Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglik sosyal hizmetler falan oku ya da att falan. Sosyoloji bosa zaman kaybi bence. Örgün öğretim okuyup acikta kalan cok insan var.Merhabalar arkadaşlar ben yedi yillik evliyim yıllar önce Esim çok büyük bir yanliş yapti bana bende ozaman yedim ilk tokati hayattan boşanirsam iki çocuk ilk okul mezunu hiç bir iş elinden gelmeyen babasinin bile sahip cikmadiği bir kadindim sifirdan baslamaliydim herşeye cesaret edemedim tabii ozaman yazildim liseye 3yilda bitirdim 4yillik liseyi şimdi açiktan üniversiteye kayit olcam eşim önceden destekliyordu şimdi ne gerek var diyor okuyacağim bölüm sosyoloji lisans korkuyorum okuyup sonra pişman olmaktan aslinda hep sevmişimdir öğrenmeyi ama eşimde dahil neyapicaksin sosyoloji okuyup diyen bir çevrem var aslinda çok isteyerek başladim herşeye ama Hevesimi kurdular sanirim sizce ne yapmaliyim
İkinci unv olarak seçtim . Puanın 225 tiKaç puanla yerleştiniz
üniversite yıllarımda sosyoloji okuyan eski bir arkadaşıma rastlamış ve senin etrafındakiler gibi düşünmüştüm ne yazık kı şimdi o avrupa da bense devlet memuru olmak için 2 yıl çabaladım ortalama 2500 lira maaşla çalışıyorum.... hayata bakışın sana ait. duyma ve görme kimseyi.... içinden geleni yap.Merhabalar arkadaşlar ben yedi yillik evliyim yıllar önce Esim çok büyük bir yanliş yapti bana bende ozaman yedim ilk tokati hayattan boşanirsam iki çocuk ilk okul mezunu hiç bir iş elinden gelmeyen babasinin bile sahip cikmadiği bir kadindim sifirdan baslamaliydim herşeye cesaret edemedim tabii ozaman yazildim liseye 3yilda bitirdim 4yillik liseyi şimdi açiktan üniversiteye kayit olcam eşim önceden destekliyordu şimdi ne gerek var diyor okuyacağim bölüm sosyoloji lisans korkuyorum okuyup sonra pişman olmaktan aslinda hep sevmişimdir öğrenmeyi ama eşimde dahil neyapicaksin sosyoloji okuyup diyen bir çevrem var aslinda çok isteyerek başladim herşeye ama Hevesimi kurdular sanirim sizce ne yapmaliyim
Canim sen tika kulaklarıni oku okulunu. Is imkanı yok ,ne olacaksin dedikleri arkadaslarim neler neler oldu anlatamam sana. 40 yas civari bir ablamiz (boşanmış 3 çocuklu ) bilinen bir kolejin bir şubesine mudur oldu.Merhabalar arkadaşlar ben yedi yillik evliyim yıllar önce Esim çok büyük bir yanliş yapti bana bende ozaman yedim ilk tokati hayattan boşanirsam iki çocuk ilk okul mezunu hiç bir iş elinden gelmeyen babasinin bile sahip cikmadiği bir kadindim sifirdan baslamaliydim herşeye cesaret edemedim tabii ozaman yazildim liseye 3yilda bitirdim 4yillik liseyi şimdi açiktan üniversiteye kayit olcam eşim önceden destekliyordu şimdi ne gerek var diyor okuyacağim bölüm sosyoloji lisans korkuyorum okuyup sonra pişman olmaktan aslinda hep sevmişimdir öğrenmeyi ama eşimde dahil neyapicaksin sosyoloji okuyup diyen bir çevrem var aslinda çok isteyerek başladim herşeye ama Hevesimi kurdular sanirim sizce ne yapmaliyim
Merhabalar arkadaşlar ben yedi yillik evliyim yıllar önce Esim çok büyük bir yanliş yapti bana bende ozaman yedim ilk tokati hayattan boşanirsam iki çocuk ilk okul mezunu hiç bir iş elinden gelmeyen babasinin bile sahip cikmadiği bir kadindim sifirdan baslamaliydim herşeye cesaret edemedim tabii ozaman yazildim liseye 3yilda bitirdim 4yillik liseyi şimdi açiktan üniversiteye kayit olcam eşim önceden destekliyordu şimdi ne gerek var diyor okuyacağim bölüm sosyoloji lisans korkuyorum okuyup sonra pişman olmaktan aslinda hep sevmişimdir öğrenmeyi ama eşimde dahil neyapicaksin sosyoloji okuyup diyen bir çevrem var aslinda çok isteyerek başladim herşeye ama Hevesimi kurdular sanirim sizce ne yapmaliyim
Arkadaşa katılıyorum sosyal hizmetler okumanızı tavsiye ederim açıkçası. İş olanağı daha çok sosyal hizmetler bölümünde.bi konuda haklılar sosyoloji mezunları iş bulmakta zorlanıyor, siz ayaklarınızın üstünde durmak istiyorsanız iş kapısı açacak şeyler okumanızı tavsiye ediyorum. sosyal hizmetler ve okul öncesi gibi bölümler daha çok işinize yarayabilir.
Merhabalar arkadaşlar ben yedi yillik evliyim yıllar önce Esim çok büyük bir yanliş yapti bana bende ozaman yedim ilk tokati hayattan boşanirsam iki çocuk ilk okul mezunu hiç bir iş elinden gelmeyen babasinin bile sahip cikmadiği bir kadindim sifirdan baslamaliydim herşeye cesaret edemedim tabii ozaman yazildim liseye 3yilda bitirdim 4yillik liseyi şimdi açiktan üniversiteye kayit olcam eşim önceden destekliyordu şimdi ne gerek var diyor okuyacağim bölüm sosyoloji lisans korkuyorum okuyup sonra pişman olmaktan aslinda hep sevmişimdir öğrenmeyi ama eşimde dahil neyapicaksin sosyoloji okuyup diyen bir çevrem var aslinda çok isteyerek başladim herşeye ama Hevesimi kurdular sanirim sizce ne yapmaliyim
Amacınız okuyup bir işe gırmekse avantajlı bölümleri araştırıp onları seçmelisiniz. Yoksa boşu boşuna okumuş olursunuz. Bu bölümü bitirdikten sonra lisans kpss den yerleşecek bir puan alabılecekmısınız bunlarıda düşünün. Ön lisans bölümleri memuriyete girme açısından daha avantajlı. Bilgisayar prog., muhasebe, sağlık kur. Yön. Vs. Bunları araştırın ve öyle okuyun.Merhabalar arkadaşlar ben yedi yillik evliyim yıllar önce Esim çok büyük bir yanliş yapti bana bende ozaman yedim ilk tokati hayattan boşanirsam iki çocuk ilk okul mezunu hiç bir iş elinden gelmeyen babasinin bile sahip cikmadiği bir kadindim sifirdan baslamaliydim herşeye cesaret edemedim tabii ozaman yazildim liseye 3yilda bitirdim 4yillik liseyi şimdi açiktan üniversiteye kayit olcam eşim önceden destekliyordu şimdi ne gerek var diyor okuyacağim bölüm sosyol
oji lisans korkuyorum okuyup sonra pişman olmaktan aslinda hep sevmişimdir öğrenmeyi ama eşimde dahil neyapicaksin sosyoloji
okuyup diyen bir çevrem var aslinda çok
isteyerek başladim herşeye ama Hevesimi kurdular sanirim sizce ne yapmaliyim