- 5 Eylül 2017
- 94
- 15
- 88
- 25
Herkese merhabalar. Ben 5 ay önce doğrum yaptım. Henüz tam eski kiloma gelemesem de fiziğimi tamamen toparladım zaten 4 kg kaldı. Vücudum da gayet sıkı ve şekilliydi doğum öncesi. Eşim de çok beğeniyordu. Bu aralar eşimin ağzında sürekli Ester exposito var. Bir şey görse sanki ester , biri bir şey giyse kendini ester mi sanıyor falan sürekli aynı yorumu yapıyor. Geçen gün duştan sonra iç çamaşırlarımla aynaya bakıyordum kendime Geldi yanıma. Ben de dedim bak karın kaslarım da eski halini aldı sayılır. Eşim de rahim bölgesini göstererk bura var dedi. Karnım yağlı değil tamamen inceldi bu arada. Ben de dedim ki orası rahim ve her kadının öyle yani dümdüz olma durumu yok zaten. Yoo Ester Exposito da var mı diye dalga geçdi benle. Ben zaten fizik konusunda aşırı takıntılı bir insanım. Ve beni biriyle kıyaslamasına çıldırıyorum. Kaldı ki 5 ay olmuş daha doğum yapalı. Ayrıca normal halim o kadının 3-4 katı yani o da biliyor. Ama sürekli ağzında o kadın. Bu arada ben 25 eşim 40 yaşında(yaşlı durmuyor). Ben de dedim bu saatten sonra gider onla yatarsın o zaman. Benle bir daha işin olmasın. 4 gündür de yüzüne bakmıyordum. Bugün geldi yok işte kendinden soğutuyorsun saçma davranıyorsun falan diyor bide. Kaç kere uyarmama rağmen aynı şeyleri yapıp bir de haklı gibi konuşuyor. Sonra ben onla konuşmuyorum diye kalk git odana seni görmiyim diye beni kovuyor bide. Ben ne yapmalıyım şimdi ?