- 28 Kasım 2010
- 41.692
- 138.195
- 798
- Konu Sahibi toprakkokusu717
-
Malesef esiniz araniyor hanim kovdu kizlari sayikliyormusum ne sacma laubali konusmalar kiz yuz verse olay ilerleyecek zaten kiz asildigini anlamiski senin baska isin yokmu demis cok uzucu bir durum cok iyi adamlarlada evli olsak bir sure sinra boyle seyler yasaniyor demekki kizdan hoslanmis araniyor sorsan bisey yapmayacaktim yapmadim der ama ciddi sekilde hesap sormalisiniz bi tutusmasi lazim yoksa baska seyler olabilir
Abartmıyorsunuz. Eşiniz kızla flört ediyor.üstelik bunu kardeşim yaşında saçmalığının arkasına sığınarak yapıyor. Sevgilinle gez, sevgilin var mı demek. Eşim beni yataktan attı, kızları sayıklıyormuşum demek, aldatmaya açığım ve sen aklımdasın demek. Bu konuşmaların alt metni gayet net. Kendisi bu kadar kıskançken kalkıp bu şekilde flört ediyor olması iğrenç bir şey. Ayrıca işyerinde çalışan kadının kızıyla neden bu şekilde muhatap olup cıvık konuşmalar yapıyor, neden sosyal medyasında ve telefonunda kayıtlı? Bu anlattığınız şey benim için aldatma. Affedip affetmeyeceğiniz size kalmış ki zaten sizi rahatlıkla manipüle edecektir. O benim kardeşim gibi, şakalaşınca ne oluyor, bundan kırılacağını bilemedim falan filan diyecektir. Eşinizin ailesine de çok güvenmeyin, şimdilik size iyiler ama iş o noktaya gelirse onlar da oğullarıyla ağız birliği yapıp sizi sorun çıkaran, paranoyak ve aileyi dağıtan olarak suçlayacaklardır.
Keşke konu sahibi bekleyeceğine en baştan, işyerinde çalışan kadının kızında senin tel ne arıyor, bu ne saçmalık diye sorup yüzleşseymiş. Adam yaptığı şeyin sonuçlarını ya çok iyi tahmin ediyor konu sahibini tanıdığından ya da aptallığından hiç tahmin edemiyor. Hayır akşam ben böyle mesajlar göreceğim, belki doğru belki yanlış yaptığım ama eşimi öyle rahat rahat uykuya falan bırakmam ki bırakamam da zaten. Muhtemelen o telefon kafasına inerek uyandırmıştım, bu tarz konularda kendime hakim olabileceğimi sanmıyorum. kıskançlık boyutunu geçiyor benim için olay, sen beni küçük mü düşürdün insanların karşısında, onurumla mı oynuyorsun faslına dönüyor ve iyice zıvanadan çıkarım sanırım.Kızın her yerden kayıtlı olması bile başlı başına bir mesele aslinda. Ne işi var iş arkadaşının kızıyla bu kadar her yerden ekleyip, kaydediyor. Sonrası da belli zaten.
Pislik herif ya.
Ayni şeyleri düşündüm kızın ağzını yokluyor sevgilisi var mı yok mu diye. Kimin ismini sayıklamışsın deseydi de senin derdi eminim.Abartmıyorsunuz. Eşiniz kızla flört ediyor.üstelik bunu kardeşim yaşında saçmalığının arkasına sığınarak yapıyor. Sevgilinle gez, sevgilin var mı demek. Eşim beni yataktan attı, kızları sayıklıyormuşum demek, aldatmaya açığım ve sen aklımdasın demek. Bu konuşmaların alt metni gayet net. Kendisi bu kadar kıskançken kalkıp bu şekilde flört ediyor olması iğrenç bir şey. Ayrıca işyerinde çalışan kadının kızıyla neden bu şekilde muhatap olup cıvık konuşmalar yapıyor, neden sosyal medyasında ve telefonunda kayıtlı? Bu anlattığınız şey benim için aldatma. Affedip affetmeyeceğiniz size kalmış ki zaten sizi rahatlıkla manipüle edecektir. O benim kardeşim gibi, şakalaşınca ne oluyor, bundan kırılacağını bilemedim falan filan diyecektir. Eşinizin ailesine de çok güvenmeyin, şimdilik size iyiler ama iş o noktaya gelirse onlar da oğullarıyla ağız birliği yapıp sizi sorun çıkaran, paranoyak ve aileyi dağıtan olarak suçlayacaklardır.
eşinizin kızı begendiği aşikar.Merhaba arkadaşlar eşimle severek evlendik iki çocuğumuz var biri daha 50 günlük eşim normalde bana ve çocuklarına çok düşkündür 8 yıldır evliyiz ama daha hiç beni umursamadığını değersiz hissettirdiğini bilmem her konuda destektir ev işleri çocuklarla ilgili şeyler her şeye destek olur mesela ben bulaşık yıkarken o çocuğu banyo yaptırır veya ben ev süpürürken o çamaşır serer yani hep birlikte yaparız her şeyi bende ona destek olurum parasal konularda böyle bir evliliğim varken hiç beklemediğim bir durum oldu eşime çok güvenirim dışarı hayatı yoktur işten eve evden işe ama iş yerinde çalışan kadının bir kızı var eşimden 13 yaş küçük kızla bir kere denk geldik eşimle olan muhabbetinden hoşlanmadım çok fazla şakalaşıyorlardı bende eşimi uyardım o da bnun üzerine bana bağırdı sen bana güvenmiyor musun benim telefonumun bile şifresi yoktur kardeşimle yaşıt kız falan dedi bende o gün bağırınca onunla konuşmadım özür diledi konu kapandı bugün hiç yapmam ama o uyurken telefonunu kurcaladım instagramdan o kızla konuşmalarına denk geldim çok fazla rahat konuşmalardı mesela kıza iyi gezmeler yazmış hikayesine o da bir kere de hep birlikte gezeriz demiş eşimde sen sevgilinle gez falan yazmış kız sevgilim yok demiş sonra biraz şakalaşmışlar işte sana kuaför bulalım sen saçlarına çok düşkünsün saçlarına çok güzel bakıyorsun falan gibi yazışmalar devam etmiş konuşmanın sonunda kız senin bu saatte işin yok mu demiş gece vakti eşimde yok hanım kovdu salonda yatıyorum rüyamda kızları sayıklıyormuşumda ne yapabilirim yazmış bu yazıyı görünce şok geçirdim böyle bir olay zaten olmadı ama sanki adam gitmiş kızın ağzını arar gibi ne diyeceğini yoklar gibi böyle laubali bir cümle kurmuş çok sinirlendim Whatsapp dan da yazıştıklarını buldum yine masum gibi görünen şakalaşmalar ama eşim mesajlaşmaları güvenlik kodu ile şifrelemiş bir kaç kez o da ekrana düşmüş kafam çok karıştı bir şey demedim ama düşünmekten uyumadım bilmiyorum bu aldatmaya girer mi girmez mi bu durum nasıl bir durum iki çocuğum var ama şu an tam bir şeyden emin olmadan tartışmakla elime ne geçer gerçekten bilmiyorum ama bunlarda benim hazmedebileceğim konuşmalar değil o yapıda biri değilim ailem hemen yakınımda oturuyor bana çok düşkünlerdir hep arkamdalar iyi bir mesleğim ve diplomam var işe ara verdim yani ayakları üstünde durabilirim eşimin ailesi de hemen alt katımdalar beni severler böyle bir olayı duysalar beni desteklerler çok uzun oldu ama çok mu abartıyorum normal mi yardımcı olun lütfen teşekkürler
Gercekten erkekler ne kadar ıgrenc ya .
Midem bulanıyor.
Orta yaslı herıflerin bu kendını ispat cabası başka bir şey değil
Ben konu sahibinin cevaplarına göre bu yorumu yaptım çünkü pekte bu konu için boşanır gibi durmuyor. Boşanmayacaksa bari iyice katlanılmaz hale gelmesinYanlış anlaşılmasın ama bazı kadınlar kızlar o kadar laubali oluyor ki erkeklerde de bazen tiye almak amaçlı (tabi karekter meselesi bu içinde olmayan adam yapmaz da) diyaloglar dönüyor ilerler mi ilerlemez mi bilmiyorum ama yuvasını etkileyeceğini düşünmüyor kocanız bence.
Size tavsiyem madem her şey çok yolunda 2 de çocuk var evet çok ağır ama içinizde büyüttükçe büyütmeyin yüzleşin. Ama öyle basit konuşmayın gerekirse kızla da konuşun müdahale edilmezse belki konu ilerleyecek ve evliliğiniz açısından dönüş olmayacak çocuklar küçük sizin için zor zamanlar olur.
Adam kıza yürümüş yoklama değil bu. Kac yıllık flört tecrübesi olan biri olarak söylüyorumMerhaba arkadaşlar eşimle severek evlendik iki çocuğumuz var biri daha 50 günlük eşim normalde bana ve çocuklarına çok düşkündür 8 yıldır evliyiz ama daha hiç beni umursamadığını değersiz hissettirdiğini bilmem her konuda destektir ev işleri çocuklarla ilgili şeyler her şeye destek olur mesela ben bulaşık yıkarken o çocuğu banyo yaptırır veya ben ev süpürürken o çamaşır serer yani hep birlikte yaparız her şeyi bende ona destek olurum parasal konularda böyle bir evliliğim varken hiç beklemediğim bir durum oldu eşime çok güvenirim dışarı hayatı yoktur işten eve evden işe ama iş yerinde çalışan kadının bir kızı var eşimden 13 yaş küçük kızla bir kere denk geldik eşimle olan muhabbetinden hoşlanmadım çok fazla şakalaşıyorlardı bende eşimi uyardım o da bnun üzerine bana bağırdı sen bana güvenmiyor musun benim telefonumun bile şifresi yoktur kardeşimle yaşıt kız falan dedi bende o gün bağırınca onunla konuşmadım özür diledi konu kapandı bugün hiç yapmam ama o uyurken telefonunu kurcaladım instagramdan o kızla konuşmalarına denk geldim çok fazla rahat konuşmalardı mesela kıza iyi gezmeler yazmış hikayesine o da bir kere de hep birlikte gezeriz demiş eşimde sen sevgilinle gez falan yazmış kız sevgilim yok demiş sonra biraz şakalaşmışlar işte sana kuaför bulalım sen saçlarına çok düşkünsün saçlarına çok güzel bakıyorsun falan gibi yazışmalar devam etmiş konuşmanın sonunda kız senin bu saatte işin yok mu demiş gece vakti eşimde yok hanım kovdu salonda yatıyorum rüyamda kızları sayıklıyormuşumda ne yapabilirim yazmış bu yazıyı görünce şok geçirdim böyle bir olay zaten olmadı ama sanki adam gitmiş kızın ağzını arar gibi ne diyeceğini yoklar gibi böyle laubali bir cümle kurmuş çok sinirlendim Whatsapp dan da yazıştıklarını buldum yine masum gibi görünen şakalaşmalar ama eşim mesajlaşmaları güvenlik kodu ile şifrelemiş bir kaç kez o da ekrana düşmüş kafam çok karıştı bir şey demedim ama düşünmekten uyumadım bilmiyorum bu aldatmaya girer mi girmez mi bu durum nasıl bir durum iki çocuğum var ama şu an tam bir şeyden emin olmadan tartışmakla elime ne geçer gerçekten bilmiyorum ama bunlarda benim hazmedebileceğim konuşmalar değil o yapıda biri değilim ailem hemen yakınımda oturuyor bana çok düşkünlerdir hep arkamdalar iyi bir mesleğim ve diplomam var işe ara verdim yani ayakları üstünde durabilirim eşimin ailesi de hemen alt katımdalar beni severler böyle bir olayı duysalar beni desteklerler çok uzun oldu ama çok mu abartıyorum normal mi yardımcı olun lütfen teşekkürler
Hele onlara hiç akıl sır ermiyor nasıl yediriyorlar kendilerine nasıl bir kafa yapısıHade erkeklerin orta yaş krizi için yapıyor peki genç kızlar neyin kirizini yaşıyorlarda gece gece evli 2 çocuk babası olduğunu bildiği halde flörtleşiyor.
Normal şartlarda bir çok kadın o adamı yerdi ben gaz vermek istemem ama bütün mahalleyi ayağa kaldırırdım. Belkide 2 çocuk sahibi olmanın verdiği bi olgunluk vardır bilmiyorum ama konu sahibi farkındaysanız henüz anlamaya çalışıyor konduramıyor evet ama Boşanacak gibi gelmiyor bana öyle hissetmedimHiç katılamıyorum bu müdahale edilmezse belki büyür laflarına
Ben müdahale etmezsem büyüyecek olan bir mesele için müdahale etmeyi onursuzluk sayarım
Bırakın müdahale etmeyin ve büyüsün iki karaktersiz birbirini bulsun siz de yolunuza bakarsınız
Kendi ayarındaki adamlar yüzüne bakmıyordur, dayıların ilgisinden besleniyor.Hade erkeklerin orta yaş krizi için yapıyor peki genç kızlar neyin kirizini yaşıyorlarda gece gece evli 2 çocuk babası olduğunu bildiği halde flörtleşiyor.
Kim kalkmışAfedersiniz ama kalkmışın dini imanı olmaz derler, iyi bir koca olabilir, her şeyinize koşabilir, sizi he konuda sağlayabilir ama bu aldatmayacağı anlamına malesef gelmiyor. Şoktan çıkın ve yüzleşin.
Oda onun terbiyesizliği ne bilim.Hade erkeklerin orta yaş krizi için yapıyor peki genç kızlar neyin kirizini yaşıyorlarda gece gece evli 2 çocuk babası olduğunu bildiği halde flörtleşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?