Kocam başka birinden mi hoşlanıyor?

Ne ister bu adamlar, evde karın var, belli ki iyi de bir adamsın ki karın senden bunu beklemiyor, senden beklenmeyecek şeyleri neden yapıyorsun, nedir yoldan çıkaran, onca güzelliği çöp ettiren........ Valla anlayamıyorum
Bariz kıza yürüyor,kız da terslememiş. Bunu aldatma saymasanız bile aldatacak, yakındır.
Ben olsam okuduğum an telefonu kafasında parçalardım. Parçalamak isterdim en azından.
Tepkimi hayal edemiyorum.
Ne işi var hem instada, hem watsapta neden kayıtlı, neden konuşacak elin kızıyla. Ne münasebet!
Lohusa da sayılırsınız. Tepkileriniz çok sağlıklı olmayabilir. Ama yine de içinizden geldiği gibi hesabını sorun. Beklemek dayanılmaz olabilir.

Üzgünüm ama baya flörtleşmiş. Karşısından yeterli yüzü aldığında da fiziksel olarak aldatır gayet. Çok iyi gibi duran eşin aslında çok da düzgün biri değilmiş. Ben çok iyi Bi baba olduğunu da sanmıyorum. Yeni doğmuş bebeğiyle uğraşacağına oturmuş liseli ergen gibi kızlarla yazışıyor. Ben bu B.ku yiyorum ama eşim duyarsa çoluğumdan çocuğumdan olurum diye korkmuyor.

Eşiniz direk yürüyor kıza kız da pas veriyor biraz daha da pas verirse işler iyi duruma evrilmez. Terbiyesiz ya mis gibi yuvan var neyin arayışı bu nefret ediyorum böyle tiplerden. Nasıl sakin kalabildiniz mesajlar kıyamet kopartcak cinsten.

Hiç alakası yok kâtip. Gayet tercih ediliyorlar ve bazısı çok ta güzel oluyor.
Ne güzel olacak ya hadi eli yüzü düzgün olsun ama eminim ki karekteri sorunlu olduğu için bekâr, yaşıtı olan niyeti evlenmek olan erkekler ilgilenmiyor anca böyle meze olurlar işte. Hangi güzel karekterli edepli bi genç kız evli yaşlı adama bakar yoksa

O kızla aldatmadıysa bile, ya başka bir kadınla kesin aldattı ya da aldatmanın eşiğinde.
Kesin tavır koyup boşanacaksan, sonuna kadar git. Ama ailesi arkamda durur falan diye boşuna kendini kandırma, neticede sen el kızı oluyorsun!
Yok boşanmayacaksan, adam gibi karşına al konuş ve bir şans daha ver.

Aslına bakarsanız evli bir adam karımla yatakları ayırdık yok kızları düşünüyorum falan yazsa gerçi durup dururken de yazamaz da kahrolur insan kız için çok aşağılayıcı bir durum basitliğe bak.

hani diyorsunuz ya abartıyorsun diyecekler abartıyor muyum?
eşinizle yüzleştiğinizde böyle derse aynısını bende yapayım bende yalan söliyim erkeklere bakalım ne olacak vs

ekran görüntülerini alıp çarpmıştım şimdiye kadar yüzüne

Hiç alakası yok kâtip. Gayet tercih ediliyorlar ve bazısı çok ta güzel oluyor.
Öyleyse de ilgi delilikleri yüzünden 3 kuruşa harcatıyorlar kendilerini. O güzellik hep kalmayacak. 20lerin başlarındaki adam yağmurunu 30larda bulamayacaklar. Artık eli yüzü düzgün bi tip bulup evlenmek isteyecekler, fingirde fingirde bi yere kadar çünkü. Aklı başında adam evli heriflerle fingirdemiş birini yanında taşımak istemeyecek. Züğürt tesellisi gibi gelebilir ama bunlar hep görüldü.

bu cümlelerden kızın da karşılık verdiğini anlamak zor değil
şimdi düşün biri sana iyi gezmeler yazıyor
teşekkürler deyip geçer misin yoksa bi gün de hep beraber gezeriz mi dersin ?

neden sevgilim yok dersin mesela ?
bu açık açık ben boştayım demektir

senin bu saatte işin yok mu demesi de kızın olta atması aklınca kocanın senle olan ilişkisini yokluyor

Whatsapp dan da yazıştıklarını buldum yine masum gibi görünen şakalaşmalar ama eşim mesajlaşmaları güvenlik kodu ile şifrelemiş bir kaç kez o da ekrana düşmüş
bu da ayrı facia zaten

düşünüyorum bende çalışan bi insanım ve hiçbir iş arkadaşımın kızında oğlunda telefon numaram olmadı mesela
sosyal medyadanda takipleşmedim

kocan zaten leş karakterli o bariz de kızda az değil
bunların hiçbiri masum konuşmalar ve davranışlar değil
kocan salonda yatıyorum diyerek karımla aynı yatakta değilim demiş oluyo işte

ben olsam çoktan boşamıştım. herkesin karakteri farklı bırakın mesaj yakalamayı daha kızla yüz yüzeyken sakalasmalarına sahit oldugumda kıyameti koparmıştım ve işin sonu boşanmaktı. aldatmaya girer mi derken? aldatmak budur daha ne olacak? açık açık sevgili olmalarını mı beklıyorsunuz

Oha ya hanım odadan kovdu salonda yatıyorum yazmış valla konu gerçekse bu adama salonda yatmak lüks olur yaka paça atarım evden he burası benim evim kovamazsın derse ben giderim

Eşinin yaptığı resmen terbiyesizlik.
Yol yapmaya çalışıyor.
Ben olsam şimdilik sesimi çıkarmam gözlemlerim.
Şimdi tepki göstersen dikkat edecek ve yakalayamassın. Şüphelenmiyormuş gibi yap ve gözlemle. Mutlaka açık verecektir.

kesinlikle ilgi isteği ve para hırsından başka bişi değil
egolarını böyle tatmin ediyolar ki bence çok özgüvensizler aslında
adamların karılarıyla kendilerini yarıştırıyorlar yok ben ondan daha gencim güzelim bilmem ne
daha önemli bi hayat amaçları yok
şöyle işimde çok iyi olayım kendimi geliştireyim çevrem bana saygı duysun
şu şu konularda çok başarılı olayım herkes adımdan söz etsin ailemi gururlandırayım gibi amaçları yok
bunlarla tatmin olmaya müsait değil çünkü egoları çok ucuz aslında
bu dediklerimle var olmak güçlü bi karakter gerektirir bunlarda o yok
elin kart zampaları tarafından gelen parayla ve üç beş iltifatla doyuma ulaşıyor kendince

Üstüne bir de ayrı yatıyoruz anlaşamıyoruza da getirmiş. Ohh bi taşla beş kuş.

Bence de al ben boşuyorum g. Tüne sok diyemedikten sonra kızı rezil etmek ailelere falan duyurmak boş iş.

Büyük bi kavga cıkarın neden absrtıyorsun derse durumu normal karşılıyorsan aynı tarz iletişimi bende bi erkekle kurcam haberin olsun deyip konuyu kapatın ve delirmesini izleyin sonrada normal değilmiş demekki diye üstüne gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…