- 24 Temmuz 2017
- 74
- 41
- 88
- Konu Sahibi DilaraBursa16
-
Ben biletimi alıp boşanmak istiyorum aslında yalan değil ama acaba ben mi abartıyorum diye sizlere sormak istedimtr de okuyup yurtdışına geldin diye sana havlıyor ama kendiside yurtdışında farkında değil? Sana vatan haini diyor çok merak ediyorum ne yapacaksın bu adamı?
Vallahi boşanmaya bu kadar sıcak bakacağımı bilmezdimOna söyleyin gelsin burada yaşasın. Hem sizinle aynı şartlarda yaşayıp hem de size terbiyesiz yakıştırmalar yapmak nasıl oluyormuş. Bunlar böyle işte. Bu konu çok ağır yerlere gider.
Üzüldüm, gerçek yüzünü nasıl gizlemiş inanılır gibi değil.Vallahi boşanmaya bu kadar sıcak bakacağımı bilmezdim
Acayip dokundu eve gelirken ağlaya ağlaya içim çıktı abartmıyorum
yok bacım abartı falan değil çok çok haklısınBen biletimi alıp boşanmak istiyorum aslında yalan değil ama acaba ben mi abartıyorum diye sizlere sormak istedim
Gerçekten yediremiyorumÜzüldüm, gerçek yüzünü nasıl gizlemiş inanılır gibi değil.
Karar sizin elbette ama siz kendi değerinizi bilin, kimse saçma sapan laflarıyla sizi aşağılayamaz.
Hem askerlik yapmamış hem de vatanını savunuyorKesinlikle ben de öyle dedim kendisi yurtdışında olduğu için askerliğe para ödedi yapmadı yani
Asıl onun eksikliği yok mu bu konuda konuşacak son kişi
Çok zor yani bir anda ayrılma düşüncesi çok çok zor olmalı ama kendinize saygınız söz konusu...Gerçekten yediremiyorum
Hamile olma ihtimalim var umarım değilimdirÇok zor yani bir anda ayrılma düşüncesi çok çok zor olmalı ama kendinize saygınız söz konusu...
Çok iyi düşünün ve kendi yararınıza karar verin.
Ama eşim de yurtdışında olduğu için dediğim tek kelime sen de yurtdışından ancak lafta vatanperverlik yapıyorsun iş ciddiye binse Eminim şimdiki halinden eser kalmaz dedim
Siyaset konuşmak yasak, banlanabilirsiniz dikkat edin.Ayrıca arkadaşlar şu anki iktidar yokken vatanımız vatan değil miydi ki
Şimdi bu düşüncedeki insanlar türedi
Daha önce Türk milleti yok muydu ki şimdi bu düşüncedekiler sadece bunu belli bir kesime atıfta bulunuyor
Ben bu kafadayım
Vatanperverlikle siyaset aynı şey değildir
Bunu eşime diyince sen vatan hainisin yediremiyorsun başarılarımızı diyor
Ben ortada başarıdan çok kibir görüyorum
Kesinlikle ben de öyle dedim kendisi yurtdışında olduğu için askerliğe para ödedi yapmadı yani
Mecbur eve gitmek zorundaydım pasaport herşey evde gece oldu bi de yanlış birşey yapmak istemedimAsıl siz onun yanında oturmayın. Pislik herif. Birisi kalkip benim vatan sevgime laf etme cesareti gosterecek, bi de üstüne hain diyecek, siler atarım hayatımdan.
Dik durun biraz ya. Adamlarn pesinde kosup bi de aglamayin. Bezdim şu kadınlarn mıymıy hallerinden
Kesinlikle ben de öyle dedim kendisi yurtdışında olduğu için askerliğe para ödedi yapmadı yani
Benle evlenmemiş olsaymış gidip savaşırmış ama sorumluluğu varmış
Bu gülünç bir bahaneden başka birşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?