Kocam, ailesi.. Yoruldum artık

aslinda bu gercekten bosanmak istedigi icin soyledigi birsey degil bence
bende yapiyorum bu hatayi her tartismamizda ayrilalim ozaman diyorum(aslinda odum kopuyor ayriliriz diye) ama onu korkutmak amacli iste
esinde boyle yapiyordur belki, sozlum bir keresinde bukadar hazirsin demek ayrilmaya diye kizdi uzun uzun konustu o gunden sonra vazgectim ayrilikla tehdit etmekten bende hata oldugunu anladim
esinde boyle dusunuyordur canim
Aynen öyle kavgalı olmadığımız zamanlarda gelip kızgınlıkla söyledim biZ zaten ayrılamayız fln diyor da .. Ama biz artık 3 yıllık evliyiz bi cocuk var zırt pırt boşanmaktan bahsedilir mi gözümde değerini de yitiriyor bizi yıpratıyor

habire ayrılalım diyorsun da sen bensiz bu çocuksuz yapabilir misin bir düşün ve söz ver bir daha ayrılma lafını ağzına almayacağına diyin.

ve bence dinlediğinizi söyleyin. sizin suçunuz telefonu karıştırmak olur, onun suçu annesine cevap vermemek olur.

Eşiniz saçmalamış kısaca.Kendisi gitmek istememiş bunu annesine anlatamıyor mu?Belkide annesine farklı anlatmıştır olayı belli olmaz.Ama uydurdugu hikayeye gerçeğini bildiği hikayeye inanıp gelipte size boşanalım demesi de hiç mantıklı gelmiyor.Bence konuşun onunla bir belki düzelecektir ağır konuşmaktan da çekinmeyin ki bu saatten sonra en fazla boşanırsınız ve siz o fikre zaten alışıksınız şuan.Boşanırız diye bir korkunuz yok şu vakit o yüzden hem şansınızı sonuna kadar deneyin hemde içinizde bir şey kalmasın.Düzeliceğine inanıyorsan boşanmayız düzelmiyceksen de zaten ilerde boşanıcaz ne kadar erken o kadar iyi mantığıyla boşandıktan sonra da ayakta durabilecek gücünüz varsa boşanın.Ama siz yinede son kez şansınızı deneyin en azından çocuğunuz için

habire ayrılalım diyorsun da sen bensiz bu çocuksuz yapabilir misin bir düşün ve söz ver bir daha ayrılma lafını ağzına almayacağına diyin.

ve bence dinlediğinizi söyleyin. sizin suçunuz telefonu karıştırmak olur, onun suçu annesine cevap vermemek olur.
Bir daha telefonda görüşmeleri silmeden bırakmaz diye söylemek istemedim.. Gerçi ben görüşmeleri dinleyince ne olduysa daha çok sinirim boZuldu..

Nasıl başaracağım ben bunu? Acaba diyorum bi gün anne gel konuşalım azcık diyip de başabaşa kalıp bak evimize huzursuzluk veriyorsun kızım küçük kötü etkileniyor. Beni sevmek zorunda değilsin sevme ama yarın önür gün bu sebeplerden ayrılsak ne bana bi şi olur ne de oğluna.. Olan ıkı yasındaki bu kıza olur.. Yapma bu vebali üstlenme mi desem
bende de aynen böyle diyin önce kadınla çözün sen dolduruyorsun gelip boşanalım diyor deyin vebalini alabilcemisin torununun deyin biz boşanınca mutlu mu olacaksın deyin çok ayıp ya nasıl anne bunlar sasıyorum valla yazık günah bir de eşinize deyin ve kesin konusun bu ne ya çocuk gibi boşanalım oyun mu oynuyoruz habire küstüm deyip oyundan çıkmaya çalışıyorsun diye belirtin canım boşanmak neymiş evin içinde anılmaması gereken bir şey sizinki gibi basit kavgalarda üzmeyin kendinizi bırakıp gitmek yerine kızınız için çözün durumunuzu yazık etkilenmesin daha çok küçük :KK43:

Eşiniz saçmalamış kısaca.Kendisi gitmek istememiş bunu annesine anlatamıyor mu?Belkide annesine farklı anlatmıştır olayı belli olmaz.Ama uydurdugu hikayeye gerçeğini bildiği hikayeye inanıp gelipte size boşanalım demesi de hiç mantıklı gelmiyor.Bence konuşun onunla bir belki düzelecektir ağır konuşmaktan da çekinmeyin ki bu saatten sonra en fazla boşanırsınız ve siz o fikre zaten alışıksınız şuan.Boşanırız diye bir korkunuz yok şu vakit o yüzden hem şansınızı sonuna kadar deneyin hemde içinizde bir şey kalmasın.Düzeliceğine inanıyorsan boşanmayız düzelmiyceksen de zaten ilerde boşanıcaz ne kadar erken o kadar iyi mantığıyla boşandıktan sonra da ayakta durabilecek gücünüz varsa boşanın.Ama siz yinede son kez şansınızı deneyin en azından çocuğunuz için
Eskiden olsa korkardım boşanmaktan ama artık o korkum yok.. Tek başıma yaparım çok şükür öğretmenim ayaklarımın üstünde duruyorum maddi manevi muhtaç değilim.. Kızım olduktan yırmı gun sonra babamı kaybettim , babamdan sonra da hem eşim hem ailesinin tavrı değişti.. Biz bunu ezeriz bi yaşlı annesi var nasılsa mı diye düşümdüler artık bilemiyorum.. Bu durumlar çocuktan önce olsaydı çocuk yapmaZdım.. Annesi hayatta aramazdı oğlunu 1,5 yıldır kıymete bindi oğlu

Nasıl başaracağım ben bunu? Acaba diyorum bi gün anne gel konuşalım azcık diyip de başabaşa kalıp bak evimize huzursuzluk veriyorsun kızım küçük kötü etkileniyor. Beni sevmek zorunda değilsin sevme ama yarın önür gün bu sebeplerden ayrılsak ne bana bi şi olur ne de oğluna.. Olan ıkı yasındaki bu kıza olur.. Yapma bu vebali üstlenme mi desem
evet olabilir.. sende annesin benı anlarsın de neden böyle yapıp benımde eviiminde torunununda huzurumuzu kaçırıyorsun de.

evet olabilir.. sende annesin benı anlarsın de neden böyle yapıp benımde eviiminde torunununda huzurumuzu kaçırıyorsun de.
Güya ilk ve tek torunlarını da çok severler.. Sorsan kurban olurum ben ona lar neler neler.. Ama hanımefendi lütfedip doğumuma gelmedi hastaneye eşimin ailesinden kimse gelmedi..

Güya ilk ve tek torunlarını da çok severler.. Sorsan kurban olurum ben ona lar neler neler.. Ama hanımefendi lütfedip doğumuma gelmedi hastaneye eşimin ailesinden kimse gelmedi..
Cnm ben de 3 senelik evliyim , 16 aylik bir kizim var , rehber ogretmenim ve benim de ayni senin gibi dogumumda kv lutfedip gelmedigi gibi, lutfedip tel.de etmedi. Ustelik kizim 2 aylik oldu haaalaaaa gelmedi Tel de etmedi..ben kalktim gittim kizimi alip. Ustelik bir husumetimiz de yoktu kendisiyle. Benim kv daha beter yani..ama bence sen kv ile konus..araniza nifak sokuyor.kimbilir benimki de sokuyordur.hissediyorum da , ispatim yok benim ..

dolma akıllı erkeklere deli oluyorum arkadaş
madem o kadar kıymetli ananın lafları ne b.k yemeye evlenirler anlamıyorum

Kusura bakmayin ama bu adamin kendine ait bir beyni yok mu acaba. Keske önceden belli olsa anasina bagli yasayan kendi düsünemeyen beyinsizler de kadinlar da bu durumda kalmasa. Kayanaya diyecek laf yok zaten ne ugrasip durursun baska bir evle. Artik ayrildi evleriniz o senin evladinsa o kadinin da kocasi. Esiniz koca olmayi beceremiyor. Yolla annesinin evine demek geliyor icimden ama sizin eviniz sizin hayatiniz. Bu durumda ben olsam ugrasir cabalardim olmayinca da artik yapacak birsey yok. Bana astigi suratini yollardim anasinin evine.

Pardon bence burada suç kayinvalidenizde degil onun dolduruşuna gelebilen kocanizda. Gözü görmüyor mu da böyle davranıyor

Arkadaş bu Kaynanalar neden hemen oğlunu fişekler yazık günah be! Koca kadınlar utanma kalmamış. Senin evladın o da kızın.. Oğlun ile gelinin evlerinde huzursuz olunca mutlu mu oluyorlar haz mı duyuyorlar ya! Kendi kızlarına damatlarına gayet iyiler kibarlar ama iş oğlana geline geldim mi canavar ve şeytan kesiliyorlar. Allah ıslah etsin böylelerini!

Kaynanan kadar eşinde onun o şekilde konuşmasına izin verdiği için çok hatalı!...

hayırlı ramazanlar hanımlar.. İlk defa eşimle ilgili konu açıyorum.. Cunku kımseye anlatamadım içimde de tutamıyorum dogru muyum yanlıs mıyım hatalı mıyım siz gösterin bana.. Eşimin erkek kardeşinin konuştugu kız vardı bir iki ay önce tanışmaya gittiler biZi çağırmadılar neyse ses etmedim bu pazartesi de söz yapacaklarmış bize siz de gelin dediler hatta kv telefona özellikle beni isteyip söyledi geliriz tabi dedik. Ben pazartesi işten 5:30 gibi geldim çocuk hasta ateş olmuş 38.5.. Ben düşürmeye çalıştım üstünü çıkardım falan.. Eşim eve geldiğinde saat 8di ve bu arada gideceğğimiz yer en iyi ihtimalle trafik yoksa iki saat uzaklıkta..neyse babasını aradı çocuk hasta dedi babası sen kızı eşine bırak sen gel bari dedi.. Ben de aynı şeyi söyledim eşime ama o gitmek istemedi yalnız bırakmayın ya ateş artarsa ya haval e geçirirse diye korktu.
Neyse salı akşamı eşim bi geldi surat beş karış alakası işlerden sorun çıkarıyor.. Bana boşanalom git artık istemiyorum dedi.. Bunu daha önce de bşrkaç kez demişti tamam dedim gül yüzüne pek meraklı değilim boşanalım.. Ayrıca tahmin ediyorum kimin dolduruşuna geldiğini çunku cok basıt bi şi yüzünden bana bışanalım dedi.. Sabah kalktık hadi adliyeye gidiyoruz dedim verelim dilekçeleri bitsin bu iş.. Benimki duraksadı biraz cuma gidelim dedi.. İyi dedim.. Dün akşam geldi bana sırnaştı kedi gibi .. Git istemiyorum her seferinde aynı şeyi yapıyorsun önce boşanalım sonra sırnaşma bitti artık bu iş hiç gelme yanıma dedim.. Bozuldu eşim unrum değil.. Sonra tesadüf nete girerken telefonunda annesiyle konuşmaları duydum.. Telefonu kaydetmiş.. Annesi beni kötülüyo ben fırıldak çevirmişmişim.. Kocamı ailesine yollamamışım.. Ben ne biçim kadınmışım.. Çocuguma da bakıcı bakıyormus zaten...
Duyunca şok etkisi yaşadığım sözler.. Kvmin beni sevmediğini biliyordum zaten ama bu kadarı değil.. Yerimde olsanız ne dersiniz ne yaparsınız.. Mübarek gün beddua etmiyorum. Ama evime ateş attı resmen eşim bağırırken kucağımda çocugun korktu ağlayıp bana sarıldı bunun vebali kime.. Evimize huzursuzluk düşünce zevk mi alıyor bu kv ler

allah böyle aileleride eşleride nasıl biliyorsa öyle yapsın hadi aileler fesat ortalık karıstıryr bu eşlerde 1 gram akıl yokmu milletin lafına göre haraket ediyor allahım yaa tüm suç esinde canım esin seni savunacak önce kv seni kararken eşin ne tepki veriyor peki

İnsansa anlar değilse vahki vahh

İnsansa anlar değilse vahki vahh
Bu kadar kötü ve cahil olabileceğini tahmin etmemiştim.. Üstelik onla yaşadığımız hiç kötü bir şey yoktu.. O gereksi samimiyet isterdi bense mesafeyi severim.. Ama kotu bi şi yaşamamıştık ki hakkımda böyle kötü konuşsun hala anlam veremiyorum

telefonunda annesiyle konuşmaları duydum.. Telefonu kaydetmiş..
Canim ben senin yerinde olsam alirim kayinvalidemi karsima, güzelde bir türk kahvesi yaparim ve simdide telefonda ogluna dediklerini lütfen yüzüme söylermisin anne derim.
Yüz yüze acik ve net konusurdum ve insanlarin arkasindan konusmak cok büyük edepsizlik oldugunu ögretirdim.
Daha cok medeniyete, saygiya ve karsilikli sevgiye davet ederdim.
Eger bir derdi varsa onu dinlemeye ve yardim etmeye calisirdim ama bir daha bir derdi oldugunda benimle alakali beni bizzat arayip söylemesini söylerdim. Orada bu problemi cözer, gercekleri ögrenir sonrada rahat bir sekilde evime dönerdim, ve konuyuda kafamda, kalbimde bitirirdim.

X