- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.844
- 34
- Konu Sahibi Meleknisanur
Bu nasıl bir tabir başlığı görünce afalladım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendiside kayb olmuş konuda başka üye ismi gözüküyor.Ne biçim yokluktalarsa fanteziler genişliyor
Garaja girmek istiyor yanlış anlamayın.Bu nasıl bir tabir başlığı görünce afalladım ya
Anal sex yani ters ilişki yani popodan ilişki dinen büyük günahMerhaba arkadaşlar kocam bana arkadan Rahime girmek istiyor bir günahı var mı bilmiyorum bu konuda çok çekiniyorum bilgisi olan benimle paylaşabilir mi
Abla niye butun cinsellik konularini tek tek yorumladin belki musluman degil, belki uymuyor napcan senAnal sex yani ters ilişki yani popodan ilişki dinen büyük günah
Canım sıkılıyor ilgimi çeken konularda yorum yapayım bari dedimAbla niye butun cinsellik konularini tek tek yorumladin belki musluman degil, belki uymuyor napcan sen
Allah baska dert vermesinCanım sıkılıyor ilgimi çeken konularda yorum yapayım bari dedim
Arkadan rahime girildiğini de ilk defa duyuyorumMerhaba arkadaşlar kocam bana arkadan Rahime girmek istiyor bir günahı var mı bilmiyorum bu konuda çok çekiniyorum bilgisi olan benimle paylaşabilir mi
Rahimi belki terstirArkadan rahime girildiğini de ilk defa duyuyorum
Sanırım sormak istediğiniz eşiniz anal sex yapmak istiyorr günah mı ?Merhaba arkadaşlar kocam bana arkadan Rahime girmek istiyor bir günahı var mı bilmiyorum bu konuda çok çekiniyorum bilgisi olan benimle paylaşabilir mi
YA bu yoruma çok güldüm yaGece olunca millet önünü arkasını şaşırıyor