- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi balimkizim
Malesef çok çok dikkat koca seçerken empati olan bir çocuk olmali
seninkide tipik
benden vazgeçezmez bırakamaz ayaklarında bu kadar agresifligin başka bir anlamı olamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef çok çok dikkat koca seçerken empati olan bir çocuk olmali
Bende çalışıyorum ama
ya benım kocm bıraz dik baslı dedıgım dedık bende oyle degılım aynen kültür farkıda var eşin tarafının kadınları cok fedakar benden aynı seyı beklıyor ama ben dedım ben onlar gıbı olamam benım sülalelemde gezmeyi süslenmeyı çok severr öyle heba etmez kendını ama eşimin ailesi köyde yetişmiş ezilmişler benıde oyle ıstıyor ben onlar kadar olamam ezdıremem kendımıkarakter olarak birbirinize uzak mısınız acaba biraz evliliğiniz tam oturmadan çocuk yapmanız biraz stres ve memnuniyetsizlik yaratmış olmalı farkında olmadan. bence sabırla anlatın erkekler hep diyorum geç anlıyorlar. zaman lazım bence. inşallah düzelir
cnm derim yapmaz değil belki oflar ama yıne gıder benım demek ıstedıgım o değil daha çok kendı işine geleni yapar öyle söyliyeyimm oda ınsanın canını sıkıyoryapmıycam ya ben çocuk falan :/
bebeğiyle ilgilenmiyor yani bu koca
mesela akşam yemekten sonra alaan bebeği hazırlasan hadi avm ye gidiyoruz vs gibi bişeyler desen eşine alıp sizi götürüp beraber zaman geçirmez mi?
ikisini daha çok kaynaştırmalısın diye düşünüyorum
aynı durumlar csnım cok sıkıcı oluyorlar bazen gercekten ben cılgınlıgı seven bır ınsanım ama eşim yaşlı gıbı davranıyor bazen agzında askım hayatım ama ezber ettıgı ıcın gercekten anlamını taşımıyormuş gıbı gelıyor bana buda cok üzücü özünde çok ıyı ınsan ama ıste cocuk olunca yıprandık bıraazeskiden bsna fıstığım derdi şimdi kızına diyor banada klasik hayatım canım ilgisizlik evli erkeklerde oluyor malesef eşim bana ne ilgi manyağı çıktın diyor insanların yanında daha uzak duruyor guya göstemelik oluyormuş olan varmış olmayan varmış şımartılmak istenmez mi insan ne göstermeliği nbana nasılsan heryerde öyle davranacaksın arkadaşımın yanında elini cebinden çıkartmadan arkadaş gibi dolaştık sonra sinirlerim bozuldu gelme ozaman dedim
o an okadar sınırlendımkı anlatamam aslına bakarsanız pişmanım dediğim lafa ama çok konusma dedı bıktım dedı bunaldım dedı ben oyle olmadıgım halde bana bunu demesı çok kırıcı oldu benım kıymetımı bılmedıgı ıcın de öyle bir laf söyledım yanlış belkı ama benı kendınden sogutuyor bende korkması ıcın oyle bır laf kullandım ve peşine ağladım evlılık cok zormuş keşke eevlenmeden önce idrak edebılseydım daha secıcı olurdumYanlis anlamayin ama kocaniza beddua ederken aslinda kendinize etmissiniz, "Allahim sana cirkef bi kadin versinde beni mumla ara" ne demek, esinizden ayrilmayi mi dusunuyorsunuz? Bunu dusunmeseniz bile oyle bi beddua etmissinizki isin ucu ayriliga cikacakmis gbi... ne kadar sinirlensenizde boyle beddua etmeyin Allah korusun bedduaniz tutar yine siz mutsuz olursunuz
çok sağolun inanın bana kendımede çok bakarım bir kere arkamı dönüp yatmamışımdır.GİYİMİME DİKKAT EDERIM BELKI 60 KİLOYUM 50 kilo degılım bılmıyorum ama erkekler çok fazla şey beklıyorlar hem çoçukla ilgilen hem onunla hem çalış para kazan oncaa yükün altına giriyorsun birde üstüne kendi geziyor tozuyorrrEvlenince, çocuk olunca kadın kendini salıyor, ondan erkekler böyle değişiyor kafasına sinir oluyorum. Neden erkeklerın ilgisi azalmasın, gözü dışarı kaymasın diye süper kadın olunmak zorunda?? Neden bu adamlar, yahu kardeşim bu kadın çocuk doğurdu, bir sürü yükün altına girdi, ben onun hayatını biraz kokaylastirayim demiyor?? Hadi diyelim kadın kocasını hiç düşünmüyor, insanliktan çıktı, hiç bakmıyor kendine, neden adam GÜZELLİKLE eşini uyaramiyor da öküz gibi davranıyor? Hepimiz insanız sonuçta. Her halükarda kadin, hatayı kendinde görmek zorunda kalıyor. Yazık, günah.
balimkizim arkadaşım, evlilik danışmanına gitmek istediğinizi ısrarla söyleyin. Sizin bu kadar ciddi olduğunuzu görünce kesin reddedecektir, biraz kendine gelecektir. Siz sakince, güzelce bu isteğinizi dile getirmeye devam edin. Siz kızınıza lazimsiniz, yipranmamalisiniz.
Kaybetme korkusu yok yani?çok sağolun inanın bana kendımede çok bakarım bir kere arkamı dönüp yatmamışımdır.GİYİMİME DİKKAT EDERIM BELKI 60 KİLOYUM 50 kilo degılım bılmıyorum ama erkekler çok fazla şey beklıyorlar hem çoçukla ilgilen hem onunla hem çalış para kazan oncaa yükün altına giriyorsun birde üstüne kendi geziyor tozuyorrr
ne mutlu size ALLAH BOZMASIN Benımkı evde kedi dışarda gövde gösterisi yapar yanı akrablarının yanında bu sefer bende evde öyle oluyorum huzursuzlar hem ondanKaybetme korkusu yok yani?
Yaptığı hareketleri çok basit görüyor, sizi ne kadar uzdugunun farkında değil ya da işine gelmiyor.
Size bir şey söyleyeyim mi, is yoğunluğu yüzünden 10 kilo aldım. Ev 1 gün duzenliyse, 3 gün dağınık, üstüme başıma çok bakamiyorum ama eşim bana böyle davranmiyor.
aynısııı işte bende böyle cıvıl cıvıl yaşamak istiyorum aşkımı ama adam ruhsuz yani dediğin gibi aşkım canım ezbere çıkıyor beni sevdiğini anca ciddi kavgalarımızda anlıyorum iyice kavgada yıprandıktan sonra barışma esnasında ne kadar konuştum hadi erkekler açık olmayı bekliyor diye ben böyle yaşamak istiyorum süprizlerden hoşlarım bir kadın olarak kadın gibi hissetmek istiyorum diye diğerlerinden farkım olsun evet çok iyi bir insansın ama herkese karşı iyi ve centilmensin ozaman bana farklı ne yapıyorsun diyorum :Saynı durumlar csnım cok sıkıcı oluyorlar bazen gercekten ben cılgınlıgı seven bır ınsanım ama eşim yaşlı gıbı davranıyor bazen agzında askım hayatım ama ezber ettıgı ıcın gercekten anlamını taşımıyormuş gıbı gelıyor bana buda cok üzücü özünde çok ıyı ınsan ama ıste cocuk olunca yıprandık bıraaz
Bazen yapmak lazım çok doğru belki de hiç Hayır demedigimdn
haklsıın fazla değer fazla huzursuzlukcanım kaybetme korkusu olması sorun değil bir zaman sonra erkekler bizim gibi olmaqdığı için rutine bindiriyor ve bizi sıradanlaştırıyor değere ancak gerçekten kaybediceği zaman binersin aslında değerli olmadığın için değil şuan gerek görmediği için kadınlar olarak fırsat vermiyoruz zaten kaybetme korkuları yaşamalarına çünkü ilgiliyiz evimize bağlıyız çocuğumuza bağlıyız dimi bu yüzden salıcaksın aslında çocuğunla ilgilenip evde yük alamayacaksın kendine zaman ayırıp gezip tozxucaksın sen de
doğrusun yapmak lazım hakedıyorlarerkekler düzdür. beyinlerini çalıştırmazlar. kendileri hallerinden memnunsa karşısındakinin halini düşünmezler. biz kadınlar akıllı olmak zorundayız. vucüt senin değil mi neden istediği gibi kullanmasına izin veriyorsun ki?