Kocam bana sex te yetmiyorsun dedii !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mra Toksoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
25
-23
27
Merhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..

Tabi ki normal değil! Kendisi brad pit mi ne bekliyomuş acaba boyunuz kilonuz çok normal, normal olmasa bile bu sözleri söylemeye kesinlikle hakkı yok. Kendinize bakmanızı isteyebilir ama sürekli eleştirmek helede bana yetmiyorsun demek kesinlikle hakkı değil. Bence aldatıyor veya aldatacak yolunu yapıyor. Suçu size atacak sizi ezecek. Ne biçim adam Allah sorsun.. Siz kendinizi üzmeyin ama bana sorarsanız madem yetemiyorum bana dokunma diyecek ve imkanınız varsa ayrılacaksınız. Kendinize saygınız olsun.

1.si konuyu yanlış yere açmışsınız.
2.si Fiziğinizi her şeyinizi bir yana koyuyorum.
Eşiniz size sizi beğenmediğini açıkça ifade ettikten sonra başka kadınların videosunu izleyerek sizinle ilişkiye giriyor.
Ve siz gelip bunun normal olup olmadığını soruyorsunuz?
Yani bir kadını geçtim bir insan kendine neden bu iğrençliği yaptırır?
Bunu normal mi diye sormak nasıl bir zihniyet? İyi ile kötüyü, doğru ile yanlışı, siyah ile beyazı ayırt edemiyor musunuz?
Sizin her şeyinize açıkça kusur bulan bir adamla 2 günde bir ilişkiye girerek "bana göre" kendinizi küçük düşürmüşsünüz.
Boşuna demiyorlar insan kendine değer vermezse kimse değer vermez diye

Tabi ki normal değil! Kendisi brad pit mi ne bekliyomuş acaba boyunuz kilonuz çok normal, normal olmasa bile bu sözleri söylemeye kesinlikle hakkı yok. Kendinize bakmanızı isteyebilir ama sürekli eleştirmek helede bana yetmiyorsun demek kesinlikle hakkı değil. Bence aldatıyor veya aldatacak yolunu yapıyor. Suçu size atacak sizi ezecek. Ne biçim adam Allah sorsun.. Siz kendinizi üzmeyin ama bana sorarsanız madem yetemiyorum bana dokunma diyecek ve imkanınız varsa ayrılacaksınız. Kendinize saygınız olsun.
Kendine saygı olayını çoktan aşmış bu durum baksanıza.
Yazık insan kendine nasıl bu muameleyi yaptırır

Merhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..
Neden kendinize bunu yaptiriyorsunuz önce sizin kendinize saygınız olsun kocan diye kendini asaglamasina izin verme sende onu asagla sende bana yetmiyorsun de bi şu şu eksiğin var de erkeği bu kadar gözünüzde büyütüp yuceltmeyin Allah aşkına

Ne diyeceğimi bilemedim hepsini geçtim son söylediğiniz benimle ilişkiye girerken video izliyor kısmı çok iğrenç. Kendinize nasıl bunun yapılmasına müsaade ediyorsunuz. Siz her koşulda onu yatakta memnun etmek zorunda olan kölesi değilsiniz. Beğenmiyorsa bitmiştir neyini zorluyor. Sizin de illa ki ondan beklentileriniz vardır. O çok mu mükemmel? Videodaki erkekler gibi mi kendisi acaba?
Siz bugüne kadar ne dese boyun eğmişsiniz olayları bu noktaya kadar taşımış aşağılık herif. Kusura bakmayın eşiniz her türlü hakareti hakediyor siz farkında olmasanız da.

Ben ne okudum yaa. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz? Ne demek beni etkilemiyorsun deyip başka kadınları izleyerek birlikte olmak? Nasıl bir saçmalık bu ya? Sinirden elllerim titriyor. Cinsel aşağılama yapıyor adam size. Karaktersiz.
Nolur nolur boşanın bu adamdan. Bu aşağılamaya daha fazla izin vermeyin. Lütfen. Boşanmaya da cinsel aşağılamayı dahil edin.
Lütfen bakın kendinizi kurtarın bu adamdan. Nolur.

Midem bulandı kusura bakma.

kompleksli şey seni kusura bakma canım Mal bu İster beğen ister beğenme şuursuzun şuğrunda yerleştirdiği bir karakter var ona bnzetmye calisiyor seni 2 güne bir o istiyrsa sen isteme baklm npck istemediğini

Sizin yapacağınız tek birşey var ters köşe eşinizin size yaptıklarının aynısını ona yapmanız vide açma falan değil ama mesela onu takmayın kaale almayın birlikte olmak istediği zaman olmayın dışarıya çıkıyorum deyip ya komşunuza gidin yada bir akrabanıza gidin ki sizi merak etsin kıymetinizi anlasın ama komşuya veya misafirliğe gittiğinizi kendisine belirtmeyin sadece dışarıya çıkacağım dolaşacağım şeklinde cevaplar verin aramayın sormayın mesaj atmayın getekliyse geldiği zaman yüzüne bakmayın karşılamayın değersiz hissettirin ona kendisini sizden başka hiçbirşeyin önemli olmadığını görmesi lazım kendinize saygınız olsun kesinlikle sert olun kendisine biraz istediğini desin sen değiştin sen ettin ama (UNUTMAYIN Kİ SİZİ BU HALE GETİREN KARŞINIZDAKİ EŞİNİZ 😌) ♥️

Konuyu cinsellik bölümüne acın isterseniz.
Eşinize de Allah akıl fikir versin

Eşiniz olacak şahsiyet hem sizi yargılıyor hemde sevişirken başka kadınların videolarını açıp magmalara iniyor.
Kendini ne zannediyor öyle..

Canım kocanın yaptıklarını sende ona yap. Niye kendini kötü hissediyorsun ki ? Bilerek sana bunu yapıyor zaten, kendindeki eksik olan bir şeyi bu şekilde kapatıyor bence. Sende onu aşağıla bakalım nasıl oluyor. Sanki kendi de dünyada ki tek erkek. Bu moddan bir an önce çıkması lazım. Ama sorun sen değilsin eşin olacak adamcik :KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X