- Konu Sahibi persephone__
Köylü değil Varoş desin :)evet annem sosyete sende köylüsün de...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köylü değil Varoş desin :)evet annem sosyete sende köylüsün de...
Babamın yanında yapmıyor zaten babamı eskiden kahvede görürdü çok saygılı davranırdı falan karşısında oturuşunu düzeltirdi elini öpmeye çalışırdı sonra babamlar başka semte taşındı babam bize hiç gelmiyor anca kendisi giderse görüyor babamı o da bikaç kez oldu zaten. Babama karşı kp'i olduğu için değil öncesinde de sebebini anlayamadığım bi saygı ve hayranlığı var. Yani sebebini anlayamadığım derken babamı yermek için demiyorum yanlış anlaşışmasın, kocm insanlara pek saygı ve sevgi duymaz neden bbm karşı böyle bilmiyorum babamın dediğine göre ergenlikte bile babamın peşinden gelirmiş hep. Ben o zaman küçüktüm tanımıyodum kocamı. Garip.Benim anlamadigim bir şey var. Babadan cekiniyorsa onun yanında annene nasıl abuk sabuk davranabiliyor.
Seninle dalga geçtiği konularda kendine güvendiğin için cevap veriyorsundur. Ama ya gerçekten birgün kendini eksik, yetersiz hissettiğin bir konu ile üstüne gelirse. O zaman incinirsin ve o konuda gerçekten daha yetersiz hissedersin.
Diğer yandan çocuk yetiştirmek bu adamla nasıl olacak bilemedim.
Babamın yanında yapmıyor zaten babamı eskiden kahvede görürdü çok saygılı davranırdı falan karşısında oturuşunu düzeltirdi elini öpmeye çalışırdı sonra babamlar başka semte taşındı babam bize hiç gelmiyor anca kendisi giderse görüyor babamı o da bikaç kez oldu zaten. Babama karşı kp'i olduğu için değil öncesinde de sebebini anlayamadığım bi saygı ve hayranlığı var. Yani sebebini anlayamadığım derken babamı yermek için demiyorum yanlış anlaşışmasın, kocm insanlara pek saygı ve sevgi duymaz neden bbm karşı böyle bilmiyorum babamın dediğine göre ergenlikte bile babamın peşinden gelirmiş hep. Ben o zaman küçüktüm tanımıyodum kocamı. Garip.
Kocam çok kavgacıdır sürekli dışarda birileriyle kavga eder. Bizim semtteki herkes böyle (taksime yakın bir yerde oturuyoruz). Babam da gençken onun gibiydi ve semtte bunla ünlüydü. Hayranlığı sanırım ordan geliyor şimdi de kendisi aynı özelliğiyle ünlü. Cidden psikoloğa gitse o da derin analizler yapar gibi geliyor ama hayatta gitmez tabi.Ergenlikte babana hayranlik duymaya başlamış ve hala devam ediyor. Yaa bu adam çok enteresan. Ayy psikolojik analiz kasmak istiyorum. Ama seni rahatsız edebilir. O sebeple vaz geçiyorum canım.
annene laf söyletme...o kimki annene laf söylüyor saygısızKocam çok kavgacıdır sürekli dışarda birileriyle kavga eder. Bizim semtteki herkes böyle (taksime yakın bir yerde oturuyoruz). Babam da gençken onun gibiydi ve semtte bunla ünlüydü. Hayranlığı sanırım ordan geliyor şimdi de kendisi aynı özelliğiyle ünlü. Cidden psikoloğa gitse o da derin analizler yapar gibi geliyor ama hayatta gitmez tabi.