- 9 Ocak 2012
- 14.968
- 28.795
- 798
hangi operatör?o operatörün online işlem sayfası var nette eşinin teline şifre gelicek o şifreyle girip kullanım hareketlerine bak ama eşine çaktırma tabiiO kadını arıyorum açmıyor tehdit mesajları hakaret mesajları attım.. kocanı tanımıyorum. Yanlış numara çevirmişim özür dilerim diyor.. faturalı olmadanda mesaj dökümü alınıyormu.. kontörlü hattı var. Vede bana dökümanlar verilirmiki.. nasıl olucak bilmiyorum.. en kötüsü de görmekten korkuyorum gece gündüz yazışmışsa biterim ben !onu da en fazla boşarım başka ne yapabilirim
vatsaptakını demiyoruz telefonun extesıne bak dokumune o nuyla kac kez konuşmuş ona bak yaniWhatsapp dan görüşmüş sadece onu nasıl öğrenicem ki.. hayret kadınıda engellememiş.. niye engellemedin dedim.. 4-5 aydır yazışmıyoruzki alakamı kesmiştim dedi.. ve arkadaşlar ben evlendiğimden bu yana aldatılma korkusuyla eşimin msj haklarını dakikalarını hep kontrol ettim günlük.. hiç açığı yoktu.. kadına parada yedirmemiş maaş kartı hep bendedir ben çekerim ona günlük sigara parasını veriyorum. Kadın dulmuş çok yazmaya başladı aramaya başladı bende numaramı değiştirdim ama whatsapp dan daha görüştük diyo. Dün itibari ilede whatsapp numarasınıda yeni numarasına değiştirmiş.. numarasınıda silmiş. Ama hayatım boyunca bu kuşkuyla mı yaşicam. Kadınla nekadar ileri gitmiştir die düşünmekten kendimi alamıyorum. Canım yanıyor.. ne olursa oldun hiç yazmamalıydı. Dul bir kadınla evli bir erkeğin arasında başka ne olabilir ki
Eşin 4-5 ay diyor, kadın günler diyor... bozacının şahidi şıracı. İspatla, tazminatını, nafakanı al, boşan. Bu kadınla bir şey yapmamışsa bir sonrakiyle yapacak sonuçta kafası öyle işliyor adamın.Whatsapp dan görüşmüş sadece onu nasıl öğrenicem ki.. hayret kadınıda engellememiş.. niye engellemedin dedim.. 4-5 aydır yazışmıyoruzki alakamı kesmiştim dedi.. ve arkadaşlar ben evlendiğimden bu yana aldatılma korkusuyla eşimin msj haklarını dakikalarını hep kontrol ettim günlük.. hiç açığı yoktu.. kadına parada yedirmemiş maaş kartı hep bendedir ben çekerim ona günlük sigara parasını veriyorum. Kadın dulmuş çok yazmaya başladı aramaya başladı bende numaramı değiştirdim ama whatsapp dan daha görüştük diyo. Dün itibari ilede whatsapp numarasınıda yeni numarasına değiştirmiş.. numarasınıda silmiş. Ama hayatım boyunca bu kuşkuyla mı yaşicam. Kadınla nekadar ileri gitmiştir die düşünmekten kendimi alamıyorum. Canım yanıyor.. ne olursa oldun hiç yazmamalıydı. Dul bir kadınla evli bir erkeğin arasında başka ne olabilir ki
Whatsapp ı kaldrp tekrar yükleynce eski msj larda geri gelir oylede yapılabilir yaniwhatsapptan msjlaşmış ise online işlemlerden gözükür mü ki???
Whatsapp ı sil yükle bütün eski konuşmalar geri gelir yedeklemek istiyormusunz yazar evet de görürsün bütün konuşmalarıWhatsapp dan görüşmüş sadece onu nasıl öğrenicem ki.. hayret kadınıda engellememiş.. niye engellemedin dedim.. 4-5 aydır yazışmıyoruzki alakamı kesmiştim dedi.. ve arkadaşlar ben evlendiğimden bu yana aldatılma korkusuyla eşimin msj haklarını dakikalarını hep kontrol ettim günlük.. hiç açığı yoktu.. kadına parada yedirmemiş maaş kartı hep bendedir ben çekerim ona günlük sigara parasını veriyorum. Kadın dulmuş çok yazmaya başladı aramaya başladı bende numaramı değiştirdim ama whatsapp dan daha görüştük diyo. Dün itibari ilede whatsapp numarasınıda yeni numarasına değiştirmiş.. numarasınıda silmiş. Ama hayatım boyunca bu kuşkuyla mı yaşicam. Kadınla nekadar ileri gitmiştir die düşünmekten kendimi alamıyorum. Canım yanıyor.. ne olursa oldun hiç yazmamalıydı. Dul bir kadınla evli bir erkeğin arasında başka ne olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?