• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

COCUK OLDUKTAN SONRA SIZIN KOCALARDA MI BÖYLE OLDU :(

evet haklısın sonra kadınlar kocası düzelsin diye çocuk yapıp işin içinden çıkamaz hale geliyorlar
O iş bencil insanların halt yemesi adam dınkof sa cocuktan ne anlar.
Kadınlar iş güzarlık yapıyorlar berbat hayatlarına o masum meleklerinde sokup günahına giriyorlar

Evlenir evlenmez hamile kalmissiniz. Hamile kalmasaydiniz sayet kocanizin cocuk olmasa da degisecegini gorurdunuz. Zira benimki cocuk olmadan degisti yani nikahla garantilemek yetti :D

öyle mantığa ........
Al bendende o kadar, geçen gün eşim maç bileti almış banada alsaydın ya beraber giderdik dedim hemen cvp cocuk nolcak?
Ne var babaannesi bakardı dedim neyse artık yan koltuk dolmuştu bir dahakine dedi geçiştirdi gülermisin aglar mı,??

sorun çocuk doğması değil sorun erkeklerın nıkah defterıne ımza attıktan sonra o artık benim düşüncesine kapılması

Al bendende o kadar, geçen gün eşim maç bileti almış banada alsaydın ya beraber giderdik dedim hemen cvp cocuk nolcak?
Ne var babaannesi bakardı dedim neyse artık yan koltuk dolmuştu bir dahakine dedi geçiştirdi gülermisin aglar mı,??
benimkide kombino kartı aldı eşime alayım demedı pazaar günü maç ızlemeye gidecek karısı evde cocuk ne olcak dıyor oda babanesı var ama yok anlayıs yok ALLAHA HAVELE EDIYORUM ARTIK

Bugün kaçıncı konu bu çocuk olduktan sonra eşim çok değişti diye Allah Allah neden ki acaba? Benim çocuk yok ama 3 düşük yaptım her seferinde birbirimize daha bir yaklaştık birlikte atlattık hepsini.

Çocuk olunca ne oluyo ki bu adamlara acep?

Bugün kaçıncı konu bu çocuk olduktan sonra eşim çok değişti diye Allah Allah neden ki acaba? Benim çocuk yok ama 3 düşük yaptım her seferinde birbirimize daha bir yaklaştık birlikte atlattık hepsini.

SEVGİ BÖLÜNMESİ YAŞANIYOR VE KIYMET BİLMİYOR MALESEF GEÇMŞ OLSUN İNŞALLAH OLUR COCUGUNUZX

Evlenince az da olsa degismediyse cocuk olunca degismez .
Cocuk olunca daha bi rahatliyorlar artik naparsam yapayim ceptedir diye.

Erkekler belli bir süreden sonra hep değişiyor galiba. Beraber daha çok vakit geçirirseniz belki davranışlarını değiştirir.

Kızın hep senin zaten. Ama kocan ucar gider anlamazsin sen yanas ozledim de azgin kadin ol zarar cikmaz bebegi gece yada bi akşam birak bir yere annene yada k.validene kocanla diaari cikmasanda evde basbasa kal kedi ol asla kizma ona. Bunu sik sik yapip aslinda onunda senin icin degerli oldugunu ona hissettirebilirsen belki daha hos gunler bekler sizi. Kocalarimiz çocuklarimiz degil anne olmayalim eş olalim. SEN birde onun acisindan dene tatlim olur ya oda tekrar sevdalanir sana. Evde aoguk iki insan olmaz .haklisin bebek var amabo bebek hep senin. Harika bir annesin şüphem yok ama esin içinde fazla zaman ayatlamaya calis tatlim. Allah sizi daima bir kilsin inş

Kızın hep senin zaten. Ama kocan ucar gider anlamazsin sen yanas ozledim de azgin kadin ol zarar cikmaz bebegi gece yada bi akşam birak bir yere annene yada k.validene kocanla diaari cikmasanda evde basbasa kal kedi ol asla kizma ona. Bunu sik sik yapip aslinda onunda senin icin degerli oldugunu ona hissettirebilirsen belki daha hos gunler bekler sizi. Kocalarimiz çocuklarimiz degil anne olmayalim eş olalim. SEN birde onun acisindan dene tatlim olur ya oda tekrar sevdalanir sana. Evde aoguk iki insan olmaz .haklisin bebek var amabo bebek hep senin. Harika bir annesin şüphem yok ama esin içinde fazla zaman ayatlamaya calis tatlim. Allah sizi daima bir kilsin inş
Sağol cnm ailelerin yuvası bozulmasın çok kötü şeyler dün çok hastalandı ve bana kedi gibi oldu tabi ben yine Kıyamadim ama dedimki sen beni üzdün Allah ta sana ders verdi hiç sesini çıkarmadi sanırım kiskancligindan yapıyor kızıma çok fazla ilgi gosteriyorum

Back
X