Sosyal hizmebi konuda önceside alimi kapatti sosyoloji mezunları iş bulmakta zorlanıyor, siz ayaklarınızın üstünde durmak istiyorsanız iş kapısı açacak şeyler okumanızı tavsiye ediyorum. sosyal hizmetler ve okul öncesi gibi bölümler daha çok işinize yarayabilir.
Sosyal hizmetler ve okul öncesinin puani çoook yüksek okul önceside alimi kapattibi konuda haklılar sosyoloji mezunları iş bulmakta zorlanıyor, siz ayaklarınızın üstünde durmak istiyorsanız iş kapısı açacak şeyler okumanızı tavsiye ediyorum. sosyal hizmetler ve okul öncesi gibi bölümler daha çok işinize yarayabilir.
açıktan okuyacağım dediğiniz için söyledim açıköğretimde 140 puanla buralara kayıt yapabiliyorsunuz diye biliyorum amaSosyal hizme
Sosyal hizmetler ve okul öncesinin puani çoook yüksek okul önceside alimi kapatti
EVet ne yazikki onun desteğine muhtacim harç parasini eşim verecek ve kendisi pintidir birazHangi bölümde okuyacağınıza eşiniz veya çevreniz karar veremez. Koşullarınızı bilmediğim için soruyorum. Eşinizin desteğine muhtaç durumda mısınız?
Hayir sosyal hizmetler 350 ile alim yapiyorshifthizmetler400: 42709439 .!.:açıktan okuyacağım dediğiniz için söyledim açıköğretimde 140 puanla buralara kayıt yapabiliyorsunuz diye biliyorum ama
E
EVet ne yazikki onun desteğine muhtacim harç parasini eşim verecek ve kendisi pintidir biraz
bence esın dahıl herkesın ınadına bolum ne olursa olsun kendın ıcın oku meslek sahıbı olamasanda oku yenı seyler öğrenmek senı hayata daha ıyı hazırlar
sosyoloji çok güzel bir bölüm, baskalarının hevesinizi kırmasına izin vermeyin bence.