tabi eğer whatsapp uygulamasını sd karttan ve telefonun hafızasından silip tekrar yüklemediyse...
hayat şartları :) yaşarken böyle olduk :)"Whatsapp ı kaldrp tekrar yükleynce eski msj larda geri gelir oylede yapılabilir yani"
arkadaş siz neymişsiniz yaa...
dedektiflik yapabilecek yeterliliktesiniz.
takdir ettim.
bir cinayet ya da aldatma vakası çözecek olsam size başvurucam.
hayat şartları :) yaşarken böyle olduk :)
Türk'ün gücüAklıma cem yılmazın kadınlar hakkındaki söyledıklerı geldi. Erkeğin bir üst modeliYeminederim Türk kızları ajan, casusluk olarak yetıstırılse, Amerikanın FBI'sına yetecek kadar kadro olusturulur.
Ben merak ettim olayin aslini ogrendiniz mi aldatmis mi aldattigini ispatladiniz mi daha dogrusuMerhaba arkadaşlar konuyu açan kişi olarak iki yıl sonra bidaha şuan neler yaşadık yazayım dedim. Ben bu olayı 18.mart 2015 de yaşadım. İki aylık dökümanını görüp tam ikna olmasamda bi düşüneyim bir bakayım yaptıklarını unutturacakmı. Evet unutamadım. Ve unutmak için onun üstüne gitmedim. Sürekli soru sordum bi dediği bi dediğini tutmadı. Ve ben onu affettim. Çünkü farklıydı artık. Bana daha çok ilgi daha çok sevgi gösterdi. Bidaha abi kardeş gibi olsa dahi hiç bir kadınla görüşmeyeceğine yine kurana yemin olsun etti. Ve bir kez daha tüp bebek denemeyi düşündük ve ben hem para biriktirelim hem kafam dağılsın diye haziranda bir çağrı merkezinde işe girdim. Düşündüm bidaha aynı şeyleri yaşarsak en azından ayaklarımın üzerinde olayım boşanmak zor gelmez dedim. Ve öyle birşey olduki işe girdiğimde ramazan ayının sonlarıydı. Ve bende pko varmış bunu daha bu sene öğrendim. Hep adet gecikmesi yaşardım. Neyse adetim gecikti yine sabah 9-18.00 arası çalışıyorum oruç bi yandan sıcak bi yandan midem bulanıyordu adetimde yine gecikmişti. 8.gün geçince midemde bulanıyordu iş arkadaşım bi abla vardı. Hamilesindir bi test yap dedi. Yok abla olur bende öyle gecikme çok test yaptım böyle 10.gün bi dolsunda dedim. Oda sürekli ısrar etti bak dedi benim daha öncede böyle bi iş arkadaşı yıllardır çocuğum olmuyor derdi senin gibi ben uğur getirdim ona dedi :-D ve ben dayanamadım o testi yaptım. 2.çizgi silikte olsa hamilelik vardı. Ve ben havalara uçtum en umutsuz olduğum anda rabbim bu müjdeyi verdi dedim. Dinlemek isteyen varsa daha anlatacağım bitmedi. Ama boşuna uzun uzun yazmak istemiyorum şuan işlerim var çünkü
Hanımefendi uzuncada yazdım ama okumamışsınız belli ben hamile kaldım. 7 yıl evladımız olmamıştı. İspatlayamadım evet ama ufak tefek bşy ler olduğunu hissettim. Eşimle haftalarca uzak kaldık o kadına ah ettimde hemen kocamın kucağınamı atladım. Onada evde öyle bir eziyet ettimki eminim pişman oldu. O kadın kuyruk sallamasa olabilirmiydi böyle bşy sorarım size? Numarasını değiştirmiş başından atmaya çalışmış ben o dönemde öğrenmişim. Sizce bu pişmanlığı da ekleninnce ikinci bir şansı hak etmezmi? Aile büyüklerimizde ayrıca girdiler araya eşim benim dayımın oğlu olur. Kızım emin olmadığın bişey için yuvanı yıkma.Annem o kadına fırsat verme yuvana sahip sık. Eğer kocanda gözü varsa ona iyilik etmiş olursun. Dedi. Bunu yaşayan bilir lütfen aynı şeyleri yaşamadıysanız böyle yorumlar yapmayın aynı şey başınıza gelmesin ama yaşayan bilir. Konuşmak çok kolay. Bu işler öyle basit değil. O kadın hak etti bunu. Kocamda hak ettiği muameleyi gördü. Akraba olmasak daha farklı olurdu belki ama olmadı ayrılamadık. İyikide ayrılmamışım. Eşim çok değişti. Herkes ikinci şansı hak ederKiza bu kadar ah vah ettiniz esinizi affetmissiniz. Kizin pesine dusmussunuz ayartti da ayartti diye. Kocaniz ise hala size kizabiliyor niye eseledin olayi diye Neyse ya .
Siz kuruk sallama muhabbetine baglamissiniz bile olayi diyecek bir sey bulamiyorum. O kadinin sadakat sorunu yok kimseye karsi ama esinizin var siz de esinizden sorumlusunuz yazinizi da okudum merak etmeyin. Affedin ya da affetmeyin bu sizin bileceginiz is ama o adanla hala ayni yastigi paylasiyorsaniz o kadina ettiginiz beddualar komik kaliyor.Hanımefendi uzuncada yazdım ama okumamışsınız belli ben hamile kaldım. 7 yıl evladımız olmamıştı. İspatlayamadım evet ama ufak tefek bşy ler olduğunu hissettim. Eşimle haftalarca uzak kaldık o kadına ah ettimde hemen kocamın kucağınamı atladım. Onada evde öyle bir eziyet ettimki eminim pişman oldu. O kadın kuyruk sallamasa olabilirmiydi böyle bşy sorarım size? Numarasını değiştirmiş başından atmaya çalışmış ben o dönemde öğrenmişim. Sizce bu pişmanlığı da ekleninnce ikinci bir şansı hak etmezmi? Aile büyüklerimizde ayrıca girdiler araya eşim benim dayımın oğlu olur. Kızım emin olmadığın bişey için yuvanı yıkma.Annem o kadına fırsat verme yuvana sahip sık. Eğer kocanda gözü varsa ona iyilik etmiş olursun. Dedi. Bunu yaşayan bilir lütfen aynı şeyleri yaşamadıysanız böyle yorumlar yapmayın aynı şey başınıza gelmesin ama yaşayan bilir. Konuşmak çok kolay. Bu işler öyle basit değil. O kadın hak etti bunu. Kocamda hak ettiği muameleyi gördü. Akraba olmasak daha farklı olurdu belki ama olmadı ayrılamadık. İyikide ayrılmamışım. Eşim çok değişti. Herkes ikinci şansı hak eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?