• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam aldatmış beni

peki aynı şeyi yapsaydınız eşiniz olabilir bişey yoktur normal bunlar diyebilecek insan mı??

bence değildir ona göre cevap yazıyorum. sizi aldatmaya çok meyilli. güven kırıklığı yaşatmış. sürekli aklınızda soru işaretleri olacak. güveninizi biran önce kazanmalı yoksa sonu iyi görünmüyor. siz nelerle uğraşırken o gönül eğlendirme telaşına düşmüş. bu çok büyük bir saygısızlık..

ben bu erkekleri anlamıyorum. bi kere hiçbir kadın sana gelipte en azından doğruluğu hakkında şüpheye düşmediği sorular sormaz ki neden ilk sorduğunda hayır tanımıyorum deyip illa bi vukuat cıkınca evet öyleydi diyorsunuz.. sanırım çoğu erkeğin ortak özelliği bu ya.

O kadını arıyorum açmıyor tehdit mesajları hakaret mesajları attım.. kocanı tanımıyorum. Yanlış numara çevirmişim özür dilerim diyor.. faturalı olmadanda mesaj dökümü alınıyormu.. kontörlü hattı var. Vede bana dökümanlar verilirmiki.. nasıl olucak bilmiyorum.. en kötüsü de görmekten korkuyorum gece gündüz yazışmışsa biterim ben !onu da en fazla boşarım başka ne yapabilirim
hangi operatör?o operatörün online işlem sayfası var nette eşinin teline şifre gelicek o şifreyle girip kullanım hareketlerine bak ama eşine çaktırma tabii

Bu tür konularda karar vermek zorlu bir süreç. O yüzden kendinizi hemen aldatılmışlık hissine kaptırmayın. Dünyada çok garip insan ilişkileri mevcut. Olayın altında çok başka gerçekler de olabilir.

Abi kardeşler ama kadın ona aşkım diyo vay anasını...

Ben öz abime aşkım demiyorum be kimi kandırıyor....

Whatsapp dan görüşmüş sadece onu nasıl öğrenicem ki.. hayret kadınıda engellememiş.. niye engellemedin dedim.. 4-5 aydır yazışmıyoruzki alakamı kesmiştim dedi.. ve arkadaşlar ben evlendiğimden bu yana aldatılma korkusuyla eşimin msj haklarını dakikalarını hep kontrol ettim günlük.. hiç açığı yoktu.. kadına parada yedirmemiş maaş kartı hep bendedir ben çekerim ona günlük sigara parasını veriyorum. Kadın dulmuş çok yazmaya başladı aramaya başladı bende numaramı değiştirdim ama whatsapp dan daha görüştük diyo. Dün itibari ilede whatsapp numarasınıda yeni numarasına değiştirmiş.. numarasınıda silmiş. Ama hayatım boyunca bu kuşkuyla mı yaşicam. Kadınla nekadar ileri gitmiştir die düşünmekten kendimi alamıyorum. Canım yanıyor.. ne olursa oldun hiç yazmamalıydı. Dul bir kadınla evli bir erkeğin arasında başka ne olabilir ki

Whatsapp dan görüşmüş sadece onu nasıl öğrenicem ki.. hayret kadınıda engellememiş.. niye engellemedin dedim.. 4-5 aydır yazışmıyoruzki alakamı kesmiştim dedi.. ve arkadaşlar ben evlendiğimden bu yana aldatılma korkusuyla eşimin msj haklarını dakikalarını hep kontrol ettim günlük.. hiç açığı yoktu.. kadına parada yedirmemiş maaş kartı hep bendedir ben çekerim ona günlük sigara parasını veriyorum. Kadın dulmuş çok yazmaya başladı aramaya başladı bende numaramı değiştirdim ama whatsapp dan daha görüştük diyo. Dün itibari ilede whatsapp numarasınıda yeni numarasına değiştirmiş.. numarasınıda silmiş. Ama hayatım boyunca bu kuşkuyla mı yaşicam. Kadınla nekadar ileri gitmiştir die düşünmekten kendimi alamıyorum. Canım yanıyor.. ne olursa oldun hiç yazmamalıydı. Dul bir kadınla evli bir erkeğin arasında başka ne olabilir ki
vatsaptakını demiyoruz telefonun extesıne bak dokumune o nuyla kac kez konuşmuş ona bak yani

Kadın boşanmış ya da bekar, 4 5 ay önce ya da iki gün önce, ne fark eder ki ? Telefonuna kayıtlı bir numara ve aşkım diye seslenen bir kadın var ortada.
İstediği kadar ölü gözü öpsün, yeminler etsin ispatlamadan çıkmasın karşınıza.

Affetmeyin, öğrenene kadar affetmeyin onu, korkutun.

Eşin 4-5 ay diyor, kadın günler diyor... bozacının şahidi şıracı. İspatla, tazminatını, nafakanı al, boşan. Bu kadınla bir şey yapmamışsa bir sonrakiyle yapacak sonuçta kafası öyle işliyor adamın.

whatsappdan mesaj atarken numara nasıl yanlış çeviriliyor? sanırsın dedem tekinden kalma telefonla iletişime geçmeye çalışıyor kadın.. hani yalan vardır inandırır insanı da bu yalan bile değil bildiğin sıvama..

kaldı ki 4-5 ay olmuş olsa ne olur, dün olsa ne olur.. yapmış mı yapmamış mı? bir de kızarsın diye söylemedim demiş şaka gibi, yok kızmaz desteklerdim deseydin keşke.. kurtarmaya çalışırken üzerine tüyü de dikmiş..

çocuğunuz da yokken bırakın bu adamı.. bir ömür bu şüpheyle yaşanır mı?

Ne oluyorsa abi kardes muhabbetinden oluyor yillar once abla dedigim bi bayan vardi babamla aralari cok iyidi .babam da dedi bak kızım bu bayan benim en yakın dostum kardeşim gibi dedi ....
dedim bayandan arkadaş olmaz .annemle yıllarca onun savaşını verdik o kadından kopmadı. .. kardeşim dediğiyle annemi aldattı

Inanma
klasik bir aldatan erkek yalani
bende kocamin cebindeki mesajlari gorunce inkar etti sonrada metresi bana mesaj atip kusura bakmayin yanlislikla kocana mesaj gondermisim aslinda baskasina yazmistim dedi
kocam da o kadin benim arkadasimin karisi nasil boyle fesatlik dusunursun ben o kadar srfsz miyim ki dedi durdu
sonuc
evet o kadar hatta cok daha fazla serefsizmiski hala arkadasinin karisiyla beraber.
Onca yemin etti.kurana el basti
Inanma sakin beyinsiz bu erkekler hep ayni yalan

evet düpedüz basbaya aldatılmışsınn
ama diyceği şeylere kanıcakmışsın gibi..

kızlar online işlemler nasıl oluyo ya ??

Whatsapp ı sil yükle bütün eski konuşmalar geri gelir yedeklemek istiyormusunz yazar evet de görürsün bütün konuşmaları

Back
X