• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam annemle dalga geçiyor

Benim anlamadigim bir şey var. Babadan cekiniyorsa onun yanında annene nasıl abuk sabuk davranabiliyor.

Seninle dalga geçtiği konularda kendine güvendiğin için cevap veriyorsundur. Ama ya gerçekten birgün kendini eksik, yetersiz hissettiğin bir konu ile üstüne gelirse. O zaman incinirsin ve o konuda gerçekten daha yetersiz hissedersin.

Diğer yandan çocuk yetiştirmek bu adamla nasıl olacak bilemedim.
Babamın yanında yapmıyor zaten babamı eskiden kahvede görürdü çok saygılı davranırdı falan karşısında oturuşunu düzeltirdi elini öpmeye çalışırdı sonra babamlar başka semte taşındı babam bize hiç gelmiyor anca kendisi giderse görüyor babamı o da bikaç kez oldu zaten. Babama karşı kp'i olduğu için değil öncesinde de sebebini anlayamadığım bi saygı ve hayranlığı var. Yani sebebini anlayamadığım derken babamı yermek için demiyorum yanlış anlaşışmasın, kocm insanlara pek saygı ve sevgi duymaz neden bbm karşı böyle bilmiyorum babamın dediğine göre ergenlikte bile babamın peşinden gelirmiş hep. Ben o zaman küçüktüm tanımıyodum kocamı. Garip.

sizde eşinizle dalga geçin madem anlamıo konuşmaktan... eşinizin anormal davranışları muhakkak vardır bu tipler ondan hoşlanır bide konuşmayı bitirmek istediğinizde peki diyin pekiye verilecekpek cevap yoktur...

Sende onun annesi babasiyla dalga gec cok mu zor. Benim kp kendi kayinvalidesiyle cok dalga gecer. Esim de yeltendi benim annemlerle dalga gecmeye oyle bi verdim ki agzinin payini. Gorgusuz saygisiz insanlarla gecinmek zor gercekten. Neden icine atiyosun ki sende gec dalgani bak daha yapabiliyo mu

Kocan annenı kucukmu goruyor yoksa halı tavrı boyle bakımlı ve orta yaslı ıse takma tırnak dedıgı ıcın yazıyorum onu tıyemı alıyor aysel gurel modunda anlamadım
ama hıc hoslanmadım

Babamın yanında yapmıyor zaten babamı eskiden kahvede görürdü çok saygılı davranırdı falan karşısında oturuşunu düzeltirdi elini öpmeye çalışırdı sonra babamlar başka semte taşındı babam bize hiç gelmiyor anca kendisi giderse görüyor babamı o da bikaç kez oldu zaten. Babama karşı kp'i olduğu için değil öncesinde de sebebini anlayamadığım bi saygı ve hayranlığı var. Yani sebebini anlayamadığım derken babamı yermek için demiyorum yanlış anlaşışmasın, kocm insanlara pek saygı ve sevgi duymaz neden bbm karşı böyle bilmiyorum babamın dediğine göre ergenlikte bile babamın peşinden gelirmiş hep. Ben o zaman küçüktüm tanımıyodum kocamı. Garip.

Ergenlikte babana hayranlik duymaya başlamış ve hala devam ediyor. Yaa bu adam çok enteresan. Ayy psikolojik analiz kasmak istiyorum. Ama seni rahatsız edebilir. O sebeple vaz geçiyorum canım.

Sanki karşımda söyledi o lafları
O derece ifrit oldum
Saygısız ve terbiyesiz bi esiniz var
Ben olsam o takma tırnakları geçirmiştim boğazına

Esınıze annenızle boylesıne lakayt bır tavırda karsısında sohbet etsem ve sureklı kendımce rencıde ederek ıncıtsem nasıl karsılarsın dıye sor..

Ergenlikte babana hayranlik duymaya başlamış ve hala devam ediyor. Yaa bu adam çok enteresan. Ayy psikolojik analiz kasmak istiyorum. Ama seni rahatsız edebilir. O sebeple vaz geçiyorum canım.
Kocam çok kavgacıdır sürekli dışarda birileriyle kavga eder. Bizim semtteki herkes böyle (taksime yakın bir yerde oturuyoruz). Babam da gençken onun gibiydi ve semtte bunla ünlüydü. Hayranlığı sanırım ordan geliyor şimdi de kendisi aynı özelliğiyle ünlü. Cidden psikoloğa gitse o da derin analizler yapar gibi geliyor ama hayatta gitmez tabi.

Kocam çok kavgacıdır sürekli dışarda birileriyle kavga eder. Bizim semtteki herkes böyle (taksime yakın bir yerde oturuyoruz). Babam da gençken onun gibiydi ve semtte bunla ünlüydü. Hayranlığı sanırım ordan geliyor şimdi de kendisi aynı özelliğiyle ünlü. Cidden psikoloğa gitse o da derin analizler yapar gibi geliyor ama hayatta gitmez tabi.
annene laf söyletme...o kimki annene laf söylüyor saygısız

Sen de onun annesiyle hatta mumkunse sulalesiyle dalga gec yada babana söyle halletsin;-)

Madem sen kızınca inadına yapar o zaman annen gösterecek o zaman 'takma tırnaklarını' çıkarıp haddini bildirecek. Dün ki adam benim annemle dalga geçecek aklını alırım valla. Espri ayrı laçkalık ayrı.

Valla çok bile susmuşsun ve de susmuş annen.

Mostralik kocan oyle kompleksli ki annene bunlari diyerek kendini rahatlatiyor.Sanq diyeyim bu onunla kavga edicem demekle de cozulmez.

Ben senin yerinde olsam onun annesi yokken bende omun annesinden senin varoş annen varya diye bahsederdim..niue öyle diyorsun derse benim annem sosyetikya senin ki onun kadar sosyetik olmayınca varoşluk kaldı derim:KK45:

• Beğen
Reactions: anu
Bence tepkin yersiz degil. Benimde annem cok sigara icer esim takilirdi ama anneme karsi degil bana karsi soylerdi. Bunu kv de soyledi. Bende tepkimi sert verdim ikisinede. Kimseyi ilgilendirmez sigara parasini sizmi veriyorsunuz diye. Daha gik diyemedi kimse.(annem babamdan cok cekti sigarayi ondan cok iciyor.)

Ayrica daha sonra o aneme diyecek olursa annesini karistiriyorum konuya sinir oluyordu simdi hic yapmiyor.

terbiyesiz hadsiz, espri yaptığını komik olduğunumu sanıyo. kimse ona haddini bildirmemiş sanırım. ne kadar sinir bozucu bi insan tipi, nasıl yaşıyosun bu adamla. anneni sürekli küçük düşüren bi insanla nasıl hala aynı evi, hayatı paylaşabiliyosun. nasıl için alıyo

Back