- Konu Sahibi DilaraBursa16
-
Nasıl yani???Evet maalesef
Maalesef bundediklerinizden anlayacak biri değil daha çok bir yerleri kalkarİlk defa böyle konuştu diyorsunuz. Evliliğinize gölge düşmesin. Üzerinde durmayın. Eşinize bir kahve yapın, bariş teklif edin, aynen söylediğiniz gibi iki kelime arasında fark olup olmadığının idrakinde olmadığınızı belirtin. Gerekirse özür dileyin gönlü olsun. Mesele uzamasın. Birden patlak vermiş bu mevzuyu birden çözüverin ki eşiniz kafasında kurmasın.
Şehit haberleri geldikçe içim parçalanıyor. Bir yandan vatan savunması bir yandan şehitler, çok üzgünüm. Rabb'im vatanımı ordumuzu muzaffer kılsın. Dualarımız onlarla
bi dakka bi dakka
???????????????
Evet sadece denemek istedim ama olmuyormuş demek ki bu son noktası olduDiğer konunuzda zaten hic geciminiz düzenli değilmiş hep tartışma hep kavga daha ne beklenir böyle bi adamdan
Arkadaşım senin sorunun eşinle baştan kokmuş siyaseti bahane etmesin boşuna zaten sorunlarınız varmışEvet kızmayın bana biliyorum çok kızıyorsunuz beni tanısanız anlatacağım çok şey var ama yazıyla kısıtlıyım
Beni anlamaya çalışın önceki konu hala aklımda ama bazı sağlık sorunlarım olduğu için bazı şeyleri küllendirmiştim
Ama ne olur kızmayın zaten den medim demem artık ...
Eşimse acayip şekilde hipnotize şekilde malum düşünceye sahip ama asla onu yargılamıyorum bu konuda
Kendisinin yorumu ...leş ?
bi insan için mi bu söyleniyor ?
Şaşırmayın bence. Bu tipler böyledir. Her türlü ahlaksızlık bunlardadır ama en muhafazakar partinin savunucusudurlar. Gelip ülkesinde yaşamaz ekmeğini ülkesinden yemez. Gider yurtdışının her türlü imkanından faydalanır kaymağını yer hatta orda gidip kendi görüşünün tam tersi partileri destekler. Ama ordan doğru bizim ülkeyle ilgili ulvi görüşlerini de belirtir. Tipik işte.
Yok kocacim. Sen git savaş diyin.Benle evlenmemiş olsaymış gidip savaşırmış ama sorumluluğu varmış
Bu gülünç bir bahaneden başka birşey değil
Eşinizin içindeki insanı duygular ölmüş.Kendisinin yorumu ...
İnsanları tek kelimesine göre sınıflayıp tasniflerdenMalum düşünce dediğiniz nedir? Kocanızı tarif ederken bahsetmisşsiniz.
Sizinki.Malum düşünce dediğiniz nedir? Kocanızı tarif ederken bahsetmisşsiniz.
Bu tüpler böyledir. Bütün ahlaksızlıklar bunlardan ama muhafazakar partiyi tutar.Şaşırmayın bence. Bu tipler böyledir. Her türlü ahlaksızlık bunlardadır ama en muhafazakar partinin savunucusudurlar. Gelip ülkesinde yaşamaz ekmeğini ülkesinden yemez. Gider yurtdışının her türlü imkanından faydalanır kaymağını yer hatta orda gidip kendi görüşünün tam tersi partileri destekler. Ama ordan doğru bizim ülkeyle ilgili ulvi görüşlerini de belirtir. Tipik işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?