- 20 Şubat 2023
- 7
- 1
- Konu Sahibi Meleknisanur
Merhaba arkadaşlar kocam bana arkadan Rahime girmek istiyor bir günahı var mı bilmiyorum bu konuda çok çekiniyorum bilgisi olan benimle paylaşabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönülden gönüle bir yol vardır da arkadan rahime yok diye biliyorum ben..Merhaba arkadaşlar kocam bana arkadan Rahime girmek istiyor bir günahı var mı bilmiyorum bu konuda çok çekiniyorum bilgisi olan benimle paylaşabilir mi
Bagirsak olur canım o.Arkadan rahime yol yok.Merhaba arkadaşlar kocam bana arkadan Rahime girmek istiyor bir günahı var mı bilmiyorum bu konuda çok çekiniyorum bilgisi olan benimle paylaşabilir mi
Günah ne alaka o zaman?Bene konu sahibi arkasindayken vajinaya girmek istediğini sormuş
Ne bilim her türlü saçma soruyu soruyorlar o pozisyonda günahmı diye sormuştur forumda hiç birseye şaşırmaz oldumGünah ne alaka o zaman?
Eger öyleyse dahada komik olur.Ne bilim her türlü saçma soruyu soruyorlar o pozisyonda günahmı diye sormuştur forumda hiç birseye şaşırmaz oldum
Eger ters ilişkiden rahime gireceğini düşünüyorsa durum vahim kısacası soru her türlü saçma sapan.Eger öyleyse dahada komik olur.
Belkide eşi ikna etmek için böyle yalanlar atıyodur tabi konu sahibi bunun için çok saf olmalı.Eger ters ilişkiden rahime gireceğini düşünüyorsa durum vahim
Zaten soruyuda sorup kayb oldu.Konu sahibinin esi, anal iliskiyi kast ediyor bence, ama rahime oradan da ulasacagini düşünüyor ki, öyle demiş.
Zaten söz konusu sex olunca, rahim ne alaka? Cok tuhaf şeyler yaşanıyor, bilemiyorum Altan.
Konunun silinmeyecegini öğrenince üyeliğini iptal etmiş galibaKonu sahibi konu içeriğini değiştirmiş sanırım. Başka konu açıp konuyu silebiliyor muyuz diye de sormuş zaten.
Kim bilir ne iş açtı başına konu açıp pişman oldu kocası falan gördüyse zaarKonunun silinmeyecegini öğrenince üyeliğini iptal etmiş galiba
Olabilir soru sorma tarzı da bir değişik gece gece neler oluyor öyle arkalı önlü konularKim bilir ne iş açtı başına konu açıp pişman oldu kocası falan gördüyse zaar
Gece olunca millet önünü arkasını şaşırıyorOlabilir soru sorma tarzı da bir değişik gece gece neler oluyor öyle arkalı önlü konular