Kocam bebek olduktan sonra çok değişti

Kucağına mı versem bahaneler bulup biraz bağları kuvvetlenir mi ki ben işleirmi bile bebeğimi kanguruya koyup yapıyorum o da çok üzülüyorum seni böyle zor durumda bırakmak istemiyorum ama kötüyüm diyor

Ben bunu riskli bulurdum güvenemezdim. Adamın kafa sağlam değil, belki gerçekten anksiyete tutar fırlatabilir bebeği. Hele hele kolik ağlamasında böyle adamın kucağına verilmez bebek. Eski doktor meselesini açtınız mı hiç, ben olsam hemen randevu alırdım. Gitsin bir baktırsın sağına soluna kafasına. Düzenli ilaç kullanırsa anksiyeteyi kontrol edebilir.

Kendisi de istemeli ve sizin kontrolünüzde olmalı. Annenizi çağırırsanız, sadece bağını güçlendirmek için dokunursa daha iyi olur sanırım. Siz iyi olmalısınız ama önce.

Daha önce de psikolojik tedavi gördüğüne göre çok da dirayetli, güçlü biri değil demek ki ruhsal açıdan.ben bu tarz problemlerin tamamen yok olacağını düşünmüyorum.ben de aynıyım çünkü.2 gün iyiysem 3.gün yine yoklamaya başlıyor.5.gün yine eski halime dönüyorum.bebeği sabırsızlıkla beklemesi de garip değil.erkek bu ne bilsin bebek falan.anneler bile neye uğradığını şaşırıyor.kendini olduğu gibi kabul edip ilaçlara tekrar başlasın.şöyle bir 6 ay da rapor çıkartsın.yine tam sonuç olmuyor ama normal bir insana çok yakın oluyorsun.geeçi ben bu tarz hayatı çok sevmeyen ve başedemeyen kişilerin dünyaya yeni canlar getirmesine de olumlu bakamıyorum ya neyse.diyorum ki ben şen şakrak yaşamıyorum ki başkasını niye bu dünyaya maruz bırakayım? Sizlik bir durum yok.genel hayat görüşüm söylemek istedim.

Son düzenleme:
2 bebek annesi ve yalniz buyuten bir kadin olarak sunu soyleyebilirim, bebekler bakim verenlerindeki ofkeyi, stresi hissederler, cocugunuzun esinizde sakinlesmemesinin en onemli gerekcesi bu.

Siz kanguru saati yapin ve ufakligi kalp atisinizi duyacagi sekilde koyun bu kanguruya ve elinizden geldigince sakin kalmaya çabalayin.

Esinize de bunu sakince anlatip terapi almasini saglayin, bir bebegin en güzel zamanlari yenidogan dönemi, bunu kacirmak istemez aslinda gercegin farkina varsa.

Bilmiyorum ama böyle olaylarda planli istiyerek cocuk yapmak gerekir en ufak sorunda öfkelenecek kimse ne evlensin ne cocuk yapsin. Ayrica erkekler de gebelik döneminde kurslara katilmali en azindan kadinda nasil degisiklikler olabiliyor bunu arastirmalari gerekir böyle göt zöt biriyle zor yani. Sakince konusmalisin beklentini dile getirmelisin

Eşiniz hamile kalıp doğurmamış. Ee! Çocuğa da doğru düzgün bakmıyor, beyefendiye tam olarak neyin sorumluğu ağır gelmiş?
Ataerkil zihniyet hamile kalmak, dogurmak ve bebek bakimini sorumluluk olarak algilamiyor. Onlara gore simdi agir gelen sorumluluk eve bir boğazın daha eklenmesi, cocugun masraflari, gelecek kaygisi, ozetle maddi olarak yetebilme korkusu -ki niyeyse bunlari da bebek dogana dek idrak edemezler- , ondan sonra gelsin bunalimlar, gitsin depresyonlar.

Reactions: Gao
Eski doktor 1500 km uzaklıkta online görüşme için yazdım bakalım kabul eder ise hoca

O kadar yorgun ve üzgünüm ki sabahlara kadar haykırarak ağlayacağım bırakalar biri nasılsin dese ağlarım bu hayatt en çok acıtan hayal kırıklığı bence

Çocuklarımın ez zor dönemi ne zaman deseler ilk 6 ay derim. Büyüsün görürsün dediler. Çok şükür büyüdüler ben yine ilk 6 ay derim. Uykusuzluktan hafıza kaybı falan yaşamıştım. Ama sadece şunu diyebilirim hepsi geçip gidiyor. Yaz da geliyor. Ağlamaları bitecek. Uykusunu uyuyacak. Yorucu oluyor büyüdükçe ama alışıyor insan. Normalde böyle erkekleri asla onaylamam ağzına et derim Ama anksiyete hastalık hastalığı ben de yaşamıştım. Çok zor bir hastalık. 100 tane bebek büyütmeye bedel. Acaba çalışmıyorsan bebeği alıp aile evine gitsen. Biraz dinlenip dönersin. Kolik atakları da geçmiş olur

Ona bunu bir iş gibi degil de cocugumuzun senin ilgisine de ihtiyaci var seklinde aşılamalisiniz. 5 aylik bir bebegim var sürekli kucak istiyor isten gelince esim aliyor sagolsun ama bazen bizde de gerginlik oluyor durmadan aglayan bir cocuk maalesef ki esler arasi iletisimi de etkiliyor anne zaten gergin oluyor babadan destek bekliyor baba isten geliyor yorgun her iki taraf da yorgun olunca anne esten biraz da olsa destek görmeyince nasil mutlu olsun ki kavgalar illa ki oluyor.Cogu zaman esimle oturup bir bardak cay bile icemeden ayri ayri yerlerde sızıyoruz anneme birakiyoruz cocuklari haftada bir iki defa bir kac saat disari cikiyoruz yemege gidiyoruz sinemaya bazen de sadece biraz uyumaya basbasa kalmaya eve ya da bir bungalov kiralayip oraya gidiyoruz o 2 3 saat bile bizim icin bir nimet baska türlü biz de kavga etmeye basliyoruz iletisimsizlik esittir kavga siz de imkan varsa size özel zaman yaratın inanin kavgalariniz sıfıra inecek

Siz diyetinizi actiniz mi durumlar nasil?

Anksiyetesi tekrarlamış olabilir bu nedenle sorumluluk istemiyor ağır geliyor acil tedaviye başlaması lazım yoksa daha da ilerler. Çevremden gördüğüm kadarıyla bir kere ortaya çıkan psikolojik sorunlar tedavi edilmiş olsa dahi tekrar nüksediyor.

Tövbe yarabbi arkadaslae höt zöt olucakti son kisim klavyenin hatasi ama uymus biraz sanki

Kadıncağız banyoya giremiyor adam eline almıyor bebeği. Beraber bir şeyler yapmaktan çok uyusa, yemek yiyip kendine gelse daha iyi gibi.

Pabucumun babası boşanıp iyi bir nafaka alsanız yükünüz azalır adam varken yok prenses herif

Eşiniz sorumsuz ve şımarık. Ondan daha kötü durumda olan milyonlarca kadın her gün çocuğuna bakıyor. Lohusa depresyonuyla ağlaya ağlaya emziriyor. Çok yüz veriyorsunuz. Bakmak zorunda baba olduysa başından atamaz. Sağlam bi kavga çıkar net olduğunu belirt. Bu şekilde alışırsa ömür boyu çekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…