Hadi kayınvalideniz kötü bir insan dolduruyor eşinizi de ,eşiniz de kaç yaşında koca adam cocuğunuzun ateşi olduğunu kendi gözleriyle görüyor da annesini iki lafına bakıp olayları nasıl farklı kavrayabiliyor,kendi yaşasığı olayı kendi kafasında nasıl faklılaştırabiliyor anlamıyorum...
eşine senin tarafında olması gerektiğini anlat. seni savunsun. o annesi olabilir ama senin de hakkını yedirmesin. bakıcıyla baktırmayacağından emin olduğu biriyle evlendirseydi o zaman. kayınvalidenin ağzına laf vermesin. daha küçücük de çocuğunuza yazık edip habire boşanma lafı açmasın.Bi de siz yoktunuz diye tüm gün ağladım diyor.. Ama söz pztesi aksam oldu eşimle konuşması da salı sabah 10da hangi ara tüm gün ağladıysa artık.. Ben çocuğa bakamıyormuşum çocuk ondan hasta olmuş.. Hasta olmayan çocuk mu var Allah aşkına , üstelik 20 aylık kızım bi kez enfeksiyon geçirdi sadece.. Bi de hanımefendi şöyle buyuruyor geçen hafta tatile gitmişiz orda hasta olmamış da burda niye hasta oluyormuş çocuk.. Ne desem boş.. Ben napayım nasıl davranayım hem eşime hem annesine
şu an okul bitti seminer dönemindeyim haftaya cuma o da bitiyor çocuğu alıp anneme mi gitsem..ben olsam ikisinin hesabını ayrı görürdüm. alırdım o ses kaydını herkesin içinde kv ye dinletir rezil ederdim. kocayı da çocuk oyuncağı gibi boşanalım dediği için ve anasına cevabını veremediği için sağlam süründürürdüm.
gitmek çözüm değil. gidince rahatlar. kalarak çözmeye çalışmak daha etkili. azıcık zora gelsin bakalımşu an okul bitti seminer dönemindeyim haftaya cuma o da bitiyor çocuğu alıp anneme mi gitsem..
bence gitme. eşine kırgınlığını göster ama. hatta kayınvalidene de söylesin dinlediğini.şu an okul bitti seminer dönemindeyim haftaya cuma o da bitiyor çocuğu alıp anneme mi gitsem..
Aslında eşime de söylemek istemiyorum dinlediğimi.. Zaten şu an konuşmuyorum onla o gelip konuşmaya çalışıyor. Ya bi insan her sorunda boşanmayı ağzına alır mı ya her tartışmada aynı şey.. Annesi ayrı kendisi ayrı dertbence gitme. eşine kırgınlığını göster ama. hatta kayınvalidene de söylesin dinlediğini.
Nasıl başaracağım ben bunu? Acaba diyorum bi gün anne gel konuşalım azcık diyip de başabaşa kalıp bak evimize huzursuzluk veriyorsun kızım küçük kötü etkileniyor. Beni sevmek zorunda değilsin sevme ama yarın önür gün bu sebeplerden ayrılsak ne bana bi şi olur ne de oğluna.. Olan ıkı yasındaki bu kıza olur.. Yapma bu vebali üstlenme mi desemKlasik kalinvalide işte kocanızın aklını başına alması gerekiyor yalnızca...
Aslında eşime de söylemek istemiyorum dinlediğimi.. Zaten şu an konuşmuyorum onla o gelip konuşmaya çalışıyor. Ya bi insan her sorunda boşanmayı ağzına alır mı ya her tartışmada aynı şey.. Annesi ayrı kendisi ayrı dert