Kocam bana vurdu

kendinizi aciz görmenize gerek yok ben 7 yıllık evliyim siz daha yeni buda farkeder ben kendimi övmek için söylemedim.istersen sende yapabilirsin.yapılabilecek bir iş oldugunu ve herkezin bu şartlarda oldugundan bahsettim.bence fazla alıngansınız..
ben de 7 yıllık evliyim,5 yaşında da bir oğlum var :):)
kimsenin her işe yetişmesi her işi tam yapması mümkün değil,aynı şartlarda bir kadını kandrımaya çalışıyorsunuz :KK66:

Bu bölümü yıllardır takip ediyorum.sıra bana bugün gelecekmiş demek ki..
O kadar kötüyüm ki nasıl anlatacam bilmiyorum.
Eşimle 9 aydır evliyiz.evliliğin ilk zamanlarda uyum süreci ile ilgili şiddetli tartışmalarımız olsa da hiç bu boyuta gelmemişti.birbirimize kötü sözler kullandığımız oldu benim de hatalarım vardı.alttan almayı susulması gereken yerde susmayı bilemedim hiç.tartışsak da kavga da etsek eşim hep gelip özür diler gölümü alır hiçbir zaman tartışmaları ertesi güne taşımaz.birkaç aydır düzene girmiştik,uyum sağlamıştık birbirimize.nişanlılık dönemi dahil toplam 3 yıldır tanıyorum onu.fevri yanları olsa da merhametli bir insandı hep.ev işlerine yardım eder hatta neredeyse herşeyde yarı yarıyadır sorumluluklar.
Dün gece süregelen bir problemle ilgili tartışmaya başladık.konu benim kadınlık yapmamla ilgili eksikliklere geldi.geçen hafta da evde yeterince yemek yapmıyorum temizlik yapmıyorum diye tartışmıştık.(eşimin iş yeri şu aralar çok rahat ben de akşam 6 gibi geldiğim için ben gelene kadar yemek ve temizliği yapmış olurdu son 3-4 aydır).dün akşam da onunla sık beraberlik yaşamamamla ilgili tartışmamız başladı.(çalışıyorum oruç nedeniyle çok yorgundum ve sanırım doğum kontrol hapları nedeniyle isteksizim).hiçbir zaman benim kendisine yanaşmadığımdan hep bahane bulduğumdan hiç benim başlatmamamdan şikayet etti durdu.benim de teller koptu bir anda.hep benden şikayetçi olması kanıma dokundu.öfkeyle içeri gittim yatmaya.özür dilemeye geldi.dedim ki bu akşam gelme git salonda yat.benden sürekli şikayet etmenden bıktım.gelme dedim.biraz gönlümü almaya çalıştı ben oralı olmayınca ''ben de sana meraklı değilim'' dedi gitti.o kadar kırıldım ki.öfkeyle yanına gidip ''bi daha bana cinsellikle ilgili hiçbişe deme istemiyorum artık hiçbişe sen ne yaparsan yap istediğin şekilde kendini tatmin edebilirsin'' dedim.hatalıyım biliyorum.sonra yatmaya gittim.2-3 saat sonra yanıma geldi.öptü özür diledi uzatmayalım dedi.ben de haftalardır dolu olduğundan ''sana gelme demiştim gurursuz musun niye geldin'' diye üstelemeye başladım.sarılmaya çalıştı itekledim.arkasını döndü cevap vermeden.''git yanımdan senle uyumak istemiyorum'' diye üstelemeye başladım.''sus yoksa kötü olacak''dedi.ben üstelemeye devam ettim.sonra kalktı bir anda boğazımı sıktı ve tokat attı :KK43: yataktan yere attı.başımı 1-2 kez yere vurdu :KK43: o kadar kötü oldum ki.gitmeye çalıştım bitti bu iş boşanıyoruz dedim bırakmadı.defol git dedim gitmedi.ağladı özür diledi kendimi kaybettim dedi.2. bir şans istedi.yalnız kalmak istiyorum dedim.sahurdan sonra giderim dedi.kendimi odaya kapattım ilk kez ayrı uyumuştuk.sabah uyandığımda gitmemişti.akşama gelme dedim.sen geleceksen ben gelmeyeceğim çünkü.yapma etme dedi.çıktım evden..
O gelecekse eve ben gitmek istemiyorum.annem babam burada onlara mı gitsem diye düşünüyorum ama babam birkaç ay önce kalp krizi geçirdi.birşey olur diye korkuyorum.
Şuan iş yerindeyim.onun yüzünde tırnak izlerim var benim ise heryerim ağrıyor.vücudumda bir morluk olmadı ama kalbim paramparça..böyle bir olay ilk kez oldu ve ben şuanda ne yapacağımı bilmiyorum.eve mi gitsem ? anneme mi gitsem ? boşanma davası mı açsam ? ne yapacağım ben ?
Şiddedi desteklermiyorum ama 9 ayda cinsellikle tehdit eden, böyle her şeyi sündüren tuhaf konuşan bir karım olsa soğurdum herhalde. Verdiği tepki hatalı ama herkesin bir öfke gösterme biçimi var. O yanlış siz de çok doğru değilsiniz. Bu kadar yüz göz olmayın. O başka kadına giderse yine burda konu açarsınız bu kadar rahat sarf etmeyin. Kendin yol verdir der sonra.

kimsenin her işe yetişmesi her işi tam yapması mümkün değil,aynı şartlarda bir kadını kandrımaya çalışıyorsunuz :KK66:

ne saçmalıyorsunuz siz önce yazdıklarımı düzgünce okuyun.sonuçta daha yei evli ve eşinin sürekli kendisinden şikayetçi oldugunu söyleyen bir bayana aslın da isterse herseye zaman ayırabileceğini anlatmaya çalıştım.ama herkezin laf anlama kapasitesinin aynı olmadıgını unutmusum...alıntı yapıp cvp vermeyin.

Bu bölümü yıllardır takip ediyorum.sıra bana bugün gelecekmiş demek ki..
O kadar kötüyüm ki nasıl anlatacam bilmiyorum.
Eşimle 9 aydır evliyiz.evliliğin ilk zamanlarda uyum süreci ile ilgili şiddetli tartışmalarımız olsa da hiç bu boyuta gelmemişti.birbirimize kötü sözler kullandığımız oldu benim de hatalarım vardı.alttan almayı susulması gereken yerde susmayı bilemedim hiç.tartışsak da kavga da etsek eşim hep gelip özür diler gölümü alır hiçbir zaman tartışmaları ertesi güne taşımaz.birkaç aydır düzene girmiştik,uyum sağlamıştık birbirimize.nişanlılık dönemi dahil toplam 3 yıldır tanıyorum onu.fevri yanları olsa da merhametli bir insandı hep.ev işlerine yardım eder hatta neredeyse herşeyde yarı yarıyadır sorumluluklar.
Dün gece süregelen bir problemle ilgili tartışmaya başladık.konu benim kadınlık yapmamla ilgili eksikliklere geldi.geçen hafta da evde yeterince yemek yapmıyorum temizlik yapmıyorum diye tartışmıştık.(eşimin iş yeri şu aralar çok rahat ben de akşam 6 gibi geldiğim için ben gelene kadar yemek ve temizliği yapmış olurdu son 3-4 aydır).dün akşam da onunla sık beraberlik yaşamamamla ilgili tartışmamız başladı.(çalışıyorum oruç nedeniyle çok yorgundum ve sanırım doğum kontrol hapları nedeniyle isteksizim).hiçbir zaman benim kendisine yanaşmadığımdan hep bahane bulduğumdan hiç benim başlatmamamdan şikayet etti durdu.benim de teller koptu bir anda.hep benden şikayetçi olması kanıma dokundu.öfkeyle içeri gittim yatmaya.özür dilemeye geldi.dedim ki bu akşam gelme git salonda yat.benden sürekli şikayet etmenden bıktım.gelme dedim.biraz gönlümü almaya çalıştı ben oralı olmayınca ''ben de sana meraklı değilim'' dedi gitti.o kadar kırıldım ki.öfkeyle yanına gidip ''bi daha bana cinsellikle ilgili hiçbişe deme istemiyorum artık hiçbişe sen ne yaparsan yap istediğin şekilde kendini tatmin edebilirsin'' dedim.hatalıyım biliyorum.sonra yatmaya gittim.2-3 saat sonra yanıma geldi.öptü özür diledi uzatmayalım dedi.ben de haftalardır dolu olduğundan ''sana gelme demiştim gurursuz musun niye geldin'' diye üstelemeye başladım.sarılmaya çalıştı itekledim.arkasını döndü cevap vermeden.''git yanımdan senle uyumak istemiyorum'' diye üstelemeye başladım.''sus yoksa kötü olacak''dedi.ben üstelemeye devam ettim.sonra kalktı bir anda boğazımı sıktı ve tokat attı :KK43: yataktan yere attı.başımı 1-2 kez yere vurdu :KK43: o kadar kötü oldum ki.gitmeye çalıştım bitti bu iş boşanıyoruz dedim bırakmadı.defol git dedim gitmedi.ağladı özür diledi kendimi kaybettim dedi.2. bir şans istedi.yalnız kalmak istiyorum dedim.sahurdan sonra giderim dedi.kendimi odaya kapattım ilk kez ayrı uyumuştuk.sabah uyandığımda gitmemişti.akşama gelme dedim.sen geleceksen ben gelmeyeceğim çünkü.yapma etme dedi.çıktım evden..
O gelecekse eve ben gitmek istemiyorum.annem babam burada onlara mı gitsem diye düşünüyorum ama babam birkaç ay önce kalp krizi geçirdi.birşey olur diye korkuyorum.
Şuan iş yerindeyim.onun yüzünde tırnak izlerim var benim ise heryerim ağrıyor.vücudumda bir morluk olmadı ama kalbim paramparça..böyle bir olay ilk kez oldu ve ben şuanda ne yapacağımı bilmiyorum.eve mi gitsem ? anneme mi gitsem ? boşanma davası mı açsam ? ne yapacağım ben ?

şiddetin hiç bir haklı sebebi olamaz ama siz sanki içten içe suç ona kalsın istemişsiniz gibi iş dayağa kadar gitsin diye uğraşmışsınız gibi.. bence biraz sakinleşin ikinizde hatalısınız, eşiniz hatayı kabul eden özür dilemeyi bilen biri madem, sizde sakin bir şekilde onu kenara çekip seni kışkırtmamam gerekirdi şeklinde bir konuşma yapın derim. saha çok yeni evlisiniz başlarda böyle şeyler olur ama ikinizde hatanızı kabul ederseniz bu herşeyden önce sizin sıkı sıkıya birbinize bağlanmanıza debep olur.. biraz sakinleşin size en mantıklı gelen şeyi yapın derim..

cok uzatmışsınız adam daha ne yapsın kac kere özür dilemiş ama dayak hiç hos değil sizde hatalısınız eşinizde
Eşinizden çok siz hatalisiniz adam daha ne yapsın adamın tek hatası şiddet senin hatan sayamiyorum adam anca dayanmış ama keşke şiddet olmasaydı tabi sen fazlasıyla haksızsin adam yemek yapıyor temizlik yapıyor eşine yaklaşmak isteyince de ... tamam tatlı dille söyleyebilirsiniz fakat kendi işini kendin gör muamelesi yapmışsınız

Çiçek yollamış iş yerine.hala arıyor.açmıyorum.kızlar ne yapmalıyım bu kadar kolay affetmeli miyim yoksa yine uzatıyor muyum ? doğru düşünemiyorum ben siz söyleyin ne yapayım ?

Hayır hayır affetmeyin daha da öteye götürün boşanın diğer arkadaşlar gibi bizde aynı şeyi diyelim...benki şiddetin her türlüsüne herkesten daha fazla karşıyım fakat ilk defa şiddete götüren sebeplere hakikaten sinirlendim ve 9 aylık evliliğin eften püften bir sebeple yani halledilecek sebeplerle bitmesine gerçekten üzüleceğim bu sebeple konu sahibi lütfen kendine gel ve olumsuz yorumlardan etkilenme derim sana.Babanda kalp krizi geçirmiş üzme ailenide eşinide....

Ayrıca eşinizle iletişim sorununuz olduğunu düşünüyorum sizde psikolojik şiddet uyguluyorsunuz eşinize bilmem farkındamısınız

dayağın bahanesi olmaz!!!aslında kocanız iyi biri gibi gelmişti ama öfkesini kontrol edemek çok büyük sorun
kabul sende hiç olgun davranmamışşın ama sana el kaldırmaya hakkı yok ya bir daha kendine hakim olamazsa?
bu sefer ne yapacak?

sonuna kadar katılıyorum size şans işte benim koca su içtiği baradağı kaldırmaz bende çalışıyorum ve çocugumda var.annem bakıyor oğluma ev iş çocuk ama hiçbirini aksatmıyorum...:KK55:

sana katıldıgımı benim çocugum oldugu halde hepsini idare edebildiğimi istese konu

ben bu cevabı konu sahibine yazdıgım için yeni evlisiniz yazdım....üzerinize neden alındıgınızı merak ettim dogrusu........

Adamin sana yaptigi siddeti hakli bulmuyorum bunu belirteyim
Ama sende baya suclusun bu kadar uzatmak olmaz sende böyle mi hos tutacaksin kocanin gönlünü? Erkekler zaten zayif karakterlidir evi canli tutan taraf kadindir.Sen bu sekilde sürekli olumsuz yanitlar vererek kocanla normal bir iliski yasiyamazsin bence bu kadar zitlasman hic dogru degil bence sen kendini gözden gecir demekki en bastan hatalarin var ki adamda yüzüne vurmus sonra gene kabahatli adammis gibi anlatmissin

Valla bir tokat olsa alttan al denilebilir sizin kiskirtmaniza hani diger zamanlarin hatirina falan ama yere kafa vurmak nedir ya?
Bu adam siddeti artirarak devam eder ben soyleyeyim.
Ha sen ben artik alttan almayi bilirim diyorsan baska.
Asla alttan alma öyle birşeyi.hatırladıkça nefretim artıyor zaten.boşanmalı mıyım peki ? bir fevri hareket daha yapmamak için sizlere sormak istedim önce

bi arkadaş da demiş o sırada sinirine hakim olamadı bi tokat attı hadi diyelim
devamında boğaz sıkma kafanı yerlere vurma falan....
korkmayacak mısın affedersen?
bi kere yapan yine yapabilir sonuçta.
Affetmek istemiyorum ki..asıl isteğim çıkıp gitmek çok uzaklara bir daha da dönmemek..sadece bir fevrilik daha yapmadan önce sizlere danışmak istedim.

dayağın bahanesi olmaz!!!aslında kocanız iyi biri gibi gelmişti ama öfkesini kontrol edemek çok büyük sorun
kabul sende hiç olgun davranmamışşın ama sana el kaldırmaya hakkı yok ya bir daha kendine hakim olamazsa?
bu sefer ne yapacak?
Bende aynen onu dedim zaten ciddi bir konu olduğunda ne yapacaksın artık korkuyorum senden güvenemem artık dedim.

Hayır hayır affetmeyin daha da öteye götürün boşanın diğer arkadaşlar gibi bizde aynı şeyi diyelim...benki şiddetin her türlüsüne herkesten daha fazla karşıyım fakat ilk defa şiddete götüren sebeplere hakikaten sinirlendim ve 9 aylık evliliğin eften püften bir sebeple yani halledilecek sebeplerle bitmesine gerçekten üzüleceğim bu sebeple konu sahibi lütfen kendine gel ve olumsuz yorumlardan etkilenme derim sana.Babanda kalp krizi geçirmiş üzme ailenide eşinide....
O zaman evden ayrılmasam ama hemen de barışmasam daha mı uygun ? biraz korksun burnu sürtsün istiyorum bir daha tekrarlamayacağına dair bir güvence verebilse veya.

kim olsa sinirlerine hakim olamazdı çok abartmışsınız çok
bu kadar abrtıyorsanız herşeyi adam patlamış olabilir her insan evladı gibi
bence uzatmayın daha fazla
ayrıca yarın başka kim bilir nelerden dövenlere de aldırış etmeyin hep böyle abartıyorsanız olur... herşey siz de yani... abrtılarınızı azaltın herşey düzene girer kocanız resmen bulunmaz gibi... ev işlerin de yardımcı merhametli her zaman özür dileyen
bunca + yönlerini yabana atmayın, ve lütfen evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını öğrenin bu kadar abartılmaz hiçbir şey

Asla alttan alma öyle birşeyi.hatırladıkça nefretim artıyor zaten.boşanmalı mıyım peki ? bir fevri hareket daha yapmamak için sizlere sormak istedim önce

boşanmak bu kadar kolay alınacak bir karar değil.bende 1,5 yıldır evliyim.Ufak bir tartışma büyüdü ve sinirle evden çıktım 2 gün annemde kaldım.Bu sürede hep düşündüm ve hep kendi hatalrımın fazlasıyla olduğu dolanıp durdu beynimde.Kendi kendime ama ben öyle demeseydim o da öyle demezdi.Ben yapmasaydım oda yapmazdı gibi kelimelerle boğuştum hep.Şiddet yoktu bizim tartışmamızda sadece sesini çok yükseltmişti.2 gün sonra gelicem seni almaya dedi gel dedim.Konuştuk anlaştık ben hatalrımı anladım dikkatli olacağımı söyledim oda bir daha böyle davranmayacağını söyledi ve anlaştık.O gün bugun çok şükür büyük kavgamız olmadı.Sana diyeceğim olur böyle şeyler acele karar verme .Şiddeti tabiykide tasvip etmiyorum ama sen eşinin üstüne çok gelmişsin.Ha süründür örüler dilesin yalvarsın dersini alsın ki bir daha böyle birşeye kalkışmasın.Sana tafsiyem budur boşan demek çok kolay ama ya sonrası

X