Kocam annemle dalga geçiyor

Vallahi sen aileni ezdirirsen bu adam seni daha cok ezer. Yerini haddini bilsin az insan olsun önce. Biraz ağır yazdim ama durum cidden sinir bozucu.

Konuşmayacaksın canım, had bildireceksin bu durumda, çünkü konuşarak halletmekten çıkmış olay. Bana bak hele bi annemle dalga geçer gibi hadsizce konuştuğunu veya başka bir ortamda onun lafını ettiğini duyayım göreyim, o zaman bendeki hiç görmediğin yüz çıkacak ortaya. Ses etmedim, anlarsın kesersin saçmalamayı dedim ama yok, sen kötülük istiyorsun. Bir dahakine tepkimin çok farklı olacağını bil ona göre davran. Ben senin anala dalga geçmiyor insan gibi davranıyorsam, sen de insanlığı öğreneceksin. Aynen böyle konuş. Terbiyesize bak yaa

ay bu adamla kavga edince üzülüyormusunuz bir de.. eşinize acil şekilde had bildirmek gerekiyor.. hadsiz ve patavatsız bir insan..

böyle bir insanın yanında durmak karısı olmak sizi rahatsız etmiyor mu
yakıştırıyor musunuz kendinize
Eşimin hiçbir davranışını sevmiyor ve takdir etmiyorum ama liseden beri ona aşığım ve bu hiç azalmıyor gün geçtikçe artıyor nesini seviyorsun derseniz bi cevap veremem ama sanırım hiç geçmeyecek bir zaafım var o da bunun farkında

Saygisizlik etmesin bence, hoş karşıla her zamanki huyu denir mi, arkadasi bile degil.

Kusura bakmayın ama eşiniz ciddi anlamda saygısız. Ailesi bu konuda egitememiş olmalı ki kayınvalideniz gayet normal buluyor bunları.
Benim 3 yaşındaki kızım bile biliyor insanların farklı farklı olduğunu,kimsenin görüntüsü,giyimi kuşamı ile dalga geçilmemesi gerektiğini. Farklı görünen,siyahi,albino ,tekerlekli sandalye kullanan yada down sendromlu insanlar görünce sorular soruyor,insanlarin farklı farklı olduğunu,kimsenin kimseye benzemediğini anlatıyorum bıkmadan yılmadan daha 3 yaşında o bile biliyor ama sizin evlenmiş barklanmış eşiniz,aile büyüğüyle ve emekçi bir kasiyerle dalga geçiyor ve bundan zevk alıyor yazık.
Siz de kavga etmeyeyim diyorsunuz ama nasıl vazgeçireceksiniz bu tavrından söylemeden,yada aynısını yaşatmadan?
Bu bence dünya üzerinde yapılabilecek en çirkin tavır. Kasadaki kasiyere laf çak,anneye laf çak ve bundan mutlu ol ne kadar çirkin,ne kadar amiyane.
Annenizin yerinde olmak istemezdim,sabırlı,hanımefendi kadınmış ki idare ediyor ama benim anneme eşim yapsa bunu yada kasada kasiyere,herhangi birine,rezil ederim onu.
Çocuklar bile yapmıyor yahu artık. Bu nasıl eğlence anlayışı?

bu ne saygisizlik bu ne telbiyesizlik annenin biraz cik senin uzerinde hakki varsa kocana iyi bir rest cekmelisin

Eşinizi bundan vaz geçirmenin tek yolu onu kendi silahı ile vurmak ama bunu siz değil anneniz yapmalı siyasi bir sohbet açmaya çalıştığında örneğin "siz ne düşünüyorsunuz?" dediğinde "sizinle fikir alışverişi yapa bilecek seviyede olduğumuzu düşünmüyorum ....... Bey" desin.
veya "sosyetik" imasında bulunduğunda "biz şanzelizede kahve içerken siz hangi kıraathanede okeye dönüyordunuz" diye soru versin anneniz.
Böylece ya eşiniz hatasını anlar ya da anneniz gereksiz yere gerilmektense eşinizi kendi silahı ile vurarak onu gerer.

Bu huy değil bence edep eksikliği. Asıl sorun onun bu edepsizliklerini, patavatsızlıklarını kabul edip normal görmen. Şimdiye kadar ağzının payını vermediğin için sen de suçlusun.

Belki yanlış ama eşim yapsa bende onu yerden yere vururum. Evet benim anam size 3 5 gömlek fazla gerçekten basit kalıyorsun yanında de Anam eşime eşim anama laf edemez ettirmem

Kimse beni yanlış anlamasın, sözüm genele, yani daha çok 18-25 yaş genç kızlara..
Dizilerle büyüyen neslin aşk tarzı bunlar..
Yani zaaf, sevgi, aşk diye adlandırdıklarınız, aslında bilinç altınızda kendinize dikte ettikleriniz.. Bi sakin kafayla düşünseniz, belki alışkanlık, acıma, az sevgi çıkar.. Çünkü çok seven şikayet etmez, hatta umursamaz..
Ya da kırılınca, kıran kişi kırılanın gönlünü nasıl alacağını bilir.. Eleştirmez..
Yani eşin korkunç bir insan, biraz sosyalleştirmeye çalış, hep aynı ortamda tutma..
Manevi değerlerini hatırlat, onlar lafla olmaz, anneye/kv ye saygı diye bişey var, bu karşılıklı olur.. Geçmiş konularında hatırlıyorum, kv ne sende sıcak değilsin, olmak zorunda değilsin, ama artık frenleyin birbirinizi.. Oturup konuş eşinle sakin sakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…