• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam aldatmış beni

Sağol canım. Bebeğim özürlüydü velhasıl. Yine kaldık iki kişi :-( eşim çok istiyor ama genetik incelememiz yapıldı ve risk az da olsa tekrarlama riskmi varmış :-( tüp bebek de genetik tarama yapılıyormuş. Tüp bebek tavsiye edildi. Ve çok para lazım. Hakkımızda hayırlısı
Başın sağolsun canım çok üzüldüm:KK43:

Siz kuruk sallama muhabbetine baglamissiniz bile olayi diyecek bir sey bulamiyorum. O kadinin sadakat sorunu yok kimseye karsi ama esinizin var siz de esinizden sorumlusunuz yazinizi da okudum merak etmeyin. Affedin ya da affetmeyin bu sizin bileceginiz is ama o adanla hala ayni yastigi paylasiyorsaniz o kadina ettiginiz beddualar komik kaliyor.
Istedigim konuya istedigim yorumu da yaparim siz filtre koyamazsiniz.

Aldatıldın , Affettin O Zaman Sen Gurursuzsun. Bebeğin de Ölse Dünya da Yansa Affettin Gurursuz ve Aşağılıksın...

Bu sert yaklaşımları doğru bulmuyorum.

Siz kuruk sallama muhabbetine baglamissiniz bile olayi diyecek bir sey bulamiyorum. O kadinin sadakat sorunu yok kimseye karsi ama esinizin var siz de esinizden sorumlusunuz yazinizi da okudum merak etmeyin. Affedin ya da affetmeyin bu sizin bileceginiz is ama o adanla hala ayni yastigi paylasiyorsaniz o kadina ettiginiz beddualar komik kaliyor.
Istedigim konuya istedigim yorumu da yaparim siz filtre koyamazsiniz.
Tmm ozaman şöyle diyelim kime beddua edeceğimi size soracak değilim. İnan sanki şuan o kadının kendiymişsiniz gibi onu savunuyorsunuz. Asıl komik durumda olan sizsiniz. O kadın evli olduğunu bile bile alçalıp o adamla fingirdesin ve ben o kadına teşekkür mü edeyim. Evli bir adamla flört etmek sizin için suç değilmi. Diyorum ya yaşasan böyle konuşamazsın. Ne düşünürsen düşün fikirlerini kendine sakla. Hoşuna gitmiyorsa yazdıklarım cevap vermezsin yorum yspmazsın bukadar basit.

valla benim abim var ama öyle havadan sudan konustuğumuz falan yok. ne sacma ya böyle insanlara hiç tahammulum yok.

Tmm ozaman şöyle diyelim kime beddua edeceğimi size soracak değilim. İnan sanki şuan o kadının kendiymişsiniz gibi onu savunuyorsunuz. Asıl komik durumda olan sizsiniz. O kadın evli olduğunu bile bile alçalıp o adamla fingirdesin ve ben o kadına teşekkür mü edeyim. Evli bir adamla flört etmek sizin için suç değilmi. Diyorum ya yaşasan böyle konuşamazsın. Ne düşünürsen düşün fikirlerini kendine sakla. Hoşuna gitmiyorsa yazdıklarım cevap vermezsin yorum yspmazsın bukadar basit.
Ben evli bir adamla iliski yasamayi asla tasvip etmiyorum once okudugunuzu anlayin siz. Isinize gelmeyen yorum yapimca gercekleri duyunca da parliyorsunuz hemen. Bana komik gelen kadina binbir beddua edip evliliginize devam etmeniz. Ediyorsaniz bir seyleri yutmussunuzdur afiyet olsun. Muhattap olamayacagim daha fazla zira beni cirkin seylerle itham ediyorsunuz.

Aldatıldın , Affettin O Zaman Sen Gurursuzsun. Bebeğin de Ölse Dünya da Yansa Affettin Gurursuz ve Aşağılıksın...

Kimse aldatıldın affettin asagiliksin demiyor.
Aldatılan insan affedebilir,sevgisine yenik düşebilir kendi tercihidir kimse çıkıp birşey demez.
Konu sahibi daha 2 ay önce kadının amcasına ulaşmış,ayarttı diye.
Kadın mı ayarttı? Kocan çok mu namuslu? O kadına edip edeceğin hakaretleri kocana edeceksin,kadını bu kadar yerip peşine düşüp amcasına ayarttı diyecek kadar içinde tuttuysan da boşayacaksın.
Bayılıyorum ben aldatilip diğer kadına giydirenlere,yahu adamın sana karşı sorumlulugu var karim var der yapmaz.
Diğer kadın topun dışında kalıyor,burda da durum oyle.
Adamlar masum ak kaşık,hep kadınlar ayartıyor,ayarmasin ayol sahip çıksın cukune.

Ben bebek konusuna hic deginmedim o yasanabilecek en buyuk aci. Kimseye gurusuz asagilik da demedim kendinize gelin. Ben sucun bir tarafa yuklenirken oteki tarafin affedilip ustunun ortulmesine karsiyim

Başınız sağolsun. Melek olmuş yavrunuz. İnşallah sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz. Diğer konunun üzerinden iki sene geçmiş. Yorum yapmaya bile gerek yok bence. Üzerine çok ağır bir acı yaşamışsınız.

kadından önce kocan alçalmış. senin kocan hint kuması değil kadın zarf atmıs kocanda atlamıs demekkı. elin kadınıyla havayı suyu konusmaya ne kadarda meraklıymıs. biraz özveri lütfen. ttüüüü kocam kötü yola düştü dostlar o kadın ee kakka dicenize benim kocam bunu yaptı hata etti diyomuusnuz. ? şu durum da bile kocasına hak verenlere şaşırıyom. çünki kadın kuyruk salladı yoksa kocam yapmaz. he canım.

Konu çok eski olduğundan geri dönüp bir daha mesajlarınızı okumam gerekti ama çok net bilgileriniz yoktu hatırladığım kadarı ile. Whatsapp görüşmelerini de göremediniz, sadee telefon dökümlerinden konuşmalar olduğunu biliyorsunuz. Bir de eşinizin söylemiş olduğu ve sildiği için göremeyip emin olmadığınız mesajlar var. Yani daha aralarında tam ne yaşandı bilmiyorsunuz, eşinizin kıza ne dediğini bilmiyorsunuz, kızın eşinizin evli olup olmadığını bilip bilmediğini bilmiyorsunuz. Ben mi arada bir şey kaçırdım. Evli bir adamla bilerek ilişki yaşamak suç, tıpki evliyken başka bir kadınla ilişki yaşamanın suç olduğu gibi. Ama size karşı işlenen suçları göz önüne alırsak eşinizin yaptığı kızın yaptığından bin kat kötü.

Daha fazla bir şey de söylemek istemiyorum çünkü çok acılısınız. Allah yardımcınız olsun. Hayırlını versin size. Artık beddua şu bu bırakıp önünüze bakma vaktidir belki de.

sevgili Truman Show Truman Show nin da dedigi gibi yasanilabilecek en buyuk aciyla sinanmissiniz. Yavrunuzun menzili mubarek, mekani cennet olsun. ancak yine Truman Show Truman Show arkadasin da dedigi gibi, bir iliski - sadece cinsellik de icerse - tek tarafli olan bir sey degildir. o hanim kadar, esiniz de sucludur. dolayisiyla o hanima ettiginiz beddualar, esiniz icin de gecerlidir.

bundan sonraki hayatiniz icin yolunuz acik, bahtiniz guzel olsun. E elife70

Ben evli bir adamla iliski yasamayi asla tasvip etmiyorum once okudugunuzu anlayin siz. Isinize gelmeyen yorum yapimca gercekleri duyunca da parliyorsunuz hemen. Bana komik gelen kadina binbir beddua edip evliliginize devam etmeniz. Ediyorsaniz bir seyleri yutmussunuzdur afiyet olsun. Muhattap olamayacagim daha fazla zira beni cirkin seylerle itham ediyorsunuz.

Kimse aldatıldın affettin asagiliksin demiyor.
Aldatılan insan affedebilir,sevgisine yenik düşebilir kendi tercihidir kimse çıkıp birşey demez.
Konu sahibi daha 2 ay önce kadının amcasına ulaşmış,ayarttı diye.
Kadın mı ayarttı? Kocan çok mu namuslu? O kadına edip edeceğin hakaretleri kocana edeceksin,kadını bu kadar yerip peşine düşüp amcasına ayarttı diyecek kadar içinde tuttuysan da boşayacaksın.
Bayılıyorum ben aldatilip diğer kadına giydirenlere,yahu adamın sana karşı sorumlulugu var karim var der yapmaz.
Diğer kadın topun dışında kalıyor,burda da durum oyle.
Adamlar masum ak kaşık,hep kadınlar ayartıyor,ayarmasin ayol sahip çıksın cukune.

Tansiyonu yükseltmeyin lütfen.
Anlıyorum, siz hırsızın hiç mi suçu yok diyorsunuz.Evet adam hatalı, hatta yaptığı hiç doğru bir şey yok.O kadın da hatalı.Konu sahibi de hatalı.

Ancak insanlar öyle şeyler yaşarlar ki değişirler.Bu '' evlat acısı'' da onlardan biri. Hatta öyle büyük bir şey ki bırakın aldatmayı insanı hayattan koparır.

Bebeğinin minicik mezarında ağlayan , gözyaşı döken bir insan artık böyle şeylere takılmaz.Takılamaz.

Konu sahibi ve eşi belli ki artık hayatlarına başka bir yön çizmişler, başka bir sayfa açmışlar.

O çizgi çok derin ve kesin çizilmiş.Öncesi , sonrası diye.

O nedenle çok yorumlanacak bir konu bulamıyorum ben.Size de haksızsınız demiyorum haklısınız.Ama artık önemli değil.

Tansiyonu yükseltmeyin lütfen.
Anlıyorum, siz hırsızın hiç mi suçu yok diyorsunuz.Evet adam hatalı, hatta yaptığı hiç doğru bir şey yok.O kadın da hatalı.Konu sahibi de hatalı.

Ancak insanlar öyle şeyler yaşarlar ki değişirler.Bu '' evlat acısı'' da onlardan biri. Hatta öyle büyük bir şey ki bırakın aldatmayı insanı hayattan koparır.

Bebeğinin minicik mezarında ağlayan , gözyaşı döken bir insan artık böyle şeylere takılmaz.Takılamaz.

Konu sahibi ve eşi belli ki artık hayatlarına başka bir yön çizmişler, başka bir sayfa açmışlar.

O çizgi çok derin ve kesin çizilmiş.Öncesi , sonrası diye.

O nedenle çok yorumlanacak bir konu bulamıyorum ben.Size de haksızsınız demiyorum haklısınız.Ama artık önemli değil.
Yesil cilek, konu sahibi parca parca yaziyordu ben bebek konusunu gormeden esas konu hakkinda yazdiklarina yorum yaptim. Bebegi hakkimda yazdiklarini okuyunca yeni bir yorum yaziyordum ki kendisi hemen yorum yazma fikrini kendine sakla gibi cevaplar verdi ustune cirkin imalarda bulunarak tuz biber ekti. Yasadigi cok buyuk bir aci fakat bana gore ters olan cok sey var ters olmasindan ziyade cirkin olan seyler var. Belirttim cunku fikrimi paylasma ozgurlugum var. Erkeklere yapilan bu pozitif ayrimciliga degindim sonuna kadar da arkasindayim soylediklerimin.
Vefat eden bebek icin ise cok uzuldum. Allah tekrar nasip eder umarim.

kadından önce kocan alçalmış. senin kocan hint kuması değil kadın zarf atmıs kocanda atlamıs demekkı. elin kadınıyla havayı suyu konusmaya ne kadarda meraklıymıs. biraz özveri lütfen. ttüüüü kocam kötü yola düştü dostlar o kadın ee kakka dicenize benim kocam bunu yaptı hata etti diyomuusnuz. ? şu durum da bile kocasına hak verenlere şaşırıyom. çünki kadın kuyruk salladı yoksa kocam yapmaz. he canım.
Valla hayret ediyorum şuan kocam yapmamıştır diye bişey söylediğimi hatırlamıyorum. Okuyun öyke yazın rica ediyorum. Kocam yaptıysada yapmadıysa çocuğumuz olacak diye o ikinci şansı verdim. O kadının amcası iki yıl sonra piyasaya çıktığında ona ettiğim bedduaları bildirsin dedim. Ettiğim beddua bana ne yaşattıysa aynı şeyleri yaşasın diyeydi. NNiye hoplayıp duruyorsunuz anlamadım. Kadın da hiiiiiç bir suç yoksa birşey de olmayacaktır sakin olun. O kadına öfkeliyim. Evli olduğunu bile bile görüşmüştür bu bir gerçek ve aynısını yaşasın istedim hepsi bu. Yine söylüyoruö inşallah bana ne yaşattıysa aynısını oda yaşasın. Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Düşünceler ve fikirler farklıdır.
Ama beni burda suçluyor olmanız şaşırttı. Başka diyecek bşyim yok. Yaşayan benim.

Madem abi kardeş gibiydi niye numatasınıdeğiştirdi .

Abi kardeş olsa aşkım mı der

Bu arada 4-5 aydır konuşmuyoruz diyor.. ve kadın eşime- yanlış yolladım mesajı- diye msj atmış özür dilemiş. Ama kocam mesajları silmiş.. en büyük ispatın olurdu o kadın öyle yazsaydı dedim.. sen kendini yaktın kanıtını yaktın dedim

Çünkü oyle bir kanit yoktur. Esin oyle bir sey olsa siler mi hic. Kuyruklu yalan.

Her turlu yalan soyledigi ve aldattigi belli. Madem eski tanidik, abi diyor, sana niye soylemedigi görüştüğünu. Bir kez olsa umuttu diyelim. 1 ay etmez demiş de 1 ay az mi ? Karından gizli görüşüp soyleme bi de yedik.

Whatsapp dan görüşmüş sadece onu nasıl öğrenicem ki.. hayret kadınıda engellememiş.. niye engellemedin dedim.. 4-5 aydır yazışmıyoruzki alakamı kesmiştim dedi.. ve arkadaşlar ben evlendiğimden bu yana aldatılma korkusuyla eşimin msj haklarını dakikalarını hep kontrol ettim günlük.. hiç açığı yoktu.. kadına parada yedirmemiş maaş kartı hep bendedir ben çekerim ona günlük sigara parasını veriyorum. Kadın dulmuş çok yazmaya başladı aramaya başladı bende numaramı değiştirdim ama whatsapp dan daha görüştük diyo. Dün itibari ilede whatsapp numarasınıda yeni numarasına değiştirmiş.. numarasınıda silmiş. Ama hayatım boyunca bu kuşkuyla mı yaşicam. Kadınla nekadar ileri gitmiştir die düşünmekten kendimi alamıyorum. Canım yanıyor.. ne olursa oldun hiç yazmamalıydı. Dul bir kadınla evli bir erkeğin arasında başka ne olabilir ki

Dul kalırsanız bir gün bu sorunun cevabını verebilirsiniz belki...

Düüüt cuf cuf cuf aldatmadim seni :KK75:anam babam ölsünki :işsiz:kV KP oldumu yaşıyomu bi ara sor bakiym bacim öldülerse aldatmistr

Back
X