kocam artik okumami desteklemiyor neyapayim

sosyoloji çok güzel bir bölüm, baskalarının hevesinizi kırmasına izin vermeyin bence.
bu iyi geldi teşekkürler :)
Burasi cok küçük bir şehir ne kurs var düzgün nede yapsam alacak insan var

malesef bu zamanda okumak çare olmaktan çıktı... Benim sana tavsiyem meslek edinebilceğin bölümlere yönelmen..

Çok teOTE="AngelicaPickles, post: 42709641, member: 360537"]Azminizi tebrik ediyorum ben öncelikle. Ne güzel 3 yılda bitirmişsiniz liseyi. Peşini bırakmayın tamamına erdirin bence.

Sosyolojinin iş imkanları nasıldır hiç bilmiyorum. Ikinci üniversite imkanını bir araştırsanıza belki aöf okuyanlarda kendi programları dışında bir aöf programına kayıt yaptırabiliyorlardır ikinci üniversite sistemi ile, böylelikle sosyolojiye kayıt yaptırıp yanında iş imkanı yüksek bir önlisans programına kayıt yaptırabilirsiniz. Kimse bu devirde eve ekstra maaş girmesine hayır demez.[/QUOTE]
Cok teşekkürler ikinci üni kapsamında ayni üniden bölüm secemiyorsunuz araştirdim

bu iyi geldi teşekkürler :)

Burasi cok küçük bir şehir ne kurs var düzgün nede yapsam alacak insan var

Neresi ki orası.. Bak ben Ünv. mezunuyum, bir sene vaktim olsa takı tasarım kursuna devam etmeyi düşünüyorum.

Yorumlarınızdan yola çıkarak, sosyoloji tam size göre bir bölüm. Bence eşinizi güzellikle ikna edin. Hevesinizi belli edin. Bir zaman desteklediyse yine destekleyebilir. Ayrıca rehberlik imkanınız olabilir ileride. Hiç olmazsa lisans mezunu olursunuz. Bir çok iş için olmazsa olmaz bu.

açıktan okuyacağım dediğiniz için söyledim açıköğretimde 140 puanla buralara kayıt yapabiliyorsunuz diye biliyorum ama
Hayır yaptirilmiyor. Sınava girecek belirli puanı çekip tercih verecek eğer yerleşir ise kayıt hakkı kazanır. Yerlesmeme durumuda var.
Bütün bolumler kontenjanli oldu ve taban puanlı.
4 yıllık sosyal hizmetler taban puani 353 anadolu universitesi.
2 yillik da düşük değil.

o zaman bu bölümü bitirip memurluğa kasıcaksın, ben senin bunu yapabilceğine ikna olmuş durumdayım :)

Siz bir sınava girin hayırlısı ile sonra hersey olur ama şimdiden ders çalışın ygs sonuçta aöf te olsa taban puani var ve kontenjanli oldu. Sınav mart ayında.
Ilahiyat dusunur musunuz.

Anladigim kadariyla aof den bolum sececeksiniz bu durumda bildigim kadariyla kyk kredisinden den yararlanamiyorsunuz. Ben ikinci uni kapsamında bi bolum okuyordum harc ucreti 205 tl donem basi. Kendiniz biriktiremez misiniz?

Ne olursa olsun 4 yıllık fakülte mezunu olacaksınız ihtiyaç durumunda lise mezunu olarak hiçbir iş yapamazken lisans mezunu olarak iyi ya da kötü, zor ya da kolay çalışabilirsiniz eşinizi güzellikle ikna etmenin bi yolunu bulun ve bu azminiz boşa gitmesin başarılar şimdiden

Cok teşekkürler ikinci üni kapsamında ayni üniden bölüm secemiyorsunuz araştirdim[/QUOTE]

Farklı üniversite olur ama eğer anadolu universitesi kazanirsaniz ve kayıt yaptirirsaniz 2.universite kapsamında sınavsız olarak erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt olursunuz.

Anladigim kadariyla aof den bolum sececeksiniz bu durumda bildigim kadariyla kyk kredisinden den yararlanamiyorsunuz. Ben ikinci uni kapsamında bi bolum okuyordum harc ucreti 205 tl donem basi. Kendiniz biriktiremez misiniz?
İnanmazsiniz esim oparayi bana toplasan senede bir kere parca parca olsa da vermiyordur dedim çok cimri

Teşekkürler

vay be, onlar da çakmış köfteyi demek ki. mezunları çat çat iş buluyordu belediyelerde falan. teşekkürler bilgilendirme için ben en son 2005 te bıraktım üniversite mevzusunu ama iş bulmanın ne kadar zor olduğunu kendimden biliyorum :)

Bankacılık ve sigortacılık okuyup devlete banka memuru olarak atanabilirsiniz.
Eşiniz okumanızı istemiyor çünkü iş bulup kendi maaşınızı kazanmanızdan korkuyor, kendisine bağımlı olsun istiyor.
Sanki harç 1 milyar 2 milyar...
Ne yapın ne edin mutlaka okuyun, zaten evden çalışacaksınız dersleri.
Keşke üniversite bitirmeden evlenmeseydiniz.

Sosyal Hizmetlere il bazinda vali kaymakam kiyagi ile sosyoloji felsefe sosyal bilgiler öğretmenliği mezunlari da aliniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…