüklerine bırakıp bir şeyker yapsak başbaşa bebeğin eksikliğini o da hisseder bilmiyorum ne yapsam
canım neyi takıyorsun bu kadar vs diye konuşmuştuk o da bebeğin sorumluluğu ağır geliyor galiba dedi
Bilmiyorum ama böyle olaylarda planli istiyerek cocuk yapmak gerekir en ufak sorunda öfkelenecek kimse ne evlensin ne cocuk yapsin. Ayrica erkekler de gebelik döneminde kurslara katilmali en azindan kadinda nasil degisiklikler olabiliyor bunu arastirmalari gerekir böyle göt zöt biriyle zor yani. Sakince konusmalisin beklentini dile getirmelisinHerkese merhabalar 5 yıl ilişki sonrası evlendik nişanlılık döneminde sağlık anksiyetesi yaşadı psikiyatriye gitti antidepresanla düzeldi ve doktor eşliğinde ilaçları bıraktı 3 yıllık evliliğimizde ara ara sorunlar elbet oldu ama genel anlamda mutlu ve huzurlu bir evlilik geçirdik bebeğimiz oldu 4 aylık şuan kolik bir bebek saatlerce ağlayabilir huzursuzluk yapabilir ki evde ağlayan ve çözüm bulamadığınız bir bebek evi çok geriyor bu sebeple mi bilmiyorum ama kocam sinirli öfkeli ve anlayışsız biri oldu mesela ikimizde masadayız o yemeğini yer sigara içer balkona çıkar reels izler ben bebekle hala yemek yemeye çalışıyor olurum bebeği ikij dakika almak bile onu çıldırtıyor birde yine aynı sağlık anksiyetesi tuttu. Bana seni seviyorum deyince bile sinir oluyorum beni sevme ulan bebeğimizi sev yani. Bebişimizde onun kucağında iki kat daha çok ağlıyor yabancı erkeklere gülümsüyor ama onda ağlıyor aşırı üzgünüm sizce ne yapabilirim
Bebeği isteyen heyecanla bekleyen en çok o idi . Doğum sonrası ağır bir lohusalık geçirdim belkide o dönem ki stresi şimdi mi çıkıyor ki.. ha birde canım neyi takıyorsun bu kadar vs diye konuşmuştuk o da bebeğin sorumluluğu ağır geliyor galiba dedi kahroldum gerçekten
Ailelerimiz başka şehirde desteğimiz yok belki bebeği aile büyüklerine bırakıp bir şeyker yapsak başbaşa bebeğin eksikliğini o da hisseder bilmiyorum ne yapsam
Ataerkil zihniyet hamile kalmak, dogurmak ve bebek bakimini sorumluluk olarak algilamiyor. Onlara gore simdi agir gelen sorumluluk eve bir boğazın daha eklenmesi, cocugun masraflari, gelecek kaygisi, ozetle maddi olarak yetebilme korkusu -ki niyeyse bunlari da bebek dogana dek idrak edemezler- , ondan sonra gelsin bunalimlar, gitsin depresyonlar.Eşiniz hamile kalıp doğurmamış. Ee! Çocuğa da doğru düzgün bakmıyor, beyefendiye tam olarak neyin sorumluğu ağır gelmiş?
Eski doktor 1500 km uzaklıkta online görüşme için yazdım bakalım kabul eder ise hocaBen bunu riskli bulurdum güvenemezdim. Adamın kafa sağlam değil, belki gerçekten anksiyete tutar fırlatabilir bebeği. Hele hele kolik ağlamasında böyle adamın kucağına verilmez bebek. Eski doktor meselesini açtınız mı hiç, ben olsam hemen randevu alırdım. Gitsin bir baktırsın sağına soluna kafasına. Düzenli ilaç kullanırsa anksiyeteyi kontrol edebilir.
O kadar yorgun ve üzgünüm ki sabahlara kadar haykırarak ağlayacağım bırakalar biri nasılsin dese ağlarım bu hayatt en çok acıtan hayal kırıklığı benceBiraz deneyimledim bu tek başına ebeveyn olmayı bir süreliğine. Üzüldüm o yüzden.
Sizinki kabus gibi. Dişi ağrıyor diye düşünüyor ha. Yani bunun bebeğin ağlamasına dayanamamasıyla ilgisi yok. Benim fikrimce kılıf uyduruyor tembelliğine. Randevu bile kendisi almıyormuş. Sorumluluk duygusu eksikliği de olabilir. Kendini çok seven insanlar sağlık anksiyetesine giriyor. Kendini çok seven insan da gördüğüm kadarıyla çook ilgili ebeveyn olamıyor zor durumlarda. Ne demek ya babada ağlaması çocuğun başkasına gülüp. Çok üzüldüm. Bebek sorumluluk demek. O girmemiş o topa. Bakmış bakan var reels izliyor. Annenizi çağırabiliyorsanız çağırın. 4. aydasınız benim gibi. Sürekli yüzüme bakıp gülümsememi bekliyor. O yorgunlukla gülemezsiniz. Yüzünüzden her şeyi okuyorlar.
Bebek ağlaması duymak. Kendi bebeğininEşiniz hamile kalıp doğurmamış. Ee! Çocuğa da doğru düzgün bakmıyor, beyefendiye tam olarak neyin sorumluğu ağır gelmiş?
Siz diyetinizi actiniz mi durumlar nasil?Ona bunu bir iş gibi degil de cocugumuzun senin ilgisine de ihtiyaci var seklinde aşılamalisiniz. 5 aylik bir bebegim var sürekli kucak istiyor isten gelince esim aliyor sagolsun ama bazen bizde de gerginlik oluyor durmadan aglayan bir cocuk maalesef ki esler arasi iletisimi de etkiliyor anne zaten gergin oluyor babadan destek bekliyor baba iaten geliyor yorgun her iki taraf da yorgun olunca anne esten biraz da olsa destek görmeyince nasil mutlu olsun ki kavgalar illa ki oluyor
Anksiyetesi tekrarlamış olabilir bu nedenle sorumluluk istemiyor ağır geliyor acil tedaviye başlaması lazım yoksa daha da ilerler. Çevremden gördüğüm kadarıyla bir kere ortaya çıkan psikolojik sorunlar tedavi edilmiş olsa dahi tekrar nüksediyor.Herkese merhabalar 5 yıl ilişki sonrası evlendik nişanlılık döneminde sağlık anksiyetesi yaşadı psikiyatriye gitti antidepresanla düzeldi ve doktor eşliğinde ilaçları bıraktı 3 yıllık evliliğimizde ara ara sorunlar elbet oldu ama genel anlamda mutlu ve huzurlu bir evlilik geçirdik bebeğimiz oldu 4 aylık şuan kolik bir bebek saatlerce ağlayabilir huzursuzluk yapabilir ki evde ağlayan ve çözüm bulamadığınız bir bebek evi çok geriyor bu sebeple mi bilmiyorum ama kocam sinirli öfkeli ve anlayışsız biri oldu mesela ikimizde masadayız o yemeğini yer sigara içer balkona çıkar reels izler ben bebekle hala yemek yemeye çalışıyor olurum bebeği ikij dakika almak bile onu çıldırtıyor birde yine aynı sağlık anksiyetesi tuttu. Bana seni seviyorum deyince bile sinir oluyorum beni sevme ulan bebeğimizi sev yani. Bebişimizde onun kucağında iki kat daha çok ağlıyor yabancı erkeklere gülümsüyor ama onda ağlıyor aşırı üzgünüm sizce ne yapabilirim
Tövbe yarabbi arkadaslae höt zöt olucakti son kisim klavyenin hatasi ama uymus biraz sankiBilmiyorum ama böyle olaylarda planli istiyerek cocuk yapmak gerekir en ufak sorunda öfkelenecek kimse ne evlensin ne cocuk yapsin. Ayrica erkekler de gebelik döneminde kurslara katilmali en azindan kadinda nasil degisiklikler olabiliyor bunu arastirmalari gerekir böyle göt zöt biriyle zor yani. Sakince konusmalisin beklentini dile getirmelisin
Kadıncağız banyoya giremiyor adam eline almıyor bebeği. Beraber bir şeyler yapmaktan çok uyusa, yemek yiyip kendine gelse daha iyi gibi.Ona bunu bir iş gibi degil de cocugumuzun senin ilgisine de ihtiyaci var seklinde aşılamalisiniz. 5 aylik bir bebegim var sürekli kucak istiyor isten gelince esim aliyor sagolsun ama bazen bizde de gerginlik oluyor durmadan aglayan bir cocuk maalesef ki esler arasi iletisimi de etkiliyor anne zaten gergin oluyor babadan destek bekliyor baba isten geliyor yorgun her iki taraf da yorgun olunca anne esten biraz da olsa destek görmeyince nasil mutlu olsun ki kavgalar illa ki oluyor.Cogu zaman esimle oturup bir bardak cay bile icemeden ayri ayri yerlerde sızıyoruz anneme birakiyoruz cocuklari haftada bir iki defa bir kac saat disari cikiyoruz yemege gidiyoruz sinemaya bazen de sadece biraz uyumaya basbasa kalmaya eve ya da bir bungalov kiralayip oraya gidiyoruz o 2 3 saat bile bizim icin bir nimet baska türlü biz de kavga etmeye basliyoruz iletisimsizlik esittir kavga siz de imkan varsa size özel zaman yaratın inanin kavgalariniz sıfıra inecek
Şımarıklık buDişinin ağrıdığını düşünüyor sürekli ama dişçiyede gittik ağrıyacak dişi yok ve bir sağdan bir soldan vuruyor diyor korkuyorum ağrıyacak diye diyor sürekli
Pabucumun babası boşanıp iyi bir nafaka alsanız yükünüz azalır adam varken yok prenses herifHepsini deniyorum ama her şeyde tek başımayım bebeği banyo yaparken su bile dökmeye gelmiyor ne çok banyo yapıyor diyot mesela ve bir gece işe gidiyor iki gece evde terapi al dedim tamam dedi ama tabiki onu da benim bulup ayarlayıp çocuk gibi onu götürmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?