Kocam, ailesi.. Yoruldum artık

Mesafeyi koy orda kalsın eşin de bi daha boşanalım derse dilekçeni koy önüne sacmasapan şeylerle uğraşan sen çalışan sen alttan alan sen o zaman evde otur bak çocuga kaynana maaş bağlasın

bence şu boşanma sözcüğü kocanın ağzında yalama olmuş canı sıkılınca boşanacak kadar sorumsuz bir karaktersizlik sergiliyorsa yapacağın en mantıklı iş bir çocuğum var ikinciye ihtiyacım yok diyerekten önüne dilekçeyi koymandır.

hep beraber toplandığınızda şu kayıtları mutlaka alın bi kendi elinize. hep beraber toplandığınızda sakin sakin oturtun bi dinletin herkesin içinde . anne ne yapmaya çalışıyorsun diye bi net sorun kavga döğüş olmasın ama. hemen ayılıp bayılmalar başlar işte tam can alıcı nokta burası anne sen ne meraklısın oğlunun yuvasını yıkmaya torununu anne babasız bırakmaya oğlunu evinden yuvasından etmeye ayıp günah değil mi nokta ..zaten ses kaydı olduğu için hık mık inkar edemez. e herkesin içinde olunca da direk size saldırmaya kalkacak ve bu rezillik ona yeter.yuvam yıkılırsa boşanırsam senin yüzünden olur deyin başka da bişey yapmanıza gerek yok..

bence bunu yapma hiç işe yaramaz. inkar eder ve sana tavır alır küsmeler daha çok eşine kötülemeler vs... yapacağını göstermeden yap mümkünse . sakın ama sakın yalnız kalma . başbaşa konuşma...

Neden ki.. İçimde tutamıyorum içim içimi yiyor kaç gündür.. Nasıl eskisi gibi olacagım ben bu kadınla.. Göstermeden ne ya
brn alışkın değilim kavga dövüşe onlar alışkın böyle şeylere.. Baş edemem ben onlarla

onunla başbaşa kalınca ben demedim kızım ay şöyle severim ben seni yok böyle severim ben seni vs .. inkar edip durur. bunları söylesen asla eskisi gibi olmaz hiçbirşey hep kötü gelin olursun.kendi söyledikleri ile ispatlamaz isen de hep sen suçlu olursun...
AYNI ŞEYLERİ BİREBİR YAŞADIM..
başbaşa konuşulunca söylenenler hep daha kötü sonuçlar doğurdu. elalemin içinde çok iyi gösterir kendini başbaşa kalınca boşanın kızım der durur..
ve elalemin içinde konuşulan akılda kalır hep ..

Bence yalnız konuşmanız doğru değil, ne kadar iyi bir konuşma yaparsanız yapın, eşinize farklı yansıtabilir ve aranız daha da açılabilir.

Bence eşinize şu soruyu sormalısınız, kaynınızın nişanına gitmemeniz neden bu kadar aile meselesi oldu? Çocuğunuzun sağlığı mı önemli nişan düğün mü? Bunlara cevap ver, ben de kendi hatamı buna göre düzelteyim deyin bakalım, biz de öğrenelim buradaki yanlış neymiş.
Yani bu olayınızı aklı başında bir büyüğünüze anlatsanız size akıl bile vermez güler geçer bu mudur boşanmayı gerektirecek sebep!

Maalesef eşiniz 30 küsür yaşına gelmiş. Evlenmiş, koca olmuş, baba olmuş. Ama birey olamamış. Annesinin dolduruşuna gelip, sizden boşanmak isteyen adamdan; kocada olmaz, baba da.. Ki boşanmak istemesinin sebebi o kadar komik ki. Evladı söz konusu. Keyfinizden gitmediniz ki. Bence siz eşinize tam tamına güvenmeyin. Bu adam bir gün annesinin dolduruşuna gelebilir.. Kendinizi her şeye hazırlayın.. Çünkü eşiniz nedense bana güven vermedi..

Yani anlattığın gibi biri ise. Senin bu yapıcı konuşmanla hıçkırıklar içinde oğlunu arayıp karın huzurumuzu sem kaçırıyorsun dedi beni istemiyor diye anlatabilir. Mümkünse eşin varken konuşmanı ve siniririne mukayet olmanı tavsiye ederim. Böyle tipler insanı haklı iken haksız duruma düşürmeyi de çok iyi bilir. eşin zaten başlı başına bir fiyasko göstermiş ona ne desem bilemedim gerçekten ama erkeklerde çok oluyor bu kendi hataları asla onlara ait değildir mutlaka eşi neden olmuştur. Vicdanlarını rahatlatıyorlar sanırım.

Anlamaz emin ol.. Onun istediği zaten mutsuz olmanız ki o uğurda kendi oğlunun vebalini alıyor mutsuz ediyor umrunda mı sence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…