Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kocam aldatmış beni
- Konu Sahibi elife70
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
"Whatsapp ı kaldrp tekrar yükleynce eski msj larda geri gelir oylede yapılabilir yani"
arkadaş siz neymişsiniz yaa...
dedektiflik yapabilecek yeterliliktesiniz.
takdir ettim.
bir cinayet ya da aldatma vakası çözecek olsam size başvurucam.
tabi eğer whatsapp uygulamasını sd karttan ve telefonun hafızasından silip tekrar yüklemediyse...
takdir ettim.
- 29 Aralık 2014
- 411
- 288
- 83
canım eşinin telefonu hangi operatör ? operatöre göre online sifre alıyosun mesaj atarak yada bi kaç hane arakm girip araam tusuna basınca. eşin uyudgu zamn yada telini frsat bulup aldıgın zaman online sfresini al sonrasında giriş yap giriş yapınca uyarı verir onlıne sısteme grdgınızde bilgi mesajı gelsin mi die onu hayr olarak kaydet. sonra hangi ay ne kımle konusmus saatı dk sı hepsı ordan cıkar .
- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.756
- 448
hayat şartları :) yaşarken böyle olduk :)"Whatsapp ı kaldrp tekrar yükleynce eski msj larda geri gelir oylede yapılabilir yani"
takdir ettim.
- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
hayat şartları :) yaşarken böyle olduk :)
Aklıma cem yılmazın kadınlar hakkındaki söyledıklerı geldi. Erkeğin bir üst modeli Yeminederim Türk kızları ajan, casusluk olarak yetıstırılse, Amerikanın FBI'sına yetecek kadar kadro olusturulur.
- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.756
- 448
Türk'ün gücüAklıma cem yılmazın kadınlar hakkındaki söyledıklerı geldi. Erkeğin bir üst modeli Yeminederim Türk kızları ajan, casusluk olarak yetıstırılse, Amerikanın FBI'sına yetecek kadar kadro olusturulur.
Kocanızı ikna edebilirseniz şüphelenenlere tavsiye ederim.. vodafone bunu yapmak için bir yerdn izin almaları gerektiğini ve bunun bi ücreti olacağını söyledi benimki de yok kalsın ozaman dedi.. bende şüphelendim iyice yok yok çıkartalım dedim neyse parası veririm dedim.. ama çok ince ayrıntıları olduğu için kağıda çıkartmamız da oldukca uzun sürer dediler flas bellek varsa atalım bilgisayarınızdq bakın dediler. Bizde gittik aldık bitane..
Merhaba arkadaşlar konuyu açan kişi olarak iki yıl sonra bidaha şuan neler yaşadık yazayım dedim. Ben bu olayı 18.mart 2015 de yaşadım. İki aylık dökümanını görüp tam ikna olmasamda bi düşüneyim bir bakayım yaptıklarını unutturacakmı. Evet unutamadım. Ve unutmak için onun üstüne gitmedim. Sürekli soru sordum bi dediği bi dediğini tutmadı. Ve ben onu affettim. Çünkü farklıydı artık. Bana daha çok ilgi daha çok sevgi gösterdi. Bidaha abi kardeş gibi olsa dahi hiç bir kadınla görüşmeyeceğine yine kurana yemin olsun etti. Ve bir kez daha tüp bebek denemeyi düşündük ve ben hem para biriktirelim hem kafam dağılsın diye haziranda bir çağrı merkezinde işe girdim. Düşündüm bidaha aynı şeyleri yaşarsak en azından ayaklarımın üzerinde olayım boşanmak zor gelmez dedim. Ve öyle birşey olduki işe girdiğimde ramazan ayının sonlarıydı. Ve bende pko varmış bunu daha bu sene öğrendim. Hep adet gecikmesi yaşardım. Neyse adetim gecikti yine sabah 9-18.00 arası çalışıyorum oruç bi yandan sıcak bi yandan midem bulanıyordu adetimde yine gecikmişti. 8.gün geçince midemde bulanıyordu iş arkadaşım bi abla vardı. Hamilesindir bi test yap dedi. Yok abla olur bende öyle gecikme çok test yaptım böyle 10.gün bi dolsunda dedim. Oda sürekli ısrar etti bak dedi benim daha öncede böyle bi iş arkadaşı yıllardır çocuğum olmuyor derdi senin gibi ben uğur getirdim ona dedi :-D ve ben dayanamadım o testi yaptım. 2.çizgi silikte olsa hamilelik vardı. Ve ben havalara uçtum en umutsuz olduğum anda rabbim bu müjdeyi verdi dedim. Dinlemek isteyen varsa daha anlatacağım bitmedi. Ama boşuna uzun uzun yazmak istemiyorum şuan işlerim var çünkü
- 1 Haziran 2016
- 170
- 38
- 48
- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Ben merak ettim olayin aslini ogrendiniz mi aldatmis mi aldattigini ispatladiniz mi daha dogrusuMerhaba arkadaşlar konuyu açan kişi olarak iki yıl sonra bidaha şuan neler yaşadık yazayım dedim. Ben bu olayı 18.mart 2015 de yaşadım. İki aylık dökümanını görüp tam ikna olmasamda bi düşüneyim bir bakayım yaptıklarını unutturacakmı. Evet unutamadım. Ve unutmak için onun üstüne gitmedim. Sürekli soru sordum bi dediği bi dediğini tutmadı. Ve ben onu affettim. Çünkü farklıydı artık. Bana daha çok ilgi daha çok sevgi gösterdi. Bidaha abi kardeş gibi olsa dahi hiç bir kadınla görüşmeyeceğine yine kurana yemin olsun etti. Ve bir kez daha tüp bebek denemeyi düşündük ve ben hem para biriktirelim hem kafam dağılsın diye haziranda bir çağrı merkezinde işe girdim. Düşündüm bidaha aynı şeyleri yaşarsak en azından ayaklarımın üzerinde olayım boşanmak zor gelmez dedim. Ve öyle birşey olduki işe girdiğimde ramazan ayının sonlarıydı. Ve bende pko varmış bunu daha bu sene öğrendim. Hep adet gecikmesi yaşardım. Neyse adetim gecikti yine sabah 9-18.00 arası çalışıyorum oruç bi yandan sıcak bi yandan midem bulanıyordu adetimde yine gecikmişti. 8.gün geçince midemde bulanıyordu iş arkadaşım bi abla vardı. Hamilesindir bi test yap dedi. Yok abla olur bende öyle gecikme çok test yaptım böyle 10.gün bi dolsunda dedim. Oda sürekli ısrar etti bak dedi benim daha öncede böyle bi iş arkadaşı yıllardır çocuğum olmuyor derdi senin gibi ben uğur getirdim ona dedi :-D ve ben dayanamadım o testi yaptım. 2.çizgi silikte olsa hamilelik vardı. Ve ben havalara uçtum en umutsuz olduğum anda rabbim bu müjdeyi verdi dedim. Dinlemek isteyen varsa daha anlatacağım bitmedi. Ama boşuna uzun uzun yazmak istemiyorum şuan işlerim var çünkü
Merhaba. Yok ispatlayamadım ama o dönem kızın tangoda profil resmini like layan yani beğenen bir adam vardı o dönem facebooktada aynı isim ve resimle o adamı bulup ona yazmıştım kızın resmini yollayıp bu sizi n neyiniz oluyor diye ve iki ay önce bu adam bana facebooktan dönüş yaptı. Siz kinsiniz konu ne niye soruyorsunuz onu bana dedi. Ve ben konuyu açmicağımı söyledim bana nesi olduğunu söylemezse. Ben emmisiyim dedi. Ben şok oldum tabi. Ama fırsatı bulmuşken dvm ettim. O senin yeğeninbenim kocamı ayartmış dedim. Oda senin kocan onu ayartmıştır bekarım demiştir biz erkekler öyle yaparız dedi. Yok dedim kocam gözümün önünde evliyim diye msj yazdı oda senin öyle işine geliyor diye yazdı.bilerek yaptı ne yaptıysa ve her neyse siz o gerizekalı yeğeninizin bana adresini verin onunla görüşücem dedim. Ve onun kulağını çekin yaptığının ayıp be yanlış olduğunu söyleyin dedim Oda veremem ama sorarım ben sona kocanızın bi resmini atında dedi. Yok dedim resim fln veremem siz söyleyin o bilir ztn dedim.ona çok ah ettim beddualar ettim aynı acıları yaşasın oda inşallah dedim. Oda ismi ney kocanızın dedi. Bende ismini verdim. Oda bana zaten şehir dışında artık burda yaşamıyor evlendirdik onu vs dedi. Bende başta söyleseydiniz bukadar muhabbete gerek yoktu. Onunla Konuşmanızında bi anlamı yok ozaman dedim.evlenmişse ona ettğim beddualar şimdi ondan çıkacaktır dedim. Oda konuyu öğrenmek için söylemedim dedi. Neyse evlendi diye evlenmediyse bile artık amcası biliyor diye içim rahatladı. Amcasınada ayrıca siz çok rahat ksrşıladınız valla demekki bu yeğeninizin ilk oynaşı değil. Oda ben soracam ona bunu sizin doğruları söylediğiniz ne malum dedi. Neyse o adam kocamın başınada belki bela olur diye korkmadım değil. Ama o günleri düşününce eğer gerçekten yapmışsa hak eder dedim. Eşimede söyledim. Adamın soyadıyla kızınki aynı köyde yaşıyomuş bu kız inanabiliyormusunuz. Nerden nasıl bulmuş nasıl etmiş bi şoka daha girdim. Artık yerini biliyorum. Eşimde kızdı adam iş yerine gelir beni rezil ederse nolacak mabyakmısın sen ne konuşuyon elin herifiyle dedi. Bende alnım açık ben bşy yapmadım diyordun ya hep. Alnın açıksa bi suçun yoksa neden korkasın. Adamada bana ne anlattınsa aynını anlat dedim. Ve bu kadının konusu böylece kapandı benim için.
Bebeğimi 6.mart 2016 da doğum yaptım. Normal doğum ile ilk doğumum olmasına rağmen 1 saat 15 dakikada sabah 5 de gerçekleşti. Ama birşeyler ters gidiyordu. O doğumdan sonra bi rahatlama olur ya o bende çok kısa sürdü bebeğime ve onun başındakilere odaklandı gözlerim. O günü hayatımda unutamam. Ağlamadı ağlasın diye uğraştılar burnuna çubuk gibi bşyler sokup nefes borusunu açmaya uğraştılar. Ben kızımı sırtından görüyordum sadece. Ne olup bittiğini anlayamadım. Bana annenizde babanızda bilinmiş bir hastalığı var mı. Kanser olan varmı diye soruyo biri. Biri hiç doktora gitmedinmi. Köyde mi yaşıyon diye garip garip sorular soruyorlar. Halbuki ben yavrumun kontrollerini hiç aksatmadım ayda iki kez muayeneye gittim biri devlette biri özelde. Üstelik doğum yaptığım gün nöbetci kadın doğum uzmanı benim 9 ay hamileliğimi takip eden doktordu. Şeker yüklemesi. Her ay kan tahlili hepsini yaptım. Bu tarama testleri hariç. Yıllar sonra rabbim bana bir bebek nasip etmiş tarama testi ne derse desin aldıramazdım zaten. Doğum salonunda bir sürü personel doluştu ben bacağım ayırık dikişimin bitmesini bekliyordum. Gelen giden herkes beni öyle o vaziyette gördü.büyük saygısızlıkdı. Ama o anda insan sadece yavrusunu düşünüyor.15-dk filan sonra azcık da olsa bi ağlama sesi çıktı kuzumun. Hah ağla annem işte böyle diyordu hemşire. Bir diğeri bebeğimin elini iki parmağıyla yukarı çekip bırakıyordu. Çocuk çok sıkıyor kendini ya. Nefes alamıyoki kendini sıkmaktan.Bebeğimin karnında iki parmak kadar dışını çıkkın bağırsağı vardı yani buna halk arasında fıtık denirmiş. Bebeğimi hemen acille konya da bir tıp fakültesini götürdüler. Bebeğimi kucağıma alamadan hemen uzaklaştırdılar. Gitmeden iki dakika yüzünü gösterdiler.
- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
Ve ben dikişlerim bittikten sonra tekrar bi süre sancı odasına alındım annem ve eşim oralarda dolanıp duruyorlar hemşirelerle fısır fısır. Sonra biri bana bi çayla kajvaltılık bşyler getirdiler. Yavrumu koparmışlar benden yiyemedim hiç bşy. Onlara su verin bana yeter dedim neyse suyumu içtim neden bilmiyorum o çayı illede iç iç diye tutturdular ve onu da içerken bir hemşire geldi. Bebeğimin nesi var nolur söyleyin dedim. Üzülme canım bak gençsiniz daha yine olur dedi. Öldümü yoksa dedim dünya başıma yıkıldı. Annem elimden çayımı aldı ellerim bacaklarım zangır zangır titriyordu kontrolsüzce.Yok yok ölmedi dedi ama üzülmeyin tamam dedi.ve beni normsl odaya aldılar ellerim boş bebek yatağı boş odada bizden başka kimse yok ama her yerde bebek ağlaması vardı.içim nasıl acıyordu doktor geldi beni çıkarın ben burda yatmak istemiyorum dedim. Serum bitsin durumun bakalım öyle dedi. Ve bana biz sana tarama testi yapmamıştık değilmi. Bu tüp bebekmiydi? Gibi sorular sordu. Hocam ben 9 ay boyunca size muayene oldum tüp bebek olmadığını belirtmiştim. Ve tarama testini aldırmayı istemem diye yapmak istemedim. Oda keşke yaptırsaydınız.dedi. çocuk çok sıkıntılı kalbi delik.fıtığı var dedi. Ve gitti.sonra 2-3 saat sonra çıkış yapıldı.eve gittik annemle.Eşim iki üç gün o küvezin olduğu hastaneye yakın halasında kaldı sadece yatmaya gitti yani bebeğin bulunduğu katta yanındaydı hep. Ve bana resmini at dediğimde yarı bulanık bir resim attı göremedim tam. Başka yok çekemedim izin vermediler sen süt sağmaya çalış. Bu onun için çok önemliymiş dedi. Ben deli gibi süt sağmaya uğraşıyorum eşim süt almaya gelecek. Geldi bende onunla gittim iki günlük dikişlerimle bende gittim o yolu.ama nasıl acıyordu.olsun yavrum gelecekti. Eşim o gün eve gelmeden sürekli annemi arıyo ve annem benden uzaklaşıyordu konuşmak için. Bişeyler ters gidiyordu farkındaydım. Kayınvaldem ve kayınvabam da vardı o gün bizde annem salona onların yanına geçerek bişeyler konuşıyordu sessizce. Eşiminde hep sesi morali bozuktu bişeyler dönüyordu ve ben bunu artık öğrenmek istiyordum annemi mutfağa çağırdım nr oluyo anne anlat artık ne oluyor yslvarırım söyle nesi var bebeğimin dedim. Ağlamaya başladı Ve bir bir ağzından dökülüyordu elleri omzumda kızım bebeğinin iki elindede baş parmağı yokmuş. Gözünün biri görmüyormuş. Kalbi delikmiş. Damağında yarık varmış dedi. Brn bu her tek tek söylediğinde göxyaşlarına boğuldum ne diyorsun anne sen dedim nasıl olur. Oda maalesef yavrum Allah bilir kızım. Bidaha olur inşallah nolır ağlama. Onun sana ihtiyacı var dedi
Bebeğimiz ilk iki gün sonra sütüm verilince durumu iyi diye hemen ameliyata alındı. Ameliyat oldu sağ çıktı şükür ve solunum cihazına bağlandı solunum sıkıntısı yaşadı ameliyattan sonra hiç çıkamadı o cihazdan hatta o cihazda yetersiz di artık tıkandığı zamanlar sıklaşmış ve o hortumu ağzına tekrar sokmak çok zormuş hemşireler yapamazmış onu sadece proflar v deneyimli doktorlar yaparmış. Ve en sonunda profla konuşup trakeostomi yani solunum cihazının boğazına yani direk nefes borusuna takılmasına karar verdik. Bir ameliyat daha.Ve bu ona daha iyi geldi. 2 aylıkkende beslenme hortumu midesine zarar veriyor diye karnından midesine giden bir beslenme tüpü takılmıştı ve onu yapmak için karnı kesilerek işlem yapıldı ve yine ameliyat olmuştu. Üç tane zorlu ve riskli ameliyata girdi kınalı kuzum. Anlatsam daha çok şey yaşandı ama kimseyi sıkmak istemiyorum. Yavrum 5 ayını doldurmasına 5 gün kala vefat etti. Kalbi durdu. 31.temmuz da
- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Hanımefendi uzuncada yazdım ama okumamışsınız belli ben hamile kaldım. 7 yıl evladımız olmamıştı. İspatlayamadım evet ama ufak tefek bşy ler olduğunu hissettim. Eşimle haftalarca uzak kaldık o kadına ah ettimde hemen kocamın kucağınamı atladım. Onada evde öyle bir eziyet ettimki eminim pişman oldu. O kadın kuyruk sallamasa olabilirmiydi böyle bşy sorarım size? Numarasını değiştirmiş başından atmaya çalışmış ben o dönemde öğrenmişim. Sizce bu pişmanlığı da ekleninnce ikinci bir şansı hak etmezmi? Aile büyüklerimizde ayrıca girdiler araya eşim benim dayımın oğlu olur. Kızım emin olmadığın bişey için yuvanı yıkma.Annem o kadına fırsat verme yuvana sahip sık. Eğer kocanda gözü varsa ona iyilik etmiş olursun. Dedi. Bunu yaşayan bilir lütfen aynı şeyleri yaşamadıysanız böyle yorumlar yapmayın aynı şey başınıza gelmesin ama yaşayan bilir. Konuşmak çok kolay. Bu işler öyle basit değil. O kadın hak etti bunu. Kocamda hak ettiği muameleyi gördü. Akraba olmasak daha farklı olurdu belki ama olmadı ayrılamadık. İyikide ayrılmamışım. Eşim çok değişti. Herkes ikinci şansı hak ederKiza bu kadar ah vah ettiniz esinizi affetmissiniz. Kizin pesine dusmussunuz ayartti da ayartti diye. Kocaniz ise hala size kizabiliyor niye eseledin olayi diye Neyse ya .
- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
Siz kuruk sallama muhabbetine baglamissiniz bile olayi diyecek bir sey bulamiyorum. O kadinin sadakat sorunu yok kimseye karsi ama esinizin var siz de esinizden sorumlusunuz yazinizi da okudum merak etmeyin. Affedin ya da affetmeyin bu sizin bileceginiz is ama o adanla hala ayni yastigi paylasiyorsaniz o kadina ettiginiz beddualar komik kaliyor.Hanımefendi uzuncada yazdım ama okumamışsınız belli ben hamile kaldım. 7 yıl evladımız olmamıştı. İspatlayamadım evet ama ufak tefek bşy ler olduğunu hissettim. Eşimle haftalarca uzak kaldık o kadına ah ettimde hemen kocamın kucağınamı atladım. Onada evde öyle bir eziyet ettimki eminim pişman oldu. O kadın kuyruk sallamasa olabilirmiydi böyle bşy sorarım size? Numarasını değiştirmiş başından atmaya çalışmış ben o dönemde öğrenmişim. Sizce bu pişmanlığı da ekleninnce ikinci bir şansı hak etmezmi? Aile büyüklerimizde ayrıca girdiler araya eşim benim dayımın oğlu olur. Kızım emin olmadığın bişey için yuvanı yıkma.Annem o kadına fırsat verme yuvana sahip sık. Eğer kocanda gözü varsa ona iyilik etmiş olursun. Dedi. Bunu yaşayan bilir lütfen aynı şeyleri yaşamadıysanız böyle yorumlar yapmayın aynı şey başınıza gelmesin ama yaşayan bilir. Konuşmak çok kolay. Bu işler öyle basit değil. O kadın hak etti bunu. Kocamda hak ettiği muameleyi gördü. Akraba olmasak daha farklı olurdu belki ama olmadı ayrılamadık. İyikide ayrılmamışım. Eşim çok değişti. Herkes ikinci şansı hak eder
Istedigim konuya istedigim yorumu da yaparim siz filtre koyamazsiniz.