kocam artik okumami desteklemiyor neyapayim

Siz bir sınava girin hayırlısı ile sonra hersey olur ama şimdiden ders çalışın ygs sonuçta aöf te olsa taban puani var ve kontenjanli oldu. Sınav mart ayında.
Ilahiyat dusunur musunuz.
Ya sen bu işlerden anlıyorsun sana sorim dedim:) ataturk üni lisans sosyal hizmetlerin dönemlik harcı 950 tl imiş sanırım
Anadolu üninin 4yıllık dönem harcı ne kadar biliyor musun? Bir de staj olayı varmış sanırımnasıl oluyor

Bankacılık ve sigortacılık okuyup devlete banka memuru olarak atanabilirsiniz.
Eşiniz okumanızı istemiyor çünkü iş bulup kendi maaşınızı kazanmanızdan korkuyor, kendisine bağımlı olsun istiyor.
Sanki harç 1 milyar 2 milyar...
Ne yapın ne edin mutlaka okuyun, zaten evden çalışacaksınız dersleri.
Keşke üniversite bitirmeden evlenmeseydiniz.
Babam okutmadi cok isterdim bi sağlikci olmayi ama nasip

Ya sen bu işlerden anlıyorsun sana sorim dedim:) ataturk üni lisans sosyal hizmetlerin dönemlik harcı 950 tl imiş sanırım
Anadolu üninin 4yıllık dönem harcı ne kadar biliyor musun? Bir de staj olayı varmış sanırımnasıl oluyor
Evet erzurum 950 4 yıllık bölümü. 1.dönem 950. 2.donem 950.
Anadolu Üniversitesi 225 diye okudum. Bazı Bolu. Leri 205 bazıları 225.sosyal.hizmetler de de 225 yazıyordu aöf sayfasında.
Staj zorunlu staj yapmadan mezun olma yok yapmazsaniz diploma vermiyorlar.
Erzurum Atatürk Üniversitesi haftada 1 gün diye okudum.
Siz 2.üniversite kapsamında mi düşünüyorsunuz eğer öyleyse4 yıllık sosyal hizmetler 2.universite kapsamında almıyor.

[QUOTfeulca, post: 42709857, member: 124816"]Formasyon da alabilirsiniz sosyoloji okuyunca öğretmenlik için.[/QUOTE]
Evet olabilir aslinda

Evet erzurum 950 4 yıllık bölümü. 1.dönem 950. 2.donem 950.
Anadolu Üniversitesi 225 diye okudum. Bazı Bolu. Leri 205 bazıları 225.sosyal.hizmetler de de 225 yazıyordu aöf sayfasında.
Staj zorunlu staj yapmadan mezun olma yok yapmazsaniz diploma vermiyorlar.
Erzurum Atatürk Üniversitesi haftada 1 gün diye okudum.
Siz 2.üniversite kapsamında mi düşünüyorsunuz eğer öyleyse4 yıllık sosyal hizmetler 2.universite kapsamında almıyor.

Evet olmuyormuş malesef. Anadolunun ki 225se iyiymiş ya diğeri çok pahalı çünkü. Staj olayını ben bi arastırayım nasılmış. Çok teşekkür ederim

Evet olmuyormuş malesef. Anadolunun ki 225se iyiymiş ya diğeri çok pahalı çünkü. Staj olayını ben bi arastırayım nasılmış. Çok teşekkür ederim
Rica ederim. 2 yillik bölüme 2.universite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz sonra dikey geçiş sınavı ile 3. Siniftan devam edersiniz.

İnanmazsiniz esim oparayi bana toplasan senede bir kere parca parca olsa da vermiyordur dedim çok cimri
size bıraktığı herhangi bir kredi kartı var mı? mesela ek kart falan, eğer varsa harcı ordan çaktırmadan çektirip taksit yaptırsanız çok da incelemiyosa farketmeyebilir belki diye aklıma bi hinlik geldi :)

size bıraktığı herhangi bir kredi kartı var mı? mesela ek kart falan, eğer varsa harcı ordan çaktırmadan çektirip taksit yaptırsanız çok da incelemiyosa farketmeyebilir belki diye aklıma bi hinlik geldi :)
Offf nediyosunuz kuruşu kuruşuna bilir

Laborantlik ve veterinerlik yardimciliği var o bölümün mezunlari devlette ise giremiyor
Burada da 9zel hastane yok ankarada olsam kesin okurdum ama
Yaşlı bakim açıldı 2 yıllık okuyunca dgs ile hemsirelige geçiş hakkı varmış öyle okudum.
4 yıllık sağlık yönetimi açıldı.

Harç ta taksit yok canım.
1.dönem 205.2.dönem 205 yatacak.

Kendiniz el isi yapip karsilayamaz misiniz harci? Ne bileyim dantel bebek yelegi yazma oyasi vb gibi ceyizlik seyler.

busidir bpost: 42710059 .!.:
Yaşlı bakim açıldı 2 yıllık okuyunca dgs ile hemsirelige geçiş hakkı varmış öyle okudum.
Matematik sifir bende ne yazikki hemşirelik matematikle oluyor sağlik yönetiminde matematik var çoook tesekkürler yardimlariniz için ben eniyisi bu bölümü okunmaya bakayim eşimi razi ederim belki

Olabilir denesem fena olmaz teşekkürler sizede

Bu sitede bile satabilirsiniz el emeklerinizi. Birazda cevrenize haber yayin yapiyorum diye. Eger gunlere felan gidiyorsaniz bir kac ornek goturun isteyene yapabilirim diyin. Toplamda 410 tl parayi bence kazanirsiniz. Allah yardimciniz olsun.

Zevk için okuyacaksınız okuyun ( ki bende çok severim felsefi bilimleri) ama gelecekte işime yarasin diyorsanız başka bölüm tercih etmelisiniz bence..

Niyeyse bazı erkekler kadınların kendilerinden bilgili ve kültürlü olmalarını hazmedemiyor. Eşinizin ve çevrenizin bu tutumu kıskançlıktan olabilir mi acaba?

X